#FengShuiTips: Bradul de Crăciun

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Dacă încă nu aţi împodobit bradul pentru Crăciun, veţi găsi în acest articol câteva recomandări şi tipsuri Feng Shui despre cum putem aduce prosperitatea în viaţa şi casa noastră prin intermediul pomului de Crăciun. Ideal ar fi să profitaţi de aceste câteva zile premergătoare sărbătorii Crăciunului şi să vă programaţi momentul când veţi împodobi bradul, care poate deveni chiar un copac al prosperităţii pentru voi. Bradul reprezintă un simbol al longevităţii şi sănătăţii. Dacă este şi decorat cu simboluri frumoase şi cu multă semnificaţie este cu atât mai benefic pentru întreaga familie. Sunt câteva zile foarte bune, am putea spune extrem de benefice pentru a împodobi bradul şi a-l aşeza în casă, acestea fiind 14, 15, 16, 18, 20, 23  decembrie 2021.

Unde trebuie aşezat bradul?  Ideal este să aşezăm bradul în sectorul de Sud al casei, sector care beneficiază în această lună de energia stelei 8, energie de prosperitate. În cazul în care nu vă cunoaşteţi amprenta casei, recomandarea noastră este să pozitionati bradul efectiv în Sudul livingului. De asemenea se poate amplasa şi în sectorul de Vest (steaua lunară 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin) sau chiar în Centrul casei (steaua lunară 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic).

Ce culori sunt favorabile pentru decoraţiunile din bradul de Crăciun? Cele mai favorabile şi de bun augur culori sunt: roşu, auriu, argintiu (culori aparţinând elementelor foc şi metal – acestea fiind elementele care lipsesc din chart-ul vizibil în anul 2022). Mai multe detalii legate de influenţele anului 2022 “Tigrul care trece prin pădure”. le veţi găsi în ghidul nostru anual.

Folosiţi lumini puternice care strălucesc. Aproape toate instalaţiile de brad au diferite jocuri de lumini. Optaţi pentru varianta cea mai bună pentru voi pentru a potenţa norocul de prosperitate prin intermediul bradului de Crăciun. Evitaţi folosirea unei instalaţii de lumini care este parţial defectă – va aduce doar energii negative în casă.

Cum să-l împodobim? Ei bine, recomandarea ar fi să optaţi pentru împodobirea bradului vostru folosind beteală şi ornamente aurii, argintii şi roşii. Acestea vor atrage, prin culorile lor, prosperitatea pe toate planurile atât pentru voi cât şi pentru ceilalţi membrii ai familiei care locuiesc în casa respectivă. O altă modalitate prin care puteţi să atrageţi abundenţa este să puneţi în brad reprezentări şi simboluri ale dorinţelor voastre. De exemplu puteţi atârna în brad poze cu familie sau/şi cuplu în momente fericite (ATENŢIE: nu puneţi poze cu voi singuri sau cu copii singuri). Mai puteţi pune ca ornamente, simboluri pentru atragerea banilor, simboluri de bogăţie, prosperitate, reprezentări ale faimei, simboluri de dragoste (cuplu: raţele mandarin). Pentru persoanele singure se recomandă zodia de dragoste, Peach Blossom, de exemplu pentru Tigru, Cal & Câine este iepurele verde; Şobolan, Dragon & Maimuţăcocoşul auriu; Bivol, Şarpe & Cocoşcalul roşu cu o singură copită ridicată; Iepure, Oaie & Mistreţşobolanul albastru.

Puneţi cadouri sub brad imediat ce l-aţi împodobit. Fără cadouri nu va exista acea energie de prosperitate şi fericire în casă. Nu trebuie să vă gândiţi la cadouri scumpe, pot fi simbolice, dar cu multă semnificaţie pentru membrii familiei.

Împachetaţi cadourile în funcţie de persoanele care le vor primi: Tatăl/ bărbatul – hârtie aurie; Mama/ femeia – hârtie roşie sau mov; Copii – hârtie argintie, mov, roşie sau verde; Bunici – hârtie aurie, mov sau verde; Persoane care se recuperează după boală: hârtie verde cu imagini pentru potenţarea sănătăţii şi longevităţii: brad, cerbi, broască ţestoasă, cocori, simbolul Wu Lou etc); Prieteni, colegi, vecini, parteneri de afaceri – hârtie roşie.

Cadourile cu semnificaţie/ simbolism pot avea un impact favorabil şi auspicios:

  • bijuterii din aur/ argint – atenţie la ce simbol alegeţi;
  • cadouri pentru casă (vază, tablou, decoraţiuni, accesorii etc) sau poate să fie un lucru de care să beneficieze toţi membrii familie – poate un joc – orice poate aduce aduce energii favorabile în casă, este de bun augur;
  • portocalele, de asemenea, pot fi un cadou special, mai ales dacă sunt împachetate deosebit. În tradiţia asiatică, portocalele reprezintă prosperitate, abundenţa materială, aur. De aceea poate să fie un cadou foarte frumos şi pentru colegi, parteneri de afaceri, vecini, clienţi, angajaţi etc.
  • un cadou inedit, dar special poate să reprezinte şi o analiză Paht Chee (diagrama personală) – mai ales dacă ştiţi că persoana în cauză îşi doreşte un astfel de cadou. Mai poate să fie analiză de compatibilitate, calcularea unei zile favorabile (poate chiar pentru nuntă – cadou special pentru cupluri) sau chiar analiza Feng Shui a casei.

 

 

Vă dorim un Crăciun fericit şi un An Nou cu multe împliniri, dar mai ales cu sănătate!

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

 

14.12.2021

Sursă foto: Unsplash

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp