Atenţionări zile SEPTEMBRIE 2016

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Luna septembrie beneficiază de o energie specială conferită de steaua 4, stea academică şi de dragoste. Este o lună despre care chiar se poate spune că „love is in the air”. Este o perioadă favorabilă pentru a ne îmbunătăţi relaţiile de orice fel, fie ele de dragoste, afaceri sau chiar cu familia şi rudele. Luna aceasta este favorabilă mai ales pentru cei singuri deoarece există posibilitatea să-şi găsească un partener/ă compatibil, iar cei căsătoriţi îşi pot întări relaţia! Nu uitaţi că această energie a stelei 4 favorizează şi domeniul academic. Dacă aveţi examene sau interviuri în această lună sunteţi favorizaţi de această stea să străluciţi şi să aveţi succes! Mai jos vă voi prezenta câteva grupe de zile, calculate de Lillian Too, pentru a vedea cum să profităm de beneficitatea unor zile sau cum să ne protejăm în cazul unor stele nefavorabile:

                  1, 10, 19, 28 – Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 8, energie de prosperitate. Cei singuri îşi pot pune o dorinţă pentru a găsi un partener potrivit. Chiar şi cei care sunt deja într-un cuplu pot pune o dorinţă dacă vor o stabilitate financiară. Pentru a potenţa această dorinţă se pot arunca monede într-o apă mişcătoare, curgătoare (râu, lac, ocean etc). Aruncaţi în apă aceste monede şi spuneţi dorinţa.

                  2, 11, 20, 29 –  Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 7, energie de furturi şi violenţă verbală. Recomandarea este ca în aceste zile să evitaţi ieşirile în oraş şi să vă concentraţi mai mult pe acumularea de noi cunoştinţe. Puteţi chiar să începeţi să citiţi o carte nouă pe care v-aţi dorit de mult să o citiţi şi aţi amânat. Nu uitaţi că în această lună toate activităţile ce ţin de domeniul academic, dezvoltare personală, sunt favorizate. Dacă sunteţi studenţi, aceste zile vă pot ajuta să vă concentraţi pe materia care v-a făcut probleme. Pentru potenţare purtaţi Pagoda învăţăturii.

                  3, 12, 21, 30 – Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 6, stea cu prosperitate indirectă şi noroc divin. Sunt zile excelente pentru potenţarea dragostei, în special pentru femei. Cele singure îşi pot găsi un partener potrivit, iar cele căsătorite sau deja în cuplu pot deveni mai atractive pentru soţii/ partenerii lor. Pentru potenţarea acestor energii se recomandă ascultarea sau recitarea mantrei Tarei Roşii sau purtarea unei reprezentări a Tarei Roşii.

                  4, 13, 22 – Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 5, energie de distrugere şi pierdere. În aceste zile este recomandat ca pentru cei care îşi doresc mai mult romantism în viaţă, să cureţe remediile de dragoste PEACH BLOSSOM (puteţi citi AICI articolul despre animalele de dragoste). Ştergeţi-le de praf, verificaţi dacă mai sunt în sectoarele potrivite fiecărui animal de dragoste. Dacă sunt ciobite sau degradate indicat este să le aruncaţi şi să le înlocuiţi cu unele noi. Numai dacă sunt în stare perfectă şi poziţionate corect pot energiza acel sector pentru a vă aduce dragostea mult dorită.

                  5, 14, 23 – Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 4, stea academică şi de dragoste. În aceste zile se realizează chiar o dublare a acestei stele 4 lunare + steaua zilei. Încercaţi să uitaţi puţin de internet şi să intraţi într-o librărie sau chiar bibliotecă. O să fiţi surprinşi de cât de multe informaţii noi o să aflaţi sau ce fel de persoane o să întâlniţi, poate chiar mentori. Conectaţi-vă la această frecvenţă cosmică a învăţăturii şi cunoaşterii.

                   6, 15, 24 – Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 3, energie de certuri, conflicte şi dispute. În aceste zile se recomandă să aprindeţi 9 lumânări în living şi organizaţi o cină romantică. Aprinderea lumânărilor în aceste zile, poate îmbunătăţi relaţiile cu cei din jur având în vedere această energie a certurilor.

                   7, 16, 25 – Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 2, energie de boală. În aceste zile se recomandă masajele terapeutice şi de relaxare. Programaţi-vă la un masaj în cuplu, în acest fel vă va îmbunătăţi legătura şi vă veţi putea detoxifica organismul în acelaşi timp. Evitaţi pe cât posibil spitalele, clinicile medicale pentru că există riscul să fiţi imfectaţi cu un virus. Recomandarea este chiar să amânaţi operaţiile majore, pe cât posibil, deoarece astăzi se realizează o dublare a stelei 2 cu energie de boală (steaua 2 anuală şi steaua 2 a zilei). SFAT: Recitaţi sau ascultaţi mantra lui Medicine Buddha, dacă ieşiţi în oraş sau călătoriţi.

                    8, 17, 26 – Aceste zile stau sub patronajul energiei stelei 1, energie de victorie. În aceste zile este de bun augur să faceţi planuri de a lua masa în oraş cu partenerii de afaceri sau chiar şeful de la locul de muncă. Puteţi potenţa această energie favorabilă a stelei 1 prin purtarea amuletei Qui Ren. Pregătiţi-vă foarte bine înainte de această ieşire pentru a vă putea impresiona şefii sau asociaţii.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp