Horoscop luna AUGUST 2022

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Acest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!

Luna solară care debutează în data de 8 august 2022 şi se va încheia în data de 7 septembrie 2022 este lună de MAIMUŢĂ sub patronajul elementului pământ yang. În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Dublarea stelei anuale 5 poate predispune în această lună spre pierderi financiare, mici accidentări și risc de îmbolnăvire (poate aduce chiar şi pierderi de vieți omenești). Pentru a ţine sub control şi chiar a suprima aceste energii total nefavorabile, este recomandat să amplasaţi în centrul casei/ spaţiului de lucru, Pagoda celor 5 elemente. O lună foarte nefavorabilă pentru întreaga familie. Evitați să petreceți prea mult timp în acest sector și păstrați linişte pe tot parcursul acestei luni. Este luna în care toate stelele anuale se dublează, prin urmare cele mai afectate sectoare în următoarea perioadă sunt: Centrul casei/ spaţiului de lucru, Sud-Vest, Vest şi Est. Există predispoziţie spre conflicte armate în parte de Vest a ţării sau a continentului, dar se pot realiza şi anumite alianţe între Est şi Vest, deoarece aceste două sectoare formează împreună o combinaţie foarte auspicioasă, suma 10. Bărbaţii, dar şi persoanele cu funcţie înaltă sunt foarte bine aspectaţi în această lună!

Luna august reprezintă în calendarul Asiatic, prima lună de toamnă. Așa cum am prezentat în ghidul nostru anual, lunile de toamnă (august, septembrie și octombrie) sunt dominate de elementul pământ și metal. Acest lucru arată că există predispoziție de destabilizare pe toate planurile, dar în același timp pot să fie luni productive care aduc idei noi, logice și promovează acțiuni raționale.  Apar soluții care pot să salveze situații disperate sau parteneriate aflate în dificultate. Creativitatea este la cote înalte, de aceea este favorabilă susținerea oricărei idei, chiar mai nonconformistă.

Luna august aduce o dublare a energiilor anuale pe fondul relației conflictuale  între zodia anuală (Tigru) și zodia  lunară (Maimuță) și mai mult decât atât, este și luna Fantomelor Înfometate. Astfel că atât energiile stelei centrale cât și excesul de element pământ predispun la situații ciudate cu multe obstacole, accidentări, violenţe. Nu uitați faptul că în această lună axa Est – Centru – Vest este foarte afectată, energiile stelelor anuale nefavorabile fiind dublate. Certurile, discuțiile în contradictoriu pot să degenereze foarte ușor în violență verbală și chiar fizică, astfel că negocierile sau diferite înțelegeri pot fi afectate destul de grav. Pot să apară destabilizari ale elementului pământ manifestate prin alunecări de teren și chiar mișcări tectonice. De asemenea este recomandat să se aibă în vedere o grijă mai mare legată de sănătate pentru că din cauza acestui exces de element pământ pot să se producă afectări ale stării de sănătate destul de serioase. Atenție la dieta alimentară, mai ales în aceste zile cu temperaturi ridicate. Acest fapt  poate să predispună la toxiinfecții alimentare sau alte probleme de natură digestivă. Atenție deosebită este necesară pentru femeile însărcinate și pentru persoanele în vârstă și bolnave. În această lună este de preferat evitarea petrecerii timpului în centrul casei sau al spațiului de lucru.

Luna solară debutează într-o zi de zodie Șarpe, fapt care aduce o triplă penalizare, de aceea zilele de 8 aug, 20 aug și 1 sept, necesită o atenție deosebită și mult calm. Această “triplă penalizare” poate să afecteze pe oricine, dar mai ales sunt afectați cei din zodia Maimuță, Șarpe și Tigru. De asemenea zilele de 11 aug, 17 aug, 23 aug, 29 aug și 4 sept pot să predispună spre blocaje, ghinioane sau chiar probleme de sănătate. Nu uitați de intervalele orare  10 – 12 și 16 – 18 ( ore de vară) când de asemenea este recomandată atenție la activitățile în desfășurare (întâlniri de afaceri, negocieri importante, interviuri, operații etc).

Atenţie!!! Ieri a început Luna Fantomelor înfometate, care va ţine până în data de 26 august 2022! Vă recomandăm să citiţi articolele noastre despre această lună pe site-ul nostru, www.amdaebak.ro.

 

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile:  5, 7, 8, 10, 11, 12, 17, 21, 27, 30  august 2022 – în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna AUGUST 2022.

AICI găsiţi informaţiile despre atenţionări zile luna solară AUGUST 2022.

 

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

 

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în AUGUST 2022 sunt: Luna Nouă – 28.7.2022, ora 19:55 (ora României); Luna Plină: 12.8.2022, ora 03:36 (ora României).

 

Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru

În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birouri sau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat/activat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.

 

Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Dublarea stelei anuale 5 poate predispune în această lună spre pierderi financiare, mici accidentări și risc de îmbolnăvire (poate aduce chiar şi pierderi de vieți omenești). Pentru a ţine sub control şi chiar a suprima aceste energii total nefavorabile, este recomandat să amplasaţi în centrul casei/ spaţiului de lucru, Pagoda celor 5 elemente. O lună foarte nefavorabilă pentru întreaga familie. Evitați să petreceți prea mult timp în acest sector și păstrați linişte pe tot parcursul acestei luni.

Sectorul de Nord – carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes. Steaua Victoriei se dublează în această lună, aducând multe oportunități în toate domeniile! Este o perioadă excelentă în domeniul academic, activităţi creative, dar şi cercetare. Victoria poate fi obţinută cu ușurință; potenţează avantajul competitiv și oferă spiritul de luptă necesar pentru a depăși posibilele obstacole. Cei care locuiesc în case cu direcţia de orientare spre Nord beneficiază de oportunităţi de promovare în carieră.

Sectorul de Nord-Est – învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. Acesta este cel mai norocos sector în această lună, deoarece steaua anuală a prosperităţii se dublează. Rezidenţii acestui sector, dar şi persoanele care locuiesc în case cu direcţia de orientare pe Nord-Est pot beneficia în această lună de foarte multe oportunităţi în plan financiar. Cu cât petreceţi mai mult timp în Nord-Est luna aceasta, cu atât mai bine. Activați cu lumini, sunete și socializare!

Sectorul de Est – sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. O lună stresantă pentru rezidenţii acestui sector, deoarece în această lună se dublează steaua anuală cu energie de ceartă şi conflicte. O mare parte din stres vine sub formă de bârfe și zvonuri, aspect ce poate provoca foarte multe probleme în relaţii. De asemenea se realizează un exces de element lemn ceea ce înseamnă că puteţi fi predispuşi spre depresie. Pentru a ţine sub control această energie total nefavorabilă, este recomandat să amplasaţi un bol cu mere roşii în sectorul de Est al livingului. Evitaţi de asemenea, pe cât posibil să folosiţi acest sector al casei! Păstrați această zonă liniștită.

Sectorul de Sud-Est – prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O lună excelentă, în care steaua anuală se dublează, ceea ce înseamnă foarte multă creativitate, dragoste şi succes academic pentru rezidenţii acestui sector, dar şi pentru persoanele care locuiesc în case cu direcţia de orientare pe Sud-Est. Această lună este foarte favorabilă pentru persoanele care au de susţinut examene, interviuri, prezentări, dar şi pentru cei care îşi doresc o relaţie stabilă.

Sectorul de Sud – faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Steaua anuală se dublează în această lună, ceea ce înseamnă că sunt avantajaţi rezidenţii acestui sector, dar şi cei care locuiesc în case cu direcţia de orientare pe Sud. Este o lună foarte favorabilă pentru a face investiţii sau a juca la bursă. Cu toate acestea este recomandat să adoptaţi un ritm mai lent pentru că luna aceasta vă va da un impuls să vă mişcaţi foarte repede şi chiar să fiţi prea activi. Este favorabil să încetiniţi lucrurile dacă observaţi că totul merge prea repede. Mai mult, există un exces de element foc, ceea ce poate predispune la accidente cauzate de incendiu. Evitați luminile puternice, lumânările sau orice altceva care poate potenţa elementul foc în această zonă, mai ales dacă aveţi bucătăria în sectorul de Sud. De asemenea atenţie pentru persoanele cu probleme cardiace! Pentru a echilibra elementele, amplasaţi o bilă de cristal.

Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Acest sector este grav afectat de dublarea stelei 2 a bolii, în această lună. Combinația de stele din acest sector poate să predispună spre o creștere a îmbolnăvirilor, afectându-i în special pe cei care locuiesc în case cu direcţia de orientare pe Sud-Vest. Vârstnicii sau persoanele vulnerabile sunt sfătuite să nu doarmă în sectorul de Sud-Vest, dacă dormitorul se află în acest sector; dacă nu există altă variantă, atunci este recomandat să amplasaţi simboluri pentru protecţia sănătăţii. Nu petreceți prea mult timp în acest sector și evitați să luminați această parte a casei prea mult.

Sectorul de Vest – descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Este cu atât mai periculos în această lună, cu cât steaua anuală 7 este dublată acum. Acest aspect poate predispune spre foarte multe conflicte care pot degenera, care pot să devină violente. Această energie afectează rezidenţii acestui sector, de aceea este recomandat ca în această lună să nu vă încredeţi în oricine, să evitaţi investiţiile financiare şi să fiţi foarte atenţi atât la securitatea personală, cât şi cea a casei/ firmei. Aveți grijă atunci când lucrați cu obiecte metalice în acest sector! Amplasarea reprezentării rinocerului şi elefantului albastru este remediul indicat pentru acest sector în această lună. Atenţie totuşi la excesul de element metal ce se realizează – risc de accidentare cu obiecte ascuţite!

Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. O lună foarte favorabilă pentru rezidenţii acestui sector, mai ales în plan financiar şi noroc în găsirea unui mentor sau a unei persoane foarte influente care să vă ajute la momentul potrivit. Mai mult, beneficiază de aceste energii chiar şi cei care locuiesc în case cu direcţia de orientare pe Nord-Vest. Dacă vă confruntați cu obstacole în această lună, persoana potrivită va apărea pentru a vă ghida. Un sector care să fie bine activat luna aceasta! Atenţie totuşi la excesul de element metal ce se realizează – risc de accidentare cu obiecte ascuţite!

 

Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti

 

În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.

 

ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Este cu atât mai favorabil, cu cât această energie lunară este multiplicată de cea anuală. Acest lucru poate aduce foarte multe oportunităţi atât în planul profesional cât şi personal. De asemenea puteţi avea parte de noi începuturi, transformări şi victorii. Profitaţi la maxim de aceste energii pentru a pune bazele unui viitor luminos şi prosper. Este cu atât mai favorabil cu cât în această lună se dublează energia stelei anuale 1, deci sunteţi sfătuiţi să profitaţi la maxime de beneficitatea acestei luni şi să nu irosiţi nicio oportunitate. Atenţie – lună de aliat, zodia Maimuţă! La locul de muncă aveţi parte de o lună fabuloasă din punct de vedere profesional. Este foarte posibil să vi se propună funcţia de lider a unei echipe, o promovare, mărire de salariu sau chiar o schimbare de carieră. Cei care au deja o funcţie de conducere sunt foarte avantajaţi şi au şansa acum să inspire şi alţi colegi să-şi propună obiective măreţe. Cei care au propria afacere pot avea acum parte de colaborări auspicioase, proiecte noi, investiţii financiare, semnări de contracte etc. Este o perioadă foarte favorabilă pentru comunicare, conferinţe, cursuri, traininguri pentru a vă forma o echipă de elită care să vă ajute să găsiţi soluţiile la probleme cu care v-aţi confruntat în ultimul timp. Planul sentimental este foarte bine aspectat, atât pentru cei singuri, cât şi pentru cei într-un cuplu stabil. Aceştia din urmă sunt sfătuiţi să petreacă mai mult timp de calitate împreună cu partenerul pentru a recupera din timpul pierdut în ultimele luni când comunicarea a fost mai dificilă. Cei singuri, dar care sunt deja interesaţi de o persoană anume, sunt încurajaţi să facă primul pas şi să-şi exprime deschis sentimentele.

BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Această energie vă poate aduce foarte multe oportunităţi, mai ales în plan financiar. De aceea vă este recomandat să profitaţi la maxim de tot ce vă poate oferi această lună – posibile cadouri, moşterniri, câştiguri financiare, creşterea profitului, mărirea salariului etc. Este cu atât mai favorabil, cu cât luna aceasta se dublează energia stelei anuale 8 – deci prosperitatea va fi pe lista priorităţilor pentru voi. Nu vorbim doar despre aspectul financiar, ci şi de împlinire sufletească şi mai ales sănătate. Pentru a menţine un echilibru în plan spiritual, sunteţi sfătuiţi să vă implicaţi şi în acte de caritate, donaţii şi voluntariate. La locul de muncă aveţi toate şansele în această lună să străluciţi şi să vă puneţi în valoare talentele. Veţi fi observat de persoanele potrivite deoarece ştiţi cum să vă faceţi văzuţi şi plăcuţi de toată lumea. Sunteţi de asemenea foarte carismatici şi reuşiţi să obţineţi un avantaj considerabil în faţa competitorilor. Cei care au propria afaceri pot face acum nişte investiţii financiare mai riscante, deoarece sunt susţinuţi de energia dublată a stelei 8. Acum este de asemenea momentul să înceapă proiecte mai îndrăzneţe, să ia decizii curajoase şi să dezvolte produse sau servicii noi care să le aducă satisfacţie din punct de vedere financiar. Tot ce are legătură cu media – marketing, publicitate, lansări, comunicare vă va avantaja foarte mult. Planul sentimental trece pe primul loc în această lună, deoarece doriţi să vă reconectaţi cu partenerul sau chiar cu familia. Aveţi nevoie de persoanele dragi cu care să împărtăşiţi succesul din carieră sau afaceri. Cei singuri, dar care sunt deja interesaţi de o persoană anume, sunt încurajaţi să facă primul pas şi să-şi exprime deschis sentimentele. 

TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Această energie vă poate aduce foarte multe oportunităţi, mai ales în plan financiar. De aceea vă este recomandat să profitaţi la maxim de tot ce vă poate oferi această lună – posibile cadouri, moşterniri, câştiguri financiare, creşterea profitului, mărirea salariului etc. Este cu atât mai favorabil, cu cât luna aceasta se dublează energia stelei anuale 8 – deci prosperitatea va fi pe lista priorităţilor pentru voi. Nu vorbim doar despre aspectul financiar, ci şi de împlinire sufletească şi mai ales sănătate. Pentru a menţine un echilibru în plan spiritual, sunteţi sfătuiţi să vă implicaţi şi în acte de caritate, donaţii şi voluntariate. Atenţie – lună de zodie conflictuală, zodia Maimuţă! La locul de muncă aveţi foarte multă energie şi nu vă deranjează să vă asumaţi mai multe responsabilităţi sau chiar proiecte noi. Depinde de voi cum veţi profita de şansele care pot să apară pe parcursul acestei luni. Este foarte posibil ca această lună să aducă o promovare, creşterea a salariului sau chiar să fiţi desemnaţi într-o funcţie de conducere. Gândiţi-vă la un mod prin care să vă transformaţi duşmanii în aliaţi! Cei care au propria afacere se bucură de o reputaţie foarte bună în domeniul în care activează. Este de asemenea o lună foarte bună pentru investiţii financiare, colaborări noi, lansare de produse şi servicii noi, semnare de contracte etc. Veţi vedea în curând roadele muncii voastre, doar trebuie să fiţi perseverenţi şi încrezători în abilităţile voastre de lider. Planul sentimental trece pe primul loc în această lună, deoarece doriţi să vă reconectaţi cu partenerul sau chiar cu familia. Aveţi nevoie de persoanele dragi cu care să împărtăşiţi succesul din carieră sau afaceri. Cei singuri, dar care sunt deja interesaţi de o persoană anume, sunt încurajaţi să facă primul pas şi să-şi exprime deschis sentimentele.

IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Aveţi nevoie de foarte multă răbdare în următoarea perioadă. Nu vă lăsaţi provocaţi şi încercaţi să vă menţineţi cât se poate de calmi pentru a găsi soluţia cea mai bună. Din păcate există predispoziţii spre probleme cu legea, de aceea vă este recomandat să vă verificaţi toate actele, să vedeţi dacă datoriile sunt plătite etc. Persoanele cele mai predispuse spre probleme sunt cele aflate în domeniul politicii sau care au propria afacere – atenţie foarte mare cum comunicaţi. Din păcate, trebuie să fiţi şi mai atenţi luna aceasta deoarece se dublează energia stelei anuale 3! Încercaţi să nu vă înfuriaţi şi să aşteptaţi să vă calmaţi pentru a spune ceva. La locul de muncă s-ar putea să vă confruntaţi cu o perioadă destul de tensionată. Există predispoziţie spre ceartă din lucruri banale, de aceea există riscul să vă transformaţi aliaţii în duşmani. Este recomandat să evitaţi pe cât posibil interacţiunile care nu sunt necesare şi să vă concentraţi pe ceea ce aveţi de făcut. Lucrul în echipă nu vă este favorabil în următoarea perioadă pentru că riscaţi să spuneţi ce nu trebuie. De asemenea sunteţi sfătuiţi să nu vă implicaţi în bârfe şi zvonuri pentru că vă riscaţi reputaţia. Cei care au propria afacere trebuie să aibă în vedere luna aceasta verificarea actelor, permiselor, plata taxelor la zi pentru că există riscul să aibă probleme legale. Evitaţi pe cât posibil semnarea de contracte, investiţiile financiare şi încercaţi să delegaţi din responsabilităţi unei persoane de încredere pentru ca voi să vă ocupaţi de partea legală a afacerii. Planul sentimental este destul de afectat în această lună! Evitaţi pe cât posibil discuţiile sensibile cu partenerul pentru că există riscul să începeţi un conflict care poate degenera. Cei singuri sunt sfătuiţi să se gândească de două ori înainte de a spune ceva ce poate răni un potenţial partener.

DRAGON – 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Vă bucuraţi de o perioadă foarte creativă, cu multe oportunităţi sentimentale, dar şi predispoziţie spre tentaţii. Concentraţi-vă în această perioadă pe lucruri care să vă aducă bucurie şi să vă ajute în dezvoltarea personală, cum ar fi: învăţarea unui limbi străine, dobândirea unei abilităţi profesionale noi, participarea la un training sau conferinţă etc. Sunteţi mai curioşi în această perioadă! Dublarea energiei stelei anuale 4, vă va face şi mai doritori să socializaţi şi să învăţaţi lucruri noi, însă atenţie pentru nativii Dragon implicaţi într-o relaţie stabilă – pot să apară ispite. Atenţie – lună de aliat, zodia Maimuţă! La locul de muncă sunteţi foarte carismatici, plini de energie şi reuşiţi să atrageţi de partea voastră aliaţi (este foarte posibil ca o parte din „duşmani” să vă devină aliaţi acum). De asemenea sunteţi creativi de aceea veţi şti cum să puneţi în mişcare anumite proiecte, mai ales dacă veţi lua iniţiativa. Sunteţi un lider foarte bine pregătit, de aceea lucrul în echipă vă avantajează! Atenţie însă la flirturile de la locul de muncă – este de preferat să le evitaţi pentru a vă menţine reputaţia intactă. Cei care au propria afacere sunt sfătuiţi să socializeze cât mai mult, să organizeze sau să participe la diverse evenimente sociale pentru a cunoaşte persoane noi. Relaţiile/ parteneriatele vor juca un rol important pentru dezvoltarea afacerii voastre, deci fiţi deschişi la propuneri şi idei noi. Sunt favorizate în această lună angajările, trainingurile, conferinţele şi realizarea unei echipe foarte bine pregătită. Planul sentimental este foarte bine aspectat în această lună, mai ales pentru cei singuri care au acum şansa să întâlnească o persoană care să le schimbe toate planurile. Sunt sfătuiţi să fie încrezători şi deschişi în a arăta ce simt. Pentru cei care sunt într-o relaţie stabilă este o lună cu foarte multe tentaţii, ispite şi predispoziţie spre infidelitate – deci mare atenţie!

ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Vă bucuraţi de o perioadă foarte creativă, cu multe oportunităţi sentimentale, dar şi predispoziţie spre tentaţii. Concentraţi-vă în această perioadă pe lucruri care să vă aducă bucurie şi să vă ajute în dezvoltarea personală, cum ar fi: învăţarea unui limbi străine, dobândirea unei abilităţi profesionale noi, participarea la un training sau conferinţă etc. Sunteţi mai curioşi în această perioadă! Dublarea energiei stelei anuale 4, vă va face şi mai doritori să socializaţi şi să învăţaţi lucruri noi, însă atenţie pentru nativii Şarpe implicaţi într-o relaţie stabilă – pot să apară ispite. Atenţie – lună de prieten secret, zodia Maimuţă! La locul de muncă urmează o perioadă cu multe propuneri profesionale, de aceea aveţi nevoie de aliaţi în jurul vostru. Nu trebuie să vă faceţi foarte multe griji, deoarece beneficiaţi de sprijinul colegilor şi superiorilor pentru a putea face ce vă doriţi – să vă atingeţi obiectivele. Nu renunţaţi la ceea ce v-aţi propus indiferent de cât de încet se desfăşoară lucrurile. Aveţi încredere în abilităţile voastre profesionale şi acţionaţi. Cei care au propria afacere sunt sfătuiţi să socializeze cât mai mult, să organizeze sau să participe la diverse evenimente sociale pentru a cunoaşte persoane noi. Relaţiile/ parteneriatele vor juca un rol important pentru dezvoltarea afacerii voastre, deci fiţi deschişi la propuneri şi idei noi. Sunt favorizate în această lună angajările, trainingurile, conferinţele şi realizarea unei echipe foarte bine pregătită. Aveţi nevoie de o astfel de echipă pentru a face faţă unor situaţii mai dificile care pot să apară sau a unor clienţi mai dificili. Planul sentimental este foarte bine aspectat în această lună, mai ales pentru cei singuri care au acum şansa să întâlnească o persoană care să le schimbe toate planurile. Sunt sfătuiţi să fie încrezători şi deschişi în a arăta ce simt. Pentru cei care sunt într-o relaţie stabilă este o lună cu foarte multe tentaţii, ispite şi predispoziţie spre infidelitate – deci mare atenţie!

CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Luna aceasta se dublează energia stelei anuale 9, ceea ce înseamnă că apar foarte multe oportunităţi, atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. De asemenea este o perioadă în care vă bucuraţi de foarte multă popularitate, carismă şi atenţie din partea celor din jur. Fiţi foarte atenţi în următoarea perioadă, deoarece deciziile pe care le veţi lua vă va influenţa viitorul, de aceea aveţi încredere în propria intuiţie şi nu vă lăsaţi decurajaţi de opiniile celorlalţi. La locul de muncă este o lună foarte productivă, cu multă energie şi cu performanţe de top. Succesul poate să vină foarte uşor pentru voi, deoarece sunteţi foarte creativi, comunicaţi uşor şi nu vă este teamă de necunoscut. Reuşiţi să câştigaţi respectul şi admiraţia colegilor/superiorilor, aspect ce vă va ajuta în viitorul apropiat. Cei care au propria afacere au parte de o lună fabuloasă, în care pot culege roadele de luna trecută, mai ales cei care au fost suficient de curajoşi să-şi asume anumite riscuri. Puteţi da curs acum unor idei sau proiecte interesante şi importante pentru afacerea voastră. Este de asemenea o perioadă foarte bună pentru socializare, deci nu refuzaţi invitaţiile la diverse evenimente sociale unde puteţi întâlni potenţiali clienţi sau chiar un partener de afaceri. Planul sentimental este foarte bine aspectat, în special pentru cei singuri care au parte de foarte multă atenţie şi de admiratori care vor să-i cucerească. Faceţi ce simţiţi! Atenţionarea vine pentru cei într-un cuplu stabil – există predispoziţie spre infidelitate.

OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Luna aceasta sunteţi predispuşi la accidentări, îmbolnăviri, de aceea este foarte important să vă ascultaţi corpul şi să acţionaţi imediat ce simţiţi că ceva nu este în regulă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos: mişcare, alimentaţie echilibrată, vitamine, somn calitativ, odihnă, activităţi relaxante. O altă recomandare ar fi să evitaţi în această lună locurile cu energie yin: spitalele, cimitirele, vizitarea persoanelor bolnave. Este cu atât mai periculoasă această lună, cu cât se dublează energia stelei 2 anuale – deci mare atenţie la planul sănătăţii şi ascultaţi-vă corpul. La locul de muncă vă confruntaţi cu o lună destul de dificilă pentru că trebuie să faceţi faţă la diferite proiecte sau termene limită. Lucrul în echipă vă poate ajuta foarte mult să mai delegaţi din responsabilităţi şi să nu ajungeţi la o epuizare totală. Aveţi nevoie de aliaţi la job, deci mare atenţie la modul în care comunicaţi cu cei din jur, dar şi cu superiorii. Cei care au propria afacere au parte de o lună ocupată, haotică, prin urmare vor avea nevoie de foarte multă energie pentru a face faţă. Recomandarea principală este să delegaţi din responsabilităţi unei persoane de încredere din firmă şi să lăsaţi echipa să se ocupe de o parte din proiecte. De asemenea sunteţi sfătuiţi să evitaţi semnarea de contracte, investiţiile financiare, parteneriatele noi şi luarea de decizii. Dacă puteţi să mergeţi într-o mini-vacanţă, acum este momentul să vă reîncărcaţi bateriile. Planul sentimental nu reprezintă principala prioritate pentru nativii Oaie singuri, aceştia vor pune sănătatea pe primul loc. Cei într-un cuplu stabil se vor bucura de sprijinul şi compania partenerului/ familiei – acest aspect îi va face să treacă mai uşor peste această lună cu provocări în planul sănătăţii.

MAIMUŢĂ – 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Luna aceasta sunteţi predispuşi la accidentări, îmbolnăviri, de aceea este foarte important să vă ascultaţi corpul şi să acţionaţi imediat ce simţiţi că ceva nu este în regulă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos: mişcare, alimentaţie echilibrată, vitamine, somn calitativ, odihnă, activităţi relaxante. O altă recomandare ar fi să evitaţi în această lună locurile cu energie yin: spitalele, cimitirele, vizitarea persoanelor bolnave. Este cu atât mai periculoasă această lună, cu cât se dublează energia stelei 2 anuale – deci mare atenţie la planul sănătăţii şi ascultaţi-vă corpul. Atenţie mai ales nativilor Maimuţă de 90 ani – aceştia sunt cei mai predispuşi spre îmbolnăviri, accidentări. Vestea bună este că beneficiaţi de prosperitate şi relaţii auspicioase. La locul de muncă s-ar putea să vă stresaţi din simplul motiv că nu reuşiţi să vă concentraţi în a prezenta idei noi superiorilor. Acest aspect vă dă o stare de agitaţie pentru că simţiţi că sunteţi în dezavantaj şi că alţi colegi vă pot depăşi. Nu trebuie să vă îngrijoraţi pentru că este vorba doar despre câteva săptămâni, veţi recupera. Profitaţi acum să vă odihniţi, să lucraţi mai mult în echipă şi să atrageţi de partea voastră aliaţi. Cei care au propria afacere se pot considera mulţumiţi din punct de vedere financiar, deoarece vânzările par să meargă foarte bine, chiar şi în aceste luni de vară. Acum este momentul să luaţi în calcul diferite alianţe strategice pentru a vă atinge obiectivele propuse pentru acest an. Evitaţi totuşi în această lună semnarea de contracte şi încercaţi să aflaţi mai multe informaţii despre potenţialii parteneri de afaceri. Planul sentimental este foarte bine aspectat atât pentru cei singuri, cât si pentru cei într-un cuplu stabil. Aveţi parte de o lună armonioasă, cu multe oportunităţi pentru a vă exprima sau arăta iubirea faţă de o persoană dragă. Fiţi deschişi şi sinceri!

COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Planul financiar poate să fie foarte afectat în această lună, de aceea sunteţi sfătuiţi să evitaţi cheltuielile inutile, investiţiile financiare, jocurile de noroc etc. De asemenea vă este recomandat să nu vă încredeţi în persoane pe care de abia le-aţi cunoscut, riscaţi să fiţi înşelaţi. Nu vă întoarceţi noaptea târziu acasă, mai ales pe străzi lăturalnice şi prost luminate – pericol să fiţi atacaţi şi furaţi. De asemenea securitatea casei trebuie să se regăsească pe lista priorităţilor în următoarea perioadă – verificaţi dacă aţi închis uşa, ferestrele (pentru cei care stau la casă) etc. Din păcate luna aceasta se dublează energia stelei anuale 7, deci acordaţi foarte mare atenţie siguranţei personale, dar şi a bunurilor materiale. Atenţie pentru că există un exces de element metal, ceea ce poate predispune spre accidentări cu obiecte ascuţite sau chiar accidente de maşină. La locul de muncă vă puteţi confrunta în această lună cu persoane care să se transforme în competitori şi să încerce să vă saboteze. De aceea vă este recomandat să nu divulgaţi informaţii personale la job pentru a nu fi folosite ulterior împotriva voastră. Mai mult, încercaţi să vă ţineţi departe de bârfe şi zvonuri şi concentraţi-vă pe ceea ce aveţi de făcut. Cei care au propria afacere vor avea parte de o lună destul de dificilă în planul relaţiilor: cu angajaţii, clienţii sau partenerii de afaceri (dacă există). Este foarte posibil să aflaţi că cineva din interior în care aveaţi foarte mare încredere v-a trădat sau încearcă acum să vă saboteze. Fiţi foarte atenţi cum acţionaţi! Evitaţi pe cât posibil semnarea de contracte, lansările de produse şi servicii, investiţiile financiare sau parteneriatele noi. Din păcate planul sentimental este destul de prost aspectat în această lună, mai ales pentru cei singuri care pot întâlni persoane cu intenţii îndoielnice – atenţie foarte mare cu cine ieşiţi la întâlniri! Cei într-un cuplu stabil sunt sfătuiţi să petreacă timp de calitate cu partenerul – atenţie pentru că există predispoziţie spre infidelitate.

CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Acest aspect reprezintă faptul că pot să apară în viaţa voastră persoane importante care să joace un rol semnificativ atât în carieră, cât şi în viaţa personală. Ascultaţi-vă intuiţia, mai ales atunci când aveţi de luat decizii foarte importante. Este cu atât mai favorabil, cu cât în această lună se dublează energia stelei anuale 6, ceea ce înseamnă şi mai multe oportunităţi pentru a întâlni o persoană care să vă devină mentor. Atenţie pentru că există un exces de element metal, ceea ce poate predispune spre accidentări cu obiecte ascuţite sau chiar accidente de maşină. La locul de muncă veţi avea parte de o lună auspicioasă, cu multe şanse, dar şi ajutor din partea colegilor, a superiorilor sau a unei persoane cu o funcţie foarte importantă. Nu ezitaţi să vă puneţi în valoare cu ajutorul abilităţilor voastre profesionale pentru acum este şansa voastră să străluciţi şi să vă faceţi remarcaţi. Tot ce faceţi acum va avea o influenţă pozitivă asupra carierei voastre în viitorul apropiat. Cei care au propria afacere se simt foarte norocoşi pentru că este foarte posibil să întâlnească exact persoana de care aveau nevoie pentru a începe un proiect sau pentru a face o lansare de produse şi servicii noi. Sunt favorizate semnările de contracte, parteneriatele noi, investiţiile financiare, angajările, conferinţele etc. Poate să fie o lună foarte bună pentru a vă asuma anumire riscuri. Fiţi curajoşi şi nu vă speriaţi de aspecte care pot să vă ia prin surprindere. Norocul este de partea voastră în această lună. Planul sentimental este foarte bine aspectat în această lună, atât pentru cei singuri, cât şi pentru cei într-un cuplu stabil. Este o perioadă auspicioasă pentru căsătorii, logodne, mutat împreună, începerea unei relaţii, conceperea unui copil etc.

MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Acest aspect reprezintă faptul că pot să apară în viaţa voastră persoane importante care să joace un rol semnificativ atât în carieră, cât şi în viaţa personală. Ascultaţi-vă intuiţia, mai ales atunci când aveţi de luat decizii foarte importante. Este cu atât mai favorabil, cu cât în această lună se dublează energia stelei anuale 6, ceea ce înseamnă şi mai multe oportunităţi pentru a întâlni o persoană care să vă devină mentor. Atenţie pentru că există un exces de element metal, ceea ce poate predispune spre accidentări cu obiecte ascuţite sau chiar accidente de maşină. La locul de muncă vă aşteaptă o perioadă plină cu oportunităţi, însă acel exces de element metal vă poate face încăpăţânaţi şi uneori chiar aroganţi. Încercaţi să vă puneţi într-o lumină bună pentru a atrage atenţia persoanelor potrivite care vă vor ajuta în drumul vostru profesional. Cei care au propria afacere vor avea şansa acum să-şi construiască o echipă de elită în cadrul firmei şi îşi vor pune în valoare abilităţile de lider. Acum este momentul potrivit pentru a face recrutări, pentru a organiza traininguri, conferinţe, seminarii etc. Sunt favorizate semnările de contracte, parteneriatele noi, investiţiile financiare şi deciziile importante. Fiţi curajoşi şi asumaţi-vă riscuri pentru că puteţi pune acum bazele unui proiect foarte important pentru afacerea voastră. Planul sentimental este foarte bine aspectat în această lună, atât pentru cei singuri, cât şi pentru cei într-un cuplu stabil. Este o perioadă auspicioasă pentru căsătorii, logodne, mutat împreună, începerea unei relaţii, conceperea unui copil etc. Atenţie însă pentru cei singuri, încercaţi să fiţi sinceri cu persoana cu care comunicaţi, nu vă jucaţi cu sentimentele!

 

 

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

 

 

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

 

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

30.7.2022

Sursă foto: WOFS

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp