Atenţionări zile OCTOMBRIE 2016

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Luna octombrie este lună de CÂINE sub patronajul elementului pământ yang, în centrul lo sho-ului aflându-se steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte şi dispute. ATENŢIE la zilele de Dragon, acesta fiind animalul conflictul al zodiei Câine (ambele zodii având element pământ yang), deoarece se realizează o „ciocnire” fiind un exces de pământ yang. Această ciocnire poate indica dezastre de pământ (cutremure, alunecări de teren). Zilele de Dragon sunt: 13, 25 octombrie şi 6 noiembrie.

                Este o perioadă dominată de această energie de certuri, de aceea este recomandat să puneţi accentul pe curăţarea fizică şi energetică a casei şi de asemenea o reenergizare şi curăţare a corpului, organismului şi minţii. Aveţi mare grijă la problemele cauzate de ciocnirile dintre elemente. Elementul stelei 3 lunare, lemnul, distruge elementul stelei 2 anuale, pâmântul. Acest lucru arată faptul că se atenuează problemele de sănătate, însă pot să apară diferite probleme, conflicte, certuri, litigii sau probleme financiare. Este valabil şi la nivel macro: centrul oraşului, ţării, continentului.

                Încercaţi să nu vă implicaţi în discuţii care pot avea consecinţe violente, mai ales la locul de muncă. De asemenea, fiţi atenţi la discuţiile contradictorii cu soţul/soţia, în special în ceea ce priveşte aspectele financiare. Evitaţi zgomotele prea mari în centrul casei luna aceasta. Remediile recomandate pentru această lună: Simbolul Dublei Fericiri şi Placa celor 9 zeităţi.

                Mai jos vă voi prezenta câteva grupe de zile, calculate de Lillian Too, pentru a vedea cum să profităm de beneficitatea unor zile sau cum să ne protejăm în cazul unor stele nefavorabile:

                 1, 16, 28 – Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 5, energie de distrugere şi pierdere. În aceste zile este recomandat să faceţi curăţenie în bucătărie şi să strângeţi toate vasele, farfuriile, cănile, bolurile etc care sunt ciobite, sparte, crăpate şi să le aruncaţi. Acestea vă aduc numai energie negativă şi ghinion. Se recomandă ca aceste vase să fie aruncate departe de casă, dar ideal pe direcţia Nord-Vest. Înlocuiţi tot ce aruncaţi din bucătărie cu obiecte noi.

                 2, 17, 29 – Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 4, stea academică şi de dragoste. Dacă încă ţineţi în voi sentimente negative în legătură cu cineva din trecut sau din prezent este recomandat să scrieţi o scrisoare unde vă puneţi toate sentimentele şi trăirile. După ce terminaţi de scris, puteţi arde această scrisoare şi să vă imaginaţi cum toată furia şi tristeţea dispar din sufletul, mintea şi viaţa voastră. Dacă încă păstraţi în telefon, email sau în scris, mesaje cu energie negativă, este bine să le ştergeţi sau să le aruncaţi. Nu aveţi nevoie să păstraţi în viaţa voastră o astfel de energie. Aceste zile sunt excelente pentru a vă elibera de persoanele care v-au lăsat o amprentă energetică negativă în viaţă.

                 3, 9, 18, 30 – Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 3, energie de certuri, conflicte şi dispute. În aceste zile se recomandă să aruncaţi toate hainele vechi, uzate la maxim, cu defecte sau chiar rupte pe alocuri. Nu puteţi beneficia de un bun Feng Shui dacă dormiţi sau staţi în astfel de haine. Ideal este să le aruncaţi la cel puţin 2 km distanţă de casă şi să nu priviţi cu regret atunci când le aruncaţi. SFAT: Nu dăruiţi aceste haine rupte, învechite şi uzate altor persoane.

                 4, 10, 19, 31 – Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 2, energie de boală. În aceste zile se recomandă să încercaţi să salvaţi animalele ţinute în captivitate sau chinuite de alţii. Vă puteţi implica în diverse acţiuni sau organizaţii care se ocupă cu aceste lucruri. Sunt zile ideale pentru a apăra drepturile fiinţelor necuvântătoare şi a le permite să trăiască într-un mediu propice lor.

                  5, 11, 20, 23 – Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 1, energie de victorie. În aceste zile se recomandă să vă ocupaţi de curăţirea frigiderului şi de a arunca toate alimentele expirate sau care au stat prea mult în frigider. Nu este benefic pentru sănătatea voastră şi a familiei voastre să vă hrăniţi din acest tip de mâncare. Refaceţi stocul cu mâncare nou gătită şi cu produse noi.

                  7, 13, 22, 25 – Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 8, energie de prosperitate. Sunt zile excelente pentru a va face curat în geantă. Cred că toţi avem în geantă măcar o chitanţă veche, facturi, bonuri. Acestea nu face decât să oprească energia să curgă lin şi bineînţeles vă poate opri din a câstiga bani sau a dobândi bani. Umpleţi portofelul cu bani, în cazul în care acesta este gol, deoarece este de bun augur ca în portofel să aveţi mereu bani (ideal este să evitaţi bani cu cifra 5).

                  8, 14, 26 – Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 7, energie de furturi şi violenţă verbală. Există un risc destul de mare de pierdere a prosperităţii şi a banilor. Puteţi contracara această energie a stelei 7 prin acte caritabile. În aceste zile se recomandă să donaţi bani unor organizaţii dedicate în special copiilor cu nevoi speciale (boală de orice fel).

                  15, 27 – Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 6, stea cu prosperitate indirectă şi noroc divin. Sunt zile excelente pentru a pune la soare, aer (pe balcon sau în grădină) pernele şi aşternuturile. Acestea au nevoie să stea la soare pentru a se curăţa energetic, cel puţin 1 oră pe o parte şi 1 oră pe cealaltă. Faceţi acest lucru măcar o dată pe lună pentru a înlătura energia negativă.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp