August 18: Monkey day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este MAIMUŢA. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea, este afectată de energia stelei 7, energie de furturi şi violenţă verbală (furturi de idei, furturi de obiecte etc). Mare grijă unde parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale. Fiţi mai discreţi astăzi pentru că este destul de greu să atingeţi perfecţiunea pe care o doriţi azi. De asemenea nu faceţi compromisuri în ceea ce priveşte calitatea muncii.

                Animalul conflictual al maimuţei este TIGRUL. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei 4, stea academică şi de dragoste. Zi foarte bună în special şi pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante! Nu este un moment favorabil pentru speculaţii financiare. Evitaţi să luaţi sau să daţi cu împrumut bani.

                Zodie favorizată în această zi este IEPURELE, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Sunteţi foarte ocupaţi în această perioadă încât nu prea mai aveţi timp liber. Recomandarea este să vă odihniţi cât mai mult. De asemenea, aveţi grijă să încuiaţi uşa de la casă înainte să mergeţi să dormiţi.

                 ATENŢIE! Energia zilei este o energie de victorie. Încercaţi să profitaţi cât mai mult de beneficitatea acestei zile pentru a vă ocupa de diverse proiecte sau afaceri. Este o zi excelentă pentru a potenţa această energie de victorie prin aşezarea remediului Stindardul Victoriei pe biroul vostru.

                  Elementul zilei este apa. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de albastru + negru. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                   Activităţi favorizate astăzi sunt: căsătoriile, întâlnirile romantice, planificarea căsătoriilor / logodnelor, călătoriile (dacă este absolut necesar şi nu pot fi amânate pentru luna septembrie, însă ţineţi cont de avertizările pentru această lună a fantomelor), vizitele, întâlnirile de afaceri, activităţile financiare, celelalte activităţi fiind neutre.

                   În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Est, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                   Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                    În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                    Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp