Atenţionări zile OCTOMBRIE 2023

06-10-2023

Cerc articol Placeholder
Background articol
ezgif.com-webp-to-jpg

Luna Octombrie, reprezintă ultima lună de toamnă, în calendarul asiatic. Este luna zodiei Câine şi din punct de vedere solar ea debutează în data de 8 octombrie şi se încheie în data de 6 noiembrie. Luna aduce o energie de multiplicare care practic multiplică energia de dragoste şi armonie a anului. Mai mult decât atât, elementul lunii facilitează şi întăreşte relaţiile de prietenie, relaţii care sunt susţinute şi de relaţia de prieten secret dintre zodia anului Iepure şi zodia lunii, Câine. Astfel că această lună aduce o armonie şi înţelegere atât în cuplu cât şi în anturaj şi între colegi. De asemenea studiul, creaţia sunt foarte bine aspectate. Participarea la diferite cursuri, instructaje este binevenită şi de folos.

În această lună beneficiem de toate cele patru combinaţii numite HO TU şi de combinaţia numită suma 10. Sectoarele care beneficiază de aceste combinaţii sunt: sectorul de Sud-Vest (sector care reprezintă dragostea şi relaţia de cuplu), sectorul de centru (sectorul care reprezintă sediul familiei), sectorul de Sud-Est (sector care reprezintă prosperitatea) şi sectorul de Est (sectorul sănataţii). Ca şi sectorul de Est care are două energii nefavorabile dar sunt atenuate de această combinaţie HO TU, sectorul de Nord-Est aduce două energii nefavorabile care însă şi ele sunt atenuate datorită combinaţiei „suma 10”. Există un sector care este foarte afectat în această lună şi anume sectorul de Nord, sectorul carierei. Mare atenţie în primul rând, la persoanele bolnave şi la femeile însărcinate. Nu este recomandat să petreacă mult timp, şi mai ales să doarmă în acest sector, în această lună. Este recomandată amplasarea unui remediu în acest loc, de preferat Pagoda celor 5 elemente. De asemenea mare grijă la acţiunile şi activităţilor de la servici. Pot să apară multe provocări şi obstacole. Este de preferat o atitudine calmă şi multă răbdare în tot ce aveţi de făcut. Lucrurile pot să se desfăşoare cu o oarecare greutate, întârziere, dar cu o atitudine pozitivă se trece mai uşor peste aceste neplăceri. Nu este recomandată schimbarea serviciului în această lună.

Zilele de 13 oct, 25 oct şi 6 nov sunt zile de ciocnire care pot să aducă multe provocări şi discuţii care totuşi se pot încheia cu succes în cele mai multe situaţii. De asemenea zilele de 10 oct, 16 oct, 22 oct, 2 oct, 3 nov pot să predispună la mici penalizări care se manifestă prin neînţelegeri şi încăpăţânări în anumite privinţe care pot să aducă obstacole în activitatea zilnică.

Zilele de 8 oct, 20 oct şi 1 nov aduc multă armonie şi înţelegere în cuplu. Sunt zile favorabile dezvoltării  relaţiei de cuplu, mai ales dacă au fost unele neînţelegeri.

 

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 5, 9, 14, 17, 22, 24, 25, 27, 28 octombrie 2023 - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna OCTOMBRIE 2023.

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în OCTOMBRIE 2023 sunt: Luna Nouă – 14.10.2023 ora 20:55 (ora României), Luna Plină: 28.10.2023 ora 23:23 (ora României).

Vă vom prezenta, mai jos, câteva aspecte cu caracter general, ale unor grupaje de zile din cadrul lunii solare, a zodiei CÂINE (luna octombrie 2023). Pentru calcule personalizate pentru zile favorabile , vă rugăm să ne contactaţi pe adresa: info@amdaebak.ro.

11 oct, 20 oct, 1 nov - energia acestor zile este o energie care aduce mult noroc de câştiguri financiare şi succes în carieră. Atenţie, pot să apară probleme la nivelul ochilor. Nu este nevoie de ceva special pentru a activa această energie, este suficient să folosiţi lumini şi muzică - energie yang.

10 oct, 19 oct, 31 oct, 6 nov - combinaţia energiilor din aceste zile poate să predispună la probleme mari de sănătate. Nu petreceţi mult timp în centrul casei, mai ales persoanele în vârstă, bolnave sau femeile însărcinate. De asemenea nu este recomandat să se iniţieze proiecte sau să se semneze acte importante. Atenţie mare se acordă copiilor la ce mănâncă şi ce activităţi au, mai ales dacă sunt plecaţi în vacanţă, excursii, tabere. Nu sunt momente foarte favorabile pentru studiu sau interviuri. Atenţie zodiilor care sunt afectate în aceste zile (zodia Tigru şi Bivol) de energia stelei 5, se recomandă o atenţie sporită la ce şi cum mănâncă; mai multă odihnă şi relaxare, spuneţi, pe cât este posibil, NU stresului în aceste zile. Folosiţi remedii pentru sănătate – Wu Lou , medicine Buddha, diferite reprezentări ale elementului metal şi/sau apă.

9 oct, 18 oct, 30 oct, 5 nov - sunt zile când există riscul întâlnirii unor persoane neplăcute, antipatice care pot să aducă situaţii conflictuale care să degenereze în litigii sau chiar procese. Atenţionarea este mai mare pentru zodiile care sunt afectate de energia lunară a stelei 3 (zodia Bivol şi zodia Tigru) dar şi de energia anuală a stelei 3 (zodia Dragon). Atenţie la ce şi cu cine discutaţi sau negociaţi, există predipoziţia de a fi păcăliţi, trădaţi sau chiar tâlhăriţi. Pentru a calma această situaţie se poate folosi un bol cu apă yin sau se poate amplasa un bol cu mere roşii.

8 oct, 17 oct, 29 oct, 4 nov - sunt zile cu mult succes academic. Toate pregătirile, examenele, interviurile sunt încununate cu mult succes. Centrul spaţiului de locuit sau spaţiului de lucru este cea mai bună locaţie pentru a studia sau pentru a negocia. De asemenea, sunt zile pline de dragoste şi armonie. Se pot repara unele relaţii sau chiar se poate trece la următorul pas în relaţie. Atenţie însă, există riscul izbucnirii unor incendii. Atenţie la instalaţiile electrice şi la cele de gaze! Mai bine verificaţi de două ori decât să apară unele accidente. Pentru a controla aceste energii se poate folosi un bol cu apă yin.

16 oct, 28 oct, 3 nov - combinaţia energiilor din aceste zile nu este de foarte bun augur. Pot să apară obstacole, ghinioane de tot felul, inclusiv unele pierderi financiare sau chiar accidente. Nu sunt recomandate investiţiile de nici un fel, nici măcar cele la bursă. Sunt predispoziţii de pierderi financiare importante ca sume şi ca investiţie. Există riscul de îmbolnăviri ale ochilor. Atenţionarea este mai ales pentru zodia care este afectată de energia lunară a stelei 5: zodia Şobolan. În funcţie de elementul personal, se recomandă folosirea elementului lemn, metal sau chiar apă, pentru a consuma/contracara aceste energii, puţin spus, nefavorabile. De asemenea este posibilă şi apariţia unor incendii. Atenţie la instalaţiile electrice şi cele de gaze! Mai bine verificaţi de două ori decât să apară unele accidente. Pentru a controla aceste energii se poate folosi un bol cu apă yin.

15 oct, 27 oct, 2 nov - combinaţia energiilor din aceaste zile poate să aducă mult noroc şi succes financiar mai ales în investiţii pe termen lung şi de asemenea poate să aducă suport şi ajutor neaşteptat din partea unor mentori/persoane, nu neapărat din anturaj. Atenţie, pot să apară neînţelegeri între generaţii şi membrii familiei. Se recomandă folosirea unei reprezentări a elementului apă pentru a controla aceste energii.

14 oct, 23 oct, 26 oct - combinaţia acestor energii din aceste zile, poate să aducă probleme destul de grave legate de scandaluri violente şi chiar tălharii. Atenţie mare pentru persoanele care călătoresc singure seara/noaptea, mai ales femei. Atenţionarea este mai ales pentru zodiile care sunt afectate de energia stelei anuale 7 ( zodia Tigru şi Bivol), dar şi pentru zodia care este afectată de energia lunară a stelei 7, zodia Iepure. Pot să apară diferite incidente legate de foc, incendii. Se recomandă folosirea elementului pământ, bineînţeles în funcţie de elementul personal, pentru a contracara aceste energii nefavorabile.

13 oct, 22 oct, 25 oct - combinaţia energiilor din aceste zile aduce mult succes şi noroc financiar. Sunt recomandate investiţiile şi chiar semnarea şi demararea unor contracte/proiecte importante. Profitaţi de aceste zile să aduceţi câştiguri financiare prin amplasarea unor simboluri pentru activarea prosperităţii. În aceste zile zodiile Cal, Dragon şi Şarpe pot să beneficieze de şanse şi multe oportunităţi din punct de vedere financiar. Atenţie, pot să apară mici neînţelegeri, diferenţe de opinie între generaţii. Folosiţi, în funcţie de elementul personal, o reprezentare a elementului apă, pentru a controla aceste neajunsuri.

12 oct, 21 oct, 24 oct- aceste zile pot să vină cu mult succes, sau cu obstacole sau ghinioane. Acest aspect este în funcţie de ce energii (lunare/anuale) sunt multiplicate de energiile acestor zile. În aceste zile practic se pot organiza mici întâlniri cu prietenii sau cu partenerul de cuplu. Oricum este de preferat să nu se activeze aceste energii.

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

 

 

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

6.10.2023

Sursă foto: WOFS

Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved