April 11: Monkey day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Acestea sunt informaţii GENERALE privind horoscopul zilei. Pentru analize FENG SHUI (amprenta casei/ spaţiului de lucru) şi PAHT CHEE (astrologie chineză – diagramă personală, calcul date favorabile, analize săptămânale/ lunare, compatibilităţi), ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro.

INFORMAŢIILE pentru ANUL 2020, anul „ŞOBOLANULUI la răscruce pe bârna acoperişului” sunt cuprinse într-un ghid cu peste 100 de pagini, în format electronic PDF. Îl puteţi comanda, trimiţând un mail pe adresa info@amdaebak.ro, cu textul „COMANDĂ GHID ©AMdaebak 2020”.

Aveţi sus, în galerie, dar şi mai jos cu explicaţii, stelele zburătoare, pentru toate ZODIILE:

Nord: ŞOBOLAN
Nord-Est: BIVOL şi TIGRU
Est: IEPURE
Sud-Est: DRAGON şi ŞARPE
Sud: CAL
Sud-Vest: OAIA şi MAIMUŢA
Vest: COCOŞUL
Nord-Vest: CÂINE şi MISTREŢ

Zodia zilei este MAIMUŢA

Zodia conflictuală a maimuţei este TIGRUL

În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.

ŞOBOLAN – 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Sunteţi afectaţi astăzi de energia stelei 5, stea cu energie de ©AMdaebak obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente ©AMdaebak neplăcute. În această zi vă este recomandat să evitaţi ©AMdaebak programarea unor evenimente importante. De asemenea sunteţi sfătuiţi ca în această zi să fiţi ©AMdaebak mai retraşi, mai ales la job sau în afaceri. Este posibil să fiţi percepuţi ©AMdaebak greşit şi să faceţi o impresie proastă. Nu este o zi bună ©AMdaebak nici pentru a lua decizii importante sau a începe proiecte noi. Mai mult, este foarte posibil nici să nu aveţi energia necesară şi chiar să vă stresaţi din orice. Încercaţi să vă relaxaţi ©AMdaebak mai mult şi să puneţi pe hârtie ideile şi gândurile pe care doriţi să le puneţi în aplicare în zilele următoare. Este o zi bună pentru a face acte caritabile şi activităţi spirituale (ardere de tămâie şi curăţări energetice), în vederea distrugerii vibraţiilor negative. Recomandări: Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (alb, gri, argintiu, auriu) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Atenţie! Astăzi beneficiaţi de sprijinul aliatului vostru, zodia Maimuţă, ceea ce înseamnă că puteţi depăşi mai uşor posibile obstacole şi sunteţi ajutaţi în drumul vostru spre succes şi prosperitate.

BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Sunteţi afectaţi astăzi de energia stelei 3, stea ©AMdaebak cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Mare atenţie astăzi la modul în care ©AMdaebak interacţionaţi cu cei din jur. Este posibil să fiţi provocaţi să răspundeţi agresiv ©AMdaebak sau chiar să ajungeţi la probleme cu autorităţile/ superiorii (depinde de contextul în care vă aflaţi la acel moment). Încercaţi ca măcar ©AMdaebak astăzi să evitaţi lucrul în echipă la job şi de asemenea sunteţi sfătuiţi ©AMdaebak să vă ţineţi departe de bârfe şi zvonuri. Dacă simţiţi că începeţi ©AMdaebak să vă enervaţi sau să vă înfuriaţi, număraţi până la 10 şi respiraţi. Nu vă planificaţi astăzi ©AMdaebak evenimente importante, întâlniri/negocieri sau şedinţe cu miză mare. Dacă sunteţi implicaţi în procese, astăzi poate fi o zi cu ©AMdaebak obstacole, ideal ar fi să amânaţi pentru o zi mai favorabilă. Astăzi încercaţi să delegaţi din responsabilităţi, atât în viaţa profesională cât şi în cea personală. Recomandări: Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul foc, sub formă de culori (roşu, roz, mov, lila) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. Puteţi de asemenea amplasa un bol cu mere roşii pe birou sau în living! NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale.

TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Sunteţi afectaţi astăzi de energia stelei 3, stea cu energie ©AMdaebak de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Mare atenţie astăzi la modul ©AMdaebak în care interacţionaţi cu cei din jur. Este posibil să fiţi provocaţi ©AMdaebak să răspundeţi agresiv sau chiar să ajungeţi la ©AMdaebak probleme cu autorităţile/ superiorii (depinde de contextul în ©AMdaebak care vă aflaţi la acel moment). Încercaţi ca măcar astăzi să ©AMdaebak evitaţi lucrul în echipă la job şi de asemenea ©AMdaebak sunteţi sfătuiţi să vă ţineţi departe de bârfe şi zvonuri. Dacă simţiţi că ©AMdaebak începeţi să vă enervaţi sau să vă înfuriaţi, număraţi până la 10 şi respiraţi. Nu vă planificaţi ©AMdaebak astăzi evenimente importante, întâlniri/negocieri sau şedinţe cu miză mare. Dacă sunteţi implicaţi în procese, astăzi poate fi o zi cu obstacole, ideal ©AMdaebak ar fi să amânaţi pentru o zi mai favorabilă. Astăzi încercaţi să delegaţi din responsabilităţi, atât în viaţa profesională cât şi în cea personală. Recomandări: Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul foc, sub formă de culori (roşu, roz, mov, lila) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. Puteţi de asemenea amplasa un bol cu mere roşii pe birou sau în living! NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Atenţie! Astăzi puteţi întâmpina obstacole deoarece este zi de duşman, zodia Maimuţă.

IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Sunteţi afectaţi astăzi de energia stelei 7, stea cu energie ©AMdaebak de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile ©AMdaebak accidente care implică elementul metal. Vă este recomandat ca astăzi să ©AMdaebak fiţi foarte atenţi unde vă lăsaţi bunurile ©AMdaebak materiale, unde vă parcaţi ©AMdaebak maşina, dar şi cum conduceţi. Evitaţi să petreceţi prea mult ©AMdaebak timp în bucătărie pentru că riscaţi să vă ©AMdaebak răniţi cu obiecte ascuţite. De asemenea, nu este o zi favorabilă ©AMdaebak pentru a vă expune oricui ideile şi planurile ©AMdaebak voastre pentru că riscaţi să vi se fure ideile ©AMdaebak şi să fiţi trădaţi. În această zi sunteţi ©AMdaebak sfătuiţi să nu veniţi noaptea târziu acasă ©AMdaebak sau să mergeţi pe străzi lăturalince ©AMdaebak, prost luminate. Nu este o zi favorabilă nici pentru investiţii financiare sau cumpărături inutile. O zi foarte bună pentru a face acte de caritate sau muncă de voluntariat! Recomandări: Pentru a controla această energie vă puteţi folosi de elementul apă, sub formă de culori (albastru + negru) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale.

DRAGON – 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Sunteţi favorizaţi astăzi de energia stelei 8, stea cu ©AMdaebak energie de prosperitate. O zi excelentă din toate ©AMdaebak punctele de vedere, nu numai ©AMdaebak în planul financiar. Poate fi o zi plină de oportunităţi, mai ales în ©AMdaebak planul profesional, dar ©AMdaebak şi în afaceri. Dacă aveaţi în plan să faceţi investiţii ©AMdaebak sau campanii de marketing/ ©AMdaebak publicitate pentru afacerea voastră, astăzi poate fi un ©AMdaebak moment benefic. Există indicaţii de ©AMdaebakprosperitate şi creşterea venitului, putând să găsiţi ©AMdaebak noi modalităţi de a face bani. Astăzi poate fi o zi bună pentru a vă forma o echipă, pentru a ©AMdaebak începe un parteneriat de afaceri, dar şi pentru a participa la diferite evenimente sociale. Când veţi avea parte ©AMdaebak de un noroc neaşteptat financiar, sunteţi ©AMdaebaksfătuiţi să donaţi o parte din bani unei cauze nobile. Se spune că donând din câştiguri făcute uşor, mai ales ©AMdaebak atunci când sunteţi într-o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar, vă va fi foarte favorabil pe termen lung. Recomandări: Pentru a potenţa această energie vă puteţi folosi de elementul foc, sub formă de culori (roşu, roz, mov, lila) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. Mai mult, nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre (puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Atenţie! Astăzi beneficiaţi de sprijinul aliatului vostru, zodia Maimuţă, ceea ce înseamnă că puteţi depăşi mai uşor posibile obstacole şi sunteţi ajutaţi în drumul vostru spre succes şi prosperitate.

ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Sunteţi favorizaţi astăzi de energia stelei 8, stea cu energie ©AMdaebak de prosperitate. O zi excelentă din toate punctele ©AMdaebak de vedere, nu numai în planul financiar. Poate fi o zi plină de ©Amdaebak oportunităţi, mai ales în ©AMdaebak planul profesional, dar şi în afaceri. Dacă aveaţi în plan să faceţi investiţii sau campanii de marketing/ ©AMdaebak publicitate pentru afacerea voastră, astăzi poate fi un moment benefic. Există indicaţii de ©AMdaebak prosperitate şi creşterea venitului, putând să găsiţi noi modalităţi de a face bani. Astăzi poate fi o zi bună ©AMdaebak pentru a vă forma o echipă, pentru a începe un parteneriat ©AMdaebak de afaceri, dar şi pentru a participa la diferite evenimente sociale. Când veţi avea parte de un noroc ©AMdaebak neaşteptat financiar, sunteţi sfătuiţi să donaţi o parte din bani unei cauze nobile. Se spune că donând din ©AMdaebak câştiguri făcute uşor, mai ales atunci când sunteţi într-o perioadă foarte bună ©AMdaebak din punct de vedere financiar, vă va fi foarte favorabil pe termen lung. Recomandări: Pentru a potenţa această energie vă puteţi folosi de elementul foc, sub formă de culori (roşu, roz, mov, lila) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. Mai mult, nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre (puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Atenţie! Astăzi este zi de prieten secret, zodia Maimuţă, ceea ce înseamnă că puteţi beneficia de ajutor în tot ceea ce întreprindeţi astăzi, fie în planul personal, fie în carieră şi puteţi depăşi mai uşor obstacolele.

CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Sunteţi favorizaţi astăzi de energia stelei 4, stea cu energie ©AMdaebak de dragoste şi succes academic. O zi favorabilă pentru a ©AMdaebak cunoaşte persoane noi şi pentru a socializa. Nu ezitaţi să acceptaţi invitaţiile la diverse ©AMdaebak evenimente sau petreceri. Sunt şanse mari pentru ©AMdaebak persoanele singure să întâlnească ©AMdaebak persoana potrivită. Dacă aveţi deja pe cineva ©AMdaebak în gând, poate acum este momentul ideal să vă ©AMdaebak exprimaţi intenţiile, sentimentele şi gândurile. Cei căsătoriţi sau într-o ©AMdaebak relaţie stabilă pot pregăti o seară ©AMdaebak romantică pentru partenerul de viaţă. Din punct de vedere ©AMdaebak social, vă bucuraţi de popularite şi charismă. Elevii şi studenţii sunt ©AMdaebak de asemenea avantajaţi în această zi, mai ales ©AMdaebak dacă au de susţinut examene, interviuri, prezentări etc. Mai mult, este o zi foarte bună pentru a acumula cunoştinţe ©AMdaebak mai uşor, dar şi pentru a învăţa. Este o zi excelentă şi pentru cei care activează în domeniul cercetării. Recomandări: Pentru a potenţa această energie vă puteţi folosi de elementul apă, sub formă de culori (albastru + negru) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale.

OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Sunteţi favorizaţi astăzi de energia stelei 6, stea cu energie ©AMdaebak de prosperitate indirectă, ©AMdaebak noroc şi ajutor divin. Este clar o zi ©AMdaebak foarte bună pentru a ©AMdaebak găsi soluţii la eventualele probleme cu care ©AMdaebak este posibil să vă confruntaţi pe ©AMdaebak parcursul zilei. De asemenea este o zi în care puteţi ©AMdaebak avea parte de ajutorul şi sprijinul unui©AMdaebak mentor, profesor sau a unei ©AMdaebak persoane foarte influente. Pot să vă apară ©AMdaebak multe oportunităţi care vă ©AMdaebak vor pune în valoare abilităţile voastre. Aveţi şansa să ©AMdaebak atrageţi persoana potrivită ©AMdaebak la momentul potrivit. Scrieţi pe hârtie ©AMdaebak orice gând sau idee care vă vine în minte, ©AMdaebak deoarece divinitatea încearcă să©AMdaebak vă transmită ceva important. Nu fiţi pesimişti, negativişti sau aroganţi pentru că puteţi să atrageţi diferite probleme. Este o zi în care este recomandat să evitaţi persoanele bârfitoare. Recomandări: Pentru a potenţa această energie vă puteţi folosi de elementul pământ, sub formă de culori (galben, portocaliu, maro) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. Mai mult, nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre ( puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale.

MAIMUŢĂ – 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Sunteţi favorizaţi astăzi de energia stelei 6, stea cu ©AMdaebak energie de prosperitate i©AMdaebak ndirectă, noroc şi ajutor divin. Este clar o zi ©AMdaebak foarte bună pentru a găsi ©AMdaebak soluţii la eventualele probleme cu care este ©AMdaebak posibil să vă ©AMdaebak confruntaţi pe parcursul zilei. De asemenea este o zi în care ©AMdaebak puteţi avea parte de ajutorul şi ©AMdaebak sprijinul unui mentor, profesor sau a unei ©AMdaebak persoane foarte influente. Pot să vă apară multe ©AMdaebak oportunităţi ©AMdaebak care vă vor pune în valoare ©AMdaebak abilităţile voastre. Aveţi şansa să atrageţi persoana potrivită la momentul potrivit. Scrieţi pe hârtie ©AMdaebak orice gând sau©AMdaebak idee care vă vine în minte, deoarece divinitatea încearcă să vă ©AMdaebak transmită ceva important. Nu fiţi pesimişti, negativişti sau aroganţi ©AMdaebak pentru că puteţi să atrageţi diferite probleme. Este o zi în care este recomandat să evitaţi persoanele bârfitoare. Recomandări: Pentru a potenţa această energie vă puteţi folosi de elementul pământ, sub formă de culori (galben, portocaliu, maro) sau prin accesorii & obiecte legate de acest element. Mai mult, nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre ( puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale.

COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Sunteţi afectaţi astăzi de energia stelei 2, stea cu ©AMdaebak energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Este posibil ca astăzi să nu aveţi ©AMdaebak prea multă energie sau chiar să fiţi predispuşi la răceli, bacterii, ©AMdaebak viruşi, toxinfecţii ©AMdaebak alimentare etc. Aveţi nevoie astăzi de o dietă©AMdaebak echilibrată, de mai multă ©AMdaebak odihnă, vitamine, hidratare şi să evitaţi pe cât ©AMdaebak posibil să munciţi ©AMdaebak până la epuizare. Încercaţi să vă ©AMdaebak prioritizaţi ceea ce aveţi de făcut azi! De asemenea ©AMdaebak evitaţi, dacă nu este ceva urgent, spitalele, vizita unei ©AMdaebak persoane bolnave, cimitirele ©AMdaebak şi în general locurile cu multă energie yin. Pentru persoanele ©AMdaebak care sunt în mod ©AMdaebak normal active, atenţie mare la antrenamentele fizice – nu vă ©AMdaebak forţaţi astăzi pentru că riscaţi accidentări. Recomandări: Vă puteţi folosi de elementul metal, sub formă de culori (gri, argintiu, alb, auriu) sau prin purtarea de accesorii (bijuterii aur/ argint sau ceas), pentru a ţine sub control această energie de boală. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale. Atenţie! Astăzi poate fi o zi foarte bună din punct de vedere financiar, aspect favorabil mai ales pentru cei care activează în domeniul vânzărilor şi comerţului.

CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Sunteţi favorizaţi astăzi de energia stelei 1, stea cu ©AMdaebak energie de victorie şi succes. Această zi este favorabilă pentru ©AMdaebak începerea sau ©AMdaebak planificarea unor ©AMdaebak proiecte. Oricum ar fi, este o ©AMdaebak zi pentru noi ©AMdaebak începuturi, atât în viaţa ©AMdaebak profesională cât şi în ©AMdaebak cea personală. Este o zi energică şi plină ©AMdaebak de posibilităţi noi: promovări, ©AMdaebak schimbări de locuinţă, schimbare de job©AMdaebak / domeniu/ departament, parteneriate noi de afaceri, ©AMdaebak relaţii sentimentale sau chiar reîntâlniri cu vechi prieteni. Cuvintele de ordine astăzi pentru ©AMdaebak voi sunt: schimbare & ©AMdaebak transformare. Recomandări: Puteţi să vă folosiţi de simbolul Steagul Victoriei pentru a potenţa această energie de succes. Mai mult, nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre (puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. O altă recomandare ar fi să vă folosiţi de elementul metal, sub formă de culori (gri, argintiu, alb, auriu) sau prin purtarea de accesorii (bijuterii aur/ argint sau ceas), pentru a potenţa energia de victorie. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale.

MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Sunteţi favorizaţi astăzi de energia stelei 1, stea cu ©AMdaebak energie de victorie şi succes. Această zi este favorabilă ©AMdaebak pentru începerea sau ©AMdaebak planificarea unor ©AMdaebak proiecte. Oricum ar fi, este ©AMdaebak o zi pentru noi ©AMdaebak începuturi, atât în ©AMdaebak viaţa profesională cât şi ©AMdaebak în cea personală. Este o zi ©AMdaebak energică şi plină de ©AMdaebak posibilităţi noi: promovări, ©AMdaebak schimbări de locuinţă, schimbare de job/ ©AMdaebak domeniu/ departament, ©AMdaebak parteneriate noi de afaceri, relaţii ©AMdaebak sentimentale sau chiar reîntâlniri cu vechi prieteni. Cuvintele de ©AMdaebak ordine astăzi pentru voi sunt: schimbare & ©AMdaebak transformare. Recomandări: Puteţi să vă folosiţi de simbolul Steagul Victoriei pentru a potenţa această energie de succes. Mai mult, nu uitaţi de stringul de putere 168, acesta putând fi activat prin orice fel de reprezentare: stickere cu aceste cifre (puteţi să vă gravaţi ceasul sau bijuteriile cu aceste numere). Stringul de putere 168 reprezintă drumul spre prosperitate. O altă recomandare ar fi să vă folosiţi de elementul metal, sub formă de culori (gri, argintiu, alb, auriu) sau prin purtarea de accesorii (bijuterii aur/ argint sau ceas), pentru a potenţa energia de victorie. NOTĂ: Este recomandat să vă cunoaşteţi elementele favorabile/ nefavorabile pentru a aplica în mod corect recomandările. Aceste elemente se află în urma calculului diagramei personale.

ENERGIA ZILEI este o energie de multiplicare şi prosperitate în viitor!

ELEMENTUL ZILEI este lemnul, reprezentat denuanţele: verde. Dacă vă cunoaşteţi elementele favorabile & nefavorabile conform elementului personal, puteţi vedea dacă elementul zilei vă este favorabil.

ACTIVITĂŢI: Având în vedere situaţia actuală, activităţile pe care le putem face în această perioadă sunt limitate din cauza pandemiei cu virusul COVID-19. Puteţi însă comanda o analiză pentru calcul de dată personalizat pentru o anumită activitate/ eveniment, pe adresa de mail: alexa@amdaebak.ro.

INFORMAŢII SUPLIMENTARE care să vă ajute pe parcursul zilei/ lunii/ anului

AICI găsiţi informaţiile despre HOROSCOPUL LUNII APRILIE 2020!

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna APRILIE 2020.

ATENŢIE! Nu uitaţi să verificaţi zilele de vitalitate/excelente & obstacole + pietrele preţioase pentru zilele de vitalitate & obstacole, pentru programarea activităţilor!

AICI găsiţi intervalele orare favorabile & nefavorabile pentru fiecare zodie, astfel că vă puteţi programa activităţile importante la o oră favorabilă vouă!

AICI găsiţi informaţii despre triunghiurile de alianţă/ prieten secret/ zodia conflictuală, astfel că vă puteţi ajuta de aliaţi şi prieten secret pentru a trece mai uşor peste posibile obstacole care pot să apară de-a lungul zilei!

AICI găsiţi informaţii despre CICLUL ELEMENTELOR.

AICI găsiţi informaţiile despre zodia voastră de dragoste, PEACH BLOSSOM.

Vă dorim o zi prosperă!

Notificare drepturi
Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

Notificare răspundere
Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp