August 19: Rooster day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este COCOŞUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea, este afectat de energia stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Este o perioadă favorabilă pe plan profesional, deoarece lucrurile se mişcă progresiv. Nu uitaţi să păstraţi pentru voi anumite secrete legate de dezvoltarea proiectelor voastre.

                Animalul conflictual al cocoşului este IEPURELE. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia stelei 7, energie de furturi şi violenţă verbală (furturi de idei, furturi de obiecte etc). Mare grijă unde parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale. Beneficiaţi astăzi de un moment favorabil în ceea ce priveşte îmbunătăţirea şi dezvoltarea relaţiilor de afaceri.

                Zodii favorizate în această zi sunt DRAGONUL şi ŞARPELE, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. DRAGONUL: Este necesar să investiţi mai mult timp şi energie în afacerea voastră. Nu există scurtătură spre succes, de aceea fiecare pas pe care îl faceţi vă aduce mai aproape de obiectivul pe care vi l-aţi propus. ŞARPELE: Veţi putea vedea în curând creşterea venitului din diferite surse. Chiar este momentul să faceţi investiţii financiare. O altă recomadare ar fi să soluţionaţi cât mai repede conflictele în care sunteţi implicaţi deoarece nu este bine să le lăsaţi să ia amploare!

                Elementul zilei este apa. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de albastru + negru. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                Activităţi favorizate astăzi sunt: căsătoriile, întâlnirile romantice, planificarea căsătoriilor / logodnelor, călătoriile (dacă este absolut necesar şi nu pot fi amânate pentru luna septembrie, însă ţineţi cont de avertizările pentru această lună a fantomelor), vizitele, schimbarea locuinţei, petrecerile, celebrările (în această zi chiar se poate multiplica norocul de fericire şi prosperitate), activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre).

                Activităţi defavorizate astăzi sunt: consultaţiile medicale, semnarea de contracte, jocurile de noroc, începerea unei construcţii, naşterile, celelalte activităţi fiind neutre.

                În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud-Est, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp