Atenţionări zile IUNIE 2023

04-06-2023

Cerc articol Placeholder
Background articol
©AMdaebak-Horoscop-chinezesc-luna-IUNIE-2023

Precizăm că această analiză este realizată din punct de vedere al calendarului solar, de aceea în acest articol vom prezenta luna zodiei Cal, luna IUNIE , care va debuta în data de 6 iunie şi se va încheia în data de 6 iulie. Vom analiza aceste energii care marchează a doua lună de vară, în calendarul chinezesc.

Luna Iunie este uşor mai echilibrată din punct de vedere al elementelor. Aduce atât elementul foc, element care reprezintă prosperitatea şi succesul financiar în chart-ul anului  dar şi elementul pământ care reprezintă recunoaşterea meritelor, puterea, poziţia socială. Astfel că este o lună în care succesul finaciar poate să aducă o consolidare şi echilibrare a puterii şi a poziţiei sociale.

În aceasta lună sectoarele bine aspectate sunt: Sud, Sud–Vest, Vest şi Centru. Astfel că succesul financiar aduce o recunoştere a meritelor şi faimă şi renume. De succes şi realizări importante beneficiază în această lună sectorul femeii, astfel că iniţierea proiectelor importante este binevenită. De asemenea sectorul reprezintă şi căsnicia, dragostea, astfel că în această lună va fi multă armonie şi înţelegere în cupluri. Profitaţi pentru a vă consolida relaţia. Atenţie pentru sectorul de Nord, sector care reprezintă cariera deoarece există predispoziţii de schimbări bruşte în activitatea zilnică, uneori nedorite. De asemenea există riscul unor incendii accidentale dar cu urmări serioase. Atenţie la tot ce reprezintă instlaţie electrică sau gaz.

Foarte prost aspectate, având în vedere că în această lună energiile stelelor se dublează, sunt: sectorul de Sud-Est (sector ce reprezintă prosperitatea) care poate să aducă/ să predispună la unele prejudicii, mai ales financiare, în urma unor discuţii, neînţelegeri care pot sfârşi în tribunal. Folosirea unor remedii este binevenită. Amplasarea în acest loc a unui bol cu mere roşii sau efectiv folosirea elementului foc, sub orice reprezentare, lumini puternice, lumânări (este de preferat să se cunoască/calculeze amprenta energetică a casei/spaţiului pentru a nu se creea, în acest caz, un exces de element). Pentru că acest sector o reprezintă şi pe fiica cea mare a familiei (care locuieşte în acea casă) este recomandată o mai mare atenţie la tot ce face, existând riscul de a fi atrasă în certuri şi neînţelegeri care pot să aducă unele probleme de natură legală mai ales că este o lună a unei zodie justiţiară. Sectorul de Est, sector care reprezintă sănătatea, este de asemenea foarte afectat. În cazul în care acesta reprezintă şi locul unde dormiţi, este recomandat ca măcar în această lună să evitaţi să dormiţi aici. Aceste energii pot să afecteze destul de serios starea de sănătate. Aici ne referim mai ales la persoanele în vârstă, bolnavi şi la femeile însărcinate dar şi la fiul cel mare al familiei (care locuieşte în aceea casă). Starea de sănătate a lui poate să fie afectată şi să aducă unele neplăceri. Pot sa fie afectate articulaţiile, membrele, ficatul şi vezica biliară. Atenţie la orice exces alimentar dar şi fizic. Folosirea unor remedii pentru sănatate sunt chiar binevenite (Wu Lou, Medicine Buddha). În continuare, sectorul de Nord Est, care reprezintă sectorul învăţăturii este de asemenea afectat de dublarea energiilor de conflicte, înfruntări, violenţe şi trădări. Este recomandat, în cazul în care aveţi de studiat, învăţat să evitaţi să staţi în acest loc. Remedieri există la nivel de spaţiu folosind elementul apă, sub orice fel de reprezentare (este de preferat să se cunoască/calculeze amprenta energetică a casei/spaţiului pentru a nu se creea, în acest caz, un exces de element) şi bineînţeles placa cu Rinocer şi Elefant albaştrii. Următorul sector afectat este sectorul de Nord-Vest, sector ce reprezinta mentorii şi este denumit sectorul patriarhului, adică al celui care aduce ”pâinea acasă” celui care are o funcţie importantă de conducere. În această lună, fiind şi o lună a unei zodie justiţiară, există riscul să apară multe decizii nu prea inspirate, dar dure, fapt care poate să aducă multe prejudicii din toate punctele de vedere. Mare atenţie pentru tot ce reprezintă decizii şi atitudini. De asemenea atenţie şi la starea de sănătate. Pot să apară patologii ale plămânilor, al sistemului respirator dar şi îmbolnăviri la nivelul pielii (atenţie la expunerile la soare). Amplasarea remediului Pagoda celor 5 elemente în acest sector este binevenită.

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 2, 3, 4, 9, 13, 18, 21, 26, 28, 29 iunie 2023 - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna IUNIE 2023.

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în IUNIE 2023 sunt: Luna Nouă – 18.6.2023 ora 07:37 (ora României), Luna Plină: 3.7.2023 ora 14:38 (ora României).

Vă vom prezenta, mai jos, câteva aspecte cu caracter general, ale unor grupaje de zile din cadrul lunii solare, a zodiei CAL (luna iunie 2023). Pentru calcule personalizate pentru zile favorabile , vă rugăm să ne contactaţi pe adresa: info@amdaebak.ro.

 

8 iunie, 17 iunie, 28 iunie  – combinaţia energiilor stelelor din aceste zile indică mult succes în domeniul politic, astfel că proiectele şi strategiile asociate se pot manifesta cu succes. Sunt avantajate examenele, lucrările şi studiile de cercetare, precum şi studiul individual. De asemenea sunt zile în care romantismul şi dragostea sunt la cote înalte, fiind recomandate întâlniri, cine romantice în cadrul cuplurilor nou formate sau chiar a celor căsătoriţi. Centrul spaţiului de locuit poate fi activat cu ajutorul elementului apă (este de preferat să se cunoască/calculeze amprenta energetică a casei/spaţiului pentru a nu se creea, în acest caz, un exces de element). Nu exageraţi, pentru a nu se produce reversul, putând facilita astfel apariţia  unor posibile scandaluri cu tentă sexuală.

9 iunie, 18 iunie, 27 iunie  – combinaţia energiilor stelelor din aceste zile indică posibilă disarmonie în familie şi este cu atât mai puternică cu cât acestea se află într-un sector de pământ, fapt care le susţine energia nefavorabilă. Neînţelegerile, certurile pot să apară între noră şi soacră! Există totuşi momente favorabile pentru tinerii care suţin examene, interviuri sau încă studiază în vederea pregătirii pentru un examen important.

10 iunie, 19 iunie, 26 iunie - în aceste zile, combinaţia energiilor stelelor poate să aducă depresii sau chiar dureri de inimă cauzate de stresul în urma unor scandaluri sexuale care aduc cu ele  multe neînţelegeri şi certuri. Este recomandat să se petreacă cât mai puţin timp în acest sector din casă.

11 iunie, 20 iunie, 25 iunie, 4 iulie - combinaţia energiilor stelelor din aceste zile aduc mult romantism şi dragoste. Cuplurile nou formate dar şi cele căsătorite pot să profite la maxim în aceste zile, petrecând mai mult timp împreună, servind o cina romantică în acest sector al casei. De asemenea sunt bine aspectate toate activităţile legate de creaţie şi studiu. Amplasarea unor flori proaspete este un bun remediu pentru a activa/potenţa aceste energii favorabile.

12 iunie, 21 iunie, 24 iunie, 3 iulie - energiile stelelor acestor zile aduc o oarecare scădere a creativităţii. Pot să apară blocaje şi stres favorizând, astfel, apariţia unor sentimente de dezamăgire, de neîmplinire. De asemenea este posibil să apară îmbolnăviri ale pielii, mici urticarii sau chiar mai grav afecţiuni gen zona Zoster (afecţiune care se manifestă, în mare parte, din cauza unui şoc psihic, stres prelungit). Nu este favorabil să petreceţi mult timp în acest sector al casei/spaţiului de lucru. Pentru a consuma aceste energii nefavorabile se recomandă folosirea elementului metal (este de preferat să se cunoască/calculeze amprenta energetică a casei/spaţiului pentru a nu se creea, în acest caz, un exces de element).

13 iunie, 23 iunie, 2 iulie - combinaţia energiilor stelelor din aceste zile aduce momente minunate pentru “ femeia casei”, cum este denumită în Feng Shui stăpâna casei, mama casei. Femeile se pot bucura de succes pe toate planurile, acasă în sânul familei, în societate, la servici, mai ales cele în funcţie de conducere. Este recomandat să se folosească acest sector din casă/ spaţiu de lucru pentru orice activitate inclusiv, dacă este cazul, pentru demararea unor proiecte importante. Se pot ţine discuţii, negocieri, şedinţe care se pot încheia cu rezultate excelente. Atenţionarea vine pentru femeile însărcinate: nu se recomandă să petreacă mult timp sau să doarmă în acest sector al casei, în aceste zile.

14 iunie, 22 iunie, 1 iulie - combinaţia energiilor stelelor acestor zile poate să aducă probleme de sănătate femeilor însărcinate. Recomandarea este de a nu petrece mult timp sau să doarmă în acest sector al casei, în aceste zile. Evitarea acestui spaţiu din casă, în aceste zile,  este binevenit. De asemenea mare atenţie dacă şi cine vă face o invitaţie într-o călătorie sau plimbare. Există riscul apariţiei unor probleme de natură sexuală, hărţuire şi relaţii nepotrivite.

6 iunie, 15 iunie, 30 iunie, 6 iulie - în aceste zile energiile stelelor indică o puternică influenţă, chiar copleşitoare a “femeii casei, mama casei”. Viaţa sentimentală, relaţiile generaţiei tinere au de suferit din cauza problemelor ivite între noră şi soacră. De asemenea există riscul unor accidentări ale membrelor. Atenţie la exerciţiile fizice şi nu numai. Se recomandă folosirea elementului foc sub orice reprezentare pentru a contracara aceste energii nefavorabile (este de preferat să se cunoască/calculeze amprenta energetică a casei/spaţiului pentru a nu se creea, în acest caz, un exces de element).

7 iunie, 16 iunie, 29 iunie, 5 iulie -  aceste zile aduc multă energie de creativitate şi toate activităţile ce privesc studiul si creaţia sunt foarte bine aspectate. Cei care beneficiază la maxim sunt elevii, studenţii care se pregătesc pentru examene importante. Atenţionarea este pentru elementul foc, există risc de incendii. Din cauză că există un exces de element lemn, este recomandată o mare atenţie la folosirea acestui element - plante, flori (este de preferat să se cunoască/ calculeze amprenta energetică a casei/spaţiului pentru a nu se creea un exces de element).

 

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

 

 

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

 

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

4.6.2023

Sursă foto: WOFS

Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved