Atenţionări zile AUGUST 2021

01-08-2021

Cerc articol Placeholder
Background articol
calendar-660670_1920

În această lună, energia stelei lunare este produsă de elementul lunii. Energia stelei centrale a lunii este o energie de prosperitate. Combinația acesteia cu energia stelei anuale este cea mai favorabilă combinație din Feng Shui. Aduce mult noroc și oportunități de câștiguri financiare, prosperitate și popularitate. Este un moment favorabil pentru investiții și pentru a demara proiecte importante, dar nu uitați, alegerea unei date favorabile mărește șansele de reușită. O mică atenționare vine pe relațiile de cuplu unde pot să apară mici neînțelegeri.

Această lună vine cu o încărcătură energetică deosebită. Este luna Fantomelor Înfometate. Din această cauză pot să apară unele obstacole, mici întârzieri în ceea ce vă propuneți. Alegerea unei date favorabile pentru un proiect sau o investiție importantă, este cel mai recomandat. Sunt câteva zile – 10 august, 22 august și 3 septembrie- zile în care cei din zodia Tigru pot să fie mult mai afectați, mai ales din punct de vedere al sănătății și al relațiilor. Luna august este luna zodiei Maimuță, zodie conflictuală a Tigrului. Mai mult decât atât, sectorul de NE (sectorul patronat de Tigru și Bivol) este afectat, în această lună, de energia stelei 2, energie de boală și chiar “îmbolnăviri” ale relațiilor, care este multiplicată de energia stelei anuale 9. De aceea este recomandată multă atenție în această perioadă, mai ales în intervalul orar al zodiei Șarpe 10.00 – 11.59 (ora de vara) când se poate produce o penalizare pentru zodia Tigru. Atenționările vizează luna solară August, deși în această lună, începutul lunii solare coincide cu debutul lunii lunare (8 august-7 septembrie).

10 august, 19 august, 31 august – combinația energiilor acestor zile aduce mult noroc de prosperitate, șanse și oportunități de câștiguri financiare. Împreună cu energia stelei anuale se formează o combinaţie foarte bună, cea mai benefică din Feng Shui, numită stringul de putere format din stelele albe 1-6-8. În aceste zile este recomandat să profitați de centrul spațiului dvs de lucru, sau al casei și acolo încercați să luați deciziile importante sau să purtați discuții/ negocieri pentru proiectele, investițiile dorite. O mică atenționare vine pe relațiile de cuplu, între prieteni sau parteneri de afaceri. Apar unele neînțelegeri care pot escalada!

9 august, 18 august, 30 august – combinația energiilor din aceste zile sunt favorabile câștigurilor financiare și succes în afaceri. Atenție, pot să apară unele probleme de sănătate (din cauza excesului de element pământ) legate de aparatul digestiv și/sau reproducător. Atenție la alimentație, fiind un sezon de vară, cu multă căldură, există riscul destul de mare de toxiinfecţii alimentare. De asemenea atenție la expunerile prelungite la soare, riscul de arsuri și insolaţii este mult mai mare.

8 august, 17 august, 29 august – în aceste zile combinația acestor energii nu este favorabilă, mai ales pentru copiii sub 12 ani. Există predispoziții de mici accidentări ale membrelor. Atenție sporită la ce activități au, fiind în vacanță (excursii, drumeții, piscină) și la locul de joacă. Petrecerea timpului împreună poate să aducă multe beneficii, mai ales relaxare și armonie.

16 august, 28 august, 6 septembrie – în aceste zile creativitatea este la cote maxime, de asemenea sunt favorizate examenele, cursurile şi interviurile. Din păcate atenționarea vine pentru copiii mici. Pot să apară mici accidentări la nivelul membrelor. Atenție sporită la ce activități au, fiind în vacanță (excursii, drumeții, piscină) și la locul de joacă. Recomandarea de a petrece timp împreună cu familia, aduce cu siguranță relaxare și armonie, lucru dorit de toată lumea, mai ales în acest context.

15 august, 27 august, 5 septembrie – energiile acestor zile pot să predispună la probleme de sănătate legate de aparatul digestiv și/sau reproducător (din cauza excesului de element pământ). De asemenea pot să apară mici accidentări ale articulațiilor sau chiar ale oaselor membrelor. Mare atenție când conduceți și nu forțați atunci când faceţi antrenamente fizice la sală sau acasă.

14 august, 26 august, 4 septembrie – combinația energiilor din aceste zile aduc mult noroc în carieră, succes financiar și popularitate. Sunt zile favorabile pentru demararea unor proiecte/negocieri. Folosiți centrul spațiului de lucru pentru a activa la maxim aceste energii auspicioase. Pentru cuplurile nou formate pot să apară mici perioade de însingurare. Elementul apă poate ajuta să atenueze/reducă aceste mici neplăceri și în același timp poate activa norocul de prosperitate. Mici plimbări pe malul mării, a unor lacuri, râuri pot să aducă multe beneficii.

13 august, 22 august, 25 august, 3 septembrie – combinația energiilor din aceste zile pot să aducă momente favorabile din toate punctele de vedere, pentru întreaga familie.Atenționarea este pentru evitarea oricărui exces, alimentar sau fizic. Relaxarea, odihna și petrecerea timpului cu familia și/sau prietenii poate să fie o metodă foarte bună de a traversa aceste zile cu bine.

12 august, 21 august, 24 august – combinația energiilor din aceste zile este una foarte favorabilă. Apar șanse de succes în carieră şi/ sau câștiguri financiare. Creativitatea este la cote maxime. Profitați de aceste zile, folosiți centrul casei/spațiului de lucru pentru a lucra la proiecte, pentru a negocia sau pur și simplu pentru a învață lucruri noi, pentru a va dezvolta creativitatea. Sunt favorizate toate activitățile de studiu și creație.

11 august, 20 august, 23 august, 1 septembrie – aceste zile pot să aducă realizări în domeniul investițiilor și finanțelor. Este recomandat ca discuțiile, negocierile, semnarea contractelor să aibă loc în centrul casei/biroului/spațiului de lucru. Sunt zile cu mare încărcătură energetică de prosperitate și succes. Atenție, pot să apară pe fondul acestor energii, neînțelegeri între membrii familiei, conflict între generații, fapt care poate să aducă discuții mai aprinse, certuri. Elementul apă poate calma sau controla aceste energii de certuri. Profitați de vremea frumoasă și faceți plimbări în natură, pe lângă lacuri, râuri. Cu siguranță beneficiile vor fi notabile.

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

1.08.2021

Sursă foto: Pixabay

 

 

Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved