Atenţionări zile OCTOMBRIE 2021

27-09-2021

Cerc articol Placeholder
Background articol
calendar-660670_1920

Aceste atenționări au caracter general pentru toate zodiile și sunt calculate în funcție de luna solară. Pentru un calcul personalizat, în vederea planificării unor activități importante pentru dvs, ne puteți contacta pe adresa noastră de mail: info@amdaebak.ro.

Luna Octombrie, luna zodiei Câinelui sub patronajul elementului pământ yang împreună cu elementul lunii – pământ yang, susține și produce elementul stelei centrale, lunare – elementul metal. Mai mult decât atât, în această luna, energiile stelelor anuale se dublează și implicit steaua centrală aduce un exces de element metal în centrul lo shu –ului.

Poate fi o lună cu mult succes financiar, axa Est – Vest, dar de asemenea acest exces de metal poate să aducă pericole de altercații verbale și chiar tulburări violente. Aceste evenimente sunt potențate de ciocnirea/ penalizarea care se produce între zodia anului, Bivol și zodia lunii Câine. În Paht Chee, această ciocnire poartă numele de pedeapsă de nerecunoștință /lipsă de respect și intimidare, pe fondul muncii și efortului depus. Astfel că pot să apară multe situații în care nemulțumirea față de nerecunoașterea efortului şi a muncii depuse să fie foarte vocală, chiar periculos de aprinsă. Mare atenție în zilele 8 oct, 20 oct și 1 noiembrie. Sunt zile de ciocnire cu posibile probleme sociale rezultate din lipsa de respect și intimidare. De asemenea zilele de 11 oct, 23 oct și 4 noiembrie pot să aducă ciocniri, din cauza excesului de element pământ, care poate să atragă fenomene de alunecări de teren, mișcări tectonice și în planul sănătății, probleme ale stomacului, în general al aparatului digestiv. Atenționarea privește, în principal, pe  nativii zodiei Dragon, sectorul de Sud Est și centru. Atenție mare la sănătate și la relațiile cu cei din familie.

De asemenea excesul de element metal, poate să aducă patologii sau acutizari ale afecțiunilor aparatului respirator și chiar probleme dermatologice. De aceea orice semn, orice indiciu, care poate sugera o neregulă, trebuie să ne îndrume spre o consultație la medical specialist (pneumolog/dermatolog). Centrul casei/ spaţiul de lucru poate fi folosit pentru a discuta, negocia proiecte/contracte, dar doar atât. Nu este recomandat să fie activat sub nici o formă, mai ales cu lumini puternice.

Atenționările vizează luna solară Octombrie (8 octombrie– 6 noiembrie) luna zodiei Câine sub patronajul elementului pământ yang. Atenție, în această luna, luna lunară debutează înaintea lunii solare, în dată de 6 octombrie și se va încheia înaintea lunii solare, în dată de 4 noiembrie.

12 oct, 21 oct, 24 oct și 2 noiembrie -  combinația energiilor din aceste zile aduc un excelent noroc și succes în carieră. Pot să apară anumite persoane/mentori care să își ofere ajutorul și sprijinul. Apar multe ocazii pentru a promova în carieră și pentru succes financiar. Folosind o reprezentare a cifrei 8, sub formă de bijuterie sau altă reprezentare, puteți să beneficiați de o combinatie foarte puternică, stringul de putere 1-6-8. Se recomandă centrul casei/ spațiului de lucru pentru negocieri, semnări de contracte sau purtarea unor discuții pentru diferite angajamente, înțelegeri care vizează cariera și implicit partea financiară. Atenție pot să apară dureri de cap, migrene mai intense, din cauza entuziasmului și a efortului depus. Este recomandat să alocați timp suficient pentru relaxare și odihnă. Folosirea elementului metal sub orice reprezentare, bijuterii, vestimentație, dar nu în exces (atenție dacă există un exces de element metal în chart-ul personal).

11 oct, 20 oct, 1 noiembrie – combinația energiilor din aceste zile pot să aducă momente relaxante, armonioase și în același timp multă putere și autoritate. De asemenea trebuie avut în vedere și planul sănătăţii. În aceste zile își face prezența și o energie de boală care poate să aducă probleme de sănătate legate de stomac - exces  de element pământ. Odihna dar și o dietă echilibrată sunt recomandările potrivite pentru aceste zile. Puteți să vă folosiți autoritatea pentru a puncta și trasa ideile și argumentele  dvs legate de proictele prezentate de parteneri, dar doar atât.  Restul trebuie să fie odihnă și relaxare.

10 oct, 19 oct, 31 oct  - energiile acestor zile predispun la posibile accidentări ale membrelor inferioare. Atenție, dacă mergeți la sala de sport, nu exagerați cu exercițiile mai ales în zona picioarelor. Riscul este destul de mare spre o accidentare care poate să aducă o imobilitate pe timp îndelungat. Predispoziția este mai mare pentru persoanele bărbaţii tineri. Folosirea elementului foc sub orice reprezentare, accesorii diferite, vestimentație, poate să atenueze aceste energii.  (atenție dacă există un exces de element foc în chart-ul personal).

9 oct, 18 oct, 30 oct – combinația energiilor din aceste zile poate să aducă mult succes financiar, dar creativitatea poate să fie la cote reduse. Folosiți centrul spațiului de lucru pentru negocierea sau tranzacționarea afacerilor. Copiii pot să folosească pentru studiu, direcția personală de succes, conform numărului lor Kua. Nu le este recomandat să staționeze în centrul casei, pentru mai mult timp, și mai ales să doarmă, femeilor însărcinate. Folosirea unor cristale, sub formă de bijuterii de exemplu, poate să întărească, să activeze elementul pământ (atenție dacă există un exces de element pământ în chart-ul personal).

8 oct, 17 oct, 29 oct – combinația energiilor acestor zile poate să indice apariția unor obstacole, ghinioane care să ducă la pierderi financiare. Nu sunt recomandate investițiile, achizițiile de lucruri importante. Există riscul, pe termen lung, de pierderi materiale, accentuate. Nu purtați discuții, negocieri în centrul spațiului de lucru. Folosiți alte sectoare și mai ales direcția dvs favorabilă, în funcție de numărul Kua. În aceste zile nu este recomandată nici staționarea pe timp îndelungat (nici servitul mesei nu este indicat) sau chiar dormitul în centrul casei. Sunt predispoziții de dureri sau alte patologii ale capului.

16 oct, 28 oct, 6 noiembrie  - în aceste zile combiantia energiilor aduce mult noroc în speculațiile și investițiile financiare. Profiaţi de centrul spațiului de lucru pentru a negocia și de a încheia contracte importante. Șansele de reușită și câștig sunt foarte mari în aceste zile. Totuși evitați să petreceți foarte mult timp în acest sector al casei, există  pericol de accidentare cu obiecte metalice, ascuțite (din cauza excesului de element metal). De asemenea se pot accentua, acutiza patologii ale aparatului respirator sau pot să apară probleme de natură dermatologică. NU activați acest sector!

15 oct, 27 oct, 5 noiembrie – energiile din aceste zile predispun la violență verbală care poate oricând să se transforme în violență fizică, chiar cu uz de arme. Aceste manifestări pot să apară pe fondul unor neînțelegeri între persoane, unele chiar nerezonabile și neînțelegătoare. Centrul casei/ spaţiului de lucru este foarte afectat de aceste energii, de aceea este recomandată evitarea discuțiilor, negocierilor din toate punctele de vedere  mai ales între parteneri de afaceri sau membrii apropiați de familie. Folosirea elementului apă, sub orice reprezentare, accesorii, îmbrăcăminte este de ajutor. Atenție dacă în chart-ul personal există un exces de element apă, atunci chiar nu se recomandă folosirea acestuia.

14 oct, 23 oct, 26 oct, 4 noiembrie -  energiile acestor zile pot să aducă multă popularitate și prosperitate, dar şi noroc financiar. Aceasta este o combinație foarte puternică și benefică în Feng Shui. Aducând și simbolul cifrei 1 sub orice reprezentare, beneficiați de stringul de putere 1-6-8. Este recomandată folosirea centrului casei/ spaţiului de lucru pentru studiu, negociere, întâlniei de afaceri şi semnări de contracte importante. Apar multe oportunități și reușite în domeniul financiar, de investiții dar și pentru elevi și studenți. Succesul este aproape garantat! Din punct de vedere al relațiilor, pot să apară mici probleme, neînțelegeri, mai ales în cuplurile nou formate. În acest caz, evitați centrul casei, dacă aveți de purtat discuții cu eventuale puncte de vedere diferite.

13 oct, 22 oct, 25 oct, 3 noiembrie – combinația energiilor din aceste zile, aduce mult noroc și oportunități pentru câștiguri financiare, dar în același timp, există predispoziţie spre apariția unor diferențe de opinii între generații, mai ales între membrii familiei. Folosirea elementului apă, sub orice reprezentare poate să reducă, să consume energia de neînțelegeri între tinerii și seniorii familiei (atenție dacă există exces de element apă în chart –ul personal).

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

27.09.2021

Sursă foto: Pixabay

 

Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved