Atenţionări zile NOIEMBRIE 2021

02-11-2021

Cerc articol Placeholder
Background articol
calendar-660670_1920

Aceste atenționări au caracter general pentru toate zodiile și sunt calculate în funcție de luna solară. Pentru un calcul personalizat, în vederea planificării unor activități importante pentru dvs, ne puteți contacta pe adresa noastră de mail: info@amdaebak.ro.

Luna zodiei Mistreț, care debutează din punct de vedere solar, în data de 7 noiembrie 2021 și se va încheia în data de 6 decembrie 2021, aduce un exces de element pământ. Acest exces este dat, în primul rând, de elementul lunii apoi de elementul stelei centrale lunare, care vine într-un sector tot cu element pământ. Din această cauză există predispoziții spre alunecări de teren sau chiar erupții vulcanice, acest lucru fiind determinat și de prezența elementului zodiei Mistreț (element apă). De asemenea luând în calcul energia adusă de steaua centrală, energie de ghinioane, obstacole, pierderi materiale și chiar dezastre naturale, pot să apară probleme de natură seismică (atenționare pentru zilele de 7 nov și 16 nov,  zile cu un exces de pământ din toate punctele de vedere: element zodie, element stea, adăugate la elementul lunii). Combinația energiei stelei centrale lunare și a stelei centrale anuale, poate să aducă probleme financiare, mai ales, dacă ne aducem aminte de analiza de la începutul anului, prezentată în ghidul nostru anual, ©AMdaebak - ANUL 2021, anul „BIVOLULUI care merge pe şosea”, unde atrăgeam atenția că există riscul de a rămâne fără venituri/bani  cash, lucru care poate să afecteze destul de serios prosperitatea familiei. Atenție, nu se recomandă investițiile de nici un fel, în această lună. Din punct de vedere al planului sănătăţii, există riscul apariției sau a acutizării unor patologii ale sistemului digestiv, stomac, ficat, pancreas sau ale aparatului reproducător. De asemenea pot să apară migrene destul de des, în mare parte din cauza stresului acumulat. Atenție la zilele în care apar ciocniri, 17 nov, 29 nov (sunt afectați mai ales nativii din zodiile Mistreț și Șarpe), zile cu predispoziții mai mari spre neînțelegeri care pot să aducă probleme de comunicare importante. În luna această nu este recomandat să se folosească sub nici o formă centrul spațiului de locuit. Evitați să petreceți timp mai mult, și mai ales evitați să dormiți în acest spațiu. Atenționarea este pentru toată lumea mai ales pentru persoanele în vârstă și pentru femeile însărcinate.

Atenţionările vizează luna solara Noiembrie (7 noiembrie- 6 decembrie) luna zodiei Mistreţ sub patronajul elementului pământ yin. Atenţie - şi în această lună, luna lunară debutează înaintea lunii solare, în data de 4 noiembrie şi se va încheia înaintea lunii solare, în data de 3 decembrie.

7, 13, 22 noiembrie, 1 decembrie – combinația acestor energii este cea mai nocivă și periculoasă. Nu petreceți timpul și mai ales nu dormiți în acest sector de centru (mai ales persoanele în vârstă, bolnave  sau femeile însărcinate). Există unele predispoziții spre accidentări și/sau îmbolnăviri destul de serioase. Evitați efortul prelungit și mai ales evitați orice antrenament sau drumeții mai lungi. Este recomandată mai multă odihnă și relaxare. De asemenea, nu sunt indicate negocieri sau semnări de contracte. Evitați demararea proiectelor deosebite, importante. Puteți să luați o pauză, de scurtă durată și să reprogramati întâlnirile importante. Pot să apară unele obstacole și neînțelegeri. Mai mult că oricând se recomandă folosirea Pagodei celor 5 elemente și/sau a elementelor lemn sau metal sub orice reprezentare (culoare sau simbol).

8, 14, 23 noiembrie, 2 decembrie – energiile acestor zile pot să predispună spre îmbolnăviri ale aparatului reproducător, mai precis, pot să apară boli cu transmitere sexuală. De asemenea persoanele de sex feminin pot să fie predispuse la îmbolnăviri la nivelul sânilor. Orice simptom deosebit trebuie să îndrume spre un control de specialitate. Se recomandă evitarea petrecerii unui timp îndelungat în centrul spațiului de locuit, mai ales, în această lună, să nu se doarmă în acest sector. Recomandarea pentru a consuma/controla aceste energii nebenefice, este amplasarea unei Pagode a celor 5 elemente.

9, 15, 24 noiembrie, 3 decembrie – în aceste zile există riscul unor piederi materiale, financiare, mai ales a fondurilor cash. De asemenea există riscul unor îmbolnăviri, de aceea se recomandă să se evite centrul spațiului de locuit, să nu se petreacă mult timp aici, să se evite luarea unor decizii importante legate de anumite contracte sau proiecte care implică legislație. Există riscul unor neînțelegeri care pot să genereze anumite încurcături legislative. Recomandarea este de a folosi elementul foc sub orice reprezentare, chiar şi de a amplasa un bol cu mere roșii în aceste sector, de centru, al spațiului de lucru. Nu uitați de amplasarea Pagodei celor 5 elemente.

10, 16, 25 noiembrie, 4  decembrie – combinația energiilor acestor zile, este una dintre cele mai nocive combinații. Poate să aducă  obstacole sau accidente de orice natură. Atenționarea este mai ales din punct de vedere al sănătății. Orice încercare de a negocia, sau de a încheia contracte importante nu trebuie să se desfășoare în centrul spațiului de lucru. Amânați sau folosiți un alt sector, de exemplu sectoarele Sud, Sud-Vest - sunt mai bine aspectate din punct de vedere al prosperității, în aceste zile. Remediul recomandat este Pagoda celor 5 elemente sau pur și simplu se pot folosi reprezentări sub orice formă, ale elementelor lemn sau metal.

11, 17, 26 noiembrie, 5 decembrie – combinația energiilor acestor zile, predispune la posibile toxiinfecţii alimentare sau răceli banale care pot să cauzeze, în timp, îmbolnăviri serioase. Mare atenție la orice schimbare a stării de sănătate care poate să implice o stare alterată cu implicații majore. De asemenea există riscul unor accidente. Poate să fie afectată prosperitatea, apărând unele blocaje sau chiar pierderi financiare importante.

12, 21, 30 noiembrie – energiile combinate ale acestor zile, pot să aducă mici câștiguri financiare dar, atenție, pot să apară situații, blocaje care să le risipească. Pentru că influența energiei stelei centrale lunare este mare, se recomandă multă atenție la investiții sau la demararea unor proiecte de mult amânate. Folosiți un alt sector din spațiul de lucru, dacă este chiar urgent (de exemplu sectorul de Sud sau Vest), pentru a avea succesul așteptat. Puteți să profitați astfel de aceste zile, care reprezintă mici șanse de a face prosperitate în această lună. Luând în considerare și direcția personală favorabilă, conform nr. KUA, pot să existe mai multe oportunități cu rezultate financiare favorabile. Din punct de vedere al sănătății este oportun să evitați efortul prelungit, mai multă odihnă și relaxare în natură.

18, 27, 6 decembrie – combinația energiilor din aceste zile poate să aducă multe blocaje și riscuri de pierderi financiare. Nu sunt zile potrivite pentru a face investiții sau de a lua hotărâri importante legate de carieră sau afaceri. Pot să apară eșecuri sau pierderi importante financiare. Din punct de vedere al sănătății există predispoziții spre îmbolnăviri ale ochilor. Un control oftalmologic este chiar recomandat putând să prevină alte afecțiuni mai grave. De asemenea se recomandă atenție sporită instalațiilor de gaze și electricitate. Folosirea elementului apă, sub orice reprezentare (simbol sau culoare), este o metodă bună pentru a consumă și controla aceste energii.

19, 28 noiembrie – atenționarea cea mai importantă este pentru cei care fac antrenamente în sălile de sport sau drumeții pe munte. Există predispoziții spre accidentări destul de serioase ale membrelor și articulațiilor. Efortul prelungit poate să aducă neplăceri, existând riscul unor entorse, luxații și chiar fracturi. Amânați antrenamentele intense pentru zile mai favorabile. Evitarea centrului spațiului de locuit sau al sălii de sport, poate fi un sfat de urmat. Folosirea elementului apă, sub orice reprezentare (simbol sau culoare) este o recomandare de urmat, mai ales pentru persoanele care au un exces de element pământ în chart-ul personal.

20, 29 noiembrie – combinația acestor energii poate să aducă discuții în urma unor bârfe iscate la locul de muncă. Evitarea persoanelor cu predispoziții spre ceartă și veșnice nemulțumite, este cea mai bună remediere. Din punct de vedere al sănătății este recomandat să se evite alimentele din surse necunoscute, existând riscul unor toxiinfecții alimentare. Deoarece combinația energiilor stelelor  poate să  aducă multe obstacole și predispune la trădări și violenţe,  folosirea Pagodei celor 5 elemente este cel mai bun remediu pentru consumarea acestor energii nebenefice.

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

2.11.2021

Sursă foto: Pixabay

Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved