Caracteristicile anului 2016: Maimuţa cu element foc

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Mi-am propus să vin cu un articol în care să vă spun despre influenţele care apar în acest an chinezesc, an care a început pe data de 8 februarie 2016 şi se va încheia în 27 ianuarie 2017. Anul 2016, este un an de maimuţă cu elementul anului foc.

              În primul rând ştiind că şobolanul şi dragonul sunt aliaţii maimuţei, ne dăm seama că aceştia pot avea, în general, un an bun. De asemenea şarpele va fi şi el avantajat, fiind prietenul secret al maimuţei. Despre tigru, care este semnul conflictual al maimuţei vă pot spune că va avea un an greu, dificil, datorat şi energiei care se opune TAI SUI–ului (sectorul SV3), energie numită SUI PO (sectorul NE3) şi datorită energiei stelei 5, stea total nebenefică, care intră în acest an în sectorul de NE3 (al tigrului). Energia TAI SUI afectează în primul rând maimuţa, apoi pe tigru, şarpe şi mistreţ. Aceste patru zodii vor fi afectate pe tot parcursul anului de această energie.

               Pentru că anul a început în data de 8 februarie nu vom avea Lap Chun (ochiul primăverii, cum este numit de asiatici). Asta înseamnă că nu va exista primăvară. După perioada rece, de iarnă nu vom avea acea perioadă de tranziţie, cum suntem obişnuiţi, va fi vară!

               O altă caracteristică a acestui an este absenţa elementului apă din chart-ul anului (cel puţin la vedere!). De aceea este recomandat să vă folosiţi de simbolistică pentru aducerea elementului apă prin purtarea, în funcţie de elementul personal al fiecăruia, a culorii albastru sau chiar negru, sau purtarea pur şi simplu a unei sticluţe cu apă.

               Există un conflict între elementul anului (foc) şi elementul zodiei maimuţă (metal), care aduce multă agresivitate, mânie, ostilitate. Pot apărea conflicte verbale care să se termine prin violenţă (atacuri sau chiar atentate) de la nivel internaţional până la mici colectivităţi chiar la locul de muncă. Pot să apară accidente prin foc şi metal, chiar explozii.

               Acest conflict foc – metal combinat cu energia stelei 2 din centru, poate să aducă multe probleme de sănătate sau agravări a unor stări de boala. Atenţie celor care au deja instalată o afecţiune cardiacă, circulatorie sau respiratorie! Împotriva acestei energii nebenefice se recomandă ca în centrul fizic al casei să puneţi un covoraş verde, de formă dreptunghiulară sau patrată, NU rotund! Prin culoarea verde se urmăresşe distrugerea acestei energii a stelei 2 – stea cu element pământ.

               Datorită unor energii, nebenefice, care se găsesc situate în sectorul de Sud, ar fi recomandat să se evite călătoriile în aceste zone, mai ales dacă sunteţi zodia Cal (S2). Pot apărea obstacole sau alte ghinioane, chiar îmbolnăviri. Dacă totuşi este necesar să călătoriţi, aveţi grijă să alegeţi măcar o lună de aliat şi un interval orar favorabil.

              O veste bună este faptul că elementul pământ este bine reprezentat în chart–ul anului. Acest lucru ne indică multă creativitate şi idei noi. Vor apărea multe invenţii în tehnologie, mai ales în medicină.

              Pentru cei care doresc să se căsătorească sau vor să îşi oficializeze relaţia, este de bun augur luna iunie şi luna octombrie – cele mai prospere luni din toate punctele de vedere. Pentru cei care au sau vor să îsi deschidă o afacere, poate fi de succes o activitate în domeniul mobilei sau orice implică plante sau lemn. Foarte bună este şi o activitate bazată pe comerţ cu pietre, cristale, imobile, pământuri. Foarte bine vor funcţiona şi restaurantele, cafenele dar în acest caz mare atenţie la concurenţă (o altă caracteristică fiind şi competiţia şi trădările).

              Anul acesta femeile vor fi mai favorizate decât bărbaţii. Mai mult decât atât, bărbaţii cu funcţii de conducere pot sa aibă probleme. În general este un an bine aspectat pentru cei care îşi asumă anumite riscuri. Am să revin cât de curând cu articol despre alte atenţionări ale acestui an împreună cu recomandările aferente. Până atunci vă invit să urmăriţi zilnic pe blog influenţele generale!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp