Atenţionare zile IULIE 2022

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Aceste atenționări au caracter general pentru toate zodiile și sunt calculate în funcție de luna solară!

Această analiză  vizează luna solară IULIE  (7 iul. – 7 aug.)  luna zodiei Oaie sub patronajul elementului foc yin. Atenție – așa cum am observat până acum în acest an,  luna lunară, din nou,  debutează înaintea lunii solare mai precis va începe în data de 29 iunie 2022 și se va încheia înainte de a se încheia luna solară, în data de 28 iulie 2022.

În articolele precedente am discutat despre prima și a doua lună de vară (luna mai și luna iunie), considerate astfel în calendarul Asiatic. În continuare vom prezenta a treia lună de vară și ultima, luna care va face trecerea spre anotimpul toamna,  luna iulie, luna zodiei Oaie sub elementul foc yin. Deși luna iulie este lună de vară (având element foc), elementul lunii este și acesta foc yin. Cu toate acestea urmatoarea perioadă este mai blândă decât luna precedentă (luna iunie). Elementul lunii susține/produce elementul zodiei lunare, astfel fiind o lună mult mai prietenoasă și calmă nefiind o relație de ciocnire a elementelor. De asemenea acest lucru este datorat și energiei stelei lunare care vine în centrul Lo Shu-ului. Este o energie de ajutor divin și poate să aducă mentori care apar la momentul și locul potrivit. Acești mentori pot să fie persoane din anturaj, prieteni sau chiar persoane foarte influente. Această lună aduce resurse care împreună cu energia stelei centrale poate să creeze oportunități de câștiguri financiare. Atenție însă, aceste șanse de câștig pot să fie blocate (din cauza energiei stelei anuale 5), pot să apară diferite obstacole care să le transforme în ghinion, aducând și pierderi însemnate. Din această cauză stresul cauzat poate să predispună spre îmbolnăviri. Recomandarea este să se acționeze, dar cu multă precauție și răbdare. Ajutorul poate să vină dar trebuie să fie exploatat cu atenție și inspirație. Sunt câteva zile în care este necesară o atenție sporită, zile de ciocnire și obstacole: 11 iul., 23 iul., 4 aug.  Zilele de 16 iul. și 28 iul. pot să vină în ajutor, și astfel, cu puţin noroc și atenție se pot construi proiecte minunate  de durată.  O veste minunată este că în această lună sectorul de Sud, sector care reprezintă faima și renumele, este foarte bine aspectat, acesta beneficiind de o combinație favorabilă numită “suma 10” formată din două stele cu energii favorabile. De aceea este foarte binevenit și recomandat ca toate discuțiile, negocierile, proiectele sau alte acțiuni, să aibă loc și să demareze în acest sector al spațiului de lucru. Informațiile despre celelalte sectoare, afectate sau favorabile, vor fi prezentate curând, în articolul nostru cu horoscopul lunii iulie din punct de vedere al sectoarelor dar și al zodiilor.

În câteva rânduri vom creiona şi vom aduce în discuţie zilele cu anumite influenţe, la modul general, caracteristice lunii zodiei Oaie sub element foc yin.

18, 27 iulie & 4 aug.  –  combinația energiilor din aceste zile aduc un excelent noroc și succes în carieră. Pot să apară anumite persoane/mentori care să își ofere ajutorul și sprijinul. Apar multe ocazii pentru a promova în carieră și pentru succes financiar. Folosind o reprezentare a cifrei 8, sub forma unei bijuteri sau altă reprezentare, puteți să beneficiați de o combinaţie foarte puternică, numită în Feng Shui stringul de putere al stelelor albe 1-6-8. Se recomandă centrul spațiului de locuit/ spațiului de lucru pentru negocieri, semnări de contracte sau purtarea unor discuții pentru diferite angajamente, înțelegeri care vizează cariera și implicit partea financiară. Atenție pot să apară dureri de cap, migrene mai intense, cauzate de entuziasmul și a efortului depus. Este recomandat să alocați timp suficient pentru relaxare și odihnă. Folosirea elementului metal sub orice reprezentare, bijuterii, vestimentație este binevenit.

17, 26 iulie & 3 aug  – combinația energiilor din aceste zile pot să aducă momente relaxante, armonioase și în același timp multă putere și autoritate. De asemenea trebuie avută în vedere și sănătatea. În aceste zile își face prezența și o energie de boală care poate să aducă probleme de sănătate legate de stomac și sistemul digestiv (exces  de element pământ). Odihnă dar și o dietă adecvată sunt recomandările potrivite pentru aceste zile. Puteți să vă folosiți autoritatea pentru a puncta și trasa ideile și argumentele dvs legate de proiectele prezentate de parteneri, dar doar atât.  Restul trebuie să fie odihnă și relaxare.

16, 25 iulie & 2 aug –  energiile acestor zile predispun la posibile accidentări la nivelul membrelor inferioare. Atenție dacă mergeți la sala de sport, nu exagerați cu exercițiile mai ales în zona picioarelor. Riscul este destul de mare de o accidentare care poate să aducă o imobilitate pe timp îndelungat. Predispoziția este mai mare pentru persoanele tinere de sex masculin. Folosirea elementului foc sub orice reprezentare, bijuterii, accesorii diferite, vestimentație (atenție dacă există un exces de element foc în chart-ul personal), poate să atenueze aceste energii.

9, 15, 24 iulie – combinația energiilor din aceste zile poate să aducă mult succes financiar, dar creativitatea poate să fie la cote foarte mici. Folosiți centrul spațiului de lucru pentru negocierea sau tranzacționarea afacerilor. Copiii pot să folosească pentru studiu, direcția personală de succes, conform numărului lor Kua. Nu le este recomandat femeilor însărcinate să petreacă mult timp în centrul spațiului de locuit, și mai ales să doarmă. Folosirea unor cristale, sub formă de bijuterii de exemplu, poate să întărească, să activeze elementul pământ (atenție dacă există un exces de element pământ în chart-ul personal).

8, 14, 23 iulie & 1 aug – combinația energiilor acestor zile poate să indice apariția unor obstacole, ghinioane care să ducă la pierderi financiare. Nu sunt recomandate investițiile, achizițiile de lucruri importante. Există riscul, pe termen lung, de pierderi materiale importante. Nu purtați discuții, negocieri în centrul spațiului de lucru. Folosiți alte sectoare și mai ales direcția dvs favorabilă, în funcție de numărul Kua. În aceste zile nu este recomandată nici staționarea pe timp îndelungat (nici servitul mesei nu este indicat) sau chiar dormitul în centrul spațiului de locuit. Sunt predispoziții spre dureri sau alte patologii la nivelul capului.

7, 13, 22, 31 iulie – în aceste zile combiantia energiilor aduce mult noroc în speculațiile și investițiile financiare. Profitați de centrul spațiului de lucru pentru a negocia și de a încheia contracte importante. Șansele de reușită și câștig sunt foarte mari în aceste zile. Totuși evitați să petreceți foarte mult timp în acest sector al spațiului de locuit, există pericol de accidentare cu obiecte metalice, ascuțite (din cauza excesului de element metal). De asemenea se pot accentua, acutiza patologii ale aparatului respirator sau pot să apară probleme de natură dermatologică. Nu activați acest sector, cu siguranță nu este necesar.

12, 21, 30 iulie & 7 aug – energiile din aceste zile predispun la violență verbală care poate oricând să se transforme în violență fizică chiar cu uz de arme. Aceste manifestări pot să apară pe fondul unor neînțelegeri între persoane, unele chiar nerezonabile și neînțelegătoare. Centrul spațiului de locuit sau de lucru este foarte afectat de aceste energii, de aceea este recomandată evitarea discuțiilor, negocierilor din toate punctele de vedere  mai ales între parteneri de afaceri sau membrii apropiați de familie. Folosirea elementului apă, sub orice reprezentare, accesorii, îmbrăcăminte este de ajutor. Atenție dacă în chart-ul personal există un exces de element apă, atunci chiar nu se recomandă folosirea acestuia.

11, 20, 29 iulie & 6 aug – energiile acestor zile pot să aducă multă popularitate și prosperitate, dar şi mult noroc financiar. Aceasta este o combinație foarte puternică și benefică în Feng Shui. Aducând și simbolul cifrei 1 sub orice reprezentare, beneficiați de stringul de putere 1-6-8. Este recomandată folosirea centrului spațiului de locuit, biroului pentru studiu, negociere, încheiere de afaceri/contracte importante. Apar multe oportunități și reușite în domeniul financiar, de investiții dar și pentru elevi și studenți. Succesul este aproape garantat! Din punct de vedere al relațiilor, pot să apară mici probleme, neînțelegeri, mai ales în cuplurile nou formate. În acest caz, evitați centrul casei, dacă aveți de purtat discuții cu eventuale puncte de vedere diferite.

10, 19, 28 iulie & 5 aug – combinația energiilor din aceste zile, aduce mult noroc  și oportunități pentru câștiguri financiare, dar în același timp, există predispoziţie spre  apariția unor diferențe de opinii între generații, mai ales între membrii familiei. Folosirea elementului apă, sub orice reprezentare (atenție dacă există exces de element apă în chart –ul personal) poate să reducă, să consume energia de neînțelegeri între tinerii și seniorii familiei.

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

23.6.2022

Sursă foto: Pixabay

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp