Atenţionări zile DECEMBRIE 2022

27-11-2022

Cerc articol Placeholder
Background articol
calendar-660670_1920

Aceste atenționări au caracter general pentru toate zodiile și sunt calculate în funcție de luna solară.

Această analiză vizează luna solară DECEMBRIE (7 decembrie 2022 – 5 ianuarie 2023) luna zodiei Șobolan sub patronajul elementului apă yang. Atenție deoarece și în această lună, luna lunară debutează înaintea lunii solare mai precis în data de 24 noiembrie 2022  și se va încheia înaintea lunii solare, în data de 23 decembrie 2022.

 

Luna solară, Decembrie, aduce un exces de element apă yang. Este un element puternic care, în acest an, reprezintă succesul financiar și prosperitatea. Mai mult decât atât, energia stelei lunare, este o energie de succes și victorie. Ca atare, este o lună în care trebuie să acționăm (zodia lunii, Șobolanul, chiar ne aduce multă acțiune) pentru a beneficia de succes și prosperitate. Există o atenționare care trebuie însă avută în vedere, atenționare care privește starea de sănătate. Există riscul ca pe fondul unor zile aglomerate și stresante să apară unele probleme de sănătate, mai ales pentru persoanele care au deja o sensibilitate, îmbolnăviri ce privesc aparatul uro-genital. O altă atenționare care trebuie avută în vedere este din cauza acestui exces de element apă (yang), de aceea se pot produce în unele zone ale țării, extrapolat ale lumii, inundații care aduc probleme destul de grave, chiar și alunecări de teren (nu trebuie să uităm că în acest an energia care domină este energia stelei 5, energia cea mai nefavorabilă).

Prezența, în această lună, a celor patru combinații HoTu și a combinației numită “suma 10” aduce potenţări dar și atenuează, după caz, unele afectări ale sectoarelor. Astfel că în această lună, sectorul de Vest (al țării, continentului, al lumii) este afectat de o combinație a unor energii care predispun la violență, tâlhării, atacuri chiar cu arme, putând fi soldate cu victime. Aducerea unul bol cu apă (în spațiul afectat) poate să remedieze această energie. De asemenea sectorul de SV (al casei, țării, continentului, lumii) este afectat de o energie care predispune la pierderi financiare sau chiar la trădări și tâlhării. Sănătatea este în pericol, de asemenea, de aceea se recomandă evitarea unor situații care pot să predispună la aceste neplăceri.

 

Reamintim faptul că știind fiecare sector ce reprezintă (noi prezentăm în articolele lunare ce reprezintă fiecare sector analizat), putem să evităm sau să profităm de fiecare energie care îl afectează sau îl favorizează. Astfel că în această lună sectoarele Sud-Est, Nord și Est aduc energii care potențează succesul și câștigurile financiare. Sectorul de Nord (reprezintă cariera) și sectorul de SE (reprezintă succesul financiar) sunt bine reprezentate și merg mână în mână aducând prosperitate din toate punctele de vedere. De asemenea sectorul de Est (reprezintă sănătatea) este bine reprezentat în această lună și împreună cu energia stelei lunare, succesul este bine conturat. Bineînțeles că zodia lunii, Șobolanul, aduce această nevoie de acțiune, el făcând parte, așa cum am prezentat în articolele noastre despre zodii, din “triunghiul oamenilor de acțiune”.

De menționat faptul că există câteva zile în care pot să apară unele  provocări sau stări conflictuale: 7, 19 şi 31 dec. 2022.

 

În câteva rânduri  vom creiona şi vom aduce în discuţie zilele cu anumite  influenţe, la modul general, caracteristice lunii zodiei Șobolan sub element apă yang.

 

9 dec., 18 dec., 22 dec., 31 dec. -  energia din aceste zile aduce multe şanse şi oportunităţi pentru avansarea în carieră, pentru demararea unui proiect important. Aceste zile vin cu multă inspiraţie în muncă de creaţie, în cercetare, în domeniul academic. Sunt zile cu mult noroc în investiţii şi şanse de succes financiar. Atenţie, în cazul în care, în aceste zile, zodia dvs este afectată de energia stelei 2 sau energia stelei 5 (urmăriți postările noastre zilnice), pot să apară probleme renale. O atenţionare importantă este pentru cei care consumă alcool şi apoi se urcă la volan să conducă, există o mare predispoziţie de a face accidente. Remediere: folosiţi remediul pagodă celor 5 elemente sau şirul de 6 monede.

8 dec., 17 dec., 23 dec., 1 ian. 2023 - energia acestor zile poate să aducă probleme în cuplu/căsnicie. Există, de asemenea, riscul de a pierde o sarcină sau chiar riscul de a-l pierde pe cel iubit. Atenţionarea vine pentru zodiile care sunt afectate, în aceste zile, de energia stelei 2 sau de energia stelei 5 (urmăriți postările noastre zilnice). Remediere: folosiţi remediul pagodă celor 5 elemente sau şirul de 6 monede.

7 dec., 16 dec., 24 dec., 2 ian. 2023 - în aceste zile pot să apară situaţii, anumite contexte, în care bârfele, calomniile pot să predispună spre o serie de neînţelegeri şi implicit mult stres care poate cauza suferinţe cardiace. De asemenea pot să apară diferite neînţelegeri, încurcături în domeniul legal care implică ulterior litigii, chiar şi procese. Remediere: pentru a controla aceste energii de certuri şi neînţelegeri, se recomandă folosirea sub orice reprezentare a elementului foc.

15 dec., 25 dec., 3 ian. 2023 - combinaţia energiilor prezente în aceste zile, poate să aducă multă dragoste şi armonie în cupluri/căsnicie. Atenţie, nu folosiţi prea mult elementul apă, fiind și în exces în această lună (culoare sau o altă reprezentare). Există riscul iscării unor scandaluri în cuplu, cauzate de implicarea unei terţe persoane. Acest lucru poate aduce multă suferinţă şi chiar despărţiri. De asemenea această combinaţie de energii din aceste zile aduce mult noroc şi succes academic şi creativ. Puteți să vă folosiți de inspirația acestor zile pentru demararea proiectelor dvs. Remediere: se recomandă amplasarea unei reprezentări a lui Kuan Yin sau a lui Laughing Buddha.

14 dec., 26 dec., 4 ian. 2023 - în aceste zile există riscul unor îmbolnăviri ale urechii sau chiar pericolul de a contracta o boală venerică. Atenţie celor care folosesc/frecventează bazine, piscine. Fiind o lună de iarnă, elementul apă este în exces, este de preferat să evitaţi aceste locuri (pot fi destul de aglomerate). Recomandare: cel mai indicat şi la îndemână remediu pentru a controla această energie este Pagoda celor 5 elemente.

13 dec., 27 dec., 5 ian. 2023 - combinaţia energiilor din aceste zile, poate să aducă noroc de câştiguri financiare. Succesul financiar este “asigurat” de prezenţa HoTu –ului care se formează în aceste zile. Sunt favorizate toate proiectele îndrăzneţe care poate să aducă dezvoltare şi ascensiune în carieră pe termen lung. Aceste realizări aduc faimă şi recunoaştere întregii familii. Atenţie, pot să apară dureri de cap, la propiu vorbind, cauzate de stres şi oboseală. Recomandare: pentru potenţarea acestui noroc de succes, este recomandată purtarea de bijuterii (aur) sau folosirea unei reprezentari a cifrei 8, astfel putând să beneficiaţi de puterea stringului 168.

12 dec., 21 dec., 28 dec.  – energia acestor zile aduce mult noroc şi succes în domeniul financiar. Atenţie la competitori, pot să apară situaţii neplăcute în urma unui comportament neloial şi trădător. Recomandare: folosirea unei reprezentări a elementului apă, pentru “calmarea” concurenţei şi a invidiilor (atenție să nu fie folosit în exces, fiind deja un exces de element apă în această lună). De asemenea folosirea remediului rinocer şi elefant albaştrii pentru a contracara energia de trădări şi furturi.

11 dec., 20 dec., 29 dec.  – energia acestor zile aduce mult noroc şi realizări în carieră. Sunt momentele mult aşteptate de cei care doresc să avanseze în carieră sau doresc să îşi extindă afacerea. De asemenea apar multe oportunităţi şi şanse de câştiguri financiare. Atenţie, există riscul de a stârni invidie, mai ales între rude apropiate sau alţi membrii ai familiei. Recomandare: folosiţi o reprezentare a cifrei 6, astfel potenţând și mai mult energia zilelor, formând stringul de putere al stelelor albe 168.

10 dec., 19 dec., 30 dec.  – aceste zile sunt favorabile şi sunt recomandate mai ales celor care doresc să aibă o carieră de succes sau doresc să îşi schimbe job-ul. De asemenea apar oportunităţi de câştiguri în domeniul financiar. Fiind o lună cu energii de victorie și succes aduse de energia stelei lunare și o lună de acțiune adusă de zodia lunii, Șobolan vă dorim mult succes. Există o atenţionare pentru zodiile care sunt afectate, în aceste zile, de energia stelei 5 (puteți să urmăriți postările noastre zilnice). Pot să apară diverse patologii/îmbolnăviri/ afectări ale ochilor.

 

Puteți să intrați pe site-ul maestrei Lillian Too. Remediile pregătite pentru anul viitor 2023, anul zodiei Iepure, sunt deja puse în vânzare. Vă asigurăm că sunt foarte frumoase dar și folositoare (din punct de vedere simbolistic ) în anumite situații mai deosebite care se ivesc în unele perioade. Puteţi vizualiza şi achiziţiona toate produsele 2023, marca Lillian Too AICI!

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

27.11.2022

Sursă foto: Pixabay

Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved