Atenţionări zile IANUARIE 2022

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Aceste atenționări au caracter general pentru toate zodiile și sunt calculate în funcție de luna solară. Pentru un calcul personalizat, în vederea planificării unor activități importante pentru dvs, ne puteți contacta pe adresa noastră de mail: info@amdaebak.ro.

Această analiză vizează luna solară IANUARIE  (6 ianuarie 2022 – 3 februarie 2022) luna zodiei Bivol sub patronajul elementului metal yin. Atenție: și în această lună, luna lunară debutează înaintea lunii solare mai precis în data de 2 ianuarie 2022 și se va încheia înaintea lunii solare, în data de 31 ianuarie 2022.

Luna solară a zodiei Bivol,  debutează cu o “ciocnire” între zodia zilei (Oaie) și zodia lunară (Bivol) și anuală (Bivol). Există  predispoziție  spre  o patologie digestivă sau chiar acutizarea unor boli ale organelor de reproducere sau a unor afecțiuni ale stomacului. De asemenea pot să apară mici neînțelegeri între partenerii de cuplu sau chiar între partenerii de afaceri. Atenționarea este mai ales pentru zilele  6, 18 și 30 ian. 2022. Sunt zile în care apare și un exces de element pământ (adus de zodii) de aceea este recomandat să se evite orice exces alimentar și eventuale situații conflictuale. Energia lunii predispune la nemulțumiri, conflicte verbale, certuri care pot să aducă  chiar probleme legale. Sunt afectați mai ales tinerii și se recomandă folosirea elementului foc, sub orice reprezentare (accesorii, haine, simbol) pentru a controla aceste energii nefavorabile. Zilele de 11 și 23 ian. 2022 sunt favorabile studiului și creației. Aduc energii de succes și realizări în domeniul academic datorită unei alianțe, numite în Paht Chee “casa creativității și inteligenței” formată între zodia Bivol și prietenul secret, zodia Șobolan. Sunt zile în care se recomandă să profitați la maxim de aceste energii pentru a studia sau pentru a finaliza lucrări importante.

11, 20 și 29 ian. – aceste zile predispun spre probleme cardiace, grave, putând să se producă chiar infarct în urma stresului provocat de bârfe, calomnii, neînțelegeri, certuri între colegi sau chiar în familie. Aceste situații pot să genereze încurcături legale sau chiar procese. Este necesar să se controleze acest tip de energii nefavorabile folosind elementul foc sub orice reprezentare, haine, accesorii, chiar culoare. De asemenea nu petreceți timp în acest sector (centrul casei/spațiului de lucru), nu porniți discuții, negocieri sau alte proiecte care necesită discuții cu parteneri.

6, 12, 21 și 30 ian. – combinația energiilor din aceste zile predispune la probleme mari de comunicare. Pot să apară situații în care relațiile între parteneri/colegi să înceteze brusc din cauza unor neînțelegeri urmate de certuri serioase, chiar litigii sau probleme de natură legală. De asemenea trădarea, lipsa de loialitate sunt printre primele cauze ale acestor discuții, rupturi de colaborare și prietenie. Se pot amplasa boluri cu apă yin în acest sector, sau chiar se poate folosi elementul foc. De asemenea se recomandă să evitaţi, pe cât posibil, discuțiile contradictorii și mai ales nu participaţi la negocieri sau la semnări de contracte. Mai bine le amânați pentru o altă dată. În familie, încercați să mențineți o atmosferă calmă și armonioasă, fără a discuta probleme care pot să provoace neînțelegeri.

7, 13, 22 și 31 ian. – în aceste zile situațiile în care bârfele și calomniile urmate de certuri violente, abundă. Creşte riscul de a fi jefuit, înșelat sau tâlhărit. Recomandarea este de a evita situațiile periculoase şi certurile. Atenție mare când conduceți, nu vă implicați în discuții care pot să degenereze în violență verbală sau chiar fizică. Evitați să călătoriți noaptea, mai ales singuri. Puteți să folosiți elementul foc sub orice reprezentare, culoare, simbol, pentru a controla aceste energii nefavorabile.

8, 14, 23 ian. și 1 feb. – aceste zile pot să aducă emoții puternice și dezamăgiri urmate de depresii în urma unor probleme sentimentale. Încercați să vă relaxați și să discutați în liniște eventualele probleme apărute în cuplu. Pot fi de folos și amplasarea unui bol cu mere roșii sau folosirea elementului foc, sub orice reprezentare, culoare, becuri, lumânări (servirea unei cine romantice la lumina lumânărilor de exemplu).

9, 15, 24 ian. și 2 feb. – combinația energiilor din aceste zile poate să aducă probleme grave din punct de vedere financiar. Pot să apară blocaje și dispute între partenerii de afaceri din cauza unor nereușite sau pierderi financiare. Aceste situații pot să degenereze în litigii sau chiar probleme grave din punct de vedere legal. Este recomandat să se folosească elementul foc și/sau metal sub orice reprezentare, accesorii, vestimentație, bijuterii pentru a controla aceste energii nefavorabile. De asemenea, evitarea unor întâlniri, negocieri sau semnări de contracte sunt de luat în seamă în aceste zile.

10, 16, 25 ian. și 3 feb. – aceste zile pot aduce câștiguri neașteptate. Există șanse de a avea negocieri importante, de a încheia contracte valoroase, dar atenție, din umbră pot să apară prieteni/parteneri înşelători cu tendinţe dubioase. Folosiți cu atenție și chibzuință oportunitățile ivite pentru a nu fi înșelați. Pentru a activa aceste energii benefice puteți să vă folosiți de simboluri de prosperitate, chiar purtarea unor bijuterii cu pietre prețioase sunt de bun augur.

17 și 26 ian. – aceste zile predispun spre accidente și răniri la nivelul articulațiilor și membrelor. Evitați efortul fizic prelungit și antrenamentele dure. De asemenea evitați pe cât posibil contactul/discuții cu persoane străine. Aceste energii pot să conducă foarte ușor spre litigii sau probleme cu autoritățile. Folosirea unui bol cu apă sau lumini puternice  poate să fie un remediu potrivit pentru a controla aceste energii nebenefice.

18 și 27 ian. – aceste zile aduc oportunități de câștiguri financiare spectaculoase. Este o combinație de energii favorabilă și recomandarea este de a folosi la maxim aceste zile pentru a negocia sau pentru a semna contracte auspicioase. Există o atenționare pentru copiii mici, există riscul de a se răni la nivelul membrelor. Este recomandat să se evite pe cât posibil centrul casei, a locului de joacă în aceste zile.

19 și 28 ian. – combinația energiilor din aceste zile poate să predispună la neînțelegeri majore, existând riscul să întâlniți persoane nepotrivite în momentul nepotrivit. Consecințele acestor neînțelegeri  pot să conducă la altercații urâte  care se sfârșesc cu litigii/ procese. De asemenea în aceste zile există riscul izbucnirii unor incedii. Atenție la instalațiile din casă, birou. Nu lăsați nesupravegheate instalațiile sau mâncarea de pe aragaz. Este recomandat folosirea unui bol cu apă yin pentru a contracara efectele nocive ale acestor energii nebenefice.

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

28.12.2021

Sursă foto: Pixabay

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp