Atenţionări zile SEPTEMBRIE 2021

31-08-2021

Cerc articol Placeholder
Background articol
calendar-660670_1920

Aceste atenționări au caracter general pentru toate zodiile și sunt calculate în funcție de luna solară. Pentru un calcul personalizat, în vederea planificării unor activități importante pentru dvs, ne puteți contacta pe adresa noastră de mail: info@amdaebak.ro.

În această lună, centrul chart-ului este afectat de energia stelei 7, stea cu energie de furturi, trădări și violență, cu element metal. Deşi este puțin afectată de elementul lunii (foc yin), împreună cu elementul stelei anuale aduce un exces de element metal. Mai mult decât atât, acest exces de metal este susținut/produs de elementul sectorului în care se află. Din această cauză pot să apară predispoziții spre neînțelegeri, certuri legate de planul financiar, certuri care pot să degenereze în altercații violente chiar cu uz de arme – poate chiar atentate teroriste cu multe victime sau proteste violente. Este o lună destul de dificilă din toate punctele de vedere. Competiția acerbă și uneori neloială este cea care aduce aceste probleme de trădări și înșelăciuni urmate de violență.  Fiind o lună a zodiei Cocoș, apare o ciocnire pentru cei din zodia Iepure, zodie afectată în această lună de energia stelei 5. Mare atenție în special în zilele de 10 septembrie și 4 octombrie la felul cum conduc, ce mănâncă; orice tip de exces poate să aducă probleme de sănătate. De asemenea din cauza acestei ciocniri și a energiei care afectează sectorul de Est pot să apară sau să se acutizeze multe probleme de sănătate, pentru că, așa cum știți din articolele noastre, sectorul de Est reprezintă sectorul de sănătate. Bineînțeles că este recomandat să amplasați simboluri pentru sănătate și Pagoda celor 5 elemente în sectorul de Est, în această lună. De asemenea este recomandat în această lună să nu folosiți centrul casei /spațiului de lucru pentru acțiuni importante, dormit sau luarea unor decizii, purtarea unor discuții/negocieri. Evitați, pe cât posibil, activarea acestuia prin activitate. Puteți să folosiți elementul apă, sub orice fel de reprezentare pentru a consuma acest exces de element metal.

Atenționările vizează luna solară SEPTEMBRIE (8 septembrie – 7 octombrie), deși începând cu această perioadă, luna lunară debutează înaintea lunii solare (7 septembrie – 6 octombrie).

9, 15, 24 septembrie, 3 octombrie – combinația energiilor din aceste zile poate să aducă lucruri și situații neplăcute. Competiția este acerbă cu multe trădări și falsitate. Atenție cui vă spuneţi ideile, gândurile, planurile, proiectele. Poate puțină discreție nu strică. Remediul de bază este folosirea elementului apă sub orice reprezentare.

8, 14, 23 septembrie, 2 octombrie -  în aceste zile există predispoziție de îmbolnăviri, chiar și “îmbolnăviri” de relații. Pot să apară probleme la servici legate de relațiile cu colegii, care pot să vă calomnieze și să aducă prejudicii mari statutului/poziției dvs. Este recomandată folosirea remediului împotriva bârfelor și a calomniilor, cocoșul cu ametist. Evitați orice discuții care pot să degenereze, și nu vă spuneţi planurile/realizările oricui. De asemenea pot să apară probleme în conceperea unui copil. Este recomandată folosirea remediilor/ ritualului pentru ajutorul conceperii unui copil.

13, 22 septembrie, 1 octombrie –  aceste zile pot să aducă predispoziții pentru certuri, violență și chiar tâlhării. Evitați orice situație care poate să devină conflictuală, conduceți cu prudență pentru a evita accidente și stări conflictuale – evitaţi să circulați noaptea singuri. Folosirea unei reprezentări a elementului apă este chiar recomandat și de asemenea, amplasarea unui bol cu mere roșii în centrul casei/spațiului de lucru ar fi de folos.

21, 30 septembrie – în aceste zile există predispoziție de mici probleme, neînțelegeri într-un cuplu nou format, care pot să apară în urmă infidelităţii partenerului. De asemenea pot să apară probleme de sănătate în regiunea abdomenului inferior și mici răniri/ traumatisme ale coapselor. Evitați centrul casei/ spațiului de lucru dacă aveți de rezolvat/ discutat lucruri importante.

20, 29 septembrie -  combinația energiilor din aceste zile poate să aducă obstacole, ghinioane din partea unor persoane invidioase din anturaj. Certurile, neînțelegerile și chiar discuțiile mai aprinse pot să degenereze în conflicte grave care să afecteze destul de mult relațiile de parteneriat (de orice fel). Evitați centrul casei/spațiului de lucru. Nu programați nimic important în aceste zile, mai ales în acest sector. Amplasarea unei Pagode a celor 5 elemente este recomandabil.

19, 28 septembrie, 7 octombrie – energiile din aceste zile pot să aducă competiție acerbă și uneori neloială  care să predispună la trădări și înșelăciuni. Aceste situații pot să se transforme în stări conflictuale, cu multă violență, chiar ajungând la uzul de arme – posibil atentate teroriste cu victime multe sau proteste violente. Evitați expunerea ideilor/proiectelor oricui și mai ales nu purtați discuții importante ce privesc dezvoltarea afacerii sau investiţiile pe care le plănuiţi. Folosirea unei reprezentări a elementului apă este un bun remediu pentru a “consuma” aceste energii nefavorabile.

12, 18, 27 septembrie, 6 octombrie – sunt zile în care orice victorie, realizare  poate să vină dar cu anumite costuri. Poate să fie afectat planul financiar destul de serios, de aceea atenție mare la investiții și negocieri. Nu purtați aceste discuții în centrul casei/spațiului de lucru. De asemenea există o predispoziție de ceartă, mici probleme în cuplu. Din cauza excesului de element metal este recomandat să nu petreceţi mult timp în centrul casei în aceste zile - atenție şi la obiectele ascuțite, metalice. Folosirea unei reprezentări a elementului apă este un bun remediu pentru a “consuma” acest exces.

11, 17, 26 septembrie, 5 octombrie – combinația energiilor acestor zile poate să aducă mult succes și realizări importante în competiție dar pot să apară și unele “costuri”. Atenție la excese de orice fel, fizice sau alimentare. Pot să apară mici accidentări care să provoace probleme grave pe termen lung.

10, 16, 25 septembrie, 4 octombrie – în aceste zile există unele predispoziții pentru apariției unor probleme legate de avansuri sexuale. Atenție unde și cu cine călătoriți. De asemenea există riscul producerii unor incendii. Nu folosiți în exces elementul foc în aceste zile în centrul casei/spațiului de lucru. Folosirea elementului pământ sub orice reprezentare este recomandată pentru a reduce/”consuma” această energie.

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

31.08.2021

Sursă foto: Pixabay

Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved