Atenţionări zile SEPTEMBRIE 2023

01-09-2023

Cerc articol Placeholder
Background articol
©AMdaebak-Horoscop-chinezesc-luna-septembrie-2023

Precizăm că această analiză este realizată din punct de vedere al calendarului solar, de aceea în acest articol vom prezenta luna zodiei Cocoş, luna septembrie , care va debuta în data de 8 septembrie şi se va încheia în data de 7 octombrie.

Luna septembrie este considerată a doua lună de toamnă. Elementul lunii (metal yin) împreună cu elementul zodiei Cocoş (metal yin) aduc şi în această lună acel element lipsă din chart-ul direct al anului. Aşa cum am prezentat în articolul nostru la început de an, elementul metal reprezintă în acest an, norocul de resurse şi suport. Acest lucru face ca succesul financiar să fie reprezentat, măcar într-un mod “ascuns” şi prosperitatea să fie bine susţinută, deşi este greu obţinută, prin eforturi şi muncă depusă. Ţinând cont că în centrul Lo Shu-lui este prezentă steaua 1, stea cu energie de succes şi victorie, lucrurile încep să se mişte în direcţia dorită, ofertele scad preţurile, apar mai multe oportunităţi pentru a creea prosperitate.

Luna zodiei Cocoş aduce o ciocnire cu zodia anului, de aceea este important ca orice decizie sau acţiune să fie luată cu atenţie şi mult calm. În principiu luna poate să aducă multe şanse şi oportunităţi favorabile câştigului financiar, dar pot să apară situaţii în care totul se blochează şi astfel apar pierderi. Există câteva zile în care investiţiile sau negocierile financiare pot să aducă aspecte favorabile, acestea fiind: 11 sept, 23 sept, 5 oct.

În această lună sectorul de centru este un un sector care beneficiază de o energie foarte bună, de succes şi victorie. Aceasta împreună cu energia stelei anuale aduce mult succes în preocupările legate de studiu sau examene. De asemenea energia de dragoste şi romantism este susţinută în această lună şi aduce multă înţelegere, armonie şi dragoste în cămin, în familie. Un sector care de asemenea este foarte bine aspectat este sectorul de Est, sector care reprezintă sănătatea. Luna aduce o combinaţie favorabilă, „suma 10”, astfel că sunt şanse ca starea de sănătate a persoanelor mai vulnerabile să se îmbunătăţească.  Un alt sector care beneficiază în această lună de energii extrem de bune, este sectorul de Nord, sector care reprezintă şi sectorul carierei. În această lună pot să apară persoane importante care îşi oferă ajutorul şi suportul  pentru a putea avansa în carieră. Apar şanse, oportunităţi care deschid căi de creştere şi dezvoltare în activitate. Atenţie mare pentru sectorul de Nord-Vest care este afectat de două energii total nefavorabile. Acest sector, numit şi sectorul patriarhului casei, este afectat de energia anuală a stelei 5 la care se adaugă, în această lună, energia stelei 2, energie de boală  sau de „îmbolnăviri de relaţii”. Atenţie pentru cei care se află la conducerea unor afaceri, instituţii, state, ţări. Pot să ia unele decizii în grabă, nepotrivite, fapt care poate să aducă multe nemulţumiri şi probleme. Este recomandat să se evite acest sector, pe cât este posibil. Dacă se poate să nu se petreacă mult timp şi mai ales persoanele în vârstă şi bolnave nu ar trebui să doarmă în acest sector din casă. Se pot amplasa remedii pentru sănătate dar şi Pagoda celor 5 elemente. Atenţie la sectorul de Sud-Est, sectorul prosperităţii. În această lună este afectat de o energie de multiplicare a energiei anuale de ceartă, litigii şi probleme legale. Este posibil să apară situaţii în care din cauza unor discuţii în contradictoriu, neînţelegeri, să se ajungă la litigii, sau şi mai grav, pot să apară probleme legale care să afecteze din punct de vedere finaciar. Prosperitatea casei poate să aibă de suferit în această lună. Amplasarea unui bol cu mere roşii poate să atenueze această energie nefavorabilă. De asemenea evitaţi să purtaţi discuţii importante în acest sector pentru a evita eventuale  probleme de comunicare. Sectorul de Sud, sectorul faimei şi al renumelui, este afectat şi acesta în următoarea perioadă. Evitaţi întâlniri sau discuţii, chiar şi în familie, în acest sector. Atenţie pentru persoanele care se ştiu cu probleme ale sistemului cardiac. Este recomandată evitarea acestui sector, mai ales pentru a dormi. Amplasarea unei Pagode a celor 5 elemente poate să consume aceste energii.

Zilele de 18 sept. şi 30 sept. sunt zile de ciocnire care pot să aducă multe provocări şi discuţii care totuşi se pot încheia cu succes în cele mai multe situaţii. De asemenea zilele de 12 sept, 24 sept şi  6 oct pot să predispună la neînţelegeri şi încăpăţânări în anumite privinţe care pot să aducă obstacole în activitatea zilnică.

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 5, 9, 14, 18, 23, 24, 25, 27, 28, 29 septembrie 2023 - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna SEPTEMBRIE 2023.

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în SEPTEMBRIE 2023 sunt: Luna Nouă – 15.9.2023 ora 04:39 (ora României), Luna Plină: 29.9.2023 ora 12:57 (ora României).

Vă vom prezenta, mai jos, câteva aspecte cu caracter general, ale unor grupaje de zile din cadrul lunii solare, a zodiei COCOŞ (luna septembrie 2023). Pentru calcule personalizate pentru zile favorabile , vă rugăm să ne contactaţi pe adresa: info@amdaebak.ro.

 

14 sept, 23 sept, 2 oct - energia din aceste zile aduce multe şanse şi oportunităţi pentru avansarea în carieră, pentru demararea unui proiect important. Aceste zile vin cu multă inspiraţie în munca de creaţie, în cercetare, în domeniul academic. Sunt zile cu mult noroc în investiţii şi şanse de succes financiar. Atenţie, în cazul în care, în aceste zile, zodia dvs este afectată de energia stelei 2 sau energia stelei 5 (urmăriţi postările noastre zilnice), pot să apară probleme renale. O atenţionare importantă este pentru cei care consumă alcool şi apoi se urcă la volan să conducă, există o mare predispoziţie de a face accidente.

13 sept, 22 sept, 1 oct - energia acestor zile poate să aducă probleme în cuplu/căsnicie. Există, de asemenea, riscul de a pierde o sarcină sau chiar riscul de a-l pierde pe cel iubit. Atenţionarea vine pentru zodiile care sunt afectate, în aceste zile, de energia stelei 2 sau de energia stelei 5 (urmăriţi postările noastre zilnice)

12 sept, 21 sept, 30 sept-  în aceste zile pot să apară situaţii, anumite contexte, în care bârfele, calomniile pot să aducă o serie de neînţelegeri şi implicit mult stres care poate cauza suferinţe cardiace. De asemenea pot să apară diferite neînţelegeri, încurcături în domeniul legal care implică ulterior litigii, chiar şi procese.

11 sept, 20 sept, 29 sept - combinaţia energiilor prezente în aceste zile, poate să aducă multă dragoste şi armonie în cupluri/căsnicie. Atenţie, există riscul iscării unor scandaluri în cuplu, cauzate de implicarea unei a treia persoane. Acest lucru poate aduce multă suferinţă şi chiar despărţiri. De asemenea această combinaţie de energii din aceste zile aduce mult noroc şi succes academic şi creativ. Puteţi să vă folosiţi de inspiraţia acestor zile pentru demararea proiectelor dvs.

10 sept, 19 sept, 28 sept, 7 oct – în aceste zile există riscul unor îmbolnăviri ale urechii sau chiar pericolul de a contracta o boală venerică. Atenţie celor care folosesc/frecventează bazine, piscine. Fiind încă o lună de concedii, este de preferat să evitaţi aceste locuri (pot fi destul de aglomerate şi periculoase, mai ales pentru copii şi persoane vulnerabile).

9 sept, 18 sept, 27 sept, 6 oct - combinaţia energiilor din aceste zile, poate să aducă noroc de câştiguri financiare. Succesul financiar este “asigurat” de prezenţa HoTu –ului care se formează în aceste zile. Sunt favorizate toate proiectele îndrăzneţe care pot să aducă dezvoltare şi ascensiune în carieră pe termen lung. Aceste realizări aduc faimă şi recunoaştere întregii familii. Atenţie, pot să apară dureri de cap, la propiu vorbind, cauzate de stres şi oboseală.

8 sept, 17 sept, 26 sept, 5 oct - energia acestor zile aduce mult noroc şi succes în domeniul financiar. Atenţie la competitori, pot să apară situaţii neplăcute în urma unui comportament neloial şi trădător.

16 sept, 25 sept, 4 oct - energia acestor zile aduce mult noroc şi realizări în carieră. Sunt momentele mult aşteptate de cei care doresc să avanseze în carieră sau doresc să îşi extindă afacerea. De asemenea apar multe oportunităţi şi şanse de câştiguri financiare. Atenţie, există riscul de a stârnii invidie, mai ales între rude apropiate sau alţi membrii ai familiei.

15 sept, 24 sept, 3 oct - aceste zile sunt favorabile şi sunt recomandate să profite mai ales cei care pun pe primul loc cariera, doresc să aibă o carieră de succes sau doresc să îşi schimbe job-ul. De asemenea apar oportunităţi de câştiguri în domeniul financiar. Există o atenţionare pentru zodiile care sunt afectate, în aceste zile, de energia stelei 5 (în acest sens puteţi să urmăriţi postările noastre zilnice). Pot să apară diverse patologii/îmbolnăviri/ afectări ale ochilor.

 

 

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

 

 

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

 

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

2.9.2023

Sursă foto: WOFS

Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved