February 11: Boar day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este MISTREŢUL. Dacă acesta este semnul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să îţi şi reuşească,bineînţeles având grijă în alegerea orei potrivite după cum urmează: 23:00 – 01:00 NEUTRU; 01:00 – 03:00 FAVORABIL; 03:00 – 05:00 NEUTRU; 05:00 – 07:00 NEUTRU; 07:00 – 09:00 FAVORABIL; 09:00 – 11:00 NEUTRU; 11:00 – 13:00 FAVORABIL; 13:00 – 15:00 FAVORABIL; 15:00 – 17:00 FAVORABIL; 17:00 – 19:00 NEUTRU; 19:00 – 21:00 FAVORABIL; 21:00 – 23:00 FAVORABIL. Mistreţul însă este afectat de energia stelei 7, energie de furturi şi violenţă verbală (furturi de idei, furturi de obiecte etc). Mare grijă unde parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale.

            Animalul conflictual al mistreţului este ŞARPELE, ceea ce înseamnă că pentru cei din această zodie ar fi mai potrivit să amâne luarea de decizii importante, mai ales că acesta este afectat de energia stelei 5, stea a distrugerii şi a dezastrelor. Această energie poate predispune la evenimente neplăcute sau la apariţia unor blocaje în acţiunile întreprinse astăzi. Zodie favorizată în această zi este şi IEPURELE, deoarece face parte din acelaşi triunghi de alianţă cu mistreţul, triunghi al diplomaţilor. Beneficiază şi de energia stelei 4, stea academică, dar şi de dragoste. Zi benefică pentru cei care au de susţinut examene.

            Elementul zilei este apa. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de albastru. Ţinând cont de elementul  personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

            Activităţile defavorizate astăzi sunt: vizita la doctor, semnarea de contracte, jocurile de noroc, începerea de construcţii, naşterile şi renovările. Activităţi favorizate astăzi sunt: căsătoriile, întâlnirile romantice şi călătoriile, celelalte activităţi fiind neutre.

            În acelaşi timp sunt avantajate casele care au direcţia de orientare în sector de Vest, acesta este unul din motivele pentru care este foarte important să vă cunoaşteţi amprenta casei.

            În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

            Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp