Atenţionări zile NOIEMBRIE 2022

21-10-2022

Cerc articol Placeholder
Background articol
calendar-660670_1920

Aceste atenționări au caracter general pentru toate zodiile și sunt calculate în funcție de luna solară.

Această analiză  vizează luna solară NOIEMBRIE (7 noiembrie 2022 – 6 decembrie 2022) luna zodiei Mistreț sub patronajul elementului metal yin.  Atenție deoarece și în această lună, luna lunară debutează înaintea lunii solare mai precis în data de 25 octombrie 2022 și se va încheia înaintea lunii solare, în data de 24 noiembrie 2022.

Luna zodiei Mistreț poate aduce un oarecare calm, datorită relației de prieten secret cu zodia anului, Tigru. Dar acest lucru nu atenuează foarte mult energia nefavorabilă care apare în centrul lo-shu-ului lunii.

În această luna sectorul de centru al spațiului de locuit, al spațiului de lucru, este afectat de o energie nefavorabilă, de boală. Faptul că steaua 2 vine într-un sector cu element pământ (centrul Lo Shu-lui) arată că este mult mai puternică, efectiv este susţinută, potenţată de elementul acestui sector. Această energie a stelei 2 poate aduce pericol de îmbolnăviri grave (patologii digestive, splină, pancreas, stomac) şi poate chiar să aducă ”îmbolnăviri” ale relaţiilor, lucru care duce la ruperea unor relaţii de cuplu, parteneri de afaceri sau colegi de servici. Mai mult decât atât, combinația energiilor din centrul spațiului de locuit/ de lucru reprezintă una din cele mai periculoase și nefavorabile din Feng Shui. De aceea trebuie avută în vedere o deosebită atenţie în zilele în care steaua lunară 2 se va dubla (11 nov, 20 nov, 29 nov) și în zilele în care această energie de boală se multiplică (13 nov, 22 nov, 1 dec). În acele zile este recomandat să nu se petreacă mult timp şi să nu se doarmă, pe cât este posibil, în acest sector. Chiar se recomandă să nu se poarte discuţii importante pentru încheiere de contracte sau afaceri! Atenţionarea este mai ales pentru persoanele în vârstă, persoane deja afectate din punct de vedere al sănătății, precum şi pentru femeile însărcinate. Există un risc mai mare de îmbolnăviri sau agravare a bolilor deja existente. De asemenea există riscuri de inundații mari, având în vedere excesul de apă. Din această cauză pot să apară situații catastrofale cu inundații urmate de alunecări importante de pământ.

Zilele de 12 nov, 24 nov și 6 dec pot să predispună spre unele neînțelegeri și obstacole, fiind zile ale zodiei dușman. De aceea se recomandă o atenție deosebită, mai ales în intervalul orar 15-17 (ora de iarnă) când se formează acea penalizare cunoscută în Paht Chee ca “tripla penalizare”.

În altă ordine de idei, luna de Mistreț reprezintă în calendarul Asiatic prima lună de iarnă. Există șanse ca începând cu această lună, să existe mai multe oportunități de câștiguri financiare. În acest an, elementul metal reprezintă (în chart-ul anului) creativitatea și inteligența. De aceea, sunt șanse de noi descoperiri, invenții sau punerea în aplicare a unor inovații, fapt care să aducă mai multă prosperitate. De altfel toate luniile de iarnă sunt caracterizate de acest aspect de creativitate care poate pune bazele unei prosperități stabile.

Din punct de vedere al sectoarelor afectate, sectorul de Est, care reprezintă și sectorul sănătății este foarte afectat, în această lună, de o energie de multiplicare a energiei de ceartă, fapt care poate să predispună spre și mai multe neînțelegeri și situații conflictuale destul de grave. De asemenea există riscul apariției unor stări depresive accentuate.

În câteva rânduri  vom creiona şi vom aduce în discuţie zilele cu anumite  influenţe, la modul general, caracteristice lunii zodiei Mistreț sub element metal yin.

 

12 nov, 21 nov, 30 nov – combinaţia energiilor din aceste zile, poate să aducă probleme de comunicare în cuplu, căsnicie şi chiar pericolul de a pierde o sarcină. Atenţie la cei care conduc, şofează şi mai ales dacă sunt programate călătorii lungi, pe timp de noapte. Remediere recomandată: programarea unui control la medic pentru a preveni o eventuală problemă cu sarcina, amplasarea unor plante pentru a “consuma” elementele energiilor nefavorabile.

11 nov, 20 nov, 29 nov - în aceste zile se dublează energia stelei lunare. Energia stelei 2 este dublată şi activată/susţinută de sectorul în care se află. Sunt zile mai dificile, mai ales pentru persoanele în vârstă, persoanele suferinde şi chiar pentru femeile însărcinate. Remediere recomandată: nu petreceţi mult timp şi nu dormiţi în acest sector. Folosiţi remedii pentru sănătate (medicine Buddha, Wu Lou) amplasarea unor plante pentru a “consuma” elementele energiilor nefavorabile.

10 nov, 19 nov, 28 nov - combinaţia de energii prezentă în aceste zile, este periculoasă pentru persoanele care activează în domeniul politic. Pot să apară probleme cu caracter legal destul de severe, cauzate de anumite comentarii, zvonuri sau chiar bârfe, posibil nefondate. Remediere recomandată: purtaţi bijuterii combinate cu pietre, cristale de culoare roşie, puteţi să folosiţi o reprezentare a unei mandale desenate în roşu şi auriu, de asemenea nu uitaţi remediile pentru sănătate (Wu Lou).

9 nov, 18 nov, 27 nov, 6 dec – energiile acestor zile pot să predispună spre patologii ale organelor interne. Atenţie la dietă şi la modul în care mâncaţi: nu mâncaţi pe grabă şi în stres. Acordaţi-vă timp pentru a mânca în linişte şi calm. O atenţionare vine şi pentru persoanele infidele (mai ales pentru bărbaţi), pot să fie demascate şi de aici pot să apară probleme de stres şi supărare.  Remediere recomandată: odihnă, atenţie la ce mâncaţi şi atmosfera în care mâncaţi. Folosiţi un cristal/geodă de ametist pentru a contracara eventuale intervenţii a altor persoane în relaţia de cuplu.

8 nov, 17 nov, 26 nov, 5 dec – combinaţiile energiilor prezente în aceste zile predispun la îmbolnăviri care pot să devină fatale. De asemenea pot să apară blocaje şi întârzieri în proiectele derulate.  Remediere recomandată: atenţie la alimentaţie şi la modul în care mâncaţi. Încercaţi să mâncaţi în linişte, făra grabă şi stres. Este de preferat să prevenim o indigestie apărută pe fond de stres decât să tratăm o afecţiune care poate să degenereze în ceva mai grav. De asemenea odihna este foarte importantă pentru a păstra o stare de sănătate bună. O altă recomandare importantă este să evitaţi luarea unor decizii, discuţii pentru un contract sau chiar semnarea unor documente importante, dacă biroul este situat în centrul firmei. Puteţi să amânaţi sau dacă totuşi este ceva urgent, folosiţi o direcţie care vă este favorabilă (direcţia de succes, dezvoltare şi creştere personală) din punct de vedere al numărului dvs Kua.

7 nov, 16 nov, 25 nov, 4 dec – energia acestor zile poate să aducă mult noroc, totul se poate transforma în succes cu multe realizări în viitor. Din punct de vedere al sănătăţii pot să apară patologii digestive sau ale organelor de reproducere ale femeilor. De asemenea bărbaţii pot să fie predispuşi la îmbolnăviri grave. Remediere recomandată: să aveţi în vedere mai multă odihnă şi o alimentaţie corectă, bazată pe fructe şi legume (este un sezon bogat în verdeţuri şi legume proaspete). Profitaţi de centrul casei, al spaţiului de lucru, pentru discuţii cu partenerii de afaceri, pentru a semna contracte, dar nu dormiţi în acest sector al casei.

15 nov, 24 nov, 3 dec – sunt zile în care pot să apară pierderi financiare din cauza unor diferite cheltuieli care nu erau chiar necesare. Atenţie unde parcaţi maşina, atenţie la modul cum conduceţi, pot să apară discuţii mai aprinse care să degenereze apoi în conflicte. Copiii sunt mai ghinionişti în ceea ce priveşte activitatea şcolară. Remediere recomandată: nu faceţi cheltuieli nejustificate, amânaţi cumpărarea obiectelor mai importante pentru o altă zi. Copiii pot să folosescă una din direcţiile lor favorabile (direcţia de succes, dezvoltare şi creştere personală) conform numărului lor Kua. Puteţi de asemenea să vă folosiţi de culoarea albastră. Nu uitaţi de remediile pentru sănătate (Wu Lou).

14 nov, 23 nov, 2 dec – energia acestor zile este o energie de prosperitate. Între energia stelei lunare şi energia stelei acestor zile se formează o combinaţie numită “suma 10”. Această combinaţie favorabilă aduce multe şanse de câştiguri financiare şi implicit crearea de prosperitate. Atenţie la sănătate! Această agitaţie şi alergătură pentru câştiguri financiare poate să aducă şi probleme de sănătate şi mult stres. Remediere recomandată: mai multă odihnă, prioritizarea activităţilor şi a lucrurilor care trebuie rezolvate, un aport de alimente sănătoase, proaspete şi multe plimbări în natură, profitaţi de zilele încă însorite. Conexiunea cu natura este considerată printre cei mai importanţi factori pentru susţinerea unei stări de sănătate fizică și mentală bună.

13 nov, 22 nov, 1 dec – aceste zile sunt afectate de o combinaţie nefavorabilă a energiilor prezente. Această combinaţie împreună cu excesul de element pământ pot să predispună spre îmbolnăviri grave ale aparatului digestiv sau ale organelor de reproducere. De asemenea nu sunt succese pe nici un plan, apar diferite obstacole care pot să blocheze unele proiecte în derulare. Nu sunt zile favorabile nici pentru copiii mici. Remediere recomandată: multă odihnă, alimentaţie corectă, sănătoasă, la ore corecte. Plimbări şi activităţi fizice în natură. Evitaţi să petreceţi mult timp în sectorul de centru al casei/ spaţiului de lucru şi mai ales evitaţi semnarea unor documente importante sau discuţii cu partenerii de afaceri, în aceste zile.

 

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

21.10.2022

Sursă foto: Pixabay

 

Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved