August 23: Ox day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este BIVOLUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea este afectat de energia stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Pe plan social sunteţi populari şi „sufletul petrecerii”. De asemenea, creativitatea voastră este la cote maxime!

                Animalul conflictual al bivolului este OAIA. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia stelei 5, stea a distrugerii şi a dezastrelor. Această energie poate predispune la evenimente neplăcute sau la apariţia unor blocaje în acţiunile întreprinse astăzi. Învăţaţi să păstraţi secretele! Nu dezvăluiţi nimănui ideile de proiecte sau afaceri. Amintiţi-vă că „pereţii au urechi”, iar unele persoane nu sunt de încredere. Mare atenţie!

                ATENŢIE! Energia zilei este o energie de prosperitate şi împreună cu energia stelei anuale centrale se formează o combinaţie puternic benefică. Vă recomandăm să profitaţi la maxim de această zi! Cu toate aceste nu este un moment favorabil pentru investiţii financiare pentru că există riscul de a pierde banii. Amânaţi orice decizie are legătură cu banii! Remediul pentru această zi este Prayer Wheel of Norbu Sangpo.

                 Elementul zilei este focul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de roşu, roz, mov, lila. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                 Activităţi defavorizate astăzi sunt: planificarea căsătoriilor / logodnelor, căsătoriile, călătoriile, vizitele, semnarea de contracte, jocurile de noroc, începerea unei construcţii, naşterile, consultaţiile medicale, operaţiile majore, tratamentele medicale, petrecerile, celebrările, celelalte activităţi fiind neutre.

                 Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                 În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                 Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp