Atenţionări zile MAI 2022

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Aceste atenționări au caracter general pentru toate zodiile și sunt calculate în funcție de luna solară. Pentru un calcul personalizat, în vederea planificării unor activități importante pentru dvs, ne puteți contacta pe adresa noastră de mail: info@amdaebak.ro.

Această analiză vizează luna solară  MAI (6 mai – 5 iunie) luna zodiei Șarpe sub patronajul elementului lemn yin. Atenție – luna lunară, din nou, debutează înaintea lunii solare mai precis în data de 1 mai 2022 și se va încheia înainte de luna solară, în data de 29 mai 2022.

În anul chinezesc, luna MAI este considerată prima lună de vară. Așa cum am prezentat în Ghidul nostru din acest an, “Tigrul care trece prin pădure”, anotimpul vară este cel în care elementul foc  (element lipsă din chart-ul vizibil al anului și care reprezintă în acest an norocul de suport, resurse și autoritate) este în exces. În această lună, MAI, elementul foc este adus de zodia lunii și este  produs, susținut de elementul lunii. Acest lucru va aduce în prim plan și va activa acea luptă pentru putere, luptă care domină de altfel întregul an. Faptul că diagonala Lo Shu-ului acestei luni (NE – Centru–SV) este dominată de elementul pământ prin prezența elementele stelelor 2-5-8 care se află în sectoare cu același element pământ, aduce și susține acea luptă, prin competiție pe față, fără multe ascunzișuri.

Zilele de 10 mai, 22 mai și 3 iunie pot să aducă unele ciocniri și provocări. Pot să apară probleme de comunicare care să predispună spre certuri și conflicte. De asemenea o atenționare este pentru zilele de 7 mai, 13 mai, 19 mai, 25 mai și 31 mai, mai ales în intervalele orare ale zodiilor Tigru și Maimuță. În aceste zile se produce o penalizare care poate să predispună la o gândire negativă, nemulțumire, stări de depresie, unele probleme în cuplu și familie sau chiar probleme de natură cardiacă (aici intervine necesitatea cunoașterii chart-ului personal cu elementele și perioadele vieţii). De exemplu puteți să vă oferiți ajutorul cuiva dar în final acesta să vă fie nerecunoscător și chiar mai mult decât atât, puteți să aveți dvs unele probleme din această cauză. Remediul recomandat în aceste zile este acela de a avea o atitudine pozitivă și de a privi totul că pe o încercare care are întotdeauna și o latura pozitivă. În această lună există o mare încărcătură spirituală. Sunt unele zile în care putem să experimentăm diferite provocări, evenimente care în final să aducă o lecţie spirituală din care se poate învăţa ceva, cu mult tâlc (15 mai, 27 mai).

Din punct de vedere al sectoarelor afectate în această lună putem spune că sectorul de Sud-Vest, sectorul care reprezintă femeia casei, mama, sectorul de dragoste, căsnicia este cel mai afectat. Atenție mare la starea de sănătate. Pentru cine își cunoaște elementele favorabile, este indicat, în funcție de elementele fiecăruia, să folosească elementul metal, lemn sau chiar apă sub orice reprezentare,  pentru a consuma și a atenua aceste energii nocive. În această lună, spre deosebire de luna trecută, axa Est – Centru – Vest beneficiază de energiile stelelor albe 1-6-8, formând o combinație extrem de benefică. În câteva rânduri vom creiona şi vom aduce în discuţie zilele cu anumite influenţe la modul general, caracteristice lunii zodiei Şarpe sub element lemn yin.

17, 26 mai şi 4 iun. – energia acestor zile aduce mult noroc de prosperitate și succes financiar. Puteți să porniți sau să participați la demararea unor proiecte sau a unor investiții importante. Succesul în carieră este la cote înalte și puteți să profitați de acest lucru prin simplul fapt de a lua în considerare ca semnarea sau discuțiile/negocierile să aibă loc în sectorul de centru al spațiului dvs de lucru/birou. Un element în plus poate să fie și folosirea uneia din direcțiile favorabile personale. Astfel puteți să activați succesul și să evitați unele neînțelegeri care se pot ivi, din păcate. De asemenea puțină atenție în relațiile din familie/ prieteni. Pot să apară mici altercații între rude sau colaboratori.

18, 27 mai şi 5 iun. –  combinația energiilor acestor zile pot să aducă și să predispuna la câștiguri financiare și implicit  prosperitate . Atenție totuși la starea de sănătate care poate să fie afectată destul de mult din cauza stresului și a oboselii. De asemenea este indicată o grijă mai mare la alimentație deoarece pot să apară diferite probleme digestive. Este recomandată odihna, relaxarea și o dietă adecvată. Munca este benefică dar necesită pauze pentru relaxare și pentru a vă reîncărca “bateriile”. Nu uitați de remediile pentru sănătate: Wu Lou, Medicine Buddha și bineînțeles în funcție de elementele dvs personale, favorabile, puteți să vă folosiți de elementul metal sau lemn sub orice reprezentare.

19, 28 mai – aceste zile pot să predispună spre mici accidentări la nivelul membrelor. Încercați să evitați antrenamentele prea dure și dacă sunteți în călătorie, drumeție, atenție mare la traseul indicat, mai ales pentru cei care fac cățărări, alpinism. Aceste energii pot să aducă mici probleme de sănătate pentru copiii mici. Evitați sectorul de centru al casei mai ales dacă acela este locul de joacă al copiilor.

11, 20, 29 mai – combinația energiilor acestor zile este extrem de favorabilă pentru cei care studiază, au examene sau interviuri. De asemenea sunt zile favorabile pentru cei care scriu sau lucrează în media. Din păcate pot să existe mici accidentări care să îi afecteze pe copiii mai mici. Este indicat ca locul de joacă să fie bine supravegheat pentru a evita eventuale accidentări.

6, 12, 21, 30 mai – în aceste zile există predispoziție spre accidentări la nivelul articulațiilor, oaselor. Evitați, pe cât posibil, sectorul de centru al casei sau al sălilor de sport unde vă antrenați. Nu faceți exerciții care să vă solicite prea mult membrele, articulațiile. Riscul producerii unor entorse, luxații sau chiar fracturi este destul de mare.

7, 13, 22, 31 mai – combinația energiilor acestor zile aduce prosperitate, mult noroc financiar și popularitate. Sunt recomandate investițiile și demararea unor proiecte mai ample. Pentru cuplurile nou formate de îndrăgostiţi, există predispoziții de mici perioade de însingurare. Elementul apă poate atenua aceste mici probleme și în același timp poate să activeze norocul de prosperitate.

8, 14, 23 mai şi 1 iun. – aceste zile pot să aducă momente bune pentru întreaga familie din toate punctele de vedere, atenție însă la orice fel de excese, alimentare sau efort fizic. Se recomandă odihnă și relaxare pentru a putea să profitați de toate momentele de armonie în familie.

9, 15, 24 mai şi 2 iun. – combinația energiilor acestor zile aduce multe șanse și oportunități de succes și prosperitate. Creativitatea este la cote înalte. Sunt favorizate toate activitățile de studiu. Sunt zile excelente pentru a profita de mult succes academic și creație. Nu este nevoie să activaţi aceste energii, simplu fapt de a face o energie yang prin mișcare, zgomot poate să îmbunătățească forța acestor energii aducând un noroc și mai mare de prosperitate.

10, 16, 25 mai şi 3 iun. – aceste zile aduc multe oportunități și șanse de câștig financiar. Sunt zile favorabile pentru a demara anumite proiecte sau de a pune bazele unor investiții importante. Există predispoziții spre mici neînțelegeri între generații care pot să conducă la certuri sau chiar la litigii. Elementul apă poate să atenueze aceste mici ciocniri. Evitați să petreceți prea mult timp în sectorul de centru al casei.

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

29.4.2022

Sursă foto: Pixabay

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp