August 16: Horse day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este CALUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea, este afectat de energia stelei 7, energie de furturi şi violenţă verbală (furturi de idei, furturi de obiecte etc). Mare grijă unde parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale. Aveţi mare grijă cum vă organizaţi diversele tranzacţii pe care le aveţi de făcut, fie ele la locul de muncă, fie în afaceri, pentru a evita diverse probleme ce pot apărea. Nu vă grăbiţi atunci când lucraţi cu banii!

                Animalul conflictual al calului este ŞOBOLANUL. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Afacerea pare să fie pe drumul cel bun. Este timpul să vă gândiţi la colaborări cu străinătatea pentru a dezvolta mai bine afacerea. Este bine să fiţi ambiţioşi, însă aveţi grijă să nu vă supraestimaţi abilităţile!

                ATENŢIE! Energia zilei este o energie de ceartă. Mare atenţie la interacţiunea cu cei din jur şi la posibile conflicte, dispute, discuţii! Evitaţi discuţiile contradictorii şi încercaţi să rămâneţi calmi pe cât posibil pe tot parcursul zilei.

                Elementul zilei este metalul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de alb, gri, argintiu. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                Activităţi defavorizate astăzi sunt: semnarea de contracte, jocurile de noroc, naşterile, începerea unei construcţii, consultaţiile medicale, operaţiile majore, tratamentele medicale.

                Activităţi favorizate astăzi sunt: întâlnirile romantice, planificarea căsătoriilor / logodnelor, călătoriile (dacă este absolut necesar şi nu pot fi amânate pentru luna septembrie, însă ţineţi cont de avertizările pentru această lună a fantomelor), vizitele, activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), renovările, întâlnirile de afaceri, activităţile financiare, schimbarea locuinţei, ritualuri de curăţire energetică a casei, celelalte activităţi fiind neutre.

                În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Nord, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp