August 12: Tiger day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este TIGRUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, beneficiază şi de energia stelei 1, energie de victorie. Sunteţi mai productivi decât v-aţi fi aşteptat. Este chiar o zi favorabilă pentru investiţii financiare, dar fiţi atenţi, dacă sunteţi responsabili de gestionarea bugetului firmei!

                Animalul conflictual al tigrului este MAIMUŢA. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei 4, stea academică şi de dragoste. Zi favorabilă în special pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante! Dacă s-au stâns prea multe de făcut la job, recomandarea este să mai delegaţi din obligaţii şi să profitaţi de weekend pentru a vă odihni.

                 Zodii favorizate astăzi sunt CÂINELE şi MISTREŢUL, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. CÂINELE: Afacerile merg lin, fără obstacole vizibile. Este un moment favorabil pentru investiţii, însă înainte ar trebui să cunoaşteţi toate detaliile. MISTREŢUL: Sunteţi pe un trend ascendent din punct de vedere financiar, însă este recomandat să aveţi răbdare şi să aşteptaţi momentul potrivit pentru a face vreo mişcare. Slăbiciunile competitorilor vă vor arăta acel moment favorabil!

                  ATENŢIE! Energia zilei este o energie de furturi şi violenţă verbală (furturi de idei, furturi de obiecte etc). Mare grijă unde parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale. De asemenea aveţi grijă de ce obiecte valoaroase aveţi în geantă (valabil şi în cazul banilor). Nu împrumutaţi pe nimeni cu bani şi nici voi nu luaţi cu împrumut astăzi. Evitaţi străzile lăturalnice, în special spre seară. Purtaţi la voi amuleta cu rinocerul şi elefantul contra furturilor şi energiei stelei 7.

                  Elementul zilei este focul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de roşu, roz, mov, lila. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                  Activităţi defavorizate astăzi sunt: naşterile, consultaţiile medicale, semnarea de contracte, jocurile de noroc, începerea unei construcţii, călătoriile, vizitele, renovările, căsătoriile, întâlnirile romantice, procesele, litigiile, medierile, divorţurile, înmormântările. Activităţi favorizate astăzi sunt: activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), celelalte activităţi fiind neutre.

                  În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Nord-Vest, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                   Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                   În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                   Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp