August 5: Sheep day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este OAIA. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea este afectat azi de energia 5, stea a distrugerii şi a dezastrelor. Această energie poate predispune la evenimente neplăcute sau la apariţia unor blocaje în acţiunile întreprinse astăzi. Puteţi avea parte de o zi în care să petreceţi şi să vă distraţi, însă aveţi grijă la ce vorbiţi cu persoanele necunoscute. De asemenea ţineţi cont de atenţionările din această lună a fantomelor. Găsiţi AICI şi AICI detalii despre această perioadă.

                Animalul conflictual al oii este BIVOLUL. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia stelei 2, energie de boală. Nu uitaţi de recomandarea de a pune pe lista de priorităţi sănătatea prin odihnă cât mai multă şi să nu vă lipsească acel covoraş verde (aşezat în centrul casei) pentru a contracara această energie de boală. Încercaţi să nu fiţi agresivi astăzi dacă ceva nu vă reuşeşte. Nu puteţi să câstigaţi tot timpul. Este foarte dificil să mulţumiţi pe toată lumea, de aceea este bine să rămâneţi neutru deocamdată!

                ATENŢIE! Energia zilei este o energie de prosperitate şi împreună cu energia stelei anuale centrale se formează o combinaţie puternic benefică. Vă recomandăm să profitaţi la maxim de această zi!

                Elementul zilei este pământul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de galben, maro, portocaliu. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                Activităţi defavorizate astăzi sunt: naşterile, începerea unei construcţii. Activităţi favorizate astăzi sunt: căsătoriile, întâlnirile romantice, călătoriile (dacă este absolut necesar şi nu pot fi amânate pentru luna septembrie, însă ţineţi cont de avertizările pentru această lună a fantomelor), vizitele, întâlnirile de afaceri, activităţile financiare, activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), celelalte activităţi fiind neutre. Mai mult decât atât, vă recomandăm să ţineţi cont de intervalele orare: FAVORABIL: 03:00 – 05:00 / 05:00 – 07:00 / 09:00 – 11:00 / 15:00 – 17:00 / 19:00 – 21:00 / 21:00 – 23:00  NEUTRU: 23:00 – 01:00 / 01:00 – 03:00 / 07:00 – 09:00 / 11:00 – 13:00  NEFAVORABIL: 13:00 – 15:00 / 17:00 – 19:00 

                 Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                 În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                 Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp