Atenţionări zile IULIE 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

În această lună, elementul lunii produce elementul stelei centrale lunare. Energia stelei lunare este o energie de prosperitate în viitor. Combinația energiei lunare cu energia anuală aduce în următoarea perioadă prosperitate, câștigurile financiare fiind stabile. Sunt recomandate investițiile, ele având o finalitate favorabilă în viitor. Apare un ajutor/ sprijin neașteptat de la posibili mentori/persoane, nu neapărat din anturaj.

Atenție, pot să apară mici neînțelegeri între generații, între membrii familiei. Sunt zile – 16 iulie, 28 iulie –  care pot să devină conflictuale aducând mult stres și posibile afecțiuni/îmbolnăviri (din cauza excesului de element pământ) ale aparatului digestiv sau reproducător. Atenție la ziua de 28 iulie, în funcție de elementul personal, se recomandă folosirea elementului lemn, metal sau chiar apă, pentru a consuma/contracara acest exces de element pământ. Zilele de 9 iulie și 2 august, sunt zile în care relațiile de cuplu și/sau parteneriale sunt armonioase, cu multă înțelegere și stabilitate.

Vă vom prezenta, mai jos, aspecte cu caracter general, ale unor grupaje de zile din cadrul lunii solare (7 iulie – 7 august 2021), a zodiei Oaie (luna iulie). Pentru calcule personalizate pentru zile favorabile, ne puteţi contacta pe adresa: info@amdaebak.ro.

8 iulie, 23 iulie, 1 august  – energia acestor zile este o energie care aduce mult noroc de câștiguri financiare și succes în carieră. Atenție pentru zodiile care sunt afectate în aceste zile (zodia Cal) de energia stelei 5, pot să apară probleme ale ochilor. Nu este nevoie de ceva special pentru a activa această energie, este suficient să folosiți lumini și muzică.

7 iulie, 22 iulie, 31 iulie – combinația energiilor din aceste zile poate să aducă probleme mari de sănătate. De asemenea nu este recomandat să se inițieze proiecte sau să se semneze acte importante. Atenție mare se acordă copiilor la ce mănâncă și ce activități au, mai ales dacă sunt plecați în vacanţă, excursii, tabere. Nu sunt momente foarte favorabile pentru studiu sau interviuri. Atenție zodiilor care sunt afectate în aceste zile (zodia Tigru și zodia Bivol) de energia stelei 5, se recomandă o atenție sporită la ce, cum mănâncă; mai multă odihnă și relaxare, spuneți, pe cât posibil, NU stresului în aceste zile. Folosiți remedii pentru sănătate –Wu lou , medicine Buddha, diferite reprezentări ale elementului metal și/sau apă.

21 iulie, 30 iulie – sunt zile când există riscul întâlnirii unor persoane neplăcute, antipatice care pot să aducă situații conflictuale care să degenereze în litigii sau chiar procese. Atenționarea este mai mare pentru zodiile care sunt afectate de energia anuala a stelei 3 (zodia Oaie și zodia Maimuța).  Atenție la ce și cu cine discutați sau negociați, există riscul de a fi păcăliți, trădați sau chiar tâlhăriți. Pentru a calma această situație se poate folosi un bol cu apă yin.

14 iulie, 20 iulie, 29 iulie, 7 august –  sunt zile cu mult succes academic. Toate pregătirile, examenele, interviurile sunt încununate cu mult succes. Atenție însă, exista riscul izbucnirii unor incendii. Atenție la instalațiile electrice și de gaze! Mai bine verificați de două ori decât să apară unele accidente. Pentru a controla aceste energii se poate folosi un bol cu apă.

13 iulie, 19 iulie, 28 iulie, 6 august – combinația energiilor din aceste zile nu este de bun augur. Pot să apară obstacole, ghinioane de tot felul inclusiv pierderi financiare. Nu sunt recomandate  investițiile de nici un fel, nici măcar la bursă. Sunt predispoziţii spre pierderi financiare importante ca sumă și ca investiție. Există risc de îmbolnăviri la nivelul ochilor. Atenționarea este mai ales pentru zodiile care sunt afectate de energia anuala a stelei 5: zodia Dragon și zodia Șarpe. În funcție de elementul personal, se recomandă folosirea elementului lemn, metal sau chiar apă, pentru a consuma/contracara aceste energii, puțin spus, nefavorabile. De asemenea este posibilă și apariția unor incendii. Atenție la instalațiile electrice și de gaze! Mai bine verificați de două ori decât să apară unele accidente. Pentru a controla aceste energii se poate folosi un bol cu apă.

12 iulie, 18 iulie, 27 iulie, 5 august – combinația energiilor din aceste zile poate să aducă mult noroc și succes financiar și de asemenea poate să aducă suport și ajutor neașteptat din partea unor mentori/persoane, nu neapărat din anturaj. Atenție, pot să apară neînțelegeri între generații și membrii familiei. Se recomandă folosirea unei reprezentări a elementului apă pentru a controla aceste energii.

11 iulie, 17 iulie, 26 iulie, 4 august – combinația acestor energii din aceste zile, poate să aducă probleme destul de grave legate de scandaluri violente și chiar tălharii. Atenție mare pentru persoanele care călătoresc singure seara/noaptea, în special femeile. Atenționarea este mai ales pentru zodiile care sunt afectate de energia stelei anuale 7 (zodia Câine și zodia  Mistreț). Pot să apară diferite incidente legate de foc, incendii. Se recomandă folosirea elementului pământ, bineînțeles în funcție de elementul personal,  pentru a contracara aceste energii nefavorabile.

10 iulie, 16 iulie, 25 iulie, 3 august – combinația energiilor din aceste zile aduce mult succes și noroc financiar. Sunt recomandate investițiile și chiar semnarea și demararea unor contracte/proiecte. Profitați de aceste zile să aduceți câștiguri financiare prin amplasarea unor simboluri de prosperitate. Atenție, pot să apară mici neînțelegeri, diferențe de opinie între generații. Folosiți, în funcție de elementul personal, o reprezentare a elementului apă, pentru a controla aceste neajunsuri.

9 iulie, 15 iulie, 24 iulie, 2 august – aceste zile pot să vină cu mult succes, sau cu obstacole/ ghinioane. Acest aspect este în funcție de ce energii (lunare/anuale) sunt multiplicate de energiile acestor zile. Știind că anul acesta este favorizat de energia stelei 6, este chiar recomandată programarea unor întâlniri și negocieri în vederea demarării proiectelor mai ample, care se întind pe o perioadă mai mare de timp. Nu omiteți totuși perioadele necesare pentru odihnă și relaxare, astfel succesul poate să vină pe o stare de sănătate foarte bună.

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

5.07.2021

Sursă foto: PIXABAY

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp