August 3: Snake day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este ŞARPELE. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Mai mult, are steaua 9, stea de multiplicare, aceasta multiplicând energia stelei 4 lunare, stea academică şi de dragoste. Zi favorabilă în special pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante! Este o zi favorabilă astăzi pentru că multe lucruri sunt în avantajul vostru. Este un moment prielnic pentru a vă gândi la noi proiecte, chiar şi investiţiile sunt de bun augur! 

                Animalul conflictual al şarpelui este MISTREŢUL. Aceasta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat de energia stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Aveţi mare grijă astăzi cu persoanele din jurul vostru. Există tot felul de indivizi gata să vă păcălească. Încercaţi să nu oferiţi încrederea voastră oricui!

                Zodie favorizată astăzi este IEPURELE, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Vi se recomandă să fiţi mai discreţi la locul de muncă. Nu vă criticaţi superiorii şi nici nu dezvăluiţi ideile noi de proiecte sau afaceri.

                ATENŢIE! Energia zilei este o energie de victorie. Încercaţi să profitaţi cât mai mult de beneficitatea acestei zile pentru a vă ocupa de diverse proiecte sau afaceri.

                Elementul zilei este focul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de roşu, roz, mov, lila. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                Activităţi favorizate astăzi sunt: căsătoriile, întâlnirile romantice, călătoriile (dacă este absolut necesar şi nu pot fi amânate pentru luna septembrie), vizitele, schimbarea locuinţei, întâlnirile de afaceri, activităţile financiare, renovările (dacă este absolut necesar şi nu pot fi amânate pentru luna septembrie, însă mare grijă din ce loc al casei, găseşti AICI mai multe informaţii dspre renovări în 2016,) naşterile, celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare: FAVORABIL: 11:00 – 13:00 / 13:00 – 15:00 / 19:00 – 21:00  NEUTRU: 03:00 – 05:00 / 05:00 – 07:00 / 07:00 – 09:00 / 09:00 – 11:00 / 15:00 – 17:00 / 17:00 – 19:00 / 21:00 – 23:00  NEFAVORABIL: 23:00 – 01:00 / 01:00 – 03:00  

                  În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Est, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                  Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                  În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                  NU UITAŢI CĂ ASTĂZI, 3 AUGUST 2016 ÎNCEPE LUNA FANTOMELOR ÎNFOMETATE! Găsiţi AICI şi AICI informaţii despre această lună cu multe aspecte nefavorabile şi remediile care se recomandă.

                  Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp