Atenţionări zile NOIEMBRIE 2016

27-10-2016

Cerc articol Placeholder
Background articol
AM Daebak_Feng Shui
L
una noiembrie este lună de MISTREŢ sub patronajul elementului pământ yin, în centrul lo sho-ului aflându-se steaua 2, stea cu energie de boală. Mai mult decât atât, luna aceasta este specială deoarece lo shu-ul acestei luni se suprapune peste lo shu-ul anului 2016, adică toate stelele anuale se dublează în această lună de Mistreţ. Atenţie mare la îmbolnăviri, dar şi îmbolnăviri de relaţii (deteriorarea acestora). Recomandarea este să purtaţi remedii/ amulete de protecţie şi să vă concentraţi pe creşterea vibraţiei spirituale în casă prin curăţări energetice şi fizice ale spaţiului în care locuiţi sau vă desfăşuraţi activitatea. Puteţi apela şi la Vitamina C luna aceasta şi să evitaţi locurile yin: spitalele, cimitirele etc.
 
Atenţionarea este şi cu privire la excesul de pământ (a stelei 2 lunare + anuale), ceea ce poate cauza diverse probleme: cutremur, alunecări de teren, în special în centru (ţării, continentului, globului etc), boli. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (formă pătrată, dreptunghiulară, NU rotund), aşezat în centrul casei pentru a contracara această energie de boală.
 
De ce se insistă cu această recomandare? Pentru că în ciclul elementelor, lemnul distruge pământul, iar metalul îl consumă (îl oboseşte). Dacă nu aveţi acest covoraş verde, puteţi opta şi pentru unul gri, argintiu sau alb, însă nu va distruge acest exces de element pământ, ci doar îl va consuma (obosi). Mai mult, evitaţi luna aceasta să staţi (sau să dormiţi) în centrul casei, mai ales dacă purtaţi discuţii importante. Atenţionarea este şi pentru cei în vârstă, cei bolnavi, copiii şi femeile însărcinate; aceste persoane nu trebuie să doarmă în centrul casei, luna aceasta. ATENŢIE la cum conduceţi în această perioadă!
 
Mare atenţie în special şi în zilele de Mistreţ: 1, 13, 25 noiembrie, deoarece se realizează o penalizare, care în Paht Chee (cei 8 stâlpi ai destinului) reprezintă autopedepsire. Acest aspect este un avertisment mai ales pentru cei căsătoriţi sau într-un cuplu stabil. Pot exista diverse neînţelegeri sau chiar trădări şi îmbolnăviri de relaţii. Mai mult decât atât, este o atenţionare şi pentru cei care au diverse vicii. Este recomandat să identificaţi problema şi să vă automotivaţi prin afirmaţii pozitive pentru a putea trece peste aceste probleme.
 
În ceea ce priveşte planul sănătăţii, pot exista probleme din cauza acestei stele 2, cu energie de boală + excesul de element pământ astfel:
 
Organe Yin: Splina şi Pancreasul
Organe Yang: Stomacul + dureri abdominale
Organe de Simţ: Gura
Ţesuturi: Muşchii
Sentimente: Gânduri excesive, îngrijorări, anxietăţi, neîncredere
 
Evitaţi pe cât posibil următoarele alimente, reprezentate de elementul pământ: porumbul, floarea soarelui, curmalele.
 
Puteţi să încercaţi, luna aceasta, alimentele reprezentate de elementul lemn şi elementul metal: grâu, orz, ceapă, prune, ovăz, cânepă, praz, piersică.
           
Mai jos vă vom prezenta câteva grupe de zile, calculate de Lillian Too, pentru a vedea cum să profităm de beneficitatea unor zile sau cum să ne protejăm în cazul unor stele nefavorabile:
 
1, 10, 19, 28 - Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 1, energie de victorie. În aceste zile puteţi primi veşti bune în ceea ce priveşte aspectele financiare, însă nivelul energiei este destul de scăzut. Acest aspect vă poate pune obstacole în a profita de oportunităţile care vă apar. Remedii: reprezentare a lui King Gesar sau Lungta. Însă dacă nu rezonaţi cu niciunul dintre acestea puteţi apela la orice metodă credeţi că vă poate ajuta să aveţi mai multă energie.
 
2, 11, 20, 29 - Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 9, energie de multiplicare. În aceste zile se multiplică steaua 2 lunară şi anuală, stea cu energie de boală. Încercaţi să puneţi sănătatea pe primul loc, evitaţi pe cât posibil spitalele, tratamentele medicale, operaţiile majore. De asemenea, evitaţi certurile şi disputele care pot conduce la îmbolnăviri de relaţii, fie ele de afaceri sau personale. Mai mult, evitaţi luna aceasta să staţi (sau să dormiţi) în centrul casei, mai ales dacă purtaţi discuţii importante. Atenţionarea este şi pentru cei în vârstă, cei bolnavi, copiii şi femeile însărcinate; aceste persoane nu trebuie să doarmă în centrul casei, luna aceasta.
 
3, 12, 21, 30 - Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 8, energie de prosperitate. Cu toate acestea, există o predispoziţie spre afectarea energiei de prosperitate, mai ales în cazul banilor. Este recomandat să folosiţi bolurile cântătoare, deoarece sunetul bolurilor are puterea să anuleze vibraţiile negative care pot cauza pierderea banilor.
 
4, 13, 22 - Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 7, energie de furturi şi violenţă verbală. În aceste zile există predispoziţia spre accidente rutiere minore sau chiar furturi de bani şi obiecte. Evitaţi străzile întunecate sau care nu sunt prea populate. De asemenea, încercaţi să ajungeţi acasă înainte de miezul nopţii şi evitaţi călătoriile lungi în aceste zile. Remediu: Amuleta cu rinocerul şi elefantul!
 
5, 14, 23 - Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 6, stea cu prosperitate indirectă şi noroc divin. Zile excelente pentru a căuta sprijin şi ajutor din partea unor persoane importante şi puternice. Norocul pentru mentori este foarte puternic în aceste zile, de aceea este recomandat să invitaţi la cină o persoană influentă, mai ales dacă aveţi mare nevoie de ajutor. Remediu: Tara Roşie.
 
6, 15, 24 - Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 5, energie de distrugere şi pierdere. În aceste zile există un blocaj mental care vă poate împiedica să aveţi o zi reuşită şi nu lasă energia să curgă lin. De aceea este recomandat să purtaţi un cristal de quartz cu mantre speciale. Ţineţi cristalul în mâna dreaptă şi lăsaţi energiile să treacă prin corpul vostru pentru a putea alunga aceste blocaje mentale. Nu uitaţi să curăţaţi cristalul înainte de a-l folosi.
 
7, 16, 25 - Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 4, stea academică şi de dragoste. În aceste zile se pot isca diverse neînţelegeri care pot cauza obstacole în relaţia dintre voi şi persoanele la care ţineţi. Există o tendinţă spre a vă face diverse scenarii în minte, când de fapt realitatea nu este aşa cum o percepeţi voi în aceste momente. Se amplasează Stupa Medicine Buddha în centrul sufrageriei pentru a suprima această energie negativă.
 
8, 17, 26 - Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 3, energie de certuri, conflicte şi dispute. Se poate să fiţi predispuşi spre accidente şi pierderea banilor, de aceea este recomandat să purtaţi simbolul silabei HUM, dar şi să sunaţi clopoţelul în toată casa, pe tot parcursul zilei.
 
9, 18, 27 - Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 2, energie de boală. Aceste zile sunt extrem de periculoase pentru starea de sănătate, având în vedere triplarea stelei 2, cu energie de boală (anuală+lunară+zi). Evitaţi înmormântările, participarea la priveghi şi spitalele. Nici călătoriile nu sunt favorizate în aceste zile. Remediu: orice reprezentare a lui Medicine Buddha + mantra Medicine Buddha.
 
 
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved