Atenţionări zile FEBRUARIE 2022

04-02-2022

Cerc articol Placeholder
Background articol
calendar-660670_1920

Aceste atenționări au caracter general pentru toate zodiile și sunt calculate în funcție de luna solară. Pentru un calcul personalizat, în vederea planificării unor activități importante pentru dvs, ne puteți contacta pe adresa noastră de mail: info@amdaebak.ro.

Această analiză vizează luna solară FEBRUARIE (4 februarie - 5 martie) luna zodiei Tigru sub patronajul elementului apă yang. Atenție deoarece și în această lună, luna lunară debutează înaintea lunii solare mai precis în data de 1 februarie (începutul anului lunar chinezesc) și se va încheia înainte de a se încheia luna solară, în data de 2 martie.

Energia stelei centrale a acestei luni, este o energie de boală și îmbolnăviri de relații. Mai mult decât atât, elementul acestei luni  este apă yang și, astfel că, alături de elementul anului (apă yang) apare un exces de element apă care împreună cu elementele aduse de zodia anuală și cea lunară  (exces de element lemn), creează o destabilizare a întregului chart. Sunt predispoziții de inundații și alunecări de teren, mai ales din cauza energiei stelei anuale centrale 5 (energie de accidente, dezastre). Această lună aduce câteva zile care sunt afectate de “penalizări”. Este vorba de zilele de 12 feb și 24 feb când în intervalul orar al zodiei  Șarpe poate să se formeze “tripla penalizare Tigru-Șarpe-Maimuță”. Sunt zile care pot să aducă, de asemenea un exces, de data asta , de element metal care contribuie și acesta la destabilizarea deja prezentă. Este recomandată o atenție deosebită pentru cei care conduc sau cei care lucrează pe utilaje mari, chiar și în bucătărie pentru cei care lucrează cu obiecte ascuțite, tăioase. Sunt predispoziții de accidentări! În zilele de 9 feb și 21 feb mai ales în intervalul orelor de Maimuță, există riscul de certuri și neînțelegeri care pot să ducă chiar la procese soldate cu întreruperi de contracte sau relații parteneriale. Este de preferat în aceste zile să nu programați întâlniri importante și să încercați să evitați situațiile conflictuale.

În centrul casei, care este și sediul familiei,  va poposi steaua 5, aceea energie de temut numită de asiatici “Wu Wang”. Este o energie de ghinioane, obstacole, pierderi de orice fel, distrugeri, catastrofe. Aceasta vine într-un sector cu element pământ lucru care o face să fie mai puternică, ea având la bază tot element pământ. Este energia dominantă în acest an! Din această cauză este afectat centrul casei, spațiului de lucru, atât la nivel micro cât și la nivel macro: centrul țării, continentului, al lumii. Este de preferat în acest an să nu activăm, și mai mult, acest sector prin activități de renovare, zgomote, lumini puternice .

Anul 2022 este un caz special pentru că la baza are Lo Shu-ul original.  Acest lucru indică faptul că sectoarele cu energii favorabile vor fi și mai favorabile iar sectoarele afectate de energii nefavorabile vor fi mai afectate. Explicația este simplă: datorită faptului că practic steaua vine într-un sector cu același element că și al ei, fapt care face că energia  să fie mai puternică, susținută, amplificată. Există o veste bună, anul acesta beneficiază de Lap chun (ochiul primăverii), lucru care poate  să aducă o creștere și dezvoltare puternică.

Anul 2022 este anul TIGRULUI sub patronajul elementului apă yang. Este un an foarte activ, cu multă energie yang. Tigrii prezenți în chart-ul anului aduc multă prosperitate dar de asemenea aduc și mult  pericol, pericol care poate să afecteze întreaga lume, la nivel micro și macro. Pentru că Tigrul este un animal sălbatic, din cauza acestei caracteristici puteți să va așteptați la un an cu multă competiție și luptă. Din punct de vedere al elementelor din chart, anul 2022 nu este un an echilibrat. Lipsesc 2 elemente din chart și este dominat de elementele lemn și apă. Acest lucru aduce multă instabilitate! Zilele de 7 feb, 19 feb, 3 martie sunt zile care aduc șanse de creștere, dezvoltare. Sunt zile favorabile pentru a dezvolta proiecte, pentru a învața lucruri noi. De asemenea sunt zile în care relațiile de cuplu se pot armoniza perfect. O întâlnire la o cină romantică este de bun augur!

7, 16, 19, 28 februarie - sunt zile care aduc energie de victorie și succes. Proiectele sau negocierile din aceste zile pot să aducă multe rezultate bune. Există o atenționare pentru femeile însărcinate. Este recomandat să nu petreacă mult timp și mai ales să nu doarmă în sectorul de centru al casei. Există predispoziție de pierdere a sarcinii!

8, 17, 20 feb. şi 1 martie -  sunt zile cu exces de element pământ. Se recomandă evitarea petrecerii timpului în acest sector de centru al spațiului. Persoanele în vârstă, femeile însărcinate și bolnavii trebuie să evite să doarmă în acest sector. Riscul de îmbolnăvire sau acutizare a patologiilor deja existente, este foarte mare. Sunt zile în care este recomandată o atenție deosebită la dieta alimentară și la excese de orice fel. Evitați locurile aglomerate, mai ales în această perioadă în care ne aflăm, destul de dificilă. În aceste zile se dublează energia stelei lunare, 2 care se suprapune pe energia stelei anuale, 5. Sunt zile dificile din toate punctele de vedere, al sănătății și relațiilor. Amplasarea unui remediu pentru sănătate, poate să aducă un oarecare control a acestor energii nebenefice.

9, 18, 21 feb. şi 2 martie - energiile din aceste zile predispun spre neînțelegeri, certuri cu multe răbufniri, uneori nepotrivite. Ne aflăm într-un an și lună de Tigru, o zodie independentă și justițiară. Pot să apară conflicte din cauza unor bârfe, mai ales în viața politică. Aceste energii pot să aducă asemenea situații conflictuale încât să se ajungă la procese destul de serioase. Întregul an este dominat de trădări și lupte pentru putere. Aceste zile doar vor accentua aceste tendințe.  Atenție mai ales în intervalul orar al zodiilor Cal și Câine. Evitați orice discuție contradictorie care poate să degenereze, nu programați, pe cât este posibil,  întâlniri, negocieri de contracte, procese în aceste zile. Puteți să folosiți, pentru a contracara aceste energii de ceartă, culoarea roșie pentru îmbrăcăminte sau accesorii, de asemenea amplasarea unor mere roșii pe masă în centrul casei/ biroului, este de asemenea un bun remediu împotriva acestor energii de ceartă.

10, 22 feb. şi 3 martie – aceste zile pot să aducă multă inspirație și succes academic celor care încă studiază. Este indicat că elevii, studențîi să profite de aceste zile și să petreacă timp, să studieze în acest sector de centru al casei. Succesul nu o să întârzie să apară. Există o atenționare legată de relațiile extraconjugale. Riscul de a fi demascati, mai ales bărbaţii, este foarte mare. Acest lucru poate să aducă certuri destul de grave care se pot solda cu rupturi de relație, chiar despărțiri, divorțuri. Amplasarea unui cristal, geode de ametist poate să salveze multe situații conflictuale de acest gen.

11, 23 feb. şi 4 martie – sunt zile în care energia stelei anuale, 5 se dublează și împreună cu energia stelei lunare poate să aducă probleme de sănătate destul de serioase. Este recomandat să se evite excese de orice fel, alimentar, fizic și chiar intelectual. Pentru că energia vitală este destul de mult afectată în aceste zile este de preferat să se ia o pauză, să se pună accent mai mult pe odihnă și relaxare. De asemenea este de preferat ca orice  schimbare în starea de sănătate să fie luată în serios și să se facă o vizită, consultație la medic. Mai bine se prevenim o îmbolnăvire decât să o tratăm. Persoanele în vârstă, bolnave, femeile însărcinate trebuie să evite, pe cât este posibil,  să doarmă în acest sector din casă. Amplasarea unui remediu pentru sănătate este o idee foarte bună.

12, 24 feb. şi 5 martie – combinația energiilor din aceste zile aduc mult noroc și succes neașteptat. Orice proiect sau plan poate să aducă mult succes, mai ales pe termen lung. Pot să apară oameni care să își ofere sprijinul, suportul și astfel lucrurile se pot desfășura ușor și cu rezultate foarte bune. Este recomandat ca discuțiile și întâlnirile să aibă loc în acest sector de centru al spațiului de lucru, astfel succesul poate să fie garantat. Există o atenționare privind sănătatea, mai ales a aparatului digestiv, stomac, ficat, colecist și mai ales pentru femei, probleme legate de aparatul reproducător. Grijă și evitarea exceselor alimentare este recomandată pentru “patriarhul” (bărbatul) casei. În cazul în care îi este afectată sănătatea, acest lucru poate să aducă probleme mai grave. Folosirea unui remediu pentru sănătate poate să aducă o calmare a acestor posibile afectări ale stării de  sănătate.

4, 13, 25 februarie – combinația energiilor acestor zile poate să aducă succes financiar, dar în același timp prosperitatea poate să fie afectată. Așa cum vin, banii pot să se risipească/cheltuiască foarte repede. Este un exces de element metal, adus de energia stelei dar și elementul zodiilor. Atenție când conduceți, nu călătoriți noaptea și mai ales singuri, neînsoțiți. Există o predispoziție de conflicte violente, poate chiar tâlhării și furturi. Atenție la bunurile personale! De asemenea riscul de a fi trădați este foarte mare. Nu împărtășiți idei sau planuri oricui. Riscați să fiți “furați” sau trădați chiar de persoanele la care nu va așteptați. În aceste zile este recomandat să nu faceți investiții și cheltuieli de mare amploare. Păstrați cu grijă banii câștigați, este o recomandare pentru tot anul.

5, 14, 26 februarie – combinația acestor zile este benefică și poate să aducă multe șanse și oportunități de câștig financiar. În aceste zile se pot pune pe picioare multe proiecte amânate, se pot face negocieri și încheieri de contracte. Folosiți orice oportunitate care se ivește pentru a putea stabiliza situația financiară. Prosperitatea este foarte bine aspectată! Pot să apară probleme de sănătate legate de partea digestivă, dar cu puțină atenție se pot evita situațiile neplăcute de îmbolnăvire. Folosirea unor remedii pentru activarea norocului financiar este binevenită. Nu uitați că folosirea unor remedii pentru sănătate poate să vă ajute să vă păstrați sănătoși și să vă bucurați de succesul financiar din aceste zile.

6, 15, 27 februarie – energia acestor zile este o energie de multiplicare a energiei lunare a stelei 2 și a energiei anuale a stelei 5. Sunt niște zile foarte dificile din toate punctele de vedere. Atenție mai ales în intervalul orar al zodiei Şarpe și Maimuță. Se formează acea triplă penalizare care poate să amplifice aceste energii total nebenefice. În aceste zile este recomandat să se pună mare accent pe sănătate. Evitați orice exces alimentar sau fizic. Multă atenție la activitățile zilnice! Dacă este posibil, este recomandată mai multă odihnă și relaxare. Persoanele în vârstă, bolnave, femeile însărcinate trebuie să fie foarte atente la sănătate. Evitați să petreceți mult timp sau să dormiți în acest sector de centru din casă. Pot să apară discuții și certuri care să afecteze membrii familiei, pentru că centrul casei reprezintă chiar familia. Folosirea unor remedii pentru sănătate precum și a Pagodei celor 5 elemente, poate să ajute foarte mult în contracararea acestor energii nefavoarbile.

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

4.2.2022

Sursă foto: Pixabay

Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved