Atenţionări zile IUNIE 2022

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Aceste atenționări au caracter general pentru toate zodiile și sunt calculate în funcție de luna solară. Pentru un calcul personalizat, în vederea planificării unor activități importante pentru dvs, ne puteți contacta pe adresa noastră de mail: info@amdaebak.ro.

Această analiză vizează luna solară IUNIE (6 iun. – 6 iul.), luna zodiei Cal sub patronajul elementului foc yang.  Atenție deoarece luna lunară, din nou,  debutează înaintea lunii solare mai precis în data de 30 mai 2022 și se va încheia înainte de luna solară, în data de 29 iunie 2022.

În articolul precedent am discutat despre prima lună de vară, considerată astfel în calendarul Asiatic, luna Mai luna zodiei Șarpe. În continuare vom prezenta a doua lună de vară, luna iunie, luna zodiei Cal sub elementul foc yang. Această lună este o lună cu un exces de element foc, fapt care aduce multe situații neplăcute atât din punct de vedere al climei cât și al sănătății. Mai mult decât atât, combinația dintre energia stelei centrale lunare și anuale poate aduce multe trădări și pierderi materiale. Nu investiți în proiecte noi deoarece există riscul unor pierderi financiare importante. Există o predispoziție pentru neînțelegeri apărute în urmă unor zvonuri sau bârfe, neînțelegeri care pot să ducă la altercații verbale dure și chiar ruperea unor relații. Este momentul să privim în spate, așa cum spunea maestra Lillian Too în cadrul conferinței sale anuale, și să ne ferim de așa zisele bune intenții ale prietenilor nou apăruți. Remedierea se poate face prin folosirea sub orice reprezentare a elementului apă. Dar pentru cei care nu își cunosc amprenta (energetică) a casei, este de preferat  amplasarea unei reprezentări a rinocerului și elefantului albastru, pentru a contracara aceste energii nocive din centrul spațiului de locuit sau al biroului. Este indicat să se acorde o atenție deosebită la cum se comunică și la ce decizii se iau în acestă perioadă, mai ales în zilele: 10, 16, 19, 22, 28 iunie şi 1 & 4 iulie. Nu împărtășiți planurile, proiectele dvs nimănui. Predispoziția de a fi trădați și de a vi se fura ideile este foarte mare.

În această lună toate cele patru puncte cardinale Nord, Sud, Vest și Est, incluzând sectorul de Centru, sunt afectate de stele cu energii nocive. Acest lucru își pune amprenta și în cazul caselor cu orientări spre aceste direcții. Astfel că sectorul de Est este afectat de o energie care predispune la ghinioane, eșecuri, pierderi de tot felul (financiar sau sănătate), dezastre naturale care în combinație cu energia stelei anuale  pot să ducă chiar la probleme cu legea sau alte probleme grave. În sectorul de Vest există predispoziții de izbucniri de incendii. Atenție dacă bucătăria este situată în acest sector, nu lăsați aragazul deschis, nesupravegheat! De asemenea pot să apară trădări sau înșelătorii care să aducă mari prejudicii și să predispună la conflicte verbale sau chiar la conflicte fizice. Practic axa Est – Centru – Vest este afectată la maxim de aceste energii nefavorabile, lucru care poate să acutizeze problemele deja existente, pe plan politic și economic. Sectorul de Sud este afectat extrem de mult de combinația între energie stelei lunare și anuale cât și de elementul în sine al sectorului (foc), care practic susține excesul de element foc și potențează elementul stelei 2 cu energie de boală. Din această cauză maestra Lillian Too, în cadrul conferinței sale anuale, era îngrijorată și în același timp recomanda cu multă insistență, evitarea călătoriilor în această lună și mai ales evitarea locurilor, regiunilor predispuse incendiilor. Așa cum am văzut și în anii trecuți au fost perioade lungi de secetă și acestea au predispus la izbucnirea unor incendii greu de stăpânit (Australia, California, Turcia, Grecia) care s-au soldat cu multe pierderi de vieți ale animalelor și de asemenea cu pierderi materiale importante. De asemenea acest exces de element foc poate să predispună la serioase probleme cardiovasculare sau la acutizarea celor deja existente. Inima este organul cel mai afectat de aceea este recomandat ca la orice simptom care apare să se consulte neapărat medicul specialist. Evitați să petreceți prea mult timp sau să dormiți în acest sector, mai ales persoanele în vârstă dar și femeile însărcinate ar trebuie să evite, în această lună, sectorul de Sud. Evitați folosirea culorilor care aparţin elementului foc (roşu, roz, mov, lila) în vestimentație. Este binevenită purtarea culorii albastre pentru a putea contracara acest exces de element foc. Amplasarea unor remedii pentru sănătate sunt de bun augur. Sectorul de Nord este de asemenea afectat de o stea cu energie de conflicte, certuri și litigii. Este recomandat ca acest sector să nu fie prea activat cu zgomote. Este recomandat să amplasați un bol cu mere roșii pentru a calma aceste energii de certuri. Riscul unor probleme de comunicare la servici, între colegi sau cu șeful, este mare.

Sectoarele care beneficiază în această lună de energii favorabile sunt Sud-Est, Nord-Est, Nord-Vest și Sud-Vest. Pentru cei care au examene de susținut sunt foarte favorabile sectoarele Sud-Vest și sectorul mentorilor Nord-Vest. Pentru a aduce prosperitate se poate folosi cu încredere sectorul de Sud-Est, unde există o combinație favorabilă “suma 10”. Încercați să luați deciziile privind semnarea de contracte sau negocieri a unor investiții în acest sector. Se poate activa amplasând simboluri de prosperitate.

Nu în ultimul rând, există o atenționare pentru zilele de 14 și 26 iunie, când se formează triunghiul de alianță al independenților şi justiţiarilor. Pot să apară multe decizii și hotărâri de natură legală mai mult sau mai puțin corecte, care să aducă multe elemente surpriză, apărute din cauza unor trădări sau alte conflicte de interese. Este o lună dificilă din multe puncte de vedere de aceea este bine să puneți pe primul plan sănătatea. Multă relaxare și odihnă! În câteva rânduri vom creiona şi vom aduce în discuţie zilele cu anumite influenţe, la modul general, caracteristice lunii zodiei Cal sub element foc yang.

 

13, 24 iun. şi 3 iul. – combinația energiilor din aceste zile poate să aducă lucruri și situații neplăcute. Competiția este acerbă cu multe trădări și falsitate. Atenție cui vă spuneţi planurile/proiectele dvs. Poate puțină discreție nu strică.Remediul de bază este folosirea elementului apă sub orice reprezentare.

14, 23 iun. şi 2 iul. – în aceste zile există predispoziție spre îmbolnăviri, chiar și “îmbolnăviri” de relații. Există riscul să apară probleme la servici legate de relațiile cu colegii, care pot să calomnieze și să aducă prejudicii mari statutului/poziției dvs. Este recomandată folosirea remediului împotriva barfelor și a calomniilor, cocoșul cu ametist. Evitați orice discuții care pot să degenereze, și nu vă spuneţi planurile/realizările oricui. De asemenea pot să apară probleme în conceperea unui copil. Este recomandată folosirea remediilor/ ritualului pentru ajutorul conceperii unui copil.

6, 15, 22 iun. şi 1 iul. – aceste zile pot să aducă predispoziții spre certuri, violență și chiar tâlhării. Evitați orice situație care poate să devină conflictuală, conduceți cu prudență pentru a evita accidente și stări conflictuale şi nu circulați noaptea singuri. Folosirea unei reprezentări a elementului apă este chiar recomandat și de asemenea, amplasarea unui bol cu  mere roșii în centrul casei/spațiului de lucru ar fi de folos.

7, 16, 30 iunie – în aceste zile există predispoziție spre mici probleme, neînțelegeri într-un cuplu nou format, care pot să apară în urmă trădării partenerului. De asemenea pot să apară probleme de sănătate în regiunea abdomenului inferior și mici răniri/ traumatisme ale coapselor. Evitați centrul casei/ spațiului de lucru dacă aveți de rezolvat/ discutat lucruri importante.

8, 17, 29 iunie – combinația energiilor din aceste zile poate să aducă obstacole, ghinioane din partea unor persoane invidioase din anturaj. Certurile, neînțelegerile și chiar discuțiile mai aprinse pot să degenereze în conflicte serioase care să afecteze destul de mult relațiile parteneriale. Evitați centrul casei/spațiului de lucru. Nu programați nimic important în acest sector. Amplasarea unei pagode a celor 5 elemente este recomandat.

9, 18, 28 iunie – energiile din aceste zile pot să aducă o competiție acerbă și uneori neloială care să predispună la trădări și înșelăciuni. Aceste situații pot să se transforme în stări conflictuale, cu multă violență, chiar ajungând la uzul de arme. Evitați expunerea ideilor/proiectelor oricui și mai ales nu purtați discuții importante ce privesc dezvoltarea afacerii sau investiţiile proiectate. Folosirea unei reprezentări a elementului apă este un bun remediu pentru a “consuma” aceste energii.

10, 19, 27 iun. şi 6 iul. – sunt zile în care orice victorie, realizare  poate să vină dar cu anumite costuri. Poate să fie afectată partea financiară destul de serios, de aceea atenție mare la investiții și negocieri. Nu purtați aceste discuții în centrul casei/spațiului de lucru. De asemenea există o predispoziție spre ceartă, mici probleme în cuplu. Din cauza excesului de element metal este recomandat să evitaţi centrul casei în aceste zile. Atenție la obiectele ascuțite, metalice. Folosirea unor reprezentări ale elementului apă este un bun remediu pentru a “consuma” acest exces.

11, 20, 26 iun. şi 5 iul. – combinația energiilor acestor zile poate să aducă mult succes și realizări importante în competiție dar pot să apară și unele “costuri”. Atenție la excese de orice fel, fizice sau alimentare. Pot să apară mici accidentări care să provoace mari probleme.

12, 21, 25 iun. şi 4 iul. – în aceste zile există unele predispoziții spre apariția unor probleme legate de avansuri sexuale. Atenție unde și cu cine călătoriți! De asemenea există riscul producerii unor incendii. Nu folosiți în exces elementul foc în aceste zile în centrul casei/spațiului de lucru. Folosirea elementului pământ sub orice reprezentare este recomandată pentru a reduce/”consuma” această energie.

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

27.5.2022

Sursă foto: Pixabay

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp