Horoscop luna NOIEMBRIE 2022

28-10-2022

Cerc articol Placeholder
Background articol
©AMdaebak-Horoscop-chinezesc-luna-NOIEMBRIE-2022

Acest horoscop este prezentat în funcţie de calendarul solar!

Luna solară care debutează în data de 7 noiembrie 2022 şi se va încheia în data de 6 decembrie 2022 este lună de MISTREŢ sub patronajul elementului metal yin. În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Din păcate acest sector este cel mai afectat în luna noiembrie! Combinaţia total nefavorabilă dintre steaua anuală 5 şi steaua lunară 2, poate să predispună spre multe obstacole, probleme grave de sănătate, posibile pierderi materiale şi nu numai.

Faptul că steaua 2 vine într-un sector cu element pământ (centrul Lo Shu-lui) arată că este mult mai puternică, efectiv este susţinută, potenţată de elementul acestui sector – se realizează un exces de element pământ (steaua anuală 5, steaua lunară şi sectorul – toate patronate de elementul pământ). Această energie a stelei 2 poate aduce pericol de îmbolnăviri grave (patologii digestive, splină, pancreas, stomac) şi poate chiar să aducă ”îmbolnăviri” ale relaţiilor, lucru care duce la ruperea unor relaţii de cuplu, parteneri de afaceri sau colegi de servici. Mai mult decât atât, combinația energiilor din centrul spațiului de locuit/ de lucru reprezintă una din cele mai periculoase și nefavorabile din Feng Shui.

De aceea trebuie avută în vedere o deosebită atenţie în zilele în care steaua lunară 2 se va dubla (11 nov, 20 nov, 29 nov) și în zilele în care această energie de boală se multiplică (13 nov, 22 nov, 1 dec). În acele zile este recomandat să nu se petreacă mult timp şi să nu se doarmă, pe cât este posibil, în acest sector. Chiar se recomandă să nu se poarte discuţii importante pentru încheiere de contracte sau afaceri! Atenţionarea este mai ales pentru persoanele în vârstă, persoane deja afectate din punct de vedere al sănătății, precum şi pentru femeile însărcinate. Există un risc mai mare de îmbolnăviri sau agravare a bolilor deja existente. De asemenea există riscuri de inundații mari, având în vedere excesul de apă. Din această cauză pot să apară situații catastrofale cu inundații urmate de alunecări importante de pământ.

Zilele de 12 nov, 24 nov și 6 dec pot să predispună spre unele neînțelegeri și obstacole, fiind zile ale zodiei dușman. De aceea se recomandă o atenție deosebită, mai ales în intervalul orar 15-17 (ora de iarnă) când se formează acea penalizare cunoscută în Paht Chee ca “tripla penalizare”.

În altă ordine de idei, luna de Mistreț reprezintă în calendarul Asiatic prima lună de iarnă. Există șanse ca începând cu această lună, să existe mai multe oportunități de câștiguri financiare. În acest an, elementul metal reprezintă (în chart-ul anului) creativitatea și inteligența. De aceea, sunt șanse de noi descoperiri, invenții sau punerea în aplicare a unor inovații, fapt care să aducă mai multă prosperitate. De altfel toate luniile de iarnă sunt caracterizate de acest aspect de creativitate care poate pune bazele unei prosperități stabile. Din punct de vedere al sectoarelor afectate, sectorul de Est, care reprezintă și sectorul sănătății este foarte afectat, în această lună, de o energie de multiplicare a energiei de ceartă, fapt care poate să predispună spre și mai multe neînțelegeri și situații conflictuale destul de grave. De asemenea există riscul apariției unor stări depresive accentuate.

Aceste energii afectează întreaga familie, ceea ce înseamnă că trebuie să evitaţi să petreceţi timp în acest sector luna aceasta. Remediile recomandate pentru această lună: Pagoda celor 5 elemente şi simbolul pentru protecţia sănătăţii, Wu Lou.

 

Conform calendarului spiritual realizat de maestra Lillian Too există:

Zile favorabile: 1, 3, 4, 6, 7, 8, 14, 18, 23, 26 noiembrie 2022 - în aceste zile puteţi face purificarea energetică a casei, ritualuri de protecţie, scrierea dorinţelor, ascultarea mantrelor, acte caritabile etc.

AICI găsiţi informaţiile despre zilele favorabile/ nefavorabile pentru TUNS, luna NOIEMBRIE 2022.

AICI găsiţi informaţiile despre atenţionări zile luna solară NOIEMBRIE 2022.

 

ATENŢIE!!! Conform maestrei Lillian Too, influenţele lunii întotdeauna se prezintă potrivit datelor calendarului solar (cel prezentat şi de maestra Lillian Too). Calendarul lunar se ia în considerare doar în cazul calculelor/ analizelor Paht Chee (chart-uri, calculare dată favorabilă etc). Mai multe detalii despre calendarul Lunar vs. Solar găsiţi AICI!

 

Conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, fazele lunii în NOIEMBRIE 2022 sunt: Luna Nouă – 24.11.2022, ora 00:57 (ora României); Luna Plină: 8.12.2022, ora 06:08 (ora României).

 

Influenţele stelelor lunare asupra sectoarelor spaţiilor de locuit/ lucru

În prima parte a acestui articol vom prezenta influenţele energiilor stelelor lunare asupra sectoarelor din casă, spaţii, birouri sau unde vă desfăşuraţi pentru mai mult timp activitatea. Astfel puteţi să aflaţi unde anume sunt energii benefice şi este bine de potenţat/activat şi care dintre sectoare sunt afectate de energii mai puţin benefice şi cum pot fi acelea controlate/diminuate.

Centrul casei (sediul familiei) – În această lună în centrul casei/ spaţiului de lucru vine steaua 2, stea cu energie de boală (poate să aducă chiar şi îmbolnăviri de relaţii). Din păcate acest sector este cel mai afectat în luna noiembrie! Combinaţia total nefavorabilă dintre steaua anuală 5 şi steaua lunară 2, poate să predispună spre multe obstacole, probleme grave de sănătate, posibile pierderi materiale şi nu numai. Aceste energii afectează întreaga familie, ceea ce înseamnă că trebuie să evitaţi să petreceţi timp în acest sector luna aceasta. Remediile recomandate pentru această lună: Pagoda celor 5 elemente şi simbolul pentru protecţia sănătăţii, Wu Lou. Nu activaţi acest sector prin lumină, muzică, petreceri etc.

Sectorul de Nord - carieră (unde se situează zodia Şobolan şi Fiul cel mijlociu al casei) – În această lună în sectorul de Nord vine steaua 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. O lună foarte periculoasă mai ales în ceea ce priveşte siguranţa personală. Este recomandat să fiţi atenţi unde vă lăsaţi bunurile personale, unde vă parcaţi maşina, dacă aţi încuiat uşa de la casă etc. Mai mult, evitaţi să conduceţi cu viteză! Puteţi fi predispuşi spre furturi de idei la locul de muncă – deci atenţie cui vă spuneţi ideile şi secretele. De asemenea evitaţi să veniţi noaptea târziu acasă singuri şi pe străzi slab luminate. Combinaţia dintre steaua anuală 1 şi steaua lunară 7 poate să predispună spre o competiţie acerbă  în afaceri, la locul de muncă, la şcoală/ facultate. Remediul recomandat pentru această lună este simbolul pentru protecţie împotriva energiei stelei anuale 7 (reprezentarea elefantului şi rinocerului albastru).

Sectorul de Nord-Est - învăţătură (unde se situează zodia Bivol, Tigru şi Fiul cel mic al casei) – În această lună în sectorul de Nord-Est vine steaua 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. O lună extrem de nefavorabilă, cu multe pericole, unele chiar ascunse şi imprevizibile. Nu este recomandat să activaţi acest sector luna aceasta, ci mai degrabă să amplasaţi remediul Pagoda celor 5 elemente în sectorul de Nord-Est al livingului/ spaţiului de lucru. Combinaţia dintre steaua anuală 8 şi steaua lunară 5 poate să predispună spre probleme cu sănătatea – posibile afecţiuni sau accidentări la nivelul membrelor, încheieturilor şi oaselor. Evitaţi pe cât posibil antrenamentele dure!

Sectorul de Est - sănătate (unde se situează zodia Iepure şi Fiul cel mare) – În această lună în sectorul de Est vine steaua 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. O lună destul de periculoasă deoarece steaua lunară 9 multiplică steaua anuală 3 – ceea ce înseamnă predispoziţii spre certuri, conflicte, neînţelegeri, bârfe, zvonuri, probleme cu legea, procese întârziate etc. Combinaţia dintre steaua anuală 3 şi steaua lunară 9 poate predispune şi spre accidente legate de foc – incendii. Atenţie mai ales pentru cei care au bucătăria în sectorul de Est al casei. Înlăturaţi din acest sector obiectele care pot activa această energie nefavorabilă prin zgomote: TV-ul, radioul, laptopul etc.

Sectorul de Sud-Est - prosperitate (unde se situează zodia Dragon, Şarpe şi Fiica cea mare) – În această lună în sectorul de Sud-Est vine steaua 1, stea cu energie de victorie şi succes. Se formează o combinaţie auspicioasă între steaua anuală 4 şi steaua lunară 1 care poate aduce succes în examene, dar şi în domeniul academic. Este recomandat ca elevii/ studenţii să petreacă mai mult timp în acest sector luna aceasta pentru a studia. O lună foarte bună în plan sentimental, dar şi în domeniul creativ. Scriitorii sunt cei mai avantajaţi în această lună – pot să devină faimoşi, reputaţia va fi foarte bine aspectată în perioada următoare. Folosiţi acest sector pentru a studia, a scrie sau pentru a discuta planuri de afaceri. Cei singuri pot avea parte de o lună fabuloasă în iubire, dar este recomandat să înlăturaţi tot ce are legătură cu elementul apă din sectorul de Sud-Est pentru a vă proteja de scandaluri amoroase. Această atenţionare apare din cauza combinaţiei între steaua anuală 4 şi steaua lunară 1 – care în unele cazuri poate chiar să ducă la despărţiri/ divorţuri sau probleme în familie.

Sectorul de Sud - faimă (unde se situează zodia Cal şi Fiica mijlocie) – În această lună în sectorul de Sud vine steaua 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Este cu atât mai favorabil, cu cât steaua anuală 9 multiplică energia stelei lunare 6. Deci pot să apară în următoarea perioadă mentori, persoane influente care să vă ajute la momentul potrivit. Se poate chiar ca voi să deveniţi mentorul unei persoane mai tinere, însă atenţie deoarece combinaţia dintre steaua anuală 9 şi steaua lunară 6 poate să predispună spre conflicte şi neînţelegeri între generaţii. Cu toate acestea planul financiar este foarte bine aspectat în această lună pentru rezidenţii acestui sector. Este recomandat să amplasaţi un bol cu mere roşii în sectorul de Sud al livingului pentru a diminua din aceste conflicte care pot să apară.

Sectorul de Sud-Vest – dragoste, căsătorie (unde se situează zodia Oaie, Maimuţa şi Mama casei) – În această lună în sectorul de Sud-Vest vine steaua 8, stea cu energie de prosperitate. Din fericire se formează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 2 şi steaua lunară 8 – suma 10. Planul financiar este foarte bine aspectat pentru rezidenţii acestui sector. Există oportunităţi de creştere a venitului, salariului, profitului, vânzărilor etc. O lună foarte favorabilă mai ales pentru cei care activează în domeniul imobiliarelor. Cariera poate fi foarte bine aspectată în această lună, mai ales în plan financiar, dar şi investiţii. Un aspect mai puţin nefavorabil este faptul că pot să apară mici probleme de sănătate, însă pot fi remediate uşor dacă acţionaţi la timp. Remediile recomandate pentru această lună sunt simbolurile pentru protecţia sănătăţii, dar şi pentru potenţarea prosperităţii, amplasate în sectorul de Sud-Vest al livingului/ spaţiului de lucru.

Sectorul de Vest - descendenţi  (unde se situează zodia Cocoş şi Fiica cea mică/ tânără) – În această lună în sectorul de Vest vine steaua 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O lună care poate fi favorabilă din punct de vedere creativ, academic şi relaţional pentru rezidenţii acestui sector. Din păcate combinaţia între steaua anuală 7 şi steaua lunară 4 poate să predispună spre probleme de sănătate, mai ales accidente în zona abdomenului şi coapselor. Evitaţi pe cât posibil antrenamentele dure! Femeile însărcinate trebuie să evite să doarmă sau să petreacă foarte mult timp în sectorul de Vest în această lună. De asemenea pot să apară mici probleme în plan sentimental – predispoziţie spre trădări.

Sectorul de Nord-Vest – mentori (unde se situează zodia Câine, Mistreţ şi Patriarhul casei) – În această lună în sectorul de Nord-Vest vine steaua 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Combinaţia care se realizează între steaua anuală 6 şi steaua lunară 3 poate să aducă o perioadă lentă de creştere şi dezvoltare. Această combinaţie poate să predispună şi spre probleme de sănătate – posibile accidentări la nivelul picioarelor. Deci evitaţi pe cât posibil antrenamentele fizice dure, mai ales bărbaţii tineri care practică sport de performanţă şi atenţie la cum conduceţi. Un aspect pozitiv al acestei combinaţii este faptul că pot să apară cadouri neaşteptate, dar şi succes în speculaţiile financiare. Atenţie însă, deoarece energia stelei lunare 3 poate să predispună spre certuri, probleme cu legea, procese etc. Această energie afectează întreaga familie dacă ne referim la spaţiul de acasă sau chiar pe angajaţi dacă este vorba despre spaţiul de lucru. Pentru a ţine sub control această energie total nefavorabilă, este recomandat să amplasaţi un bol cu mere roşii în sectorul de Nord-Vest al livingului. Evitaţi de asemenea, pe cât posibil să folosiţi acest sector - păstrați liniştea în această zonă!

 

 

Influenţele stelelor lunare asupra ZODIILOR chinezeşti

În cazul în care nu sunteţi siguri cărui semn zodiacal chinezesc aparţineţi sau sunteţi născuţi în lunile ianuarie sau februarie, recomandarea noastră este să verificaţi pe WOFS.

 

ŞOBOLAN 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 7, stea cu energie de furturi (materiale, dar şi de idei), violenţă verbală, trădări, dar şi posibile accidente care implică elementul metal. Planul financiar poate să fie foarte afectat în această lună, de aceea sunteţi sfătuiţi să evitaţi cheltuielile inutile, investiţiile financiare, jocurile de noroc etc. De asemenea vă este recomandat să nu vă încredeţi în persoane pe care de abia le-aţi cunoscut, riscaţi să fiţi înşelaţi. Nu vă întoarceţi noaptea târziu acasă, mai ales pe străzi lăturalnice şi slab luminate – pericol să fiţi atacaţi şi furaţi. De asemenea securitatea casei trebuie să se regăsească pe lista priorităţilor în următoarea perioadă – verificaţi dacă aţi închis uşa, ferestrele (pentru cei care stau la casă) etc. La locul de muncă evitaţi să vă implicaţi în diverse discuţii care pot duce la bârfe şi zvonuri. Nu spuneţi nimănui ideile, planurile şi informaţiile personale pentru că riscaţi să fiţi trădaţi, poate chiar de persoane de la care nu vă aşteptaţi. Cei care au propria afacere sunt sfătuiţi să fie atenţi la colaborările cu ceilalţi, mai ales cu angajaţii. Există predispoziţie spre trădări, furturi de idei, dar şi de bani. Evitaţi pe cât posibil semnarea de contracte, investiţiile financiare, achiziţiile scumpe, angajările, lansările de produse şi servicii etc. În ceea ce priveşte planul sentimental, cei singuri sunt sfătuiţi să nu se grăbească în luarea unei decizii cu privire la o potenţială relaţie şi să evite flirturile cu persoane necunoscute. Există riscul să atragă persoane cu intenţii nu tocmai bune – nu vă puneţi în pericol. Cei căsătoriţi/ cuplu stabil s-ar putea să se confrunte cu dificultăţi în comunicare sau chiar să apară o terţă persoană. Există predispoziţie spre infidelitate!

BIVOL – 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Nu vă lăsaţi descurajaţi dacă lucrurile merg într-un ritm mult mai încet decât de obicei. Totul este provizoriu şi luna viitoare veţi găsi motivaţia necesară pentru a vă repoziţiona pe drumul cel bun. Nu este momentul potrivit pentru a lua decizii importante sau pentru a face schimbări. Poate să fie o perioadă dificilă şi în planul sănătăţii – evitaţi riscurile de orice fel! La locul de muncă reuşiţi să culegeţi roadele muncii voastre – sunt şanse mari să primiţi un bonus, o promovare sau chiar responsabilităţi noi. Cu toate acestea energia lunară vă poate seca de energie şi vă poate stresa destul de uşor. De aceea lucrul în echipă vă este favorabil, deci nu ezitaţi să cereţi ajutorul dacă este nevoie, mai ales dacă vă simţiţi copleşiţi şi presaţi de timp şi muncă. Nu vă neglijaţi sănătatea! Cei care au propria afacere le este recomandat să amâne deciziile importante, lansările de produse şi servicii, investiţiile financiare, semnarea de contracte, întâlnirile de afaceri etc. Nu începeţi proiecte noi, concentraţi-vă pe consolidarea a ceea ce aveţi deja şi pregătiţi-vă să acţionaţi la momentul potrivit. În ceea ce priveşte planul sentimental pentru cei singuri au acum şansa să descopere ce-şi doresc cu adevărat de la partener şi dacă sunt dispuşi să facă anumite compromisuri pentru a avea o relaţie armonioasă. Cei căsătoriţi/ cuplu stabil sunt sfătuiţi să petreacă timp de calitate împreună cu partenerul şi să încerce să comunice mai mult, să-şi exprime sentimentele, dar şi nemulţumirile, pentru a le rezolva.

TIGRU – 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Poate fi o lună extrem de periculoasă, deoarece sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 5, stea cu energie de obstacole, ghinioane, mici accidentări şi evenimente neplăcute. Nu vă lăsaţi descurajaţi dacă lucrurile merg într-un ritm mult mai încet decât de obicei. Totul este provizoriu şi luna viitoare veţi găsi motivaţia necesară pentru a vă repoziţiona pe drumul cel bun. Nu este momentul potrivit pentru a lua decizii importante sau pentru a face schimbări. Poate să fie o perioadă dificilă şi în planul sănătăţii – evitaţi riscurile de orice fel! Atenţie – lună de prieten secret, zodia Mistreţ! La locul de muncă continuaţi să vă faceţi remarcaţi prin talentele voastre, însă este important să rămâneţi cu picioarele pe pământ astfel încât să nu riscaţi să faceţi greşeli pe care nu le mai puteţi remedia. Verificaţi-vă munca, proiectele şi actele de mai multe ori înainte să le predaţi. Cei care au propria afacere sunt sfătuiţi să evite pe cât posibil să se implice în proiecte noi sau să semneze acte (mai ales dacă este vorba despre parteneriate noi). Amânaţi orice decizie majoră pe luna următoare, deoarece acum există riscul să nu aveţi toate informaţiile şi să luaţi o decizie greşită cu impact negativ pentru afacerea voastră. În ceea ce priveşte planul sentimental este o lună favorabilă pentru cuplurile stabile/ căsătorite deoarece beneficiază de sprijin reciproc. Profitaţi de această perioadă pentru a vă reconecta cu partenerul de viaţă. Poate să fie o perioadă dificilă pentru acele cupluri care se luptă cu anumite probleme în relaţii – acum poate să fie momentul potrivit pentru a lămuri aceste neînţelegeri şi să luaţi o decizie când va fi cazul.

IEPURE –1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

O lună importantă, deoarece apare energia stelei lunare 9, stea cu energie de multiplicare şi prosperitate în viitor. Cu toate acestea, această stea lunară nu face decât să multiplice energia stelei anuale 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Din păcate energiile acestei luni vă provoacă să reacţionaţi impulsiv, fără să vă gândiţi înainte să spuneţi ceva. Nu beneficiaţi nici de răbdare, ceea ce nu va face decât să complice lucrurile între voi şi persoanele din jurul vostru (indiferent de context: loc de muncă, afaceri, relaţii, şcoală etc). Atenţie – lună de aliat, zodia Mistreţ! La locul de muncă renunţaţi la tentaţia de a promite mai mult decât puteţi face, deoarece există riscul să pierdeţi sprijinul unor persoane importante. Cei care au un job nou, sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi la modul în care comunică pentru că s-ar putea să fie percepuţi greşit şi să-şi piardă din credibilitate. Cei care au propria afacere este important să acţioneze doar acolo unde au toate informaţiile. Din cauza multiplicării energiei anuale de ceartă şi procese, există riscul să fiţi implicaţi în contexte nu tocmai legale. Fiţi foarte atenţi atunci când aveţi de semnat contracte sau când trebuie să negociaţi. În ceea ce priveşte planul sentimental veţi avea tendinţa de a vă certa din lucruri mărunte şi chiar voi să fiţi cei care provocaţi anumite conflicte. Recomandarea este să fiţi calmi, să amânaţi discuţiile care pot degenera şi să vă oferiţi spaţiu reciproc pentru a nu ajunge într-o situaţie în care să nu mai aveţi cum să remediaţi problemele.

DRAGON – 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Combinaţia dintre steaua anuală 4 şi steaua lunară 1 poate aduce succes în examene, dar şi în domeniul academic. Este o lună cu adevărat transformațională, cam în toate domeniile vieții. În perioada următoare veți avea de luat decizii importante – nu ezitați și nu lăsați îndoiala să vă influențeze gândurile. Intuiția este cea care vă va ajuta să acționați la momentul potrivit. Tot ceea ce începeţi în perioada următoare va avea şanse mari de reuşită în viitorul apropiat. O lună care vă cere să fiţi încrezători şi îndrăzneţi! La locul de muncă există şanse foarte mari să obţineţi o promovare mult dorită sau chiar să fiţi puşi în fruntea unei echipe pentru un proiect anume. Este foarte clar că sunteţi carismatici şi reuşiţi să vă faceţi remarcaţi uşor, astfel încât obţineţi rezultatele dorite foarte rapid. Cei care de abia acum îşi încep viaţa profesională au toate şansele să impresioneze la interviu, dar şi la job. Cei care au propria afacere au parte de o lună extrem de favorabilă, mai ales pentru cei care sunt foarte creativi. Cu toate acestea aveţi nevoie de o echipă puternică şi foarte bine pregătită pentru a obţine succesul dorit. În ceea ce priveşte planul sentimental, cei singuri au foarte multă carismă şi nu vor duce lipsă de admiratori şi propuneri. În schimb cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi la ispite, pentru că există predispoziţie spre infidelitate. Nu vă puneţi în pericol relaţia pentru o plăcere de moment pentru că s-ar putea să nu mai puteţi remedia situaţia.

ŞARPE – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

O lună excelentă, deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 1, stea cu energie de victorie şi succes. Combinaţia dintre steaua anuală 4 şi steaua lunară 1 poate aduce succes în examene, dar şi în domeniul academic. Este o lună cu adevărat transformațională, cam în toate domeniile vieții. În perioada următoare veți avea de luat decizii importante – nu ezitați și nu lăsați îndoiala să vă influențeze gândurile. Intuiția este cea care vă va ajuta să acționați la momentul potrivit. Tot ceea ce începeţi în perioada următoare va avea şanse mari de reuşită în viitorul apropiat. O lună care vă cere să fiţi încrezători şi îndrăzneţi! Atenţie – lună de zodie conflictuală, zodia Mistreţ! La locul de muncă Sunteţi mult mai productivi şi nu vă mai simţiţi stresaţi sau presaţi să faceţi anumite lucruri, de aceea acum este momentul potrivit să străluciţi şi să vă puneţi în valoarele abilităţile. Poate să fie luna care să aducă o schimbare în viaţa voastră profesională – o promovare, schimbare de job, rol de lider etc. Cei care au propria afacere beneficiază de o perioadă foarte bună pentru semnarea de contracte, parteneriate noi, angajări, investiţii, negocieri sau chiar lansări de produse şi servicii noi. Relaţiile vor juca un rol foarte important în modul în care se va dezvolta afacerea voastră, deci atenţie cu cine vă asociaţi. În ceea ce priveşte planul sentimental cei singuri sunteţi încurajaţi să faceţi primul pas şi să vă exprimaţi sentimentele în mod deschis şi onest. În schimb cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi la ispite, pentru că există predispoziţie spre infidelitate. Nu vă puneţi în pericol relaţia pentru o plăcere de moment pentru că s-ar putea să nu mai puteţi remedia situaţia.

CAL – 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

O lună favorabilă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 6, stea cu energie de prosperitate indirectă, noroc şi ajutor divin. Este cu atât mai favorabil, cu cât steaua anuală 9 multiplică steaua lunară 6. Acest aspect reprezintă faptul că pot să apară în viaţa voastră persoane importante care să joace un rol semnificativ atât în carieră, cât şi în viaţa personală. Ascultaţi-vă intuiţia, mai ales atunci când aveţi de luat decizii foarte importante. La locul de muncă aveţi foarte multă energie, creativitate, entuziasm şi dorinţă de a reuşi. Acesta poate să fie motivul pentru care vă veţi face remarcaţi şi să beneficiaţi de sprijinul superiorilor. Mai mult, o idee bună ar fi să vă asumaţi şi mai multe responsabilităţi, să fiţi voluntari şi să demonstraţi că vă puteţi descurca cu termene limită, cu presiune şi diferite cerinţe. Luna aceasta reuşiţi să atrageţi de partea voastră mai mulţi aliaţi decât rivali. Cei care au propria afacere aveţi mintea clară, ştiţi exact ce vreţi să faceţi şi să obţineţi, de aceea sunteţi sfătuiţi să acordaţi mai multă atenţie intuiţiei. Apar în această lună foarte multe oportunităţi, persoane influente, idei inovative, deci fiţi pe fază şi acţionaţi la timpul potrivit. În ceea ce priveşte planul sentimental este o lună fabuloasă, mai ales pentru cei singuri care reuşesc să impresioneze pe oricine se apropie de aceştia. Este o perioadă auspicioasă pentru relaţiile noi formate. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi sunt sfătuiţi să acorde mai multă atenţie nevoilor partenerului, deoarece există o mică predispoziţie spre infidelitate. Comunicaţi deschis şi sincer pentru a evita posibilele neînţelegeri!

OAIE – 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Mai mult, se formează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 2 şi steaua lunară 8 – suma 10. Este o perioadă foarte favorabilă, în plan financiar, pentru planuri, obiective, idei noi, începerea unor proiecte etc. Cu toate acestea sunteţi sfătuiţi să nu luaţi decizii majore fără a avea toate informaţiile. Atenţie – lună de aliat, zodia Mistreţ! La locul de muncă Este foarte posibil să primiţi diverse propuneri de proiecte, un bonus financiar sau chiar o promovare pe care o aşteptaţi de mult timp. Oricum ar fi nu aveţi motive de îngrijorare, deoarece în această perioadă veţi vedea rezultatele muncii depuse în ultimele luni. Aveţi de luat decizii importante în această lună, de aceea sunteţi sfătuiţi să cântăriţi atât avantajele cât şi dezavantajele. Pentru cei care au propria afacere recomandarea principală în această perioadă este să se gândească la modalitaţi de a consolida relaţiile profesionale cu asociaţii, clienţii sau angajaţii. În ceea ce priveşte planul sentimental este o lună foarte favorabilă pentru căsătorii, logodne, mutat împreună, concepera unei copil etc. Profitaţi la maxim de aceste energii pentru a face pasul cel mare sau chiar pentru a vă exprima sentimentele (aspect valabil pentru cei singuri). Acţionaţi cu încredere!

MAIMUŢĂ - 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

O lună excelentă, deoarece beneficiaţi de energia stelei lunare 8, stea cu energie de prosperitate. Mai mult, se formează o combinaţie foarte auspicioasă între steaua anuală 2 şi steaua lunară 8 – suma 10. Este o perioadă foarte favorabilă, în plan financiar, pentru planuri, obiective, idei noi, începerea unor proiecte etc. Cu toate acestea sunteţi sfătuiţi să nu luaţi decizii majore fără a avea toate informaţiile. La locul de muncă este o lună foarte bună în plan profesional, mai ales pentru cei care şi-au făcut planuri măreţe şi şi-au stabilit obiective clare. Totul pare să se deruleze fără obstacole, deci aveţi cale liberă să acţionaţi. Acum este momentul să lucraţi din greu pentru a vă putea face remarcaţi. Cei care au propria afacere beneficiază de o lună foarte favorabilă pentru decizii importante, investiţii financiare, semnare de contracte, negocieri sau chiar angajări noi. Pot să apară chiar oportunităţi financiare neaşteptate sau chiar unele proiecte să producă deja sume de bani mari. În ceea ce priveşte planul sentimental este o lună foarte favorabilă, mai ales pentru cei singuri care pot avea acum şansa să întâlnească persoana potrivită. Cei care au deja pe cineva în minte pot avea acum curajul să facă primul pas şi să-şi exprime sentimentele. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi îşi pot dori în această lună să petreacă mai mult timp de calitate cu partenerul, să iasă la întâlniri, să meargă într-o mini-vacanţă romantică împreună.

COCOŞ – 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

O lună excelentă deoarece sunteţi favorizaţi de energia stelei lunare 4, stea cu energie de dragoste şi succes academic. O perioadă foarte favorabilă atât în plan sentimental cât şi academic, de aceea este de bun augur să lucraţi la îmbunătăţirea relaţiilor cu cei din jur. Din punct de vedere social este momentul să vă faceţi aliaţi! Atenţie însă la energia stelei anuale 7 pentru că pot să apară şi persoane care să vă trădeze sau să vă „fure” ideile. Evitaţi să împărtăşiţi lucruri personale oricui! La locul de muncă este o lună foarte bună pentru nativii Cocoş ambiţioşi, care au luptat până acum pentru o funcţie, o promovare sau chiar o mărire de salariu. Cei mai avantajaţi sunt cei într-o funcţie de conducere, chiar şi cei care sunt liderii unei echipe. Acum reuşiţi să străluciţi! Cei care au propria afacere au şansa luna aceasta să-şi pună în aplicare planurile şi strategiile pentru că beneficiază de foarte multă inspiraţie şi creativitate. În ceea ce priveşte proiectele noi, încercaţi să luaţi lucrurile mai încet şi să aflaţi tot ce aveţi nevoie înainte de a acţiona sau de a lua o decizie majoră. Aspect valabil şi în privinţa parteneriatelor noi, mai ales pentru că există acea predispoziţie de trădare din cauza energiei anuale. Planul sentimental este bine aspectat, dar există o atenţionare atât pentru cei singuri cât şi pentru cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi. cei singuri sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi cu cine se implică într-o relaţie. Evitaţi flirturile la locul de muncă, dar şi triunghiurile amoroase. Nu toate persoanele pe care le întâlniţi au intenţii bune, deci atenţie. Cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi pot fi tentaţi în această lună să fi atraşi într-o relaţie extraconjugală. Nu vă riscaţi relaţia pentru o plăcere de moment!

CÂINE – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Din păcate energiile acestei luni vă provoacă să reacţionaţi impulsiv, fără să vă gândiţi înainte să spuneţi ceva. Nu beneficiaţi nici de răbdare, ceea ce nu va face decât să complice lucrurile între voi şi persoanele din jurul vostru (indiferent de context: loc de muncă, afaceri, relaţii, şcoală etc). La locul de muncă Poate să fie o lună destul de stresantă şi obositoare, mai ales dacă vă aflaţi într-o poziţie de conducere. De asemenea sunteţi sfătuiţi să vă ţineţi departe de contexte conflictuale, bârfe, zvonuri şi persoane negative. Este recomandat ca în această lună să optaţi pentru lucrul individual, deoarece dacă veţi lucra în echipă riscaţi să vă lăsaţi provocaţi sau chiar voi să fiţi cei care încep o ceartă. Nu este deloc momentul să ieşiţi în evidenţă pentru că vă puteţi risca reputaţia. Cei care au propria afacere le este recomandat să evite, pe cât posibil, întâlnirile de afaceri, negocierile, şedinţele importante, lucrul cu clienţii, semnarea de contracte etc. Luna aceasta sunteţi sfătuiţi să ascultaţi mai mult şi să evitaţi o reacţie din impuls. De asemenea, fiţi foarte atenţi la toate aspectele care au legătură cu acte oficiale – risc de probleme cu legea. Nu este o lună favorabilă în plan sentimental, nici pentru cei singuri, nici pentru cei într-un cuplu stabil/ căsătoriţi. Pot să apară certuri din lucruri mărunte, neînţelegeri, supărări, depresii etc. Recomandarea este să amânaţi discuţiile importante pentru luna următoare. Cei singuri sunt sfătuiţi să nu se grăbească să se implice într-o relaţie, aveţi răbdare!

MISTREŢ – 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

O lună complicată, deoarece în această lună sunteţi afectaţi de energia stelei lunare 3, stea cu energie de certuri, conflicte, neînţelegeri, litigii şi procese. Din păcate energiile acestei luni vă provoacă să reacţionaţi impulsiv, fără să vă gândiţi înainte să spuneţi ceva. Nu beneficiaţi nici de răbdare, ceea ce nu va face decât să complice lucrurile între voi şi persoanele din jurul vostru (indiferent de context: loc de muncă, afaceri, relaţii, şcoală etc). La locul de muncă s-ar putea să apară întârzieri, obstacole, blocaje dar şi posibile conflicte cu superiorii şi colegii. Poate să fie o lună complicată atât pentru persoanele în funcţie de conducere, cât şi pentru cei într-o funcţie de începător. Pentru a putea finaliza cu succes şi la timp ceea ce aveţi de făcut, trebuie să vă organizaţi foarte bine şi să vă prioritizaţi activităţile. Nivelul de stres este la cote maxime, de aceea sunteţi sfătuiţi să evitaţi pe cât posibil lucrul în echipă şi să nu vă lăsaţi provocaţi. Cei care au propria afacere le este recomandat să evite, pe cât posibil, întâlnirile de afaceri, negocierile, şedinţele importante, lucrul cu clienţii, semnarea de contracte etc. Luna aceasta sunteţi sfătuiţi să ascultaţi mai mult şi să evitaţi o reacţie din impuls. De asemenea, fiţi foarte atenţi la toate aspectele care au legătură cu acte oficiale – risc de probleme cu legea. Planul sentimental este destul de prost aspectat în această lună, de aceea nu sunt avantajate relaţiilor noi. Pot să apară conflicte, diferenţe de opinii şi se poate ajunge chiar până la jigniri şi posibile despărţiri. Atenţie şi pentru cuplurile stabile/ căsătorite, pentru că în acest caz pot să apară discuţii din cauza banilor sau a timpului puţin petrecut împreună – puteţi observa în această perioadă o răceală, de aceea este recomandat să comunicaţi cu mult calm şi empatie faţă de nevoile şi sentimentele partenerului.

Notă: Nu amplasaţi plante sau elemente de apă în dormitor. Folosiţi remedii alternative!

 

 

Vă dorim o lună prosperă pe toate planurile!

 

 

Notificare drepturi

Toate drepturile rezervate. Nicio parte a acestui articol nu poate fi reprodus, stocat într-un sistem de preluare sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace (electronic, fotocopiere etc) fără permisiunea scrisă a echipei ©AMdaebak. Pentru informaţii despre obţinerea permisiunii, ne puteţi contacta pe adresa de mail info@amdaebak.ro.

 

Notificare răspundere

Informaţiile din acest articol sunt distribuite în baza „Aşa cum este”, fără garanţie. Cu toate că au fost luate toate măsurile de precauţie în pregătirea şi redactarea acestui articol, echipa ©AMdaebak nu va avea nicio răspundere faţă de nicio persoană sau entitate cu privire la orice pierdere sau daună cauzată sau care se presupune că a fost cauzată direct sau indirect de informaţiile din acest articol.

 

 

28.10.2022

Sursă foto: WOFS

Copyright 2015-2024 AMDAEBAK.RO - All rights reserved