Atenţionări zile MARTIE 2022

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Aceste atenționări au caracter general pentru toate zodiile și sunt calculate în funcție de luna solară. Pentru un calcul personalizat, în vederea planificării unor activități importante pentru dvs, ne puteți contacta pe adresa noastră de mail: info@amdaebak.ro.

Această analiză vizează luna solară Martie (6 martie – 4 aprilie ) luna zodiei Iepure sub patronajul elementului apă yin. Atenție deoarece și în această lună, luna lunară debutează înaintea lunii solare mai precis în data de 2 martie și se va încheia înainte de luna solară, în data de 31 martie.

Această lună a zodiei Iepure poate să aducă o oarecare diplomație în relații și comunicare, știind că zodia Iepure face parte din triunghiul diplomaților. Pentru că împreună cu zodia anului, Tigru, se formează o “casă a dezvoltării și creșterii”, putem să vedem un început de dezvoltare și creștere pe toate planurile. Atât elementul lunii cât și energia stelei lunare sunt benefice și astfel că ne putem aștepta la o evoluție favorabilă a întregii perioade. De asemenea zodia Iepure este considerată zodia de dragoste pentru triunghiul de alianță Tigru, Cal și Câine, de aceea poate să fie o perioadă cu multă armonie și dragoste pentru cei din aceste zodii.

Combinația energiilor poate să aducă o sensibilitate față de boli infecțioase, astfel că pot să apară infecții bacteriene sau virale care să afecteze neașteptat de mult organismul. De asemenea există riscul apariției unor toxiinfecții alimentare. Atenție la ce şi unde mâncaţi! Poate ar fi indicată o alimentație bogată în legume și fructe pentru a aduce necesarul de vitamine, minerale și enzime în vederea întăririi sistemului imunitar. Odihna și relaxarea sunt două moduri care pot să contribuie la menținerea unui organism sănătos și puternic. Atenție și la aspectul financiar, există riscul unor pierderi prin cheltuieli care nu sunt neapărat necesare, mai mult mofturi. În contextual actual, așa cum am precizat și în Ghidul nostru pentru anul 2022, este necesară multă precauție și calcul în gestionarea resurselor financiare pe parcursul întregului an.

Chiar dacă Centrul loshu-ului este în continuare afectat de energia stelei anuale 5, în această lună se formează toate cele patru HoTu-uri și combinația “suma 10”, astfel că apar și oarecare beneficii și pentru sectoarele afectate de energiile nefavorabile anuale. Sectoarele SE și N rămân aceleași sectoare favorabile și în plus sectoarele SV, E și V beneficiază de energii și combinații mai “prietenoase”, care pot să aducă și beneficii. Este posibil ca sectorul de Vest, în ciuda combinației “suma 10” să predispună în continuare spre conflicte și certuri, acestea fiind în cea mai mare parte, din cauza luptei pentru putere. Nu uităm că în acest sector este situată zodia Cocoșului, zodie conflictuală cu zodia lunii, Iepure! În acest context trebuie să spunem că există câteva zile în care comunicarea poate să fie destul de rău afectată : 9 mar, 21 mar, 2 apr. şi în zilele de 12 mar, 24 mar. pot să apară neînțelegeri în comunicare, fapt care poate să degenereze chiar în situații conflictuale, procese, litigii. Atenție mai ales în ziua de 12 martie când există o predispoziție foarte mare spre conflict (atenție pentru cei din zodia Șobolan).

9, 15, 24 martie şi 2 apr. – energiile acestor zile aduc multe șanse și oportunități pentru avansarea în carieră, pentru demararea unui proiect important. Aceste zile vin cu multă inspirație în activitatea de creație, în cercetare, în domeniul academic. De asemenea sunt zile cu mult noroc pentru investiții și șanse de succes financiar. Este chiar recomandat să se petreacă timp în centrul casei/spațiului de lucru pentru a putea beneficia de aceste energii. Mai mult decât atât, copiii/studenții pot să profite în aceste zile pentru a pregăti și finaliza lucrări importante. Atenție pentru sectoarele afectate de energia stelei 2 sau energia stelei 5, pot să apară probleme renale; de asemenea există predispoziție spre producerea de accidente cauzate de consumul excesiv de alcool.

10, 16, 25 martie şi 3 apr.– combinația energiilor din aceste zile poate să aducă probleme în cuplu/căsnicie. Există, de asemenea riscul de a pierde o sarcină sau de a-l pierde pe cel iubit. Atenționarea este cu atât mai mult valabilă pentru persoanele afectate în aceste zile de energia stelei 5. Recomandarea este evitarea, pe cât este posibil, a petrecerii timpului, servitului mesei și chiar dormitul în acest sector de centru al casei.

11, 17, 26 şi 4 apr. –  în aceste zile combinația energiilor pot să predispună spre situații în care bârfele, calomniile pot să aducă neînțelegeri și implicit stres care poate cauza sănătății inimii. Pot să apară diferite încurcături legale care să implice procese, litigii. Este recomandat să se evite sectorul de centru al casei/spațiului de lucru pentru a preveni manifestarea acestor energii nefavorabile. Nu purtați discuții, nu negociați/semnați contracte care se pot amâna.

18, 27 martie – combinația energiilor din aceste zile poate să aducă multă dragoste și armonie în cupluri. Este bine aspectată petrecerea timpului, servitul unei cine romantice în acest sector de centru al casei. Atenție, însă,  nu folosiți foarte mult elementul apă (sub orice reprezentare – culoare sau chiar elementul în sine). Există riscul apariției unor scandaluri în cuplu din cauza unor legături adultere. Acest lucru poate să predispună spre multă nefericire sau chiar despărțiri. De asemenea această combinație a energiilor aduce mult noroc și succes academic și creativ. Copiii și studenții pot să profite de aceste zile, petrecând timpul alocat lecțiilor, studiului, pentru a finaliza lucrările  importante. Cu puțină atenție, aceste zile pot să aducă multe satisfacții în plan academic dar și din punct de vedere al vieții sentimentale.

19, 28 martie – în aceste zile există predispoziție spre îmbolnăvire, mai precis pot să apară diferite patologii la nivelul urechilor sau chiar poate să apară riscul de a contacta o boală venerică. Ținând cont de faptul că, în acest an, centrul chart-ului este afectat de energia stelei 5, o energie foarte nocivă este recomandat să se evite, pe cât este posibil, frecventarea piscinelor, bazinelor în aceste zile.

20, 29 martie – combinația energiilor din aceste zile pot să aducă noroc de câștiguri financiare. Acest succes este susținut de prezența combinației favorabile, numită HoTu , între energiile stelelor acestor zile. Sunt foarte bine aspectate toate proiectele îndrăznețe care tind să aducă o dezvoltare în carieră pe termen lung. Toate aceste realizări pot să aducă onoruri și recunoaștere întregii familii. Atenție, aceste eforturi depuse pot să cauzeze, însă, stres însoțit de dureri de cap, migrene. Țineți cont și de faptul că orice succes trebuie să fie pregătit într-o stare de sănătate bună, deci odihna și relaxarea trebuie să fie prioritare pentru a putea dobândi, în final, rezultatul dorit. Purtarea unor bijuterii din metale prețioase, poate să ajute, să activeze aceste energii bune.

6, 12, 21, 30 martie – combinația energiilor acestor zile predispune la mult success și noroc financiar. Pentru că, așa cum știți din articolele noastre, centrul spațiului reprezintă sediul familiei. Astfel că de această combinație a energiilor, beneficiază întreaga familie. Dar există o atenționare, așa cum am prezentat în Ghidul nostru pentru caracteristicile anului 2022 – riscul apariției competitorilor, mai ales din cauza invidiilor pentru succesul, realizările obținute. În acest context există pericolul de a fi trădați chiar de persoane de la care nu vă așteptați. Recomandarea este, pe cât posibil, să nu împărtășiți nimănui planurile dvs și nu afișați, ostentativ, succesul dobândit de dvs. Astfel norocul adus de aceste energii poate să vă viziteze aducând rezultate spectaculoase. Folosirea elementului apă, sub orice fel de reprezentare, ajută la ținerea sub control a energie de trădări.

7, 13, 22, 31 martie – combinația energiilor din aceste zile, este una dintre cele mai favorabile. Aduce oportunităţi pentru mult succes și realizări în carieră. Sunt momentele cele mai așteptate de cei care doresc să avanseze în carieră. De asemenea există multe şanse de câștiguri financiare. Folosiți centrul casei/spațiului de lucru pentru orice negociere, discuție sau semnare de contracte.  Atenție, există riscul de a stârni invidie mai ales între rude. Nu împărtășiți nimănui planurile dvs și nu vă afișați succesul, ostentativ, astfel puteți să evitați, cu ușurință, aceste gelozii care se pot transforma în piedici.

8, 14, 23 martie şi 1 apr. – energiile acestor zile sunt favorabile mai ales celor care doresc să aibă o carieră de succes. De asemenea apar multe șanse și oportunități de câștig financiar. Atenție celor care sunt afectați, în aceste zile, de energia stelei 5, pot să apară patologii/ îmbolnăviri ale ochilor.

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

5.3.2022

Sursă foto: Pixabay

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp