August 15: Snake day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este ŞARPELE. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea, este afectat de energia stelei 3, stea cu energie de ceartă şi conflicte. Mare atenţie la relaţiile cu ceilalţi. Risc de ceartă între parteneri! Atenţie deosebită celor care sunt implicaţi în procese. Poate să vă fie mai greu să depăşiţi unele obstacole, însă aveţi capacitatea de a trece peste folosindu-vă de abilităţile voastre. Recomandarea este să depuneţi mai mult efort în afacerea voastră, deoarece succesul este favorizat astăzi!

              Animalul conflictual al şarpelui este MISTREŢUL. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia 5, stea a distrugerii şi a dezastrelor. Această energie poate predispune la evenimente neplăcute sau la apariţia unor blocaje în acţiunile întreprinse astăzi. Fiţi atenţi cu lucrurile personale. Nu este bine să aveţi prea mulţi bani la voi sau bijuterii scumpe.

              Zodie favorizată astăzi este CALUL care beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Nu sunt favorizate investiţiile astăzi. De asemenea aveţi grijă să rezolvaţi tot ce are legătură cu munca sau afacerea şi încercaţi să nu vă implicaţi în problemele altora.

              ATENŢIE! Energia zilei este o energie favorabilă pentru studiu şi întâlniri romantice. Zi foarte bună în special şi pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante. De asemenea este o zi excelentă pentru a înlătura obstacolele din viaţa noastră prin recitarea sau ascultarea mantrei SUTRA INIMII. Este o zi benefică şi pentru a întâlni mentori!

              Elementul zilei este pământul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de galben, portocaliu, maro. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

              Activităţi defavorizate astăzi sunt: semnarea de contracte, jocurile de noroc, naşterile, începerea unei construcţii, renovările.

              Activităţi favorizate astăzi sunt: întâlnirile romantice, planificarea căsătoriilor / logodnelor, călătoriile (dacă este absolut necesar şi nu pot fi amânate pentru luna septembrie, însă ţineţi cont de avertizările pentru această lună a fantomelor), vizitele, activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), celelalte activităţi fiind neutre.

              În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

              Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

             În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

              Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp