Calendar TUNS mai 2019

29-04-2019

Cerc articol Placeholder
Background articol
album tuns
I
nformaţiile despre TUNS pe care vi le prezentăm lunar sunt conform maestrei Lillian Too. Acestea sunt bazate pe calendarul Tibetan. Fiecare zi va fi prezentată ca favorabil sau nefavorabil tunsul şi în plus vă vom explica ce anume poate să implice această activitate, ce riscuri/câştiguri pot să apară. În speranţa că aceste informaţii vă vor fi de folos, vă dorim o lună prosperă!
 
 
 
Miercuri 1 mai 2019 FAVORABIL - destin bun, cu dorinţă de creştere şi dezvoltare. Multe persoane pot să vă arate bunătate şi generozitate.
 
Joi 2 mai 2019 NEFAVORABIL - pot să apară neînţelegeri şi chiar conflicte cu cei din anturaj. Pot fi afectate şi relaţiile cu partenerul de viaţă sau rudele mai apropiate.
 
Vineri 3 mai 2019 NEFAVORABIL – din cauza nivelului scăzut al esenţei spirituale există o predispoziţie de atacuri de magie neagră sau farmece. Puteţi chiar să vă îmbolnăviţi.
 
Sâmbătă 4 mai 2019 NEFAVORABIL - riscaţi să atrageţi ghinioane, obstacole care pot fi cauzate de spirite rătăcitoare.
 
Duminică 5 mai 2019 NEFAVORABIL  - persoanele peste 60 de ani şi bolnavii riscă să îşi scadă din vitalitate şi energie, de aceea ar trebui să evite să se tundă azi.
 
Luni 6 mai 2019 NEFAVORABIL  - sănătatea poate fi afectată. Pot să apară diferite afecţiuni sau îmbolnăviri. NU este recomandat să vă tundeţi şi/sau bărbieriţi.
 
Marţi 7 mai 2019 FAVORABIL - există şanse de câştiguri financiare neaşteptate, bonusuri sau primirea unor cadouri scumpe.
 
Miercuri 8 mai 2019 FAVORABIL – sunteţi strălucitori şi atractivi. Atrageţi privirile celor din jur.
 
Joi 9 mai 2019 FAVORABIL – puteţi să achiziţionaţi noi proprietăţi/ maşină / aparaturi electronice sau haine.
 
Vineri 10 mai 2019 NEFAVORABIL –  există riscul unor probleme sau încurcături cu autorităţile, mai ales pentru cei implicaţi în procese.
 
Sâmbătă 11 mai 2019 NEFAVORABIL – energia şi vitalitatea pot să scadă şi să vă simţiţi depresivi şi apatici.
 
Duminică 12 mai 2019 FAVORABIL – este recomandat persoanelor de peste 60 de ani să se tundă azi, astfel pot să beneficieze de o creştere a vitalităţii.
 
Luni 13 mai 2019 FAVORABIL  - cuvântul de ordine azi este  “prietenia”. Puteţi să întâlniţi un vechi prieten, să vă faceţi unul nou sau să apară o nouă iubire.
 
Marţi 14 mai 2019 FAVORABIL – puteţi să fiţi promovat sau vi se aprobă un proiect personal. Dispuneţi de putere şi autoritate.
 
Miercuri 15 mai 2019 FAVORABIL - inteligenţa şi cunoaşterea sunt la cote înalte. O zi excelentă pentru elevi şi studenţi să se tundă.
 
Joi 16 mai 2019 NEFAVORABIL  - o zi ce poate aduce mult pericol şi violenţă. Atenţie la drum!
 
Vineri 17 mai 2019 FAVORABIL – prosperitatea, investiţiile şi proprietăţile personale sunt în creştere. Puteţi să achiţionaţi noi terenuri, case etc.
 
Sâmbătă 18 mai 2019 FAVORABIL – aduce energii favorabile. Viaţa voastră poate deveni binecuvântată cu multe oportunităţi în toate aspectele vieţii.
 
Duminică 19 mai 2019 NEFAVORABIL – există predispoziţie spre a  pierde ceva sau pe cineva preţios, important şi de asemenea puteţi să pierdeţi unele oportunităţi.
 
Luni 20 mai 2019 NEFAVORABIL – din cauza nivelului scăzut al esenţei spirituale există o predispoziţie de atacuri de magie neagră sau farmece. Puteţi chiar să vă îmbolnăviţi.
 
Marţi 21 mai 2019 FAVORABIL – există mari şanse de a primi daruri. Puteţi să primiţi veşti bune legate de proprietăţi sau maşini.
 
Miercuri 22 mai 2019 FAVORABIL – pot să apară prieteni, mentori sau rude care să vă ofere sfaturi, suport sau ajutor la nevoie.
 
Joi 23 mai 2019 NEFAVORABIL – există riscul de a vă pierde sursa principală de venit şi/sau sprijinul unei persoane influente.
 
Vineri 24 mai 2019 NEFAVORABIL – există predispoziţie de îmbolnăviri; copiii mici şi persoanele în vârstă sunt sfătuite să NU se tundă azi.
 
Sâmbătă 25 mai 2019 FAVORABIL  - puteţi primi veşti despre un nou job, promovare sau oportunităţi de a face mai mulţi bani.
 
Duminică 26 mai 2019 FAVORABIL – puteţi primi veşti despre un nou job, promovare sau oportunităţi de a face mai mulţi bani.
 
Luni 27 mai 2019 FAVORABIL - primiţi veşti bune care vă pot aduce bucurie şi viaţa poate să devină mult mai plăcută şi confortabilă.
 
Marţi 28 mai 2019 NEFAVORABIL - pot să apară infecţii sau probleme la nivelul ochilor. Puteţi să rataţi un eveniment sau o întâlnire importantă în viitorul apropiat.
 
Miercuri 29 mai 2019 NEFAVORABIL - puteţi să contactaţi o boală contagioasă şi să dezvoltaţi o erupţie cutanată sau o infecţie virală acută.
 
Joi 30 mai 2019 FAVORABIL - aduce energii favorabile. Viaţa voastră poate deveni binecuvântată cu multe oportunităţi în toate aspectele vieţii.
 
Vineri 31 mai 2019 FAVORABIL - destin bun, cu dorinţă de creştere şi dezvoltare. Multe persoane pot să vă arate bunătate şi generozitate.
 
 
 
 
 
 
DISCLAIMER
 
Vă mulţumim pentru reacţiile pozitive pe care le primim zilnic de la voi în legătură cu tot ceea ce postăm pe www.amdaebak.ro. Ne dorim foarte mult ca aceste informaţii să vă fie de folos, de aceea vă încurajăm să împărţiţi cu persoanele dragi vouă aceste articole, mai ales pentru că încet încet formăm un grup cu oameni interesaţi de tot ceea ce înseamnă Feng Shui şi Paht Chee (astrologia chineză). Dacă doriţi să preluaţi articolele noastre de pe blog, puteţi da share pe Facebook sau dacă aveţi site/ blog vă recomandăm să ne contactaţi mai întâi pe adresa de mail alexa@amdaebak.ro pentru acordul scris al echipei noastre. Toate aceste articole se află sub proprietatea intelectuală a site-ului www.amdaebak.ro. Vă aşteptăm cu mult drag să ne citiţi, echipa AMdaebak!
 
 
 
 
 
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved