Atenţionări zile DECEMBRIE 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Aceste atenţionări au caracter general pentru toate zodiile şi sunt calculate în funcție de luna solară. Pentru un calcul personalizat, în vederea planificării unor activităţi importante pentru dvs, ne puteți contacta pe adresa noastră de mail: info@amdaebak.ro.

Această analiză vizează luna solară Decembrie (7 decembrie – 5 ianuarie 2022) luna zodiei Șobolan sub patronajul elementului metal yang. Atenție deoarece și în această lună, luna lunară debutează înaintea lunii solare mai precis în dată de 4 decembrie și se va încheia înaintea lunii solare, în dată de 2 ianuarie 2022.

Luna zodiei Șobolan, care debutează din punct de vedere solar, în data de 7 decembrie și se va încheia în data de 5 ianuarie 2022, aduce relații mult mai armonioase între oameni, datorită faptului că există o relație de “prieten secret” între zodia lunii și zodia anului (Șobolan – Bivol). Mai mult decât atât, luna solară debutează într-o zi de prieten secret (Bivol),  cu o energie a stelei centrale de prosperitate. Acest lucru aduce, alături de combinația energiilor stelelor centrale (suma 10), șanse, multe oportunități de câștig financiar. La polul opus însă, pot să existe blocaje și o scădere a creativității și de asemenea, pot să apară probleme de sănătate la femeile însărcinate. Este recomandat să nu se petreacă mult timp în acest sector (centrul casei/spaţiului de lucru), atât femeilor însărcinate cât și elevilor, studenților care desfășoară unele activități de studiu. De asemenea există o ciocnire între elementul lunii (susținut și produs de elementul sectorului) și elementul stelei centrale lunare, ciocnire care poate să predispună la neînțelegeri și certuri mai ales în zilele 12 decembrie, 24 decembrie și 5 ianuarie 2022. Se recomandă, în aceste zile, o mai mare atenție la interacțiunile dintre colegi, prieteni, familie, evitarea discuțiilor contradictorii, mai multă diplomație.

7, 16, 25 decembrie, 3 ianuarie 2022 – în aceste zile energiile stelelor indică o puternică influență, chiar copleșitoare a “femeii casei, mama casei”. Viața sentimentală, dar şi relațiile dintre generaţii au de suferit din cauza problemelor ivite între noră și soacră. De asemenea există riscul unor accidentări la nivelul membrelor. Atenție la exercițiile fizice și nu numai. Se recomandă folosirea elementului foc sub orice reprezentare pentru a contracara aceste energii nefavorabile. Atenţie însă, este de preferat să se cunoască amprenta casei/spațiului pentru a nu se creea, în acest caz, un exces de element foc.

8, 17, 24 decembrie, 2 ianuarie 2022 – combinația energiilor stelelor acestor zile poate să aducă probleme de sănătate femeilor însărcinate. Recomandarea este de a nu petrece mult timp sau să doarmă în acest sector al casei, în aceste zile. Evitarea acestui spațiu din casă este binevenit. De asemenea mare atenție dacă și cine vă face o invitație într-o călătorie sau plimbare. Există riscul apariției unor probleme de natură sexuală, hărțuire și relații nepotrivite.

9, 18, 23 decembrie, 1 ianuarie 2022 – combinația energiilor stelelor din aceste zile poate aduce momente minunate pentru “ femeia casei”, cum este denumită în Feng Shui stăpâna casei, mama casei. Femeile se pot bucura de succes pe toate planurile, acasă în sânul familei, în societate şi la servici, mai ales cele în funcție de conducere. Este recomandat să se folosească acest sector din casă/ spațiu de lucru pentru orice activitate sau pentru demararea unor proiecte. Se pot ține discuții, negocieri, ședințe care se pot încheia cu rezultate excelente. Atenționarea vine pentru femeile însărcinate: nu se recomandă să petreacă mult timp sau să doarmă în acest sector al casei, în aceste zile.

10, 19, 22, 31 decembrie – energiile stelelor acestor zile aduc o oarecare scădere a creativității. Pot să apară blocaje și stres favorizând, astfel, apariția unor  sentimente de dezamăgire, de neîmplinire sufletească. De asemenea este posibil să apară îmbolnăviri la nivelul pielii, mici urticarii sau chiar afecţiuni mai grave, gen zona Zoster (afecțiune care se manifestă, în mare parte, din cauza unui șoc psihic, stres prelungit). Nu este favorabil să petreceți mult timp în acest sector al casei/spațiului de lucru. Pentru a consuma aceste energii nefavorabile se recomandă folosirea elementului metal Atenţie însă, este de preferat să se cunoască amprenta casei/spațiului pentru a nu se creea, în acest caz, un exces de element metal.

11, 20, 30 decembrie –  combinația energiilor stelelor din aceste zile aduc mult romantism și dragoste. Cuplurile nou formate dar și cele căsătorite pot să profite la maxim în aceste zile, petrecând mai mult timp împreună, poate chiar având o cină romantică în acest sector al casei. De asemenea sunt bine aspectate toate activitățile legate de creație și studiu. Amplasarea unor flori proaspete este un bun remediu pentru a activa şi potența aceste energii favorabile.

12, 21, 29 decembrie – în aceste zile, combinația energiilor stelelor poate să aducă depresii sau chiar dureri de inimă cauzate de stresul în urmă unor scandaluri sexuale care predispun spre multe neînțelegeri și certuri. Este recomandat să se petreacă cât mai puțin timp în acest sector din casă. Sunt zile de “ciocniri și penalizări” , de aceea este indicat să se folosească elementul foc sub orice reprezentare – aprinderea unor lumini puternice de exemplu pentru a putea consuma aceste energii nefavorabile. Atenţie însă, este de preferat să se cunoască amprenta casei/spațiului pentru a nu se creea, în acest caz, un exces de element foc.

13, 28 decembrie – combinația energiilor stelelor din aceste zile indică posibilă dizarmonie în familie și este cu atât mai puternică cu cât aceste stele se află într-un sector de pământ, fapt care le susține energia nefavorabilă. Neînțelegerile, certurile pot să apară între noră și soacră! Există totuși momente favorabile pentru tinerii care susţin examene, interviuri sau încă studiază în vederea pregătirii pentru un examen important.

14, 27 decembrie, 5 ianuarie 2022 – combinația energiilor stelelor din aceste zile indică mult succes în domeniul politic, astfel că proiectele și strategiile asociate se pot manifesta cu succes. Sunt avantajate examenele, lucrările și studiile de cercetare, precum și studiul individual. De asemenea sunt zile în care romantismul și dragostea sunt la cote înalte, fiind recomandate întâlniri, cine romantice în cadrul cuplurilor nou formate sau chiar a celor căsătoriți. Centrul spațiului de locuit poate fi activat cu ajutorul elementului apă (este de preferat să se cunoască amprenta casei/spațiului pentru a nu se creea, în acest caz, un exces de element). Nu exagerați, pentru a nu se produce reversul, putând cauza astfel apariția unor scandaluri cu tentă sexuală .

15, 26 decembrie, 4 ianuarie 2022 – aceste zile aduc multă energie de creativitate și toate activitățile ce privesc studiul și creația sunt foarte bine aspectate. Cei care beneficiază la maxim sunt elevii şi studenții care se pregătesc pentru examene importante. Atenționarea este pentru elementul foc, există risc de incendii. Din cauză că există un exces de element lemn, este recomandată o mare atenție la folosirea acestui element, plante, flori. Atenţie însă, este de preferat să se cunoască amprenta casei/spațiului pentru a nu se creea, în acest caz, un exces de element lemn.

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

30.11.2021

Sursă foto: Pixabay

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp