Atenţionări zile IULIE 2023

04-07-2023

Cerc articol Placeholder
Background articol
©AMdaebak-Horoscop-chinezesc-luna-IULIE-2023

                                                ATENŢIONARI LUNA IULIE 2023

Precizăm că această analiză este realizată din punct de vedere al calendarului solar, de aceea în acest articol vom prezenta luna zodiei Oaie, luna IULIE, care va debuta în data de 7 iulie 2023 şi se va încheia în data de 7 august 2023. Vom analiza aceste energii care marchează ultima lună de vară, în calendarul chinezesc. Elementul dominant al lunii este elementul pământ, element lipsă în acest an din chart-ul vizibil. Acesta reprezintă puterea, recunoaşterea meritelor, poziţia socială. Astfel că luna iulie aduce mai multă recunoaştere a meritelor şi autoritate.  Este recomandată însă multă atenţie în această perioadă (luna iulie) care poate aduce mai multe probleme decât rezolvări, mai multe pierderi decât câştiguri. În această lună, centrul casei/a spaţiului de lucru este afectat de energia stelei 3, energie care predispune la certuri, neînţelegeri şi chiar probleme legale. De aceea pot să apară neînţelegeri şi certuri chiar şi între membrii familiei. Aceste certuri şi probleme legale pot să apară la toate nivelurile aducând unele situaţii care pot să escaladeze spre probleme foarte grave. Această luptă pentru putere este dominată de multe nemulţumiri şi neînţelegeri astfel că pentru a ajunge la un consens este nevoie de multă diplomaţie. Însă este o adevărată oportunitate faptul că este o lună a unei zodii diplomate care este chiar aliată cu zodia anului. Acest lucru poate să aducă soluţiile mult aşteptate.

Zilele de 16 iulie şi 28 iulie pot să aducă diplomaţie şi mult calm în discuţii şi negocieri. Atenţie în zilele de 18 iulie şi 30 iulie deoarece ciocnirile şi nemulţumirile pot să ajungă la maxim şi urmările vor fi mai greu de rezolvat. Sunt de evitat aceste zile pentru discuţii sau negocieri importante.

Sectoarele cele mai bine aspectate sunt sectorul de Nord – sectorul carierei care beneficiază de o energie de multiplicare a energiei prosperităţii şi sectorul de Sud Vest – sectorul care reprezintă femeia casei şi beneficiază de o multiplicarea a energiei de victorie şi de combinaţia numită „suma 10”. Este recomandat ca toate planurile, negocierile să se facă în aceste sectoare, cel puţin în această lună. Este recomandată evitarea, în această lună a sectorului de Sud-Est. Acesta este afectat de o energie anuală de ceartă şi litigii la care se adaugă energia lunii, o energie de boală sau chiar de „îmbolnăviri de relaţii”. Atenţie, pentru ca sectorul de Sud este afectat de o energie nefavorabilă, există riscul afectării faimei şi a renumelui, în această lună, putând să apară unele trădări şi înşelaciuni.

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 1, 2, 3, 12, 17, 20, 26, 28, 29, 31 iulie 2023 - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna IULIE 2023.

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în IULIE 2023 sunt: Luna Nouă – 17.7.2023 ora 21:31 (ora României), Luna Plină: 1.8.2023 ora 21:31 (ora României).

Vă vom prezenta, mai jos, câteva aspecte cu caracter general, ale unor grupaje de zile din cadrul lunii solare, a zodiei OAIE (luna iulie 2023). Pentru calcule personalizate pentru zile favorabile, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa: info@amdaebak.ro.

 

13 iulie, 22 iulie, 31 iulie – aceste zile aduc predispoziţii pentru probleme cardiace grave, putând să se producă chiar infarct în urma stresului provocat de bârfe, calomnii, neînţelegeri, certuri între colegi sau chiar în familie. Aceste situaţii pot să genereze încurcături legale sau chiar procese. Este necesar să se controleze acest tip de energii nefavorabile folosind elementul foc sub orice reprezentare, haine sau accesorii. De asemenea nu petreceţi timp în acest sector (centrul casei/spaţiului de lucru), nu porniţi conversaţii, negocieri sau alte proiecte care necesită discuţii cu parteneri.

12 iulie, 21 iulie, 30 iulie – combinaţia energiilor din aceste zile predispune la probleme mari de comunicare. Pot să apară situaţii în care relaţiile între parteneri/colegi să înceteze brusc din cauza unor neînţelegeri urmate de certuri serioase, litigii sau probleme de natura legală. De asemenea trădarea, lipsa de loialitate sunt  printre primele cauze ale acestor discuţii, rupturi de colaborare şi prietenie. Se pot amplasa boluri cu apă yin în acest sector sau chiar se poate folosi elementul foc. De asemenea se recomandă evitarea, pe cât posibil a discuţiilor contradictorii şi mai ales nu participaţi la negocieri sau la semnări de contracte. Mai bine le amânaţi pentru o altă dată. În familie,  încercaţi să menţineţi o atmosferă calmă şi armonioasă, fără a discuta probleme care pot să predispună la neînţelegeri.

11 iulie, 20 iulie, 29 iulie,  7 aug. – în aceste zile bârfele şi calomniile urmate de certuri violente, abundă. Cresc şansele de a fi jefuit, înşelat sau tâlhărit. Recomandarea este de a evita situaţiile periculoase, cu discuţii contradictoriu care se pot transforma uşor în certuri. Atenţie mare când conduceţi, nu vă implicaţi în discuţii care pot să degenereze în violenţă verbală sau chiar fizică. Evitaţi să călătoriţi noaptea, mai ales singuri. Puteţi să folosiţi elementul foc sub orice reprezentare, culoare, simbol, pentru a controla aceste energii nefavorabile.

10 iulie, 19 iulie, 28 iulie, 6 aug. - aceste zile pot să aducă emoţii puternice şi dezamăgiri urmate de depresii în urma unor probleme sentimentale. Încercaţi să vă relaxaţi şi să discutaţi în linişte eventualele probleme apărute în cuplu. Poate fi de folos şi amplasarea unui bol cu mere roşii sau folosirea elementului foc, sub orice reprezentare, culoare, becuri, lumânări (servirea unei cine romantice poate să aibă loc la lumina lumânărilor, de exemplu).

9 iulie, 18 iulie, 27 iulie, 5 aug. – combinaţia energiilor din aceste zile poate să aducă probleme grave din punct de vedere financiar. Pot să apară blocaje şi dispute  între partenerii de afaceri din cauza unor nereuşite sau pierderi financiare. Aceste situaţii pot să degenereze în litigii sau chiar probleme grave din punct de vedere legal.  Este recomandat să se folosească elementul foc şi/sau metal sub orice reprezentare, accesorii, vestimentaţie, bijuterii pentru a controla aceste energii nefavorabile. De asemenea este recomandată evitarea unor întâlniri, negocieri sau semnări de contracte în aceste zile.

8 iulie, 17 iulie, 26 iulie, 4 aug. – aceste zile aduc o şanse de câştig neaşteptat. Există oportunităţi de a face negocieri, de a încheia contracte valoroase, dar atenţie, din umbră pot să apară “buni prieteni/parteneri”. Folosiţi cu atenţie şi chibzuinţă oportunităţile ivite pentru a nu fi înşelaţi. Pentru a activa aceste energii benefice puteţi să vă folosiţi de simboluri de prosperitate sau chiar purtarea unor bijuterii cu pietre preţioase sunt de bun augur.

7 iulie, 16 iulie, 25 iulie, 3 aug. – aceste zile predispun spre accidente şi răniri ale articulaţiilor sau membrelor. Evitaţi efortul fizic prelungit şi antrenamentele dure. De asemenea evitaţi pe cât este posibil contactul/discuţii cu persoane străine. Aceste energii pot să conducă foarte uşor spre litigii sau probleme cu autorităţile. Folosirea unui bol cu apă sau lumini puternice este o atitudine potrivită şi de ajutor pentru a controla aceste energii nebenefice.

15 iulie, 24 iulie, 2 aug. – aceste zile aduc oportunităţi de câştiguri financiare spectaculoase. Este o combinaţie de energii favorabile şi recomandarea este de a folosi la maxim aceste zile pentru a negocia sau de a încheia contracte. Există o atenţionare pentru copiii mici, poate să apară riscul de a se răni la membre/articulaţii de aceea este recomandat să se evite pe cât posibil centrul casei, a locului de joacă în aceste zile.

14 iulie, 23 iulie, 1 aug. – combinaţia energiilor din aceste zile poate să ducă la neînţelegeri majore, putând să întâlniţi persoane nepotrivite în momentul nepotrivit. Consecinţele acestor neînţelegeri  pot să conducă la altercaţii dure  care se sfârşesc cu litigii , procese. De asemenea în aceste zile există riscul izbucnirii unor incendii. Atenţie la instalaţiile de acasă sau de la birou. Nu lăsaţi nesupravegheate instalaţiile sau mâncarea de pe aragaz. Este recomandat folosirea unui bol cu apă yin pentru a contracara efectele nocive ale acestor energii nebenefice.

 

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

 

 

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

5.7.2023

Sursă foto: WOFS

Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved