August 28: Horse day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este CALUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea, este afectat de multiplicând energia stelei 7, energie de furturi şi violenţă verbală (furturi de idei, furturi de obiecte etc). Mare grijă unde parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale. S-ar putea să aveţi mici probleme cu banii. Aveţi grijă la cheltuielile neprevăzute!

               Animalul conflictual al calului este ŞOBOLANUL. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, însă beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate.  Există posibilitatea să vă stresaţi puţin cu unele proiecte, însă nu vă descărcaţi nervii pe prieteni. Nu lăsaţi neînţelegerile să se rezolvede la sine. Abordaţi o atitudine de reconciliere.

               ATENŢIE! Energia zilei este o energie de ceartă. Mare atenţie la interacţiunea cu cei din jur şi la posibile conflicte, dispute, discuţii! Evitaţi discuţiile contradictorii şi încercaţi să rămâneţi calmi pe cât posibil pe tot parcursul zilei.

               Elementul zilei este apa. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de albastru + negru. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

               Activităţi favorizate astăzi sunt: semnarea de contracte, consultaţiile medicale jocurile de noroc, naşterile, renovările, activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), întâlnirile romantice, planificarea căsătoriilor / logodnelor, întâlnirile de afaceri, călătoriile, vizitele, ritualuri pentru succes, rugăciuni, călătorii spirituale, meditaţiile (mai ales pentru persoanele care meditează pentru prima dată), celelalte activităţi fiind neutre.

               Puteţi să vă programaţi activităţile în funcţie de orele prietenului vostru secret sau orele aliaţilor. Esenţial este să evitaţi programarea unor activităţi importante în orele de zodie conflictuală. ATENŢIE: Trebuie avut în vedere că aceste intervale sunt raportate la ora de iarnă, de aceea aveţi grijă când vă programaţi activităţile în funcţie de ore. Ţineti cont de perioada în care vă aflaţi (oră de vară sau oră de iarnă). Găsiţi AICI intervalele orare pentru fiecare zodie şi AICI găsiţi triunghiurile de alianţă + prietenul secret.

               În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Nord, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.                    Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp