August 9: Boar day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este MISTREŢUL. Dacă acesta este animalul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să aibă şanse mari de reuşită. Cu toate acestea, este afectat de energia stelei 5, stea a distrugerii şi a dezastrelor. Această energie poate predispune la evenimente neplăcute sau la apariţia unor blocaje în acţiunile întreprinse astăzi. Fiţi pregătiţi pentru cheltuieli neprevăzute. Aveţi tendinţa să cheltuiţi mai mult atunci când ieşiţi în oraş cu prietenii. De data aceasta aveţi nevoie de un buget mai strict dacă nu vreţi să riscaţi să pierdeţi prea mulţi bani.

                 Animalul conflictual al mistreţului este ŞARPELE. Acesta este posibil să aibă o zi mai dificilă, mai ales pentru că este afectat şi de energia stelei 3, stea cu energie de ceartă şi conflicte. Mare atenţie la relaţiile cu ceilalţi. Risc de ceartă între parteneri! Atenţie deosebită celor care sunt implicaţi în procese. Pe plan profesional sunteţi foarte creativi în aceste zile, ceea ce înseamnă că şi popularitatea voastră printre colegi sau colaboratori va creşte substanţial. Veţi ajunge să fiţi din nou sufletul petrecerii.

                  Zodie favorizată azi este CALUL, deoarece beneficiază de energia stelei 8, energie de prosperitate. Fiţi discreţi în această zi. Încercaţi să nu vă certaţi cu nimeni pentru că se pot isca acţiuni violente. De asemenea, recomandarea este să nu vă implicaţi în problemele altor persoane, nici măcar în cele ale prietenilor.

                  ATENŢIE! Energia zilei este o energie favorabilă pentru studiu şi întâlniri romantice. Zi foarte bună în special şi pentru cei care au de susţinut examene sau interviuri importante!

                  Elementul zilei este apa. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de albastru + negru. Ţinând cont de elementul personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

                  Activităţi defavorizate astăzi sunt: naşterile, semnarea de contracte, jocurile de noroc. Activităţi favorizate astăzi sunt: căsătoriile, întâlnirile romantice, celelalte activităţi fiind neutre.

                  În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Sud, acesta este unul din motivele pentru care este important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

                  Acestea sunt informaţii generale privind influenţele zilei. Pentru consultaţii Feng Shui & Paht Chee dar şi alte recomandări privind achiziţionarea şi folosirea remediilor, ne puteţi contacta pe adresa alexa@amdaebak.ro!

                  În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                  Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp