Horoscop luna IUNIE 2022

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Acest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!

Luna solară care debutează în data de 6 iunie 2022 şi se va încheia în data de 6 iulie 2022 este lună de CAL sub patronajul elementului foc yang. În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. O lună care poate predispune cu preponderenţă spre trădări, fie acestea în afaceri, fie în viaţa personală. De aceea este recomandat să acordăm mai multă atenţie cui împărtăşim secretele, planurile şi gândurile noastre. Nu vă asumaţi riscuri financiare de niciun fel, nu vă încredeţi în oricine (mai ales persoane noi cunoscute), nu vă implicaţi în conflicte, zvonuri, bârfe şi mai ales nu lăsaţi o altă persoană să se ocupe de aspecte ce vă privesc în mod direct (acte, proiecte etc). Verificaţi tot de mai multe ori! De asemenea fiţi foarte atenţi cum conduceţi, unde vă parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale. Un alt aspect important este să evitaţi pe cât posibil să vă întoarceţi acasă noaptea târziu şi mai ales singuri. Combinaţia care se realizează între steaua anuală 5 şi steaua lunară 7 poate să predispună spre probleme de sănătate la nivelul gurii, toxinfecţii alimentare, dar şi probleme în relaţii din cauza bârfelor şi zvonurilor.

Având în vedere că atât zodia anului, Tigrul, cât şi zodia lunii, Calul, fac parte din triunghiul de alianţă al justiţiarilor, ne putem aştepta la o perioadă destul de conflictuală, cu multe răsturnări de situaţie, unele chiar duse la extremă. Această lună poate să predispună şi spre reacţii agresive, impulsive, justiţiare, mai ales dacă ţinem cont şi de energia stelei lunare 7. Fiind vorba despre anotimpul vară, care a început cu luna Mai, elementul foc este în exces, ceea ce înseamnă că poate să apară o schimbare pentru cei care se află la conducere şi au putere. Va fi o luptă acerbă pentru resurse pentru că ele lipsesc din chart–ul vizibil al anului. O atenționare pentru care maestra Lillian Too a insistat foarte mult în timpul conferinței, este pentru zonele predispuse incendiilor. Pentru că însăși vara are ca element reprezentativ focul, luna mai și iunie sunt patronate de zodii cu element foc, sunt multe momente în care pot să izbucnească, din senin, incendii puternice, de neoprit. De asemenea, mai ales în luna Iunie, este recomandată o atenție deosebită pentru sănătate și anume pentru aparatul cardiovascular. Există riscul unor îmbolnăviri și acutizări ale bolilor cardiace. Riscul de accidente vasculare cerebrale sau infarcturi miocardice este foarte mare. Este recomandat ca la orice semn de alterare a funcției cardiace să se apeleze urgent la un consult medical de specialitate. Folosirea elementului apă, sub orice reprezentare (ex: culoarea albastră) și evitarea folosirii culorii roșii (simbol al elementului foc) este un mod de a controla acest exces de element foc. Evitați călătoriile în zonele cu risc de incendii! De asemenea evitaţi pe cât posibil situaţiile stresante, care vă pot supăra şi care vă fac să vă înfuriaţi rapid!

!!!! Atenţie foarte mare la zilele de zodie CAL, TIGRU, CÂINE: 6, 10, 14, 18, 22, 26, 30 iunie şi 4 iulie, dar şi la zilele cu element foc.

 

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 2, 7, 9, 10, 12, 13, 14, 23, 29 iunie 2022 – în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna IUNIE 2022.

AICI găsiţi informaţiile despre atenţionări zile luna solară IUNIE 2022.

 

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

 

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în IUNIE 2022 sunt: Luna Nouă – 30.5.2022, ora 13:30 (ora României); Luna Plină: 14.6.2022, ora 13:52 (ora României).

 

Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru

În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birouri sau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat/activat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.

 

Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. O lună care poate predispune cu preponderenţă spre trădări, fie acestea in afaceri, fie în viaţa personală. De aceea este recomandat să acordăm mai multă atenţie cui împărtăşim secretele, planurile şi gândurile noastre. Nu vă asumaţi riscuri financiare de niciun fel, nu vă încredeţi în oricine (mai ales persoane noi cunoscute), nu vă implicaţi în conflicte, zvonuri, bârfe şi mai ales nu lăsaţi o altă persoană să se ocupe de aspecte ce vă privesc în mod direct (acte, proiecte etc). Verificaţi tot de mai multe ori! De asemenea fiţi foarte atenţi cum conduceţi, unde vă parcaţi maşina şi unde vă lăsaţi bunurile personale. Un alt aspect important este să evitaţi pe cât posibil să vă întoarceţi acasă noaptea târziu şi mai ales singuri. Combinaţia care se realizează între steaua anuală 5 şi steaua lunară 7 poate sa predispună spre probleme de sănătate la nivelul gurii, toxinfecţii alimentare, dar şi probleme în relaţii din cauza bârfelor şi zvonurilor.

Sectorul de Nord – carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Combinaţia care se realizează între steaua anuală 1 şi steaua lunară 3 poate să predispună spre foarte multe neînţelegeri, conflicte, bârfe şi zvonuri (mai ales la locul de muncă), dar şi probleme cu legea. Atenţie mai ales celor care sunt implicaţi în procese, pot să apară obstacole, întârzieri sau chiar surprize neplăcute. Puteţi amplasa în acest sector un bol cu mere roşii pentru a ţine sub control aceste energii nefavorabile.

Sectorul de Nord-Est – învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes. O lună extrem de favorabilă pentru rezidenţii acestui sector, mai ales în plan profesional, posibilităţi pentru promovare. Combinaţia care se realizează între steaua anuală 8 şi steaua lunară 1 poate să aducă foarte multe oportunităţi în plan financiar. Pentru a putea potenţa această energie, este recomandat să vă folosiţi de orice reprezentare a stringului de putere 1-6-8. Atenţie însă pentru că această combinaţie poate să predispună şi spre mici neînţelegeri între fraţi, prieteni chiar şi parteneri de afaceri.

Sectorul de Est – sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Din păcate nu este o lună deloc favorabilă pentru rezidenţii acestui sector. Există predispoziţie spre pierderi masive financiare, îmbolnăviri (mai ales dacă aveţi bucătăria în acest sector), obstacole în afaceri. Toate acestea pot fi cauzate de combinaţia dintre steaua anuală 3 şi steaua lunară 5. Este o perioadă în care sunteţi sfătuiţi să staţi mai retraşi şi să nu începeţi nimic nou.

Sectorul de Sud-Est – prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Luna aceasta se realizează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 4 şi steaua lunară 6 – suma 10. Această combinaţia poate aduce cadouri şi veşti neaşteptate, creativitate, mentori, ajutor nesperat. Cu toate acestea poate să fie o lună periculoasă pentru femeile însărcinate, de aceea sunt sfătuite să evite să doarmă sau să petreacă prea mult timp în sectorul de Sud-Est al casei.

Sectorul de Sud – faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Din păcate este o lună foarte nefavorabilă pentru rezidenţii acestui sector. Este cu atât mai periculos, cu cât steaua anuală 9 multiplică steaua lunară 2. Deci planul sănătăţii trebuie să fie principala voastră prioritate în această lună. Odihniţi-vă mai mult, luaţi vitamine, mâncaţi sănătos, plimbaţi-vă în natură şi nu exageraţi cu antrenamentele fizice. Poate să fie o lună dificilă, mai ales pentru copii. Nu vă neglijaţi sănătatea!

Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. Este o lună care poate aduce foarte multă creativitate, mai ales pentru persoanele care activează în domenii cum ar fi jurnalismul, literatura etc. Scriitorii şi cercetătorii sunt cei mai avantajaţi în această lună. Cu toate acestea combinaţia dintre steaua anuală 2 şi steaua lunară 4 poate să predispună spre conflicte între soacră şi noră, deci atenţie mare la felul în care vă comunicaţi gândurile. De asemenea pot să apară mici probleme de sănătate!

Sectorul de Vest – descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Din păcate steaua lunară 9 nu face decât să multiplice steaua anuală 7. Combinaţia dintre aceste stele poate să aducă probleme de natură sexuală cauzate de persoane cu intenţii nu tocmai bune. Atenţie deci cu cine vă întâlniţi în această lună. De asemenea există pericol de incendii – atenţie mai ales dacă aveţi bucătăria în acest sector.

Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. O lună extrem de favorabilă pentru rezidenţii acestui sector, mai ales din punct de vedere financiar, dar şi al faimei şi reputaţiei. Pentru a putea potenţa această energie, este recomandat să vă folosiţi de orice reprezentare a stringului de putere 1-6-8. Combinaţia care se realizează între steaua anuală 6 şi steaua lunară 8 este cea mai favorabilă din Feng Shui deci este recomandat să profitaţi la maxim de beneficitatea acesteia.

 

 

Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti

 

În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.

 

 

ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Din păcate energiile acestei luni vă provoacă să reacţionaţi impulsiv, fără să vă gândiţi înainte să spuneţi ceva. Nu beneficiaţi nici de răbdare, ceea ce nu va face decât să complice lucrurile între voi şi persoanele din jurul vostru (indiferent de context: loc de muncă, afaceri, relaţii, şcoală etc). Atenţie – lună de zodie conflictuală, zodia Cal! La locul de muncă s-ar putea să vă confruntaţi cu situaţii conflictuale, de aceea vă este recomandat să fiţi mai retraşi şi să vă concentraţi doar pe ceea ce aveţi de făcut. Lucrul în echipă nu vă este favorabil în această lună pentru că s-ar putea să izbucnească certuri şi conflicte din senin şi să nu vă puteţi abţine în a da replica. Gândiţi-vă foarte bine înainte de a spune ceva pentru a nu regreta mai târziu, mai ales dacă este vorba despre relaţiile cu colegii şi superiorii. În afaceri sunteţi sfătuiţi să amânaţi semnarea de contracte, lansarea de produse şi servicii noi. Există predispoziţie spre un conflict grav cu partenerul de afaceri/ angajaţi sau clienţi, de aceea este recomandat să fiţi calmi şi să rezolvaţi conflictele în mod paşnic. Nu este o lună uşoară nici în plan sentimental, deoarece veţi avea tendinţa de a vă certa cu persoana iubită din orice. Amânaţi discuţiile delicate pentru a nu spune acum ceva ce să regretaţi mai târziu sau chiar să provocaţi acum o despărţire. Relaţiile sunt supuse unui test în următoarea perioadă, de aceea trebuie să acţionaţi cu mult calm şi diplomaţie.

BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie. În perioada următoare veți avea de luat decizii importante – nu ezitați și nu lăsați îndoiala să vă influențeze gândurile. Intuiția este cea care vă va ajuta să acționați la momentul potrivit. Tot ceea ce începeţi în perioada următoare va avea şanse mari de reuşită în viitorul apropiat. O lună care vă cere să fiţi încrezători şi îndrăzneţi! La locul de muncă veţi avea şansa în această lună să străluciţi şi să vă puneţi în valoare abilităţile profesionale. Veţi impresiona persoana potrivită astfel încât să fiţi luaţi în calcul pentru o promovare în viitorul apropiat sau chiar luna aceasta să vi se ofere o funcţie importantă. Lucrul în echipă vă avantajează foarte mult deoarece veţi arăta că sunteţi un lider eficient. Atenţie la cei din jur – succesul vostru poate să provoace foarte multe gelozii şi invidii. Transformaţi-vă duşmanii în aliaţi! În afaceri este o lună foarte favorabilă pentru a pune în mişcare anumite proiecte, planuri sau strategii de marketing. Nu amânaţi lansările sau evenimentele sociale deoarece acum este momentul să profitaţi de aceste energii şi să vă bucuraţi de faimă. În planul sentimental este o lună transformaţională, mai ales pentru cuplurile cu vechime. Acum este momentul în care vor vedea dacă această relaţie poate sau nu continua ca până acum. Tot ce nu este compatibil riscă să se rupă în următoarea perioadă, însă nu trebuie să vă fie teamă pentru că lucrurile se aranjează aşa cum trebuie. Aveţi încredere în intuiţie! Ceilalţi care sunt la început de relaţie se pot gândi la pasul următor!

TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie. În perioada următoare veți avea de luat decizii importante – nu ezitați și nu lăsați îndoiala să vă influențeze gândurile. Intuiția este cea care vă va ajuta să acționați la momentul potrivit. Tot ceea ce începeţi în perioada următoare va avea şanse mari de reuşită în viitorul apropiat. O lună care vă cere să fiţi încrezători şi îndrăzneţi! Atenţie – lună de aliat, zodia Cal! La locul de muncă sunt şanse foarte mari să vi se propună o funcţie importantă, cu mai multe responsabilităţi, dar şi cu venit mai mare. De asemenea este foarte posibil să fiţi puşi în fruntea unei echipe pentru a coordona un proiect important. Aveţi încredere în intuiţie şi acţionaţi cu încredere pentru că sunteţi pe drumul cel bun. Atenţie la cei din jur – succesul vostru poate să provoace foarte multe gelozii si invidii. Transformaţi-vă duşmanii în aliaţi! În afaceri este o lună foarte bună să vă gândiţi la noi modalităţi prin care vă puteţi extinde sau dezvolta firma. Vestea bună este că vă bucuraţi de sprijinul angajaţilor şi vă puteţi gândi acum să vă faceţi o echipă de elită care să vă ajute să treceţi la următorul nivel cu afacerea. Planul sentimental poate să fie afectat de faptul că sunteţi mai mult preocupaţi de muncă sau afaceri. Încercaţi să petreceţi timp de calitate cu persoana iubită sau cu familia. Nu îi neglijaţi pentru că ei sunt cei care vă sunt alături şi la bine şi la greu. Cei singuri sunt sfătuiţi să nu se grăbească în luarea unei decizii cu privire la începerea unei relaţii.

IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Nu vă lăsaţi descurajaţi dacă lucrurile merg într-un ritm mult mai încet decât de obicei. Totul este provizoriu şi luna viitoare veţi găsi motivaţia necesară pentru a vă repoziţiona pe drumul cel bun. Nu este momentul potrivit pentru a lua decizii importante sau pentru a face schimbări. Poate să fie o perioadă dificilă şi în planul sănătăţii – evitaţi riscurile de orice fel! La locul de muncă poate să fie o lună dificilă şi stresantă. Veţi avea tendinţa să vă îngrijoraţi din orice şi să acţionaţi fără să cântăriţi mai întâi riscurile. Sunteţi sfătuiţi să vă concentraţi doar pe lucrurile pe care le puteţi controla şi depind de voi. Restul se vor rezolva în timp când va fi momentul. Lucrul în echipă nu este tocmai favorabil în această lună deoarece competiţia este acerbă şi există riscul ca unele discuţii contradictorii să se transforme în conflicte serioase. Fiţi calmi şi nu vă răzbunaţi – acţionaţi inteligent si veţi avea doar de câştigat. În afaceri este o lună cu obstacole, întârzieri, probleme legale etc. Evitaţi deciziile importante, investiţiile financiare, semnarea de contracte, lansările sau chiar începerea unui proiect nou. Concentraţi-vă să consolidaţi ceea ce aveţi deja şi aşteptati o perioadă mai auspicioasă pentru a vă pune planurile în aplicare. Planul sentimental este destul de afectat în această lună din cauza energiei stelei lunare 5. Cei singuri nu vor reuşi să-şi dea seama cine este cu adevărat sincer şi cine are interese ascunse. Cei într-un cuplu sunt sfătuiţi să încerce să comunice în mod paşnic cu persoana iubită pentru a evita certurile inutile. Dacă simţiţi că nu puteţi vorbi calm, amânaţi discuţia până vă mai liniştiţi.

DRAGON – 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Acest aspect reprezintă faptul că pot să apară în viaţa voastră persoane importante care să joace un rol semnificativ atât în carieră, cât şi în viaţa personală. Ascultaţi-vă intuiţia, mai ales atunci când aveţi de luat decizii foarte importante. Luna aceasta se realizează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 4 şi steaua lunară 6 – suma 10. Această combinaţia poate aduce cadouri şi veşti neaşteptate, creativitate, mentori, ajutor nesperat. La locul de muncă puteţi în sfârşit să vedeţi cum planurile şi ideile voastre prind contur. Este luna celor care sunt ambiţioşi şi îşi doresc să avanseze în carieră. Reuşiţi în următoarea perioadă să vă faceţi remarcaţi prin abilităţile profesionale şi există şansa ca exact persoana potrivită să vă observe şi să vă ofere o oportunitate de nerefuzat. Aveţi încredere în capacităţile voastre şi lucraţi la fel ca până acum pentru că recompensa nu va întârzia să apară. În afaceri este o lună foarte bună pentru a merge mai departe cu negocierile, semnarea de contracte, angajările sau chiar începerea unor colaborări noi. Totul va merge foarte bine atâta timp cât sunteţi energici, odihniţi, creativi şi motivaţi. Planul sentimental este foarte bine aspectat, atât pentru cei singuri, cât şi pentru cei într-un cuplu stabil. Există şansa să întâlniţi persoana potrivită, iar cei într-un cuplu găsesc în sfârşit timp să petreacă momente de calitate cu persoana iubită. Poate nu ar strica un weekend romantic în doi.

ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Acest aspect reprezintă faptul că pot să apară în viaţa voastră persoane importante care să joace un rol semnificativ atât în carieră, cât şi în viaţa personală. Ascultaţi-vă intuiţia, mai ales atunci când aveţi de luat decizii foarte importante. Luna aceasta se realizează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 4 şi steaua lunară 6 – suma 10. Această combinaţia poate aduce cadouri şi veşti neaşteptate, creativitate, mentori, ajutor nesperat. La locul de muncă vă bucuraţi de o perioadă foarte productivă şi frumoasă pentru cariera voastră. Sunteţi remarcaţi şi luaţi în considerare pentru o promovare în viitorul apropiat. De asemenea veţi avea parte de sprijinul colegilor şi superiorilor, deci competiţia nu va exista. Doar voi sunteţi cei care puteţi decide ce să faceţi mai departe. Cei mai tineri vor beneficia de îndrumare din partea unui mentor, aspect ce îi va ajuta să ajungă mai repede în funcţia pe care şi-o doresc. În afaceri este o lună foarte bună pentru a relua din proiecte, pentru a vă face o echipă foarte puternică care să vă ajute în găsirea unei soluţii atunci când întâmpinaţi probleme sau obstacole. Sunteţi persoana potrivită la locul potrivit, de aceea veţi primi ajutorul necesar când vă veţi aştepta cel mai puţin. Continuaţi să credeţi în viziunea voastră şi veţi reuşi. Planul sentimental este foarte bine aspectat! Luna aceasta este favorabilă pentru logodne, căsătorii, începerea unei relaţii, conceperea unui copil, cumpărarea unei case, mutarea împreună etc. Lururile frumoase se vor întâmpla când nu vă aşteptaţi. Surprize foarte mari în plan sentimental luna aceasta!

CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Este cu atât mai periculos, cu cât această energie lunară este multiplicată de energia stelei anuale 9. Deci planul sănătăţii trebuie să constituie principala voastră prioritate. Luna aceasta sunteţi predispuşi la accidentări, îmbolnăviri, de aceea este foarte important să vă ascultaţi corpul şi să acţionaţi imediat ce simţiţi că ceva nu este în regulă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos: mişcare, alimentaţie echilibrată, vitamine, somn calitativ, odihnă, activităţi relaxante. O altă recomandare ar fi să evitaţi în această lună locurile cu energie yin: spitalele, cimitirele, vizitarea persoanelor bolnave. La locul de muncă totul pare să meargă foarte bine în continuare, chiar cu mai multe responsabilităţi şi proiecte, Cu toate acestea energia de boală care vă afectează în această lună vă poate da oboseală, stres, anxietate. De aceea este recomandat să vă opriţi atunci când corpul vă cere şi simţiţi că nu mai sunteţi la fel de productivi, energici şi motivaţi. Aveţi nevoie acum de organizare şi prioritizare pentru a putea trece mai uşor peste această lună. Lucrul în echipă vă este favorabil deoarece veţi avea posibilitatea să mai delegaţi din responsabilităţi. Odihna este foarte importantă! În afaceri este nevoie să vă bazaţi mai mult pe echipă pentru a duce la bun sfârşit anumite proiecte sau lansări. Este posibil să vă simţiţi copleşiţi şi stresaţi în legătură cu anumite activităţi. Luna aceasta ar fi indicat să vă luaţi o pauză şi să mergeţi într-o vacanţă pentru a vă reîncărca bateriile. Planul sentimental poate să fie afectat în această lună deoarece nu veţi avea energia necesară pentru a lua iniţiativa şi veţi prefera ca cealaltă persoană să facă primul pas. Este mai degrabă o lună în care sunteţi sfătuiţi să vă concentraţi mai mult pe sănătate şi pe felul în care vă simţiţi.

OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O perioadă foarte favorabilă atât în plan sentimental cât şi academic, de aceea este de bun augur să lucraţi la îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur. Din punct de vedere social este momentul să vă faceţi aliaţi! Luna este foarte favorabilă pentru persoanele care activează în domenii creative! Atenţie – lună de prieten secret, zodia Cal! La locul de muncă poate să fie o lună formidabilă cu condiţia să fiţi curajoşi, să aveţi iniţiativă şi să fiţi voi cei care comunică mai mult cu colegii şi superiorii. Totul este să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi tot ce ţine de voi pentru a vă pune în valoare abilităţile profesionale. Luna aceasta câştigaţi respectul şi admiraţia celor din jur cu foarte puţin efort – sunteţi foarte carismatici, însă atenţie la flirturile de la job (nu sunt de preferat). În afaceri sunteţi inspiraţi, creativi, energici şi gata să începeţi proiecte noi. Aveţi nevoie de persoane influente care să vă îndrume, să vă sfătuiască sau chiar să vă ofere practic o oportunitate. Este momentul ideal să vă gândiţi la dezvoltarea firmei sau chiar la un parteneriat care să vă ajute să lansaţi produse şi servicii noi de calitate. O persoană influentă vă poate împiedica să faceţi anumite greşeli financiare, deci fiţi deschişi la sfaturile primite. Planul sentimental este bine aspectat, mai ales pentru că energia stelei lunare 4 vă face foarte carismatici, populari şi atractivi. Cei singuri pot avea parte acum de mulţi admiratori, însă cei într-un cuplu stabil se pot confrunta cu mici tentaţii şi ispite – predispoziţie spre infidelitate.

MAIMUŢĂ – 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O perioadă foarte favorabilă atât în plan sentimental cât şi academic, de aceea este de bun augur să lucraţi la îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur. Din punct de vedere social este momentul să vă faceţi aliaţi! Luna este foarte favorabilă pentru persoanele care activează în domenii creative! La locul de muncă sunteţi într-o stare de spirit foarte bună, carismatici, motivaţi, populari şi gata să acţionaţi înspre obiectivele voastre. Nu sunteţi văzuţi ca o ameninţare, ceea ce înseamnă că veţi avea parte de sprijinul şi respectul colegilor. Poate să apară în această lună o schimbare foarte importantă: jobul, departamentul, mai multe responsabilităţi, poate chiar să vă mutaţi din ţară cu serviciul. Oricum ar fi, vă este recomandat să cântăriţi foarte bine avantajele şi dezavantajele înainte de a lua decizia finală. În afaceri este o lună foarte bună pentru a dezvolta proiecte noi, strategii de marketing şi publicitate, evenimente sociale etc. Atrageţi persoanele potrivite care să vă ajute când aveţi cea mai mare nevoie. Este foarte important ca în această perioadă să vă faceţi timp să discutaţi mai mult cu angajaţii, clienţii şi să vedeţi ce anume mai trebuie îmbunătăţit sau chiar schimbat. Relaţiile joacă un rol foarte important luna aceasta! Planul sentimental este foarte bine aspectat în această lună. Vă bucuraţi de multă pasiune, atenţie, admiratori şi aveţi şansa acum să alegeţi ceea ce este bine pentru voi şi ce vă doriţi cel mai mult. Atenţie însă pentru cei într-un cuplu stabil – predispoziţie spre infidelitate!

COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Din păcate această energie lunară nu face decât să multiplice energia stelei anuale 7. Deci există destul de multe atenţionări, mai ales în ceea ce priveşte siguranţa personală. Sunteţi sfătuiţi să evitaţi cheltuielile inutile, investiţiile financiare, jocurile de noroc etc. De asemenea vă este recomandat să nu vă încredeţi în persoane pe care de abia le-aţi cunoscut, riscaţi să fiţi înşelaţi. Nu vă întoarceţi noaptea târziu acasă, mai ales pe străzi lăturalnice şi slab luminate – pericol să fiţi atacaţi şi furaţi. De asemenea securitatea casei trebuie să se regăsească pe lista priorităţilor în următoarea perioadă – verificaţi dacă aţi închis uşa, ferestrele (pentru cei care stau la casă) etc. La locul de muncă poate să fie o perioadă foarte productivă, mai ales pentru acei nativi care au făcut ce trebuia luna trecută. Acum aceştia vor fi în prim plan şi se vor bucura de foarte multă atenţie. Chiar vi se pot recunoaşte meritele printr-un premiu oficial, însă acest succes vine şi cu un preţ de plătit – invidie şi gelozie din partea celorlalţi. Asta înseamnă că aliaţi se pot transforma în duşmani, deci fiţi foarte atenţi pe cine aveţi alături şi în cine vă încredeţi. Nu ştiţi niciodată cine poate fi acea persoană care trădează. În afaceri este recomandat ca luna aceasta să analizaţi foarte bine oportunităţile care pot să apară înainte de a lua o decizie definitivă. Atenţie foarte mare şi cu cine discutaţi aceste planuri – puteţi fi trădaţi de cine nu vă aşteptaţi. Este recomandat ca în această lună să evitaţi semnarea de contracte, investiţiile financiare şi parteneriatele noi. Aceasta este perioada ideală pentru a consolida ceea ce aveţi deja şi pentru a vedea cine vă este cu adevărat alături. Planul sentimental este bine aspectat, adică sunteţi carismatici, populari şi atractivi, însă veţi avea tendinţa de a atrage persoane cu intenţii nu tocmai bune. Dacă mergeţi la petreceri evitaţi să beţi alcool în exces pentru a nu deveni vulnerabili în faţa unor persoane dubioase. Cei într-un cuplu stabil pot fi predispuşi spre infidelitate – riscul să apară o terţă persoană în această lună este destul de mare.

CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Este o perioadă foarte favorabilă, în plan financiar, pentru planuri, obiective, idei noi, începerea unor proiecte etc. Cu toate acestea sunteţi sfătuiţi să nu luaţi decizii majore fără a avea toate informaţiile. Lucrurile se pot aranja atunci când vă aşteptaţi mai puţin, de aceea este important să aveţi încredere în Divinitate şi să lăsaţi lucrurile să se desfăşoare de la sine. Atenţie – lună de aliat, zodia Cal! La locul de muncă poate să fie o perioadă excelentă, productivă şi plină de satisfacţii. Este foarte posibil să fiţi propuşi în fruntea unei echipe sau chiar să conduceţi un întreg departament. Toate aceste schimbări vin cu veşti bune şi în plan financiar. Opinia voastră va conta şi veţi deveni un adevărat lider atât în ochii colegilor cât şi a superiorilor. Toata lumea va realiza că sunteţi persoana pe care se pot baza, de aceea este foarte posibil să faceţi parte dintr-un proiect care vă poate propulsa sau chiar schimba cariera. Mergeţi cu încredere chiar dacă nu vedeţi rezultate majore imediat – totul se va clarifica foarte curând. În afaceri este o lună foarte productivă, mai ales în plan financiar. Vânzările vă pot depăşi cu totul aşteptările, ceea ce înseamnă că aveţi în sfârşit confirmarea că sunteţi pe drumul cel bun. Totul se mişcă rapid în jurul vostru, de aceea vă este recomandat să fiţi foarte atenţi şi gata să acţionaţi atunci când trebuie. Puteţi conta pe echipa voastră! Planul sentimental este foarte bine aspectat în această lună. Sunt favorizate logodnele, căsătoriile, începerea unei relaţii, conceperea unui copil etc. Cei singuri sunt sfătuiţi să-şi exprime în mod clar şi deschis sentimentele dacă au deja pe cineva în minte şi inimă.

MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Este o perioadă foarte favorabilă, în plan financiar, pentru planuri, obiective, idei noi, începerea unor proiecte etc. Cu toate acestea sunteţi sfătuiţi să nu luaţi decizii majore fără a avea toate informaţiile. Lucrurile se pot aranja atunci când vă aşteptaţi mai puţin, de aceea este important să aveţi încredere în Divinitate şi să lăsaţi lucrurile să se desfăşoare de la sine. La locul de muncă vă faceţi prieteni şi aliaţi foarte uşor. Un alt aspect foarte important este faptul că talentele voastre vor fi recunoscute şi veţi beneficia de respectul şi admiraţia colegilor şi superiorilor. De asemenea vă este foarte favorabil să lucraţi în echipă deoarece sunteţi văzuţi ca un membru de bază, ceea ce înseamnă că sunteţi foarte valoroşi. Veţi fi foarte ocupaţi luna aceasta, cu responsabilităţi si proiecte noi, însă vă face plăcere să fiţi în centrul acţiunii. Când totul merge foarte bine pentru voi, atunci vă simţiţi energici şi motivaţi. În afaceri este o lună în care vă este recomandat să fiţi îndrăzneţi şi încrezători în capacitatea voastră de a lua decizii. Sunt favorizate negocierile, semnările de contracte, parteneriatele noi etc. Totul se desfăşoară pentru binele vostru cel mai înalt! Planul sentimental este foarte bine aspectat în această lună. Sunt favorizate logodnele, căsătoriile, începerea unei relaţii, conceperea unui copil etc. Cei singuri sunt sfătuiţi să-şi exprime în mod clar şi deschis sentimentele dacă au deja pe cineva în minte şi inimă.

 

 

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

 

 

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

 

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

28.5.2022

Sursă foto: WOFS

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp