August 29: Sheep day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este OAIA. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Dacă vreţi să vă iasă lucrurile bine atunci trebuie să le rezolvaţi chiar voi. Luaţi iniţiativa pentru că acum este momentul vostru!

Animalul conflictual al oii este BIVOLUL. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia stelei 5, energie de distrugere şi pierdere. Mare atenţie în activităţile întreprinse astăzi. Pe plan financiar staţi destul de bine, dar mare atenţie să nu deveniţi lacomi! Aveţi grijă la cheltuielile neprevăzute.

                Zodie favorizată în această zi este MAIMUŢA, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Este o zi încărcată la locul de muncă, dar este o zi favorabilă pentru a vă ocupa de afaceri, însă fără a vă asuma mai mult decât puteţi face. Recomandarea este să mergeţi devreme acasă şi să va odihniţi mai mult!

                ATENŢIE! Energia zilei este o energie de boală. Puneţi pe lista de priorităţi sănătatea. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Evitaţi pe cât posibil spitalele, clinicile medicale. Recomandarea este chiar să amânaţi operaţiile majore, pe cât posibil, deoarece astăzi se realizează o dublare a stelei 2 cu energie de boală (steaua 2 anuală şi steaua 2 a zilei). SFAT: Recitaţi sau ascultaţi mantra lui Medicine Buddha 

               Elementul zilei este apa. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de albastru + negru. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

               Activităţi favorizate astăzi sunt: semnarea de contracte, jocurile de noroc, naşterile, activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre).

               Activităţi defavorizate astăzi sunt: căsătoriile, petrecerile, celebrările, călătoriile, vizitele, renovările, celelalte activităţi fiind neutre.

               Puteţi să vă programaţi activităţile în funcţie de orele prietenului vostru secret sau orele aliaţilor. Esenţial este să evitaţi programarea unor activităţi importante în orele de zodie conflictuală. ATENŢIE: Trebuie avut în vedere că aceste intervale sunt raportate la ora de iarnă, de aceea aveţi grijă când vă programaţi activităţile în funcţie de ore. Ţineti cont de perioada în care vă aflaţi (oră de vară sau oră de iarnă). Găsiţi AICI intervalele orare pentru fiecare zodie şi AICI găsiţi triunghiurile de alianţă + prietenul secret.

               În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud-Vest, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                    Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

               În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

               Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp