Atenţionări zile DECEMBRIE 2023

04-12-2023

Cerc articol Placeholder
Background articol
©AMdaebak-Horoscop-chinezesc-luna-DECEMBRIE-2023

Precizăm că această analiză este realizată din punct de vedere al calendarului solar, de aceea în acest articol vom prezenta luna zodiei Şobolan, luna decembrie, care va debuta în data de 7 decembrie şi se va încheia în data de 5 ianuarie 2024.

Luna decembrie reprezintă a doua lună de iarnă în calendarul asiatic. Aceasta vine cu un element puternic care îşi pune amprenta astfel încât creativitatea este la cote înalte, fapt care favorizează apariţia unor noi tehnologii şi finalizarea unor proiecte demarate în timpul primăverii.

Din cauza “relaţiei de pedeapsă” dintre zodia lunii (Şobolan) şi zodia anului (Iepure) luna decembrie predispune la multe neînţelegeri care pot genera discuţii aprinse, nemulţumiri şi chiar conflicte. Majoritatea conflictelor pot să afecteze relaţiile dintre colegi sau parteneri de afaceri. De asemenea acestea pot să aducă unele neplăceri la servici, de aceea este recomandat să se evite orice discuţie în contradictoriu şi este de asemenea de evitat orice cerinţă, doleanţă. Nu sunt şanse de a fi rezolvate şi mai mult decât atât, pot să afecteze cariera. Amplasarea unui bol cu mere roşii în sectorul de Nord poate să atenueze aceste energii de ceartă şi neînţelegeri. Atenţie mai ales în zilele de 14 dec şi 26 dec, sunt zile care pot să genereze în mod deosebit neînţelegeri şi conflicte.

Sectorul cel mai bine aspectat este sectorul de Sud-Vest, sectorul femeii şi al dragostei. Este un moment favorabil pentru a petrece timp de calitate cu partenerul şi cu familia. De asemenea femeile aflate în funcţii de conducere şi nu numai, pot să beneficieze de multe oportunităţi  în carieră.

Atenţie la sectorul de Est, sector ce reprezintă sănatatea. Având în vedere faptul că decembrie este o lună de iarnă, cu multe schimbări bruşte de temperatură, umiditate crescută şi pentru că această lună este foarte afectată de două energii total nefavorabile, este recomandat să se evite acest sector din casă, pe cât este posibil, de către persoanele în vârstă, bolnave şi de către femeile însărcinate, măcar în această lună! O dietă bogată în fructe şi legume, odihna şi relaxare pot să ajute la păstrarea unei bune stări de sănătate.  

 

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există: 

Zile favorabile: 3, 7, 12, 15, 20, 22, 24, 25, 26 decembrie 2023 - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna DECEMBRIE 2023. 

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în DECEMBRIE 2023 sunt: Luna Nouă – 13.12.2023 ora 01:31 (ora României), Luna Plină: 27.12.2023 ora 02:33 (ora României).

 

Vă vom prezenta, mai jos, câteva aspecte cu caracter general, ale unor grupaje de zile din cadrul lunii solare, a zodiei ŞOBOLAN (luna decembrie 2023). Pentru calcule personalizate pentru zile favorabile , vă rugăm să ne contactaţi pe adresa: info@amdaebak.ro.

 

13 dec, 26 dec, 1 ian 2024 – combinaţia energiilor din aceste zile poate să aducă lucruri şi situaţii neplăcute. Competiţia este acerbă cu multe trădări şi falsitate. Atenţie cui expuneţi planurile/proiectele dvs. Poate puţină discreţie nu strică. Remediul de bază este folosirea elementului apă sub orice reprezentare.

12 dec, 21 dec, 2 dec, 2 ian 2024 - în aceste zile există predispoziţie de îmbolnăviri, chiar şi “îmbolnăviri de relaţie”. Pot să apară probleme la servici legate de relaţiile cu colegii, care pot să calomnieze şi să aducă prejudicii mari statutului/poziţiei dvs. Este recomandată folosirea remediului împotriva bârfelor şi a calomniilor, cocoşul cu ametist. Evitaţi orice discuţii care pot să degenereze, şi nu vă expuneţi planurile şi realizările oricui. De asemenea pot să apară probleme în conceperea unui copil. Este recomandat, dacă se doreşte cu adevărat acest lucru,  folosirea remediilor/ ritualului special pentru ajutorul conceperii unui copil.

11 dec, 20 dec, 28 dec, 3 ian 2024 - aceste zile pot să aducă predispoziţii pentru certuri, violenţă şi chiar tâlhării. Evitaţi orice situaţie care poate să devină conflictuală, conduceţi cu prudenţă pentru a evita accidente şi stări conflictuale, nu circulaţi noaptea singuri. Folosirea unei reprezentări a elementului apă este chiar recomandat şi de asemenea, amplasarea unui bol cu  mere roşii în centrul casei/spaţiului de lucru ar fi de folos.

10 dec, 19 dec, 29 dec, 4 ian 2024 - în aceste zile există predispoziţie de mici probleme, neînţelegeri într-un cuplu nou format, care pot să apară în urma înşelării partenerului. De asemenea pot să apară probleme de sănătate în regiunea abdomenului inferior şi mici răniri/ traumatisme ale coapselor. Evitaţi centrul casei/ spaţiului de lucru dacă aveţi de rezolvat/ discutat lucruri importante.

9 dec, 18 dec, 30 dec, 5 ian 2024 -  combinaţia energiilor din aceste zile poate să aducă obstacole, ghinioane din partea unor persoane invidioase din anturaj. Certurile, neînţelegerile şi chiar discuţiile mai aprinse pot să degenereze în conflicte serioase care să afecteze destul de mult relaţiile parteneriale. Evitaţi centrul casei/spaţiului de lucru. Nu programaţi nimic important în acest sector. Amplasarea unei pagode a celor 5 elemente este recomandabil.

8 dec, 17 dec, 22 dec, 31 dec   - energiile din aceste zile pot să aducă  competiţie acerbă şi uneori neloială care să predispună la trădări şi înşelăciuni. Aceste situaţii pot să se transforme în stări conflictuale, cu multă violenţă, putând chiar să se ajungă la uzul de arme. Evitaţi expunerea ideilor/proiectelor oricui şi mai ales nu purtaţi discuţii importante ce privesc dezvoltarea afacerii sau investiţiile proiectate. Folosirea unei reprezentări a elementului apă este un bun remediu pentru a “consuma” aceste energii.

7 dec, 16 dec, 23 dec  – sunt zile în care orice victorie, realizare  poate să vină dar cu anumite costuri. Poate să fie afectată partea financiară destul de serios, de aceea atenţie mare la investiţii şi negocieri. Nu purtaţi aceste discuţii în centrul casei/spaţiului de lucru. De asemenea există o predispoziţie de ceartă, mici probleme în cuplu. Din cauza excesului de element metal este recomandată evitarea centrului casei în aceste zile, atenţie la obiectele ascuţite, metalice. Folosirea unor reprezentări ale elementului apă este un bun remediu pentru a “consuma” acest exces.

15 dec, 24 dec - combinaţia energiilor acestor zile poate să aducă mult succes şi realizări importante în competiţie dar pot să apară şi unele “costuri”. Atenţie la excese de orice fel, fizice sau alimentare. Pot să apară mici accidentări care să provoace însă mari probleme.

14 dec, 25 dec - în aceste zile există unele predispoziţii pentru apariţiei unor probleme legate de avansuri sexuale. Atenţie unde şi cu cine călătoriţi. Nu călătoriţi noaptea singure, mai ales în locuri şi cu persoane necunoscute. De asemenea există riscul producerii unor incendii. Nu folosiţi în exces elementul foc în aceste zile în centrul casei/spaţiului de lucru. Folosirea elementului pământ sub orice reprezentare este recomandată pentru a reduce/”consuma” această energie.

 

 

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

 

 

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

 

 

 

 

 

Notificare drepturi

 

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

 

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

 

 

4.12.2023 

Sursă foto: WOFS

Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved