August 14: Dragon day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este DRAGONUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, acesta beneficiază de energia stelei 4, stea academică şi de dragoste. Zi foarte bună în special şi pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante! Vi se recomandă să fiţi discreţi în ceea ce priveşte noile idei despre proiecte sau afaceri.

                Animalul conflictual al dragonului este CÂINELE. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei 6, energie de prosperitate indirectă şi noroc divin. Profitaţi de beneficitatea acestei zile pentru a vă realiza proiectele. Recomandarea este să fiţi moderat şi conservator atunci când urmează să luaţi decizii importante. Nu fiţi prea agresivi în a vă impune opinia, altfel riscaţi să ofensaţi pe cineva.

                Zodii favorizate astăzi sunt TIGRUL şi BIVOLUL care beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. TIGRUL: Se pare că este un moment prielnic pentru o vacanţă şi multă odihnă departe de  birou. Lăsaţi munca pe zilele următoare! BIVOLUL: Vă gândiţi destul de mult la relaţia pe care o aveţi în prezent. De voi depinde cât de fericiţi puteţi fi alături de persoana pe care o iubiţi!

                ATENŢIE! Astăzi este o zi periculoasă din cauza dublării energiei stelei 5 (stea de pământ) + energia stelei 2, energie de boală (stea prezentă în centrul chartu-lui anului 2016). Recomandarea este să ajungeţi acasă înainte de apusul soarelui sau măcar până în ora 12 noaptea şi de asemenea să evitaţi pe cât posibil călătoriile. SFAT: Înainte să adormiţi, imaginaţi-vă cum o lumină albă vă purifică corpul de toate energiile nefavorabile colectate de-a lungul zilei.

                 Elementul zilei este pământul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de galben, portocaliu, maro. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                 Activităţi defavorizate astăzi sunt: semnarea de contracte, jocurile de noroc, naşterile, operaţiile majore, tratamentele medicale, petrecerile (prietenii se pot transforma în duşmani), căsătoriile, evenimente importante. Activităţi favorizate astăzi sunt: întâlnirile de afaceri, întâlnirile romantice, planificarea căsătoriilor / logodnelor, schimbarea locuinţei, celelalte activităţi fiind neutre.

                 În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Nord-Est, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                 Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                 În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                 Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp