Atenţionări zile APRILIE 2022

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Aceste atenționări au caracter general pentru toate zodiile și sunt calculate în funcție de luna solară. Pentru un calcul personalizat, în vederea planificării unor activități importante pentru dvs, ne puteți contacta pe adresa noastră de mail: info@amdaebak.ro.

Această analiză vizează luna solară APRILIE (5 apr. – 5 mai) luna zodiei Dragon sub patronajul elementului lemn yang. Atenție deoarece și în această lună, luna lunară debutează înaintea lunii solare mai precis în data de 1 aprilie 2022 și se va încheia înainte de a se încheia luna solară, în data de 30 aprilie 2022.

Luna APRILIE, luna zodiei Dragon, este afectată de o energie care multiplică energia anuală a stelei 5, energie care poate aduce obstacole și ghinioane, pierderi materiale și de sănătate, dezastre  naturale. Mai mult decât atât, energia de multiplicare a stelei lunare 9 este produsă și susținută de elementul lunii. Într-un cuvânt există predispoziții de incidente legate de elementul pământ, care este adus de zodia lunii și se creează un exces. Acest exces este destabilizat de elementul lunii. De aceea riscul producerii unor cutremure sau alunecări de teren este destul de mare. Există câteva zile (6 apr, 15 apr și 27 apr) în care excesul de element pământ se poate face simțit prin producerea unor mișcări tectonice sau alunecări de teren. Mai ales în zilele zodiei Câine (15 apr. și 27 apr.) când se produc niște penalizări/ ciocniri, care pot să predispună spre probleme de natură tectonică, dar și din punct de vedere al sănătății (pot să apară patologii destul de zgomotoase ale aparatului digestiv sau reproducător). De aceea este recomandat că femeile însărcinate, persoanele în vârstă și cu o sănătate mai precară să evite să petreacă prea mult timp sau să doarmă în centrul spațiului locuinței. Recomandarea este valabilă pe tot parcursul acestui an!

Pentru că și această lună aduce o luptă acerbă (de altfel așa cum am prezentat și în Ghidul nostru pentru anul 2022, tot anul este afectat de această luptă și concurență neloială) pentru putere și influență, caracteristica principala a lunii este acțiunea (zodia Dragon fiind o zodie de acțiune), dar o acțiune care se desfășoară ascuns, în spatele scenei. Dacă luna trecută au fost multe încercări de negocieri, fiind o lună a unei zodii “diplomate”, acum nu prea mai pot să aibă loc asemenea negocieri. Conflictele pot să izbucnească destul de repede, mai ales având în vedere că axa centrală Est-Vest este afectată la maxim de energii total nefavorabile. De asemenea și la nivel micro, familia poate să fie afectată destul de mult din toate punctele de vedere: al comunicării, al sănătății și chiar din punct de vedere financiar.

Sunt zile (10 apr, 22 apr și 4 mai) care pot să aducă multe lecții și inspirații de natură spirituală, cu multă înțelegere și armonie. Acest lucru este datorat “casei magiei și spiritualității” – cum este denumirea în Paht Chee, care se formează în această lună în zilele zodiei Șarpe. O situație care poate să dea o notă mai pozitivă, pe cât posibil, acestei luni este faptul că luna beneficiază de toate combinațiile favorabile care se formează între energiile stelelor: 4 HoTu –uri (sectoarele NV, NE, S și V) și “suma 10” care se formează în sectorul de E. Acest lucru poate să aducă oarecare îmbunătățiri în sectoarele afectate de energii nebenefice (E și V).

11, 23 apr. şi 2 mai – energia acestor zile este o energie care aduce mult noroc de câștiguri financiare și succes în carieră. Atenție pentru zodiile care sunt afectate în aceste zile (zodia Cal) de energia stelei 5, pot să apară probleme la nivelul ochilor. Nu este nevoie de ceva special pentru a activa această energie, este suficient să folosiți lumini și muzică.

12, 24 apr. şi 3 mai – combinația energiilor din aceste zile poate să predispună spre probleme mari de sănătate. De asemenea nu este recomandat să se inițieze proiecte sau să se semneze acte importante. Atenție mare se acordă copiilor la ce mănâncă și ce activități au, mai ales dacă sunt plecați în vacanță, excursii, tabere. Nu sunt momente foarte favorabile pentru studiu sau interviuri. Atenție zodiilor care sunt afectate în aceste zile (zodia Tigru și zodia Bivol) de energia stelei 5, se recomandă o atenție sporită la ce și cum mănâncă; mai multă odihnă și relaxare, spuneți, pe cât posibil, NU stresului în aceste zile. Folosiți remedii pentru sănătate –Wu Lou, medicine Buddha, diferite reprezentări ale elementului metal și/sau apă.

13, 25 apr. şi 4 mai – sunt zile când există riscul întâlnirii unor persoane neplăcute, antipatice care pot să aducă situații conflictuale care să degenereze în litigii sau chiar procese. Atenționarea este mai mare pentru zodiile care sunt afectate de energia anuală a stelei 3 (zodia Iepure). Atenție la ce și cu cine discutați sau negociați, există predispoziţie spre a fi păcăliți, trădați sau chiar tâlhăriți. Pentru a calma această situație se poate folosi un bol cu apă yin.

5, 14, 26 apr. şi 5 mai – sunt zile cu mult succes academic. Toate pregătirile, examenele, interviurile sunt încununate cu mult victorie. Atenție însă, există riscul izbucnirii unor incendii. Atenție la instalațiile electrice și de gaze! Mai bine verificați de două ori decât să apară unele accidente. Pentru a controla aceste energii se poate folosi un bol cu apă.

6, 15, 27 aprilie – combinația energiilor din aceste zile nu este de bun augur. Pot să apară obstacole, ghinioane de tot felul inclusiv pierderi financiare. Nu sunt recomandate investițiile de nici un fel, nici măcar la bursă. Sunt riscuri de pierderi financiare importante ca suma și ca investiție. Există predispoziţie spre îmbolnăviri la nivelul ochilor, dar pot să apară şi diverse afecţiuni ale aparatului digestiv sau reproducător. În funcție de elementele favorabile ale fiecăruia, se recomandă folosirea elementului lemn, metal sau chiar apă, pentru a consuma/contracara aceste energii, puțin spus, nefavorabile. De asemenea este posibilă și apariția unor incendii. Atenție la instalațiile electrice și de gaze! Mai bine verificați de două ori decât să apară unele accidente. Pentru a controla aceste energii se poate folosi un bol cu apă.

7, 16, 28 aprilie – combinația energiilor din aceaste zile poate să aducă mult noroc și succes financiar și de asemenea poate să aducă suport și ajutor neașteptat din partea unor mentori/persoane, nu neapărat din anturaj. Atenție, pot să apară neînțelegeri între generații și membrii familiei. Se recomandă folosirea unei reprezentări a elementului apă pentru a controla aceste energii.

8, 17, 20, 29 aprilie – combinația acestor energii din aceste zile, poate să predispună spre probleme destul de grave legate de scandaluri violente și chiar tâlhării. Atenție mare pentru persoanele care călătoresc singure seara/noaptea, mai ales femei. Atenționarea este mai ales pentru zodiile care sunt afectate de energia stelei anuale 7 (zodia Cocoș).  Pot să apară diferite incidente legate de foc, incendii. Se recomandă folosirea elementului pământ, bineînțeles în funcție de elementul personal,  pentru a contracara aceste energii nefavorabile.

9, 18, 21, 30 aprilie – combinația energiilor din aceste zile aduce mult succes și noroc financiar. Sunt recomandate investițiile și chiar semnarea și demararea unor contracte/proiecte. Profitați de aceste zile să aduceți câștiguri financiare prin amplasarea unor simboluri de prosperitate. Atenție, pot să apară mici neînțelegeri, diferențe de opinie între generații. Folosiți, în funcție de elementul personal, o reprezentare a elementului apă, pentru a controla aceste neajunsuri.

10, 19, 22 apr. şi 1 mai – combinația energiilor acestor zile poate să aducă obstacole și ghinioane, pierderi materiale și de sănătate, dezastre naturale. Știind că anul acesta este afectat de energia stelei 5, este chiar recomandat să nu activați în nici un mod acest sector de centru al spațiului de locuit sau de lucru. Evitați să petreceți timp, să dormiți sau să lucrați la proiecte importante, în acest sector. Nu omiteți perioadele necesare pentru odihnă și relaxare, astfel succesul poate să vină pe o bună stare de sănătate .

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

1.4.2022

Sursă foto: Pixabay

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp