Atenţionări zile OCTOMBRIE 2022

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Aceste atenționări au caracter general pentru toate zodiile și sunt calculate în funcție de luna solară.

 

Această analiză vizează luna solară OCTOMBRIE (8 oct. – 6 nov. 2022) luna zodiei Câine sub patronajul elementului metal yang. Atenție deoarcece şi în această lună, luna lunară debutează înaintea lunii solare mai precis în data de 26  septembri și se va încheia înaintea lunii solare, în data de 25 octombrie 2022.

Luna zodiei Câine, aduce o energie de ceartă, conflicte sau chiar probleme legale, care în contextul anului, poate să acutizeze situațiile conflictuale deja existente. Fiind un an al zodiei Tigru cu un element (apă yang) care potențează această energie, luna aceasta poate aduce multe acte justițiare (atenție mai ales în orele/zilele zodiei Cal) considerate corecte și oportune.

Pot să se formeze unele alianțe, dictate de moment, care însă să predispună spre situații în care toată lumea este convinsă care are dreptate și acest lucru să generează certuri sau conflicte sau chiar probleme legale. În chart-ul anului, elementul acestei luni reprezintă creativitatea, astfel că există oportunități și șanse să apară idei noi, logice care aduc soluțiile favorabile, salvatoare în situațiile existente. Atenție însă, combinația energiilor din centrul chart-ului predispune la pierderi importante, financiare. Este recomandat să nu se facă investiții, achiziții importante, dacă nu este neapărat necesar. Atenție, dacă centrul casei este situat în bucătărie, există predispoziții de afectare a sănătății. Este necesar să “consumați” această energie nefavorabilă pentru a evita, pe cât este posibil, aceste neajunsuri. Folosiți elementul foc sub orice reprezentare: lumini, lumânări sau alte obiecte/accesorii de culoarea roșie.

Zilele de 18 oct. și 30 oct. pot să aducă unele piedici, obstacole, ciocniri. Apare un exces de element pământ care poate să dea naștere unor alunecări de teren, sau chiar erupții vulcanice. De asemenea în această lună există câteva sectoare afectate care necesită atenție și remediere. Acestea sunt: sectorul de Sud, Vest, Sud-Vest și centrul spațiului de locuit sau al biroului. În schimb există și câteva sectoare care beneficiază de energii foarte bune și este chiar recomandat să se profite la maxim de ele mai ales că este vorba și de sectorul care reprezintă cariera, sectorul de Nord, apoi mai sunt și sectoarele de Nord-Est și Nord-Vest. În articolul nostru lunar vom prezența toate aceste aspecte, bineînțeles la modul general. În câteva rânduri vom creiona şi vom aduce în discuţie zilele cu anumite influenţe, la modul general, caracteristice lunii zodiei Câine sub element metal yang.

16 oct., 28 oct., 6 nov. – aceste zile aduc predispoziții pentru probleme cardiace, grave, putând să se producă chiar infarct în urma stresului provocat de bârfe, calomnii, neînțelegeri, certuri între colegi sau chiar în familie. Aceste situații pot să genereze încurcături legale sau chiar procese. Este necesar să se controleze acest tip de energii nefavorabile folosind elementul foc sub orice reprezentare, haine, accesorii. De asemenea nu petreceți timp în acest sector (centrul casei/spațiului de lucru), nu porniți discuții, negocieri sau alte proiecte care necesită discuții cu parteneri.

15 oct., 27 oct., 5 nov. – combinația energiilor din aceste zile predispune la probleme mari de comunicare. Pot să apară situații în care relațiile între parteneri/colegi să înceteze brusc din cauza unor neînțelegeri urmate de certuri serioase, chiar litigii sau probleme de natură legală. De asemenea trădarea, lipsa de loialitate sunt printre primele cauze ale acestor discuții, rupturi de colaborare și prietenie. Se pot amplasa boluri cu apă yin în acest sector sau chiar se poate folosi elementul foc. De asemenea se recomandă evitarea, pe cât posibil, a discuțiilor contradictorii și mai ales nu participați la negocieri sau la semnări de contracte. Mai bine le amânați pentru o altă dată. În familie,  încercați să mențineți o atmosferă calmă și armonioasă, fără a discuta probleme care pot să predispună la neînțelegeri.

14 oct., 23 oct., 26 oct., 4 nov. – în aceste zile bârfele și calomniile urmate de certuri violente, abundă. Creşte riscul de a fi jefuit, înșelat sau tâlhărit. Recomandarea este de a evita situațiile periculoase cu discuții contradictoriu care se pot transforma ușor în certuri. Atenție mare când conduceți, nu vă implicați în discuții care pot să degenereze în violență verbală sau chiar fizică. Evitați să călătoriți noaptea, mai ales singuri. Puteți să folosiți elementul foc sub orice reprezentare, culoare, simbol, pentru a controla aceste energii nefavorabile.

13 oct., 22 oct., 25 oct., 3 nov. – aceste zile pot să aducă emoții puternice și dezamăgiri urmate de depresii în urmaunor probleme sentimentale. Încercați să vă relaxați și să discutați în liniște eventualele probleme apărute în cuplu. Poate fi de folos și amplasarea unui bol cu mere roșii sau folosirea elementului foc sub orice reprezentare, culoare, becuri, lumânări etc  (servirea unei cine romantice să aibă loc la lumina lumânărilor, de exemplu).

12 oct., 21 oct., 24 oct., 2 nov.– combinația energiilor din aceste zile poate să predispună spre probleme grave din punct de vedere financiar. Pot să apară blocaje și dispute  între partenerii de afaceri din cauza unor nereușite sau pierderi financiare. Aceste situații pot să degenereze în litigii sau chiar probleme grave din punct de vedere legal. Este recomandat să se folosească elementul foc și/sau metal sub orice reprezentare, accesorii, vestimentație, bijuterii pentru a controla aceste energii nefavorabile. De asemenea, evitarea unor întâlniri, negocieri sau semnări de contracte sunt de luat în seamă în aceste zile.

11 oct., 20 oct., 1 nov. – aceste zile aduc o şansă de câștig neașteptat. Există oportunitatea de a face negocieri, de a încheia contracte valoroase, dar atenție, din umbră pot să apară prieteni/parteneri cu intenţii ascunse. Folosiți cu atenție și chibzuință oportunitățile ivite pentru a nu fi înșelați. Pentru a activa aceste energii benefice puteți să vă folosiți de simboluri de prosperitate sau chiar purtarea unor bijuterii cu pietre prețioase sunt de bun augur.

10 oct., 19 oct., 31 oct. – aceste zile predispun spre accidente și răniri la nivelul articulațiilor sau membrelor. Evitați efortul fizic prelungit și antrenamentele dure. De asemenea evitați pe cât posibil contactul/discuții cu persoane străine. Aceste energii pot să conducă foarte ușor spre litigii sau probleme cu autoritățile. Folosirea unui bol cu apă sau lumini puternice este o atitudine potrivită și de ajutor pentru a controla aceste energii nebenefice.

9 oct., 18 oct., 30 oct. – aceste zile aduc oportunități de câștiguri financiare spectaculoase. Este combinație de energii favorabilă și recomandarea este de a folosi la maxim aceste zile pentru a negocia sau de a încheia contracte. Există o atenționare pentru copiii mici, există riscul de a se accidenta la nivelul membrelor de aceea este recomandat să se evite pe cât posibil centrul casei, a locului de joacă în aceste zile.

8 oct., 17 oct., 29 oct. – combinația energiilor din aceste zile poate să predispună la neînțelegeri majore, putând să întâlniți persoane nepotrivite în momentul nepotrivit. Consecințele acestor neînțelegeri pot să conducă la altercații periculoase care se sfârșesc cu litigii, procese. De asemenea în aceste zile există riscul izbucnirii unor incendii. Atenție la instalațiile de acasă sau de la birou. Nu lăsați nesupravegheate instalațiile sau mâncarea de pe aragaz. Este recomandat folosirea unui bol cu apă yin pentru a contracara efectele nocive ale acestor energii nebenefice.

 

Știm că din cauza energiei care afectează întreg anul, sunt unele perioade mai dificile, așa cum vedeți în analizele (generale) care sunt prezentate lunar de către noi. Pentru că suntem des întrebate ce se poate face în cazul în care există situații care necesită anumite intervenții sau acțiuni, reamintim faptul că este recomandat să se calculeze și să se aleagă o dată/interval, cât mai favorabil persoanei în cauza. Acest calcul este obligatoriu  să se facă pe baza datelor personale care includ pe lângă dată și locul nașterii și ora nașterii. Nu uitați că în Feng Shui există întotdeauna o soluție, o remediere.

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.  

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

26.9.2022

Sursă foto: Pixabay

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp