#FengShuiTip: Amplasarea Grătarelor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

În general lunile de vară sunt cele mai potrivite pentru diverse activităţi în aer liber, cum ar fi: grădinăritul, reamenajarea terasei, grădinii/ balconului, jocuri, dar şi grătarele. Cu toate acestea este foarte important de ştiut că amplasarea corectă a grătarului în grădină/ pe terasă sau alt spaţiu special amenajat, poate aduce foarte multe beneficii din punct de vedere Feng Shui pentru membrii familiei. Amplasarea incorectă poate avea consecinţe negative pe termen lung! Iată câteva recomandări de bază:

  1. Sectoarele cele mai favorabile pentru amplasarea grătarului sunt: Sud, Sud-Vest sau Nord-Est. De ce aceste sectoare? Sectorul de Sud este patronat de elementul foc – deci este cel mai potrivit pentru poziţionarea grătarului. Mai mult poate chiar să ajute la potenţarea benefică a reputaţiei familiei. Sectoarele Sud-Vest şi Nord-Est sunt patronate de elementul pământ, iar în ciclul celor 5 elemente focul produce pământul;
  2. Sectoarele cele mai nefavorabile sunt: Vest, Nord-Vest, Est şi Sud-Est. Primele 2 sectoare (Vest şi Nord-Vest) sunt patronate de elementul metal, iar în ciclul celor 5 elemente focul distruge metalul. Dacă grătarul este amplasat în mod greşit în sectorul de Nord-Vest, poate să afecteze în mod direct bărbatul casei sau persoana care susţine financiar familia. Celelalte 2 sectoare total nefavorabile pentru poziţionarea grătarului, Est şi Sud-Est, sunt patronate de elementul lemn, iar în ciclul celor 5 elemente, lemnul este consumat de foc. Acest aspect poate predispune spre probleme cu sănătatea, dar şi financiare;
  3. Aveţi grijă ca grătarul să nu fie poziţionat prea aproape de uşile şi ferestrele casei;
  4. Dacă nu reuşiţi sub nicio formă să găsiţi un spaţiu potrivit conform celor menţionate mai sus, puteţi opta pentru un grătar portabil. Acesta poate fi folosit provizoriu într-un sector favorabil, ca mai apoi să fie depozitat într-un spaţiu care să nu fie defavorabil familiei.

 

NOTĂ: Sectoarele pot fi identificate prin măsurarea acestora cu orice busolă, însă este recomandat ca aceste măsurători să se realizeze cu busola Luo Pan de către un specialist Feng Shui. Ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro pentru mai multe informaţii.

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

19.07.2021

Sursă foto: Pixabay

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp