Atenţionări zile MAI 2023

01-05-2023

Cerc articol Placeholder
Background articol
Horoscop-chinezesc-luna-MAI-2023-©AMdaebak

Precizăm că această analiză este realizată din punct de vedere al calendarului solar, de aceea în acest articol vom prezenta luna zodiei Şarpe, luna MAI , care va debuta în data de 6 mai şi se va încheia în data de 5 iunie. Vom analiza aceste energii care marchează prima lună de vară, în calendarul chinezesc.

Luna MAI aduce un exces de element foc, element care reprezintă prosperitatea şi succesul financiar în chart-ul anului, dar acest exces poate să aducă răsturnări de situaţii ce privesc fondurile financiare, însoţite de certuri şi discuţii nedorite. Atenţie deci, prosperitatea se poate dobândi în această lună, mai facil, fără eforturi foarte mari dar păstrarea ei poate fi mai dificilă.  De asemenea un lucru important reprezintă faptul că elementul stelei centrale este susţinut de elementul sectorului dar este şi produs de elementul lunii.  Acest lucru o face mult mai puternică (vorbim de energia stelei 5) şi atrage atenţia asupra unor predispoziţii spre ghinioane, accidentări, mai ales a articulaţiilor, alunecări de teren, posibile incendii de proporţii mai însemnate. De aceea este recomandat să nu se petreacă mult timp în centrul spaţiului de locuit mai ales persoanelor bolnave, în vârstă sau femeilor însărcinate. Atenţie la locul de muncă, dacă biroul este situat în acest sector, este indicat să nu se iniţieze semnări sau negocieri ale unor contracte importante. Dacă este totuşi necesar, puteţi să vă poziţionaţi în sectorul de Sud sau Nord al biroului.  În  această lună cele două sectoare (Nord şi Sud) sunt foarte bine aspectate. Mai mult decât atât, sectorul de Nord beneficiază şi de combinaţia numită ”suma 10”. Faima, renumele şi cariera sunt bine susţinute de energii favorabile care aduc mult succes şi prosperitate. De asemenea casele care au direcţia de orientare spre sectoarele de  Sud sau Nord, beneficiază de multe energii de succes şi realizări pe toate planurile.

Sectorul de Est, sectorul care reprezintă sănătatea, este afectat de energii nefavorabile, de aceea este indicat să nu treceţi peste unele semne sau simptome care apar în starea de sănătate. Este recomandată o abordare mai serioasă a tuturor simptomelor care pot să apară. Nu uitaţi că o dietă alimentară sănătoasă care să cuprindă multe legume, zarzavaturi, fructe alături de odihnă şi relaxare poate să facă minuni.

În această lună sunt câteva zile în care pot să apară unele “penalizări” destul de puternice care pot să îi afecteze mai ales pe nativii zodiei Tigru: 8 mai, 14 mai, 20 mai, 26 mai, 1 iunie.  Atenţie la intervalele orare 04.00 – 05.59 şi 16.00 – 17.59 (ora de vară).  Evitaţi activităţi precum condusul la drum lung, drumeţii pe munte, mai ales dacă există şi avertizări meteo nefavorabile.  Zilele 10 mai, 22 mai, 3 iunie aduc o încărcătură spirituală deosebită care pot să ajute la schimbări minunate în evoluţia fiecăruia.

 

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 1, 3, 4, 5, 11, 14, 19, 22, 27, 30, 31 mai 2023 - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna MAI 2023.

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în MAI 2023 sunt: Luna Nouă – 19.5.2023 ora 18:53 (ora României), Luna Plină: 4.5.2023 ora 06:41 (ora României).

Vă vom prezenta, mai jos, câteva aspecte cu caracter general, ale unor grupaje de zile din cadrul lunii solare, a zodiei ŞARPE (luna mai 2023). Pentru calcule personalizate pentru zile favorabile , vă rugăm să ne contactaţi pe adresa: info@amdaebak.ro.

 

12 mai, 21 mai, 30 mai  – combinaţia energiilor acestor zile, predispune la posibile toxiinfecţii alimentare sau răceli banale care pot să cauzeze, în timp, îmbolnăviri serioase. Mare atenţie la orice schimbare a stării de sănătate care poate să implice o stare alterată cu implicaţii majore. De asemenea există riscul unor accidente. Poate să fie afectată prosperitatea, apărând unele blocaje sau chiar pierderi financiare importante.

13 mai, 22 mai, 31 mai - combinaţia energiilor acestor zile, este una dintre cele mai nocive combinaţii. Poate să aducă obstacole sau accidente de orice natură. Atenţionarea este mai ales din punct de vedere al sănătăţii. Orice încercare de a negocia, sau de a încheia contracte importante nu trebuie să se desfăşoare în centrul spaţiului de lucru. Amânaţi sau folosiţi un alt sector, de exemplu sectoarele Sud şi Nord, acestea fiind mai bine aspectate din punct de vedere al prosperităţii şi al succesului, în aceste zile. Remediul recomandat este Pagoda celor 5 elemente sau pur şi simplu se pot folosi reprezentări sub orice formă, ale elementelor lemn sau metal.

14 mai, 23 mai, 1 iunie - în aceste zile există riscul unor pierderi materiale, financiare, mai ales a fondurilor cash. De asemenea există riscul unor îmbolnăviri, de aceea se recomandă să se evite centrul spaţiului de locuit, să nu se petreacă mult timp în acest loc, să se evite luarea unor decizii importante legate de contracte sau proiecte care implică un fond legislativ. Există riscul unor neînţelegeri care pot să genereze anumite încurcături din punct de vedere legal. Recomandarea este de a folosi elementul foc, sub orice reprezentare dar şi amplasarea unui bol cu mere roşii în acest sector, de centru, al spaţiului de lucru. Nu uitaţi, puteţi să folosiţi şi chiar se recomandă, Pagoda celor 5 elemente.

6 mai, 15 mai, 24 mai, 2 iunie  – energiile acestor zile pot să aducă predispoziţii de îmbolnăviri ale aparatului reproducător, mai precis, pot să apară unele boli cu transmitere sexuală. De asemenea persoanele de sex feminin pot să fie predispuse la îmbolnăviri ale sânilor. Orice simptom deosebit trebuie să îndrume spre un control de specialitate. Se recomandă evitarea petrecerii unui timp îndelungat în centrul spaţiului de locuit, mai ales în această lună, să nu se doarmă. Recomandarea pentru a consuma/controla aceste energii nebenefice, este amplasarea unei Pagode a celor 5 elemente.

7 mai, 16 mai, 25 mai, 3 iunie - combinaţia acestor energii este cea mai nocivă şi periculoasă. Nu petreceţi timpul şi mai ales nu dormiţi în acest sector ( mai ales persoanele în vârstă, bolnave  sau femeile însărcinate), sectorul de centru al casei. Există unele predispoziţii de accidentări şi/sau îmbolnăviri destul de serioase. Evitaţi efortul prelungit şi mai ales evitaţi orice antrenament sau drumeţii mai lungi. Este recomandată mai multă odihnă şi relaxare. De asemenea, nu sunt indicate negocieri sau semnări de contracte. Evitaţi demararea proiectelor deosebite, importante. Puteţi să luaţi o pauză, de scurtă durată, şi să reprogramaţi întâlnirile importante. Pot să apară unele obstacole şi neînţelegeri. Mai mult ca oricând se recomandă folosirea Pagodei celor 5 elemente şi/sau a elementelor lemn sau metal sub orice reprezentare (culoare sau simbol).

8 mai, 17 mai, 26 mai, 4 iunie - energiile combinate ale acestor zile, pot să aducă mici câştiguri financiare dar, atenţie, pot să apară situaţii, blocaje care să le risipească. Pentru că influenţa energiei stelei centrale, lunare, este mare, se recomandă multă atenţie la investiţii sau la demararea unor proiecte de mult amânate. Folosiţi un alt sector din spaţiul de lucru, dacă este chiar urgent, (de exemplu sectorul de Sud sau sectorul de Nord), pentru a avea succesul aşteptat. Puteţi să profitaţi astfel de aceste zile, care reprezintă mici şanse de a face prosperitate în această lună. Luând în considerare şi direcţia personală, favorabilă, pot să existe mai multe oportunităţi cu rezultate cu succes financiar. Din punct de vedere al sănătăţii este oportun să evitaţi efortul prelungit, mai multă odihnă şi relaxare în natură.

9 mai, 18 mai, 27 mai, 5 iunie - combinaţia acestor energii poate să aducă discuţii în urma unor bârfe iscate la locul de muncă. Evitarea persoanelor cu predispoziţii spre ceartă şi veşnice nemulţumiri, este cea mai bună remediere. Din punct de vedere al sănătăţii este recomandat să se evite alimente din surse necunoscute, existând riscul unor toxiinfecţii alimentare. Deoarece combinaţia energiilor stelelor  poate să  aducă multe obstacole şi predispune la trădări şi violenţe,  folosirea Pagodei celor 5 elemente este cel mai bun remediu pentru “consumarea” /controlarea acestor energii nebenefice.

10 mai, 19 mai, 28 mai - atenţionarea cea mai importantă este pentru cei care fac antrenamente în sălile de sport sau pentru cei care fac drumeţii pe munte. Există predispoziţii de accidentări destul de importante ale membrelor şi articulaţiilor. Efortul prelungit poate să aducă neplăceri, existând riscul unor entorse, luxaţii şi chiar fracturi. Amânaţi antrenamentele intense pentru zile mai favorabile. Evitarea centrului spaţiului de locuit sau al sălii de sport, poate fi un sfat de urmat. Folosirea elementului apă, sub orice reprezentare (simbol sau culoare) este o recomandare de urmat, mai ales pentru persoanele care au un exces de element pământ în chart-ul personal.

11 mai, 20 mai, 29 mai - combinaţia energiilor din aceste zile poate să aducă multe blocaje şi riscuri de pierderi financiare. Nu sunt zile potrivite pentru a face investiţii sau de a lua hotărâri importante legate de carieră sau afaceri. Pot să apară eşecuri sau pierderi importante financiare. Din punct de vedere al sănătăţii există predispoziţii spre îmbolnăviri ale ochilor. Un control oftalmologic este chiar recomandat putând să prevină alte afecţiuni mai grave. De asemenea se recomandă atenţie sporită instalaţiilor de gaze şi electricitate. Folosirea elementului apă, sub orice reprezentare (simbol sau culoare), este o metodă bună şi recomandată pentru a consuma şi controla aceste energii.

 

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

 

 

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

 

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

1.5.2023

Sursă foto: WOFS

Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved