Calendar TUNS mai 2021

04-05-2021

Cerc articol Placeholder
Background articol
album tuns
I
nformaţiile despre TUNS pe care vi le prezentăm lunar sunt conform maestrei Lillian Too. Acestea sunt bazate pe calendarul Tibetan. Fiecare zi va fi prezentată ca favorabil sau nefavorabil tunsul şi în plus vă vom explica ce anume poate să implice această activitate, ce riscuri/câştiguri pot să apară. În speranţa că aceste informaţii vă vor fi de folos, vă dorim o lună prosperă!
 
 

Sâmbătă 1 mai 2021 NEFAVORABIL – există riscul de a vă pierde sursa principală de venit şi/sau sprijinul unei persoane influente.
 
Duminică 2 mai 2021 NEFAVORABIL – există predispoziţie de îmbolnăviri; copiii mici şi persoanele în vârstă sunt sfătuite să NU se tundă azi.
 
Luni 3 mai 2021 FAVORABILputeţi primi veşti despre un nou job, promovare sau oportunităţi de a face mai mulţi bani.
 
Marţi 4 mai 2021 FAVORABILaduce energii favorabile. Viaţa voastră poate deveni binecuvântată cu multe oportunităţi în toate aspectele vieţii.
 
Miercuri 5 mai 2021 NEFAVORABIL  - pot să apară infecţii sau probleme la nivelul ochilor. Puteţi să rataţi un eveniment sau o întâlnire importantă în viitorul apropiat.
 
Joi 6 mai 2021 NEFAVORABIL – puteţi să contactaţi o boală contagioasă şi să dezvoltaţi o erupţie cutanată sau o infecţie virală acută.
 
Vineri 7 mai 2021 FAVORABIL – aduce energii favorabile. Viaţa voastră poate deveni binecuvântată cu multe oportunităţi în toate aspectele vieţii.
 
Sâmbătă 8 mai 2021 FAVORABIL – destin bun, cu dorinţă de creştere şi dezvoltare. Multe persoane pot să vă arate bunătate şi generozitate.
 
Duminică 9 mai 2021 NEFAVORABIL – pot să apară neînţelegeri şi chiar conflicte cu cei din anturaj. Pot fi afectate şi relaţiile cu partenerul de viaţă sau rudele mai apropiate.
 
Luni 10 mai 2021 NEFAVORABIL –  din cauza nivelului scăzut al esenţei spirituale există o predispoziţie de atacuri de magie neagră sau farmece. Puteţi chiar să vă îmbolnăviţi.
 
Marţi 11 mai 2021 NEFAVORABIL – riscaţi să atrageţi ghinioane, obstacole care pot fi cauzate de spirite rătăcitoare.
 
Miercuri 12 mai 2021 NEFAVORABIL – există predispoziţie de îmbolnăviri; copiii mici şi persoanele în vârstă sunt sfătuite să NU se tundă azi.
 
Joi 13 mai 2021 NEFAVORABIL  -  sănătatea poate fi afectată. Pot să apară diferite afecţiuni sau îmbolnăviri. NU este recomandat să vă tundeţi şi/sau bărbieriţi.
 
Vineri 14 mai 2021 FAVORABIL – există şanse de câştiguri financiare neaşteptate, bonusuri sau primirea unor cadouri scumpe.
 
Sâmbătă 15 mai 2021 FAVORABIL – sunteţi strălucitori şi atractivi. Atrageţi privirile celor din jur.
 
Duminică 16 mai 2021 FAVORABIL – prosperitatea, investiţiile şi proprietăţile personale sunt în creştere. Puteţi să achiziţionaţi noi terenuri, case etc.
 
Luni 17 mai 2021 NEFAVORABIL – există riscul unor probleme sau încurcături cu autorităţile, mai ales pentru cei implicaţi în procese.
 
Marţi 18 mai 2021 NEFAVORABIL – există riscul unor probleme sau încurcături cu autorităţile, mai ales pentru cei implicaţi în procese.
 
Miercuri 19 mai 2021 NEFAVORABIL – energia şi vitalitatea pot să scadă şi să vă simţiţi depresivi şi apatici.
 
Joi 20 mai2021 FAVORABIL – este recomandat persoanelor de peste 60 de ani să se tundă azi, astfel pot să beneficieze de o creştere a vitalităţii.
 
Vineri 21 mai 2021 FAVORABIL – puteţi să fiţi promovat sau vi se aprobă un proiect personal. Dispuneţi de putere şi autoritate.
 
Sâmbătă 22 mai 2021 FAVORABIL – inteligenţa şi cunoaşterea sunt la cote înalte. O zi excelentă pentru elevi şi studenţi să se tundă.
 
Duminică 23 mai 2021 NEFAVORABIL – o zi ce poate aduce mult pericol şi violenţă. Atenţie la drum!
 
Luni 24 mai 2021 FAVORABIL – veşti bune care aduc multă bucurie şi fericire; problemele pot fi rezolvate mult mai uşor.
 
Marţi 25 mai 2021 FAVORABIL  - prosperitatea, investiţiile şi proprietăţile personale sunt în creştere. Puteţi să achiziţionaţi noi terenuri, case etc.
 
Miercuri 26 mai 2021 FAVORABIL – aduce energii favorabile. Viaţa voastră poate deveni binecuvântată cu multe oportunităţi în toate aspectele vieţii.
 
Joi 27 mai 2021 NEFAVORABIL – există predispoziţie spre a  pierde ceva sau pe cineva preţios, important şi de asemenea puteţi să pierdeţi unele oportunităţi.
 
Vineri 28 mai 2021 NEFAVORABIL – din cauza nivelului scăzut al esenţei spirituale există o predispoziţie de atacuri de magie neagră sau farmece. Puteţi chiar să vă îmbolnăviţi.
 
Sâmbătă 29 mai 2021 FAVORABIL –  puteţi să achiziţionaţi noi proprietăţi/ maşină / aparaturi electronice sau haine.
 
 Duminică 30 mai 2021 FAVORABIL – pot să apară prieteni, mentori sau rude care să vă ofere sfaturi, suport sau ajutor la nevoie.
 
Luni 31 mai 2021 NEFAVORABIL - există riscul de a vă pierde sursa principală de venit şi/sau sprijinul unei persoane influente.
 
 
 
 
 
Notificare drepturi
 
Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.
 
 
Notificare răspundere
 
Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.
 
 
 
 
 
Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved