Horoscop luna MAI 2022

30-04-2022

Cerc articol Placeholder
Background articol
©AMdaebak-Horoscop-chinezesc-luna-MAI-2022

Acest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!

Luna solară care debutează în data de 6 mai 2022 şi se va încheia în data de 5 iunie 2022 este lună de ŞARPE sub patronajul elementului lemn yin. În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. Energia lunară este foarte favorabilă pentru întreaga familie şi poate aduce multe oportunităţi mai ales în plan financiar. Cu toate acestea, combinaţia care se formează între steaua anuală 5 şi steaua lunară 8 poate să predispună spre probleme de sănătate. Atenţie mai ales celor care practică sporturi de performanţă sau antrenamente dure/ solicitante – risc major de accidentări la nivelul membrelor, articulaţiilor şi oaselor. În această lună se formează o combinaţie auspicioasă, suma 10, în sectorul Nord-Est, iar sectorul cel mai afectat este Sud-Vest.

În anul chinezesc, luna MAI este considerată prima lună de vară. Așa cum am prezentat în Ghidul nostru din acest an, “Tigrul care trece prin pădure”, anotimpul vară este cel în care elementul foc  (element lipsă din chart-ul vizibil al anului și care reprezintă în acest an norocul de suport, resurse și autoritate) este în exces. În această lună, MAI, elementul foc este adus de zodia lunii și este  produs, susținut de elementul lunii. Acest lucru va aduce în prim plan și va activa acea luptă pentru putere, luptă care domină de altfel întregul an. Faptul că diagonala Lo Shu-ului acestei luni (NE – Centru–SV) este dominată de elementul pământ prin prezența elementele stelelor 2-5-8 care se află în sectoare cu același element pământ, aduce și susține acea luptă, prin competiție pe față, fără multe ascunzișuri.

Zilele de 10 mai, 22 mai și 3 iunie pot să aducă unele ciocniri și provocări. Pot să apară probleme de comunicare care să predispună spre certuri și conflicte. De asemenea o atenționare este pentru zilele de 7 mai, 13 mai, 19 mai, 25 mai și 31 mai, mai ales în intervalele orare ale zodiilor Tigru și Maimuță. În aceste zile se produce o penalizare care poate să predispună la o gândire negativă, nemulțumire, stări de depresie, unele probleme în cuplu și familie sau chiar probleme de natură cardiacă (aici intervine necesitatea cunoașterii chart-ului personal cu elementele și perioadele vieţii). De exemplu puteți să vă oferiți ajutorul cuiva dar în final acesta să vă fie nerecunoscător și chiar mai mult decât atât, puteți să aveți dvs unele probleme din această cauză. Remediul recomandat în aceste zile este acela de a avea o atitudine pozitivă și de a privi totul că pe o încercare care are întotdeauna și o latura pozitivă. În această lună există o mare încărcătură spirituală. Sunt unele zile în care putem să experimentăm diferite provocări, evenimente care în final să aducă o lecţie spirituală din care se poate învăţa ceva, cu mult tâlc (15 mai, 27 mai).

Din punct de vedere al sectoarelor afectate în această lună putem spune că sectorul de Sud-Vest, sectorul care reprezintă femeia casei, mama, sectorul de dragoste, căsnicia este cel mai afectat. Atenție mare la starea de sănătate. Pentru cine își cunoaște elementele favorabile, este indicat, în funcție de elementele fiecăruia, să folosească elementul metal, lemn sau chiar apă sub orice reprezentare,  pentru a consuma și a atenua aceste energii nocive. În această lună, spre deosebire de luna trecută, axa Est – Centru – Vest beneficiază de energiile stelelor albe 1-6-8, formând o combinație extrem de benefică. În câteva rânduri vom creiona şi vom aduce în discuţie zilele cu anumite influenţe la modul general, caracteristice lunii zodiei Şarpe sub element lemn yin.

 

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 1, 3, 9, 11, 12, 14, 15, 16, 21, 25, 30 mai 2022 - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna MAI 2022.

AICI găsiţi informaţiile despre atenţionări zile luna solară MAI 2022.

 

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

 

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în MAI 2022 sunt: Luna Nouă – 30.4.2022, ora 23:28 (ora României); Luna Plină: 16.5.2022, ora 07:14 (ora României).

 

Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru

În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birouri sau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat/activat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.

Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. Energia lunară este foarte favorabilă pentru întreaga familie şi poate aduce multe oportunităţi mai ales în plan financiar. Cu toate acestea, combinaţia care se formează între steaua anuală 5 şi steaua lunară 8 poate să predispună spre probleme de sănătate. Atenţie mai ales celor care practică sporturi de performanţă sau antrenamente dure/ solicitante – risc major de accidentări la nivelul membrelor, articulaţiilor şi oaselor.

Sectorul de Nord - carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O lună foarte creativă şi cu veşti bune în planul sentimental, mai ales pentru cei singuri. Combinaţia care se formează între steaua anuală 1 şi steaua lunară 4 poate să aducă succes şi oportunităţi mai ales celor care activează în domeniul politic, mass-media, publicitate, marketing etc. Sunt favorizaţi scriitorii sau persoanele care au de susţinut examene şi interviuri. Atenţie însă pentru că pot să apară şi predispoziţii spre infidelitate sau scandaluri amoroase.

Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Este recomandat ca rezidenţii acestui sector să acorde o atenţie foarte mare planului sănătăţii pentru că există predispoziţie spre îmbolnăvire sau chiar accidentări. Nu vor fi probleme majore, însă suficient cât să vă streseze sau să vă îngrijoreze. Cu toate acestea se formează o combinaţie foarte auspicioasă, suma 10, între steaua anuală 8 şi steaua lunară 2. Aceasta poate să aducă multe oportunităţi financiare, creşterea venitului, achiziţionarea de proprietăţi, terenuri etc. Femeile însărcinate, persoanele în vârstă şi copiii ar trebuie să evite să doarmă sau să petreacă mult timp în sectorul de Nord-Est în această lună.

Sectorul de Est - sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Acum poate să apară o persoană foarte influentă care să vă devină mentor şi să vă ajute la momentul potrivit, mai ales dacă aveaţi în plan o schimbare profesională. De asemenea puteţi primi cadouri neaşteptate. Investiţiile financiare sunt şi acestea bine aspectate. Combinaţia care se formează între steaua anuală 3 şi steaua lunară 6 poate să predispună la mici accidentări la nivelul picioarelor, deci atenţie pentru cei care practică diverse sporturi de performanţă sau antrenamente solicitante.

Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Luna aceasta este recomandat să acordaţi mai multă atenţie siguranţei personale: aveţi grijă unde vă puneţi lucrurile personale, să verficaţi dacă aţi închis uşa de la casă, cum conduceţi etc. Mai mult, nu este recomandat să vă împărtăşiţi planurile, ideile şi gândurile cu nimeni, mai ales în următoarea perioadă – riscaţi să fiţi trădaţi. Combinaţia care se formează între steaua anuală 4 si steaua lunară 7 poate să predispună spre probleme în cuplu – risc de infidelitate, trădări. De asemenea poate predispune şi spre probleme de sănătate la nivelul coapselor şi a abdomenului. Femeile însărcinate trebuie să evite să doarmă sau să petreacă mult timp în acest sector în următoarea perioadă.

Sectorul de Sud - faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Din păcate este o lună conflictuală, cu situaţii dificile, cu multe provocări, de aceea vă este recomandat să vă menţineţi calmi şi echilibraţi pe tot parcursul lunii. Este cu atât mai dificil cu cât energia stelei 9 anuale multiplică energia stelei lunare 3, deci mare atenţie la modul în care comunicaţi cu cei din jur. Combinaţia care se realizează între steaua anuală 9 şi steaua lunară 3 poate predispune spre posibile probleme cu legea, procese şi litigii. Atenţie dacă aveţi bucătăria situată în sectorul de Sud al casei deoarece există risc de incendii.

Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Din păcate energia acestei luni nu va face decât să potenţeze anumite probleme şi să predispună spre situaţii dificil de gestionat sau de înţeles. Combinaţia care se realizează între steaua anuală 2 şi steaua lunară 5 este cea mai nefavorabilă dintre toate, de aceea este recomandat să acordaţi şi mai multă atenţie evenimentelor din această lună. Cea mai mare atenţionare vine în planul sănătăţii deoarece vă puteţi îmbolnăvi brusc sau puteţi avea grijă de o persoană apropiată din familie care întâmpină probleme grave de sănătate.

Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes. O lună care vă poate aduce energia necesară să câştigaţi concursuri, să obţineţi jobul dorit sau chiar să obţineţi rezultate foarte bune la examene. Această energie vine şi cu oportunităţi în ceea ce priveşte dezvoltarea personală – puteţi participa la diverse cursuri, conferinţe sau seminarii spirituale. Combinaţia care se realizează între steaua anuală 7 şi steaua lunară 1 poate predispune spre o competiţie acerbă atât la locul de muncă, cât şi în afaceri.

Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Steaua anuală nu face decât să multiplice energia stelei lunare 6, ceea ce înseamnă că pot să apară persoane importante care să vă ajute în carieră sau chiar în luarea unei decizii importante. Pentru elevi/ studenţi poate să reprezinte faptul că vor beneficia de ajutorul sau sfaturile unui mentor. Combinaţia care se realizează între steaua anuală 6 şi steaua lunară 9 poate să aducă o creştere a veniturilor, dar poate să predispună şi spre neînţelegeri între generaţii.

 

Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti

 

În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.

 

ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O perioadă foarte favorabilă atât în plan sentimental cât şi academic, de aceea este de bun augur să lucraţi la îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur. Din punct de vedere social este momentul să vă faceţi aliaţi! Luna este foarte favorabilă pentru persoanele care activează în domenii creative! La locul de muncă poate să fie momentul pe care îl aşteptaţi de ceva timp, mai ales dacă aveţi de partea voastră aliaţi. Lucrul în echipă vă este favorabil deoarece în această lună sunteţi foarte carismatici şi populari. Vestea bună este că sunteţi energici, obţineţi victoria asupra competitorilor şi reuşiţi să vă faceţi remarcaţi în faţa superiorilor. Deciziile luate în următoarea perioadă sunt foarte bune, aveţi încredere în intuiţie! Cei care au propria afacere se bazează pe experienţă şi pe creativitate pentru a obţine succes în ceea ce doresc să lanseze sau să construiască. Conexiunile sunt de asemenea foarte importante! În ceea ce priveşte planul sentimental, nativii Şobolan singuri nu vor duce lipsă de admiratori şi vor şti ce este bine pentru ei. Cei într-un cuplu sunt predispuşi spre infidelitate, deci mare atenţie la apariţia unei terţe persoane.

BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Luna aceasta sunteţi predispuşi la accidentări, îmbolnăviri, de aceea este foarte important să vă ascultaţi corpul şi să acţionaţi imediat ce simţiţi că ceva nu este în regulă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos: mişcare, alimentaţie echilibrată, vitamine, somn calitativ, odihnă, activităţi relaxante. O altă recomandare ar fi să evitaţi în această lună locurile cu energie yin: spitalele, cimitirele, vizitarea persoanelor bolnave. Cu toate acestea se realizează o combinaţie foarte auspicioasă, suma 10, deci pot să apară oportunităţi în planul financiar. Atenţie – lună de aliat, zodia Şarpe! La locul de muncă poate să fie o lună destul de obositoare şi stresantă, mai ales în contextul în care vă aflaţi. S-ar putea să nu aveţi energia necesară pentru a vă ocupa de toate proiectele. Lucrul în echipă vă este favorabil pentru a evita suprasolicitarea şi a mai delega din responsabilităţi. Cei care au propria afacere sunt sfătuiţi să se consulte cu echipele din firmă înainte de a lua o decizie finală cu privire la proiectele cu miză majoră. Concentraţi-vă doar pe acele activităţi pe care le puteţi gestiona. Planul sentimental este foarte bine aspectat atât pentru cei singuri cât şi pentru cei într-un cuplu stabil. Sunt favorizate relaţiile noi, logodnele, căsătoriile etc.

TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Luna aceasta sunteţi predispuşi la accidentări, îmbolnăviri, de aceea este foarte important să vă ascultaţi corpul şi să acţionaţi imediat ce simţiţi că ceva nu este în regulă. De asemenea sunteţi sfătuiţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos: mişcare, alimentaţie echilibrată, vitamine, somn calitativ, odihnă, activităţi relaxante. O altă recomandare ar fi să evitaţi în această lună locurile cu energie yin: spitalele, cimitirele, vizitarea persoanelor bolnave. Cu toate acestea se realizează o combinaţie foarte auspicioasă, suma 10, deci pot să apară oportunităţi în planul financiar. Aveţi încredere în intuiţie atunci când aveţi de luat o decizie importantă. La locul de muncă vor avea un rol foarte important colegii, deoarece veţi avea nevoie de sprijinul acestora pe tot parcursul acestei luni. Lucrul în echipă vă este favorabil pentru a evita suprasolicitarea şi a mai delega din responsabilităţi. Cei care au propria afacere vor avea şansa în această lună să finalizeze în sfârşit proiectele la care au lucrat în ultima vreme. Este o perioadă bună pentru a face planuri şi strategii de marketing. Dacă simţiţi că nu mai aveţi energie, delegaţi din responsabilităţi. Planul sentimental este foarte bine aspectat atât pentru cei singuri cât şi pentru cei într-un cuplu stabil. Sunt favorizate relaţiile noi, logodnele, căsătoriile etc.

IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Acest aspect reprezintă faptul că pot să apară în viaţa voastră persoane importante care să joace un rol semnificativ atât în carieră, cât şi în viaţa personală. Ascultaţi-vă intuiţia, mai ales atunci când aveţi de luat decizii foarte importante. La locul de muncă aveţi foarte multe de sărbătorit pentru că în sfârşit vă faceţi remarcaţi sau obţineţi promovarea dorită. Colaboraţi mult mai bine cu colegii în următoarea perioadă, ceea ce vă ajută să fiţi foarte bine văzuţi în echipă. Dacă vi se oferă şansa să aplicaţi pentru o funcţie într-un alt departament, nu trebuie să vă fie teamă să încercaţi. Cei care au propria afacere au parte de o perioadă foarte ocupată, cu multe evenimente auspicioase. Intuiţia este la cote maxime, aveţi o echipă puternică, sunteţi creativi şi deschişi la nou – deci aveţi toate şansele să lansaţi un proiect foarte important pentru viitorul firmei. Planul sentimental este de asemenea foarte bine aspectat, deoarece este o perioadă foarte favorabilă pentru a începe o relaţie, pentru a vă muta împreună, logodne, căsătorii, conceperea unui copil sau chiar stabilirea unei date pentru căsătorie. Cei singuri nu trebuie să se grăbească în luarea unei decizii pentru că totul va veni natural.

DRAGON – 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Sunteţi sfătuiţi să evitaţi cheltuielile inutile, investiţiile financiare, jocurile de noroc etc. De asemenea vă este recomandat să nu vă încredeţi în persoane pe care de abia le-aţi cunoscut, riscaţi să fiţi înşelaţi. Nu vă întoarceţi noaptea târziu acasă, mai ales pe străzi lăturalnice şi slab luminate – pericol să fiţi atacaţi şi furaţi. De asemenea securitatea casei trebuie să se regăsească pe lista priorităţilor în următoarea perioadă – verificaţi dacă aţi închis uşa, ferestrele (pentru cei care stau la casă) etc. Din păcate la locul de muncă se vor simţi destul de intens aceste energii de trădare, de aceea recomandarea principală este să fiţi mai retraşi şi să evitaţi pe cât posibil contextele competiţionale, bârfele, conflictele etc. Rămâneţi concentraţi pe ceea ce aveţi de făcut şi evitaţi să divulgaţi informaţii personale. Lucrul în echipă nu vă este favorabil în următoarea perioadă! Cei care au propria afacere trebuie să fie foarte atenţi la persoanele cu care colaborează, la angajaţi şi la ce responsabilităţi primesc. Evitaţi semnarea de contracte, investiţiile financiare, parteneriatele noi şi lansări de produse şi servicii. Planul sentimental este aspectat neutru în această lună, deoarece nativii Dragon sunt preocupaţi mai mult să-şi rezolve din probleme şi nu să înceapă o relaţie nouă sau să comunice prea mult cu partenerul. Sunteţi sfătuiţi să nu vă izolaţi!

ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Sunteţi sfătuiţi să evitaţi cheltuielile inutile, investiţiile financiare, jocurile de noroc etc. De asemenea vă este recomandat să nu vă încredeţi în persoane pe care de abia le-aţi cunoscut, riscaţi să fiţi înşelaţi. Nu vă întoarceţi noaptea târziu acasă, mai ales pe străzi lăturalnice şi slab luminate – pericol să fiţi atacaţi şi furaţi. De asemenea securitatea casei trebuie să se regăsească pe lista priorităţilor în următoarea perioadă – verificaţi dacă aţi închis uşa, ferestrele (pentru cei care stau la casă) etc. La locul de muncă s-ar putea să vă confruntaţi cu multă competiţie, trădări, furturi de idei, poate chiar din partea unei persoane de la care nu vă aşteptaţi. Vă este recomandat să fiţi retraşi, să vă concentraţi pe munca voastră şi să evitaţi socializarea în exces la locul de muncă, mai ales după orele de program. Cei care au propria afacere sunt sfătuiţi să analizeze foarte bine situaţia firmei şi să amâne planurile importante cum ar fi semnarea de contracte, parteneriate noi, lansări de produse şi servicii etc. Există predispoziţie de trădări chiar din rândul angajaţilor, deci fiţi foarte atenţi pe mâna cui lăsaţi proiectele importante. Planul sentimental poate să fie afectat, mai ales pentru cei într-un cuplu stabil pentru că există predispoziţie spre infidelitate. Cei singuri nu ştiu în cine să aibă încredere, deci le este recomandat să amâne întâlnirile romantice pe luna următoare.

CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Din păcate energiile acestei luni vă provoacă să reacţionaţi impulsiv, fără să vă gândiţi înainte să spuneţi ceva. Nu beneficiaţi nici de răbdare, ceea ce nu va face decât să complice lucrurile între voi şi persoanele din jurul vostru (indiferent de context: loc de muncă, afaceri, relaţii, şcoală etc). Este cu atât mai dificilă această lună cu cât, energia stelei anuale 9 multiplică energia stelei lunare 3, ceea ce înseamnă că va fi nevoie de foarte multă răbdare şi de calm, mai ales atunci când simţiţi că sunteţi provocaţi. La locul de muncă vă este recomandat să staţi mai retraşi, să nu vă exprimaţi prea mult opiniile pentru că există riscul să spuneţi ce nu trebuie la momentul nepotrivit. Lucrul în echipă nu vă avantajează în această lună pentru că vă va fi destul de greu să vă controlaţi emoţiile şi impulsurile în a răspunde. Concentraţi-vă pe ceea ce aveţi de făcut şi evitaţi să vă implicaţi în bârfe, zvonuri, conflicte etc. Cei care au propria afacere sunt sfătuiţi să evite în această lună semnarea de contracte, întâlnirile importante de afaceri sau chiar lansările de produse şi servicii. Recomandarea principală este să delegaţi din responsabilităţi unei persoane de încredere din firmă, mai ales dacă trebuie să gestionaţi o situaţie conflictuală cu clienţii. O lună destul de complicată şi în plan sentimental, mai ales pentru cei într-un cuplu. Dacă simţiţi că nu vă puteţi controla este mai bine să evitaţi discuţiile importante cu partenerul pentru a nu-l jigni sau supăra.

OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Nu vă lăsaţi descurajaţi dacă lucrurile merg într-un ritm mult mai încet decât de obicei. Totul este provizoriu şi luna viitoare veţi găsi motivaţia necesară pentru a vă repoziţiona pe drumul cel bun. Nu este momentul potrivit pentru a lua decizii importante sau pentru a face schimbări. Poate să fie o perioadă dificilă şi în planul sănătăţii – evitaţi riscurile de orice fel! Combinaţia care se formează între steaua anuală 2 şi steaua lunară 5 este foarte periculoasă şi poate provoca multe evenimente neplăcute, de la îmbolnăviri, obstacole până la accidente. La locul de muncă încercaţi să vă ţineţi departe de confruntări şi de conflicte pentru că nu veţi avea energia necesară pentru a ieşi victorioşi. Concentraţi-vă pe ceea ce aveţi de făcut şi dacă aveţi posibilitatea să lucraţi în echipă, vă va ajuta foarte mult pentru a evita suprasolicitarea. Nu este momentul să ieşiţi în evidenţă! Cei care au propria afacere s-ar putea să întâmpine dificultăţi şi pierderi financiare, obstacole în demararea unor proiecte sau planuri etc. Evitaţi pe cât posibil luna aceasta semnarea de contracte, investiţiile financiare, întâlnirile importante de afaceri, angajările, parteneriatele noi, lansările şi evenimentele sociale. Concentraţi-vă doar pe a găsi soluţii şi a face planuri pentru luna următoare. Planul sentimental nu este principala dvs prioritate, nici pentru cei singuri, nici pentru cei într-un cuplu. Vă doriţi mai mult timp pentru propria persoană, să vă relaxaţi, să vă odihniţi şi să vă reîncărcaţi bateriile. 

MAIMUŢĂ - 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Nu vă lăsaţi descurajaţi dacă lucrurile merg într-un ritm mult mai încet decât de obicei. Totul este provizoriu şi luna viitoare veţi găsi motivaţia necesară pentru a vă repoziţiona pe drumul cel bun. Nu este momentul potrivit pentru a lua decizii importante sau pentru a face schimbări. Poate să fie o perioadă dificilă şi în planul sănătăţii – evitaţi riscurile de orice fel! Combinaţia care se formează între steaua anuală 2 şi steaua lunară 5 este foarte periculoasă şi poate provoca multe evenimente neplăcute, de la îmbolnăviri, obstacole până la accidente. Atenţie – lună de prieten secret, zodia Şarpe! La locul de muncă vă este recomandat să fiţi foarte atenţi la modul în care lucraţi pentru că multe persoane din jurul dvs vă privesc şi aşteaptă să greşiţi. Este o lună destul de stresantă, dar şi foarte competitivă. Puneţi sănătatea pe primul loc şi întrebaţi-vă dacă merită să duceţi acum o luptă grea spre o posibilă promovare sau să mai aşteptaţi puţin până treceţi de această perioadă. Nu este tocmai momentul potrivit pentru acţiuni majore, deci gândiţi-vă foarte bine înainte de a lua o decizie. Cei care au propria afacere sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi atunci când trebuie să decidă ceva important pentru viitorul firmei. Cel mai indicat ar fi să amânaţi până luna viitoare şi să vă concentraţi pe activităţile deja începute. Evitaţi pe cât posibil luna aceasta semnarea de contracte, investiţiile financiare, întâlnirile importante de afaceri, angajările, parteneriatele noi, lansările şi evenimentele sociale. Planul sentimental nu este principala dvs prioritate, nici pentru cei singuri, nici pentru cei într-un cuplu. Vă doriţi mai mult timp pentru propria persoană, să vă relaxaţi, să vă odihniţi şi să vă reîncărcaţi bateriile.

COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie. În perioada următoare veți avea de luat decizii importante – nu ezitați și nu lăsați îndoiala să vă influențeze gândurile. Intuiția este cea care vă va ajuta să acționați la momentul potrivit. Tot ceea ce începeţi în perioada următoare va avea şanse mari de reuşită în viitorul apropiat. O lună care vă cere să fiţi încrezători şi îndrăzneţi! Atenţie – lună de aliat, zodia Şarpe! La locul de muncă pur şi simplu străluciţi, sunteţi foarte energici, productivi şi concentraţi pe ceea ce aveţi de făcut. Este momentul în care vă veţi face remarcaţi şi se poate chiar să vi se propună să fiţi liderul unei echipe sau să lucraţi la un proiect care poate avea un impact major asupra carierei. Aceasta este una dintre cele mai bune luni din an, deci profitaţi la maxim şi acţionaţi cu încredere. Cei care au propria afacere sunt foarte încrezători în experienţa pe care o au şi au capacitatea de a găsi noi modalităţi pentru a se extinde şi pentru a deveni cât mai cunoscuţi în domeniu. Acum este luna ideală pentru a vă asuma riscuri şi a pune în mişcare anumite idei, planuri sau strategii de marketing. Sunt favorizate semnările de contracte, investiţiile financiare, achiziţiile, angajările, parteneriatele noi etc. Bazaţi-vă pe intuiţie! Planul sentimental este foarte bine aspectat în această lună. Cei singuri sunt gata să-şi deschidă inima şi să înceapă o relaţie nouă cu potenţial pe termen lung. Cei într-un cuplu se bucură de o perioadă armonioasă, romantică, liniştită – pot chiar opta pentru un weekend romantic!

CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Mai mult, această energie lunară nu face decât să multiplice energia stelei anuale 6. Acest lucru reprezintă foarte multe oportunităţi, întâlniri importante, chiar divine. Vă puteţi baza pe intuiţie când aveţi de luat o decizie importantă – primul instinct va fi foarte bun luna aceasta. De asemenea vă bucuraţi de multă popularitate şi carismă! La locul de muncă reuşiţi să faceţi un progres major pentru că vă faceţi remarcaţi de superiori sau alte persoane influente care vă pot ajuta la momentul potrivit. Aceasta este o lună în care totul se mişcă rapid – poate să apară chiar o promovare, un bonus financiar sau o creştere a venitului. Este foarte posibil chiar să vi se dea mai multe responsabilităţi pentru a vă pune în evidenţă abilităţile profesionale. Cu toate acestea sunteţi sfătuiţi să nu uitaţi de echipa cu care aţi colaborat pentru că tot anul veţi avea nevoie de aliaţi şi nu de competitori, deci acţionaţi cu grijă şi respect. Cei care au propria afacere au parte de o lună foarte creativă, de aceea este mai mult o perioadă pentru a face planuri şi nu pentru a acţiona. Sunt favorizate semnările de contracte, investiţiile, parteneriatele noi, întâlnirile de afaceri sau chiar sociale pentru a cunoaşte persoane noi din domeniul în care activaţi. Cu toate acestea sunteţi sfătuiţi să analizaţi foarte bine toate informaţiile înainte de a încheia un contract. Planul sentimental este foarte bine aspectat, nu veţi duce lipsă de admiratori. Dacă încă simţiţi că nu vă puteţi implica 100% într-o relaţie, nu trebuie să vă grăbiţi, totul se va întâmpla la momentul potrivit.

MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Mai mult, această energie lunară nu face decât să multiplice energia stelei anuale 6. Acest lucru reprezintă foarte multe oportunităţi, întâlniri importante, chiar divine. Acum este momentul să puneţi bazele pentru lunile care urmează, trebuie doar să aveţi încredere în propria intuiţie şi să nu renunţaţi sau să schimbaţi direcţia dacă vedeţi că lucrurile nu merg imediat cum v-aţi dori. Fiţi perseverenţi! Atenţie – lună de zodie conflictuală, Şarpe! La locul de muncă este o perioadă foarte ocupată, însă din păcate există riscul să vă confruntaţi cu o competiţie acerbă, dar şi cu bârfe şi zvonuri. Încercaţi să găsiţi o soluţie prin care să-i atrageţi de partea voastră, aveţi nevoie de aliaţi pentru a obţine succesul dorit în carieră, mai ales în acest an. Cei care au propria afacere pot avea parte de o lună foarte favorabilă, mai ales pentru că sunt foarte populari şi carismatici, deci atrag atenţia. Energia acestei luni vine cu o recunoaştere a meritelor în afaceri, dar şi cu vânzări crescute, lansări de produse şi servicii noi etc. Acum este momentul să vă concentraţi pe o strategie care să vă propulseze afacerea în următoarele luni pentru a vedea un rezultat favorabil la sfârşitul acestui an. Sunt favorizate semnările de contracte, investiţiile, parteneriatele noi, întâlnirile de afaceri sau chiar sociale pentru a cunoaşte persoane noi din domeniul în care activaţi. Planul sentimental este foarte bine aspectat, mai ales pentru cei singuri care pot avea acum şansa să întâlnească persoana potrivită, dar şi pentru cei într-un cuplu. Aceştia din urmă se pot bucura de mai mult timp de calitate petrecut împreună, poate chiar să-şi rezolve din problemele cu care s-au confruntat în ultimul timp.

 

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

 

 

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

 

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

30.4.2022

Sursă foto: WOFS

 

Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved