February 22: Dog day

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Animalul zilei este CÂINELE. Dacă acesta este semnul tău zodiacal, este posibil ca tot ceea ce întreprinzi în această zi să îţi şi reuşească bineînţeles având grijă în alegerea orei potrivite după cum urmează: 23:00 – 01:00 NEUTRU; 01:00 – 03:00 NEUTRU; 03:00 – 05:00 FAVORABIL; 05:00 – 07:00 NEUTRU; 07:00 – 09:00 NEFAVORABIL; 09:00 – 11:00 FAVORABIL; 11:00 – 13:00 NEUTRU; 13:00 – 15:00 NEUTRU; 15:00 – 17:00 FAVORABIL; 17:00 – 19:00 NEUTRU; 19:00 – 21:00 NEUTRU; 21:00 – 23:00 FAVORABIL În această zi în sectorul de Nord-Vest, sectorul câinelui, se află steaua 9, cu energie de multiplicare. Această stea multiplică energia stelei 3, stea anuală cu energie de ceartă şi conflicte. Mare atenţie la relaţia cu cei din jur. Risc de ceartă între parteneri!

            Animalul conflictual al câinelui este DRAGONUL, ceea ce înseamnă că pentru cei din această zodie ar fi mai potrivit să amâne luarea de decizii importante. Mare atenţie la relaţiile cu cei din jur pentru că din cauza energiei stelei 7, energie de furturi şi violenţe verbale, este posibil să se ajungă la conflicte nedorite. Totodată atenţie mare la accidente cu element metal, cum ar fi: accidentele casnice, de maşină sau orice implică metalul

            Elementul zilei este lemnul. Culorile caracteristice acestui element sunt toate nuanţele de verde. Ţinând cont de elementul  personal cât şi de elementul zilei puteţi să folosiţi aceste culori pentru ţinuta voastră din această zi.

            Activităţile defavorizate astăzi sunt: vizita la doctor, semnarea de contracte, jocurile de noroc, începerea unei construcţii şi naşterile. Activităţile favorizate sunt: activităţile spirituale (meditaţia, rostirea unei rugăciuni sau a unei mantre), întâlnirile de afaceri, căsătoriile, întâlnirile romantice şi schimbarea locuinţei, celelalte activităţi fiind neutre.

            În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, sfatul nostru este să verificaţi pe WOFS.

                În această zi este lună plină. În partea asiatică se sărbătoreşte CHAP GOH ME. Această sărbătoare este varianta chinezească a zilei Sf. Valentin. Se spune că femeile şi bărbăţii necăsătorite/ţi aruncă portocale în râuri cu numele şi numerele de telefon inscripţionate pe portocale în căutarea unui iubit/iubită, soţ/soţie. Este de asemenea a 15-a noapte de la Noul An Chinezesc care marchează şi sfârşitul sărbătoririi. În această zi se sărbătoreşte exact cum s-a sărbatorit şi în ziua de după Noul An Chinezesc: împreună cu familia având o masă bogată acompaniată de veselie şi petrecere.


            Vă dorim o zi prosperă!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp