Atenţionări zile IANUARIE 2024

04-01-2024

Cerc articol Placeholder
Background articol
Screenshot-2024-01-04-235009

Precizăm că această analiză este realizată din punct de vedere al calendarului solar, de aceea în acest articol vom prezenta luna zodiei Bivol, luna ianuarie, care va debuta  în data de 6 ianuarie 2024 şi se va încheia în data de 3 februarie 2024.

Luna ianuarie reprezintă ultima lună de iarnă în calendarul asiatic. Aceasta vine cu un element lemn yin care îşi pune amprenta astfel încât creativitatea este la cote înalte, fapt care favorizează apariţia unor noi tehnologii şi finalizarea unor proiecte demarate în timpul primăverii. Este o bună ocazie de a profita de acest element pentru simplul fapt că anul 2024 nu va beneficia de Lap Chun („ochiul primăverii). Astfel că orice proiect, plan va demara foarte greu, cu obstacole, fiind lipsit de această energie de dezvoltare. Mai mult decât atât, este o situaţie nemaipomenit de favorabilă faptul că în acestă lună centrul Lo Shu-ului beneficiază de o combinaţie favorabilă numită  suma 10”. Această combinaţie de energii aduce un succes neaşteptat de bun mai ales pentru “femeia casei”. Pentru a activa şi mai mult această energie puteţi să vă folosiţi de cristale.  Atenţie însă pentru femeile însărcinate, nu petreceţi mult timp în centrul casei sau al spaţiului de lucru. Pentru casele sau spaţiile de lucru cu direcţia de orientare spre sectoarele de Vest sau Sud sunt veşti foarte bune. Se poate profita de această perioadă pentru a demara planuri importante sau pentru a finaliza proiectele deja începute. Atât sectorul de Sud, care reprezintă faima şi renumele cât şi sectorul de Vest care reprezintă sectorul descendenţilor familiei, beneficiază de energii foarte bune, acestea aducând multe şanse şi oportunităţi de a câştiga faimă şi succes în tot ce se întreprinde.

O atenţionare deosebită există însă pentru casele cu direcţia de orientare spre sectorul de Nord, Sud-Est, Nord-Est şi Nord-Vest. În această lună, aceste sectoare sunt afectate de energii care pot să aducă unele obstacole, blocaje, pierderi şi chiar distrugeri. Atenţie deosebită la sectorul de Nord, care reprezintă cariera, jobul. Pot să apară neînţelegeri care să provoace discuţii aducând astfel prejudicii importante, chiar până la încetarea relaţiilor contractuale. Este păcat, acum la final de an, să se piardă toate rezultatele obţinute prin munca susţinută din timpul anului!  De asemenea sectorul prosperităţii, sectorul de Sud-Est poate să fie afectat de certuri şi chiar litigii care să afecteze succesul şi prosperitatea familiei sau a echipei de lucru. Evitaţi orice mod de activare a energiilor, mai ales evitaţi zgomotele puternice, renovările.

Sectorul de Nord-Vest, sectorul patriarhului casei, al preşedintelui, al CEO-ului unei firme, este de asemenea foarte prost aspectat. Pot să apară unele trădări sau înşelăciuni care transformă totul într-o ceartă violentă, putând să ducă la rupturi sau pierderi de colaborări şi implicit la pierderi materiale şi blocaje financiare. Nu în ultimul rând, sectorul de Nord-Est, care reprezintă sectorul învăţăturii, poate să fie afectat de trădări, înşelăciuni între colegi sau prieteni. Este recomandat, pe cât posibil, să fie ocolite, evitate acţiunile importante, în aceste sectoare. Dacă totuşi nu se poate altfel, şi activitatea trebuie să se desfăşoare în aceste locuri, folosiţi-vă măcar de direcţiile favorabile personale conform nr. KUA. Atenţie în zilele de 8 ianuarie, 20 ianuarie şi 1 februarie 2024, sunt zile care pot să genereze în mod deosebit neînţelegeri şi conflicte provocând situaţii tensionate.

 

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 2, 6, 11, 14, 18, 20, 21, 23, 24, 25, 31 ianuarie 2024 - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna IANUARIE 2024.

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în IANUARIE 2024 sunt: Luna Nouă – 11.1.2024 ora 13:57 (ora României), Luna Plină: 25.1.2024 ora 19:54 (ora României).

 

Vă vom prezenta, mai jos, câteva aspecte cu caracter general, ale unor grupaje de zile din cadrul lunii solare, a zodiei BIVOL (luna ianuarie 2024). Pentru calcule personalizate pentru zile favorabile, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa: info@amdaebak.ro.

 

10 ianuarie, 19 ianuarie, 28 ianuarie – combinaţia energiilor din aceste zile aduce un excelent noroc şi succes în carieră. Pot să apară anumite persoane/mentori care să îşi ofere ajutorul şi sprijinul. Apar multe ocazii pentru a promova în carieră şi pentru un succes financiar bine conturat. Folosind o reprezentare a cifrei 8, sub formă de bijuterie sau o altă reprezentare, puteţi să beneficiaţi de o combinaţie foarte puternică  numită în Feng Shui, stringul de putere 1-6-8. Se recomandă centrul spaţiului de locuit/ spaţiului de lucru pentru negocieri, semnări de contracte sau purtarea unor discuţii pentru diferite angajamente, înţelegeri care vizează cariera şi implicit partea financiară. Atenţie, pot să apară dureri de cap, migrene mai intense, cauzate de entuziasm şi de efortul depus. Este recomandat să alocaţi timp suficient pentru relaxare şi odihnă. Folosirea elementului metal sub orice reprezentare, bijuterii, vestimentaţie, dar nu în exces (atenţie dacă cumva există un exces de element metal în chart-ul personal ), este o recomandare utilă.

11 ianuarie, 20 ianuarie, 29 ianuarie - combinaţia energiilor din aceste zile poate să aducă momente relaxante, armonioase şi în acelaşi timp multă putere şi autoritate. Puteţi să vă folosiţi autoritatea pentru a puncta şi trasa ideile şi argumentele dvs legate de proictele prezentate de parteneri, dar doar atât. De asemenea trebuie avută în vedere şi sănătatea. În aceste zile există o predispoziţie şi o energie de boală care poate să aducă probleme de sănătate care să afecteze sistemul digestiv, mai ales stomacul. Odihna dar şi o dietă atentă sunt recomandările potrivite pentru aceste zile.

12 ianuarie, 21 ianuarie, 30 ianuarie - energiile acestor zile pot să predispună spre posibile accidentări ale membrelor inferioare. Atenţie dacă mergeţi la sala de sport, nu exageraţi cu exerciţiile mai ales în zona picioarelor. Riscul este destul de mare de o accidentare serioasă care poate să aducă o imobilitate pe timp mai îndelungat. Predispoziţia este mai mare pentru persoanele tinere de sex masculin. Folosirea elementului foc sub orice reprezentare, bijuterii, accesorii diferite, vestimentaţie (atenţie dacă cumva există un exces de element foc  în chart-ul personal), poate să atenueze aceste energii.

13 ianuarie, 22 ianuarie, 31 ianuarie - combinaţia energiilor din aceste zile poate să aducă mult succes financiar, dar creativitatea poate să fie la cote foarte mici. Folosiţi centrul spaţiului de lucru pentru negocierea sau tranzacţionarea afacerilor. Copiii pot să folosească pentru studiu,  direcţia favorabilă personală de succes sau cea de creştere şi dezvoltare,  conform numărului lor Kua. Nu le este recomandat să staţioneze în centrul spaţiului de locuit, pentru mai mult timp, şi mai ales să doarmă, femeilor însărcinate. Folosirea unor cristale, sub formă de bijuterii de exemplu, poate să întărească, să activeze elementul pământ (atenţie dacă cumva există un exces de element pământ în chart-ul personal).

14 ianuarie, 23 ianuarie, 1 februarie – combinaţia energiilor acestor zile poate să indice apariţia unor obstacole, ghinioane care să ducă la pierderi financiare. Nu sunt recomandate investiţiile, achiziţiile de lucruri importante. Există riscul, pe termen lung, de pierderi materiale accentuate. Nu purtaţi discuţii, negocieri în centrul spaţiului de lucru. Folosiţi alte sectoare şi mai ales direcţia dvs favorabilă, în funcţie de numărul Kua. În aceste zile nu este recomandată staţionarea pe timp îndelungat (nici servitul mesei nu este indicat) sau chiar dormitul în centrul spaţiului de locuit. Sunt predispoziţii de apariţia unor dureri, migrene sau alte patologii ale capului care se pot croniciza.

6 ianuarie, 15 ianuarie, 24 ianuarie, 2 februarie - în aceste zile combinaţia energiilor aduce mult noroc în speculaţiile şi investiţiile financiare. Profitaţi, pe cât este posibil, de centrul spaţiului de lucru pentru a negocia şi de a încheia contracte importante. Şansele de reuşită şi câştig sunt foarte mari în aceste zile. Totuşi evitaţi să petreceţi foarte mult timp în acest sector al spaţiului de locuit, există predispoziţii de accidentare cu obiecte metalice, ascuţite (din cauza excesului de element metal). De asemenea se pot accentua, acutiza patologii ale aparatului respirator sau pot să apară probleme de natură dermatologică. Nu activaţi acest sector, cu siguranţă nu este necesar.

7 ianuarie, 16 ianuarie, 25 ianuarie, 3 februarie – energiile din aceste zile predispun la violenţă verbală care poate oricând să se transforme în violenţă fizică chiar, posibil cu uz de arme. Aceste manifestări pot să apară pe fondul unor neînţelegeri între persoane, unele chiar nerezonabile şi neînţelegătoare. Centrul spaţiului de locuit sau de lucru este foarte afectat de aceste energii, de aceea este recomandată evitarea discuţiilor, negocierilor din toate punctele de vedere  mai ales între parteneri de afaceri sau membrii apropiaţi de familie. Folosirea elementului apă, sub orice reprezentare, accesorii, îmbrăcăminte este de ajutor. Atenţie dacă cumva există un exces de element apă în chart-ul personal, atunci chiar nu se recomandă folosirea lui.

8 ianuarie, 17 ianuarie, 26 ianuarie -  energiile acestor zile pot să aducă multă popularitate şi prosperitate, mult noroc financiar. Aceasta este o combinaţie foarte puternică şi benefică în Feng Shui. Aducând şi simbolul cifrei 1 sub orice reprezentare, beneficiaţi de stringul de putere 1-6-8. Este recomandată folosirea centrului spaţiului de locuit, biroului pentru studiu, negociere, încheiere de afaceri/contracte importante. Apar multe oportunităţi şi reuşite în domeniul financiar, de investiţii dar şi pentru elevi şi studenţi. Succesul este la el acasă. Din punct de vedere al relaţiilor, pot să apară mici probleme, neînţelegeri, mai ales în cuplurile nou formate. În acest caz, evitaţi centrul casei, dacă aveţi de purtat discuţii cu eventuale puncte de vedere diferite.

9 ianuarie, 18 ianuarie, 27 ianuarie – combinaţia energiilor din aceste zile, aduce mult noroc  şi oportunităţi pentru câştiguri financiare, dar în acelaşi timp, există posibilitatea de apariţie a unor diferenţe de opinii între generaţii, mai ales între membrii familiei. Folosirea elementului apă, sub orice reprezentare (atenţie dacă cumva există un exces de element apă în chart-ul personal) poate să reducă, să consume energia de neînţelegeri între tinerii şi seniorii familiei.

 

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

 

 

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

 

 

Notificare drepturi 

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

 

5.1.2024 

Sursă foto: WOFS

Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved